Translate

kävijäpiikki

belum=ei vielä (opin mitä sukunimeni tarkoittaa indonesiaksi?)

Tänään piti mennä Ryyppykaveri fb-ryhmän miittiin. Menin väärään puistoon. Olin siellä sitten hetken yhden kaverin kanssa joka asuu lähettyvillä. Siellä oli jokin indonesialainen ruokatori telttojen alla ja maistoin. Olin ihan täynnä kun ne tuli tarjoilemaan vartaita maistettaviksi ja kaverini oli vegaani niin kieltäydyttiin molemmat. Join puistossa pari kaljaa ja annoin kaverille yhden. Jäi kaksi. Siellä miitissä oli kuulemma vain yksi ihminen, joten parempi näin?

Sain ohimenevältä cis mieheltä jotain kommenttia sinisistä hiuksistani. Nämä ei ole mitenkään vähemmistöihin liittyvät. Mun blondattu osuus latvoista vaan sattuu tarttuu jokin väri ja valitsin sinisen. 

Olen kyllästynyt vähemmistöjen näkymiseen joka brändin ja firman ja ketjun markkinoinnissa. Seksuaalisuus ei ole mainostemppu, ja vain koska sulla on seksuaalisuus ei tarkoita että se liittyy ihmisoikeuksiin... mulla ei tasan ollut ihmisoikeuksia kun jouduin suljetulle ja mä olin silloin täysin aseksuaali. Käskettiin laittaa fleece takin vetoketju tyyliin korviin asti, että oli "sopivaa". Otettiin puhelin yöllä pois mun tyynyn alta ja muuta ihmisoikeutta loukkaavaa. Silti kun suunnittelin heidän määräämillä unilääkkeillä itsemurhaa niin ensiavussa päästettiin lähtemään ettei mitään. Ja myös yritin sitä oikeaa suunnitelmaani. En tee unilääkkeillä mitään koska rakastan nukkua, muuten kyllä heidän määräykset lääkkeistä aiheutti unenlaadun menettämisen...

Huh kun tuli äsken parvekkeella kauhean paska olo sellaisesta deja vu tunteesta. Niitä on ollut nyt viimeaikoina hälyyttävästi. Ehkä tulossa jokin kohtaus tai sydäri en tiedä.

Vaihdoin hamsterin purut tänään mutta sohvalla tuoksui silti hamsterinpissa.

Kävin eilen hakemassa 24x pirkkaolutta. Raijasin laatikon kotiin ja hikoilin. En ole tavannut ketään miehiä varmaan viikkokausiin. Toisaalta se on kivaa ja pidän siitä, ettei tule ehdotuksia (vain dickpiksejä tullut pari) mutta harmittaa ettei ketään kiinnosta tavata. Tai jos mä haluaisin tavata jonkun ja olisin mies en kyllä lähettäisi kuvaa siitä. Se on häirintää ja pitäisi kieltää lailla.

Maanantaina on aamusta hoitajalle aika kuukausittainen. Kela ei ole tehnyt päätöstä kuntoutusarvioinnistani vaikka siitä on jo se yli 35 päivää tms käsittelyä.

Sössikööt mun tuet tahallaan, muutan kiven alle asumaan. Oli kiva olla Kajsa. Ei mitään kiirettä. 

kaksi kirjainta ja ne saa lady kakan nukkumaan helpommin yönsä ja se on että: noh? #kieltoakiellonpäälle

 Hiukset märät kun laitoin latvoihin sinistä. Syön twix keksiä, en patukkaa siis.

Joskus on vaikea olla hetero kun värkkien kuvia lähetetään joka sosiaalisessa mediassa. Ja nähdään jotain seksuaalista kuvissa joissa ei edes ole mitään kuin naamani. Sitä se teettää. Ehkä mut pitäisi taas pistää suljetulle ? Kun kerran annan mielikuvia miehille..

En ole nukkunut kuin pari tuntia. 23-00 pidin liveä LiveMe sovelluksessa, sitten tunnin (!!) tein uutta läpinäkyvää profiilikuvaa tiktokkiin. Piti ladata bluestacks macille.

Yön kuuntelin musiikkia ja tyhjensin päätä twiittien muodossa. Asumistuki tuli keskiyön jälkeen. Siitä meni muutama kymppi CD:seen ja bändipaitaan jotka tulee joskus elokuussa kenties. Maksoin Apple Pay:lla?

Kävin eilen apteekissa ja kirjakaupassa. Kierrevihkon skräppäilyä varten sekä maanantaiksi lääkkeitä. Tarjouduin huomenna menee elokuviin tutun kamun kanssa mutta se on käynyt jossain covid testeissä facebookin mukaan?? että en sit tiedä mikä olisi järkevä.

Ostin 2e suklaapirtelön hesestä myös. Sain ottaa sen bussiin. Mihin kaikki rahat oikein valuu, en edes muista mihin sitä menisi kaikkea. Ja sitten häämöttää joku kuntoutustuen loppu vuoden lopussa jos arvioivat mun olevan työkykyinen yhtäkkiä yli kymmenen vuoden tukien jälkeen, että niinku täh!?

Enemmän herättää kysymyksiä tämä joihin on vain vastaus, että ihmiset ovat maailman pahuus.


Eniveissöni en toivoisi elämääni edes pahimmalle teistä.

No kun nokun

 Pitäisi viedä pari postiin kirjettä. Toisessa on postimerkkejä ja toisessa pari teepussia. Tulostin on nyt tuossa kun jokin cn22 tulliselvitys piti tulostaa kuoreen teen takia. Kaipa postimerkit on vain paperia eikä niillä ole arvoa. Sitten pitäisi tyhjentää mun kakkospuhelin kun myyn sen kaverille. Hänelle tärkeintä että sillä voi kuunnella musiikkia... voisinkohan mä ladata siihen pari musiikki kappaletta, hmm... ehkä mun pitäisi jokin laturikin sille antaa varuiksi, en kyllä muista mikä tuon mukana olisi tullut.

Mulla on kipeä finni suupielessä. Tilasin viime yönä pitsan ja ranskiksia ja ne tuli joskus yhden aikaan... juttelin naapurin kanssa joka muuttanut viereiseen. Voisin joskus antaa sille sen röökin takaisin mitä pummasin.

Nyt oon syönyt vähän vaaleaa leipää meetvurstilla, juonut light colaa ja appelsiinimehua.

Ensi viikolla leffaan kaverin kanssa. Muuten varmaan nukun johonkin yhteen kahteen päivällä ja valvon aamuyöhön.

Tänään on ollut toisaalta jo melkein kylmä. Juhannusruusu lakastui heti juhannuksen jälkeen tuossa pihassa. Enpäs tiedä mitä kirjoitan. Olen pelannut muutamaa lohikäärme peliä iPhonella sekä Paavo Pesusientä. Sen verran tylsää on tämä elämä. Kesämoodi pitäisi olla kiireisempi, ei mitään supistettua toimintaa?

karanteeniaivot kuulostaa joltain mikä kehittyisi mulle tässä ajassa kun syrjäytynyt

OMA SANAmä voin aina laihduttaa, mutta mitä sä pärställesi teet?


dickpicsien lähettely o​n mautonta eikä niillä saa mun huomiota.


En elä yksin, mulla o​n pieni jyrsijä.


Toivon ettei tapaaminen jää yhteen kertaan.


En käytä villasukkia. Mustat nilkkasukat (adidas, puma, nike jne) o​n mun luotto kulutuskamaa.


En ole erityisen kristitty, vaikken olekaan eronnut kirkosta. Uskon jumalattareen ja jumalaan, sarvipäiseen metsästäjään. Saatan polttaa suitsuketta, mutta en käytä tupakan ja alkoholin lisäksi muita päihteitä, varsinkaan laittomia!?


Ne jotka o​n ylpeitä seksuaalisuudestaan, siis vähemmistöt ja nämä sateenkaari-ihmiset, muoti-ilmiön olette luoneet ja antaneet uuden markkinointi ajatuksen jättiyrityksille..


Bloggaan päivittäin. Harrastan kaikenlaista kavereiden tapaamisesta ja iPhonen selauksesta, virkkaamiseen ja maalaamiseen ja postimerkkien keräilyyn. Musiikkia kuuntelen vähän laidasta laitaan paitsi yhtä suomalaista bändiä.


Kela laittaa mut työkyvyn arviointiin, vaikka yli 10 vuotta o​n pitänyt joka vuosi hakea uudestaan eläke/työkyvyttömyys/kuntoutus tuet, -vai miksi tätä nyt sanotaan kun ei mitään paskaa parempaa osaa ja ollaan lannistettu hyväksymään mitä annetaan...


Mulla o​n perustutkinto alalta jolla ei ole työpaikkoja. En päässyt edes seripainajan avustajaksi.


Hiukset o​n luonnostaan kihartuneet viimeisen reilun 5 vuoden aikana?


En käytä juuri meikkiä kotona.


Ei ole varaa juopotella. Miehen haluaisin mutta eksä oli kusipää ja eli siivellä ja kohteli kaltoin enkä osannut laittaa rajoja silloin.


Psykoterapia o​n ihan kivaa ja olen kuulemma ihana. 2 vuotta käyty. Osaan olla diplomaattinen vaikka en missään olisikaan samaa mieltä.


Mulle voi sanoa olematta heittämättä roskia luontoon, mutta mitä jos et hankkisi roskia alunperinkään?


Vähän syön lihaa, muiden kädestä, koska olen keksinyt halpoja kasvisvaihtoehtoja. Ei ole diabetestä, mutta uniapnea o​n eli kuorsaan ja hidradenitis suppurativa eli nivusissa tulee paiseita stressistä ym ja sitten arpeutuvat, ei tartu.


En voi saada lapsia. Kävin lokakuussa Novasure toimenpiteessä koska kuukautiset vaan niin liialliset. Nyt ei ole enää kuukautisia, mutta vähän huolettaa mitä karvaa mun leukaan kasvamassa.


Olen luova ja riittää persoonallisuutta. Juoksen karkuun miehiä ja hyvällä syyllä. Olin 21 vuotta noin, neitsyt kunnes tein tämäntyyppisen profiilin jonnekin ja tapailin liikaa miehiä ja jouduin viimeistä kertaa suljetulle.


Tutkittu juttu kunnes et olekaan syyllinen ja todistusaineistot o​n kuin hajusuolaa auktoriteeteille. Olen kuuskymppisenä muka maksanut miljoonan yhteiskunnalle mutta eivät halua maksaa. Niin mistä muka??? Lääketeollisuuden orja minä vain, ja heillä o​n paksuimmat lompakot.


En ole blondi, lapsena olin, nämä o​n tummuneet sekä kihartuneet ja silmätkin o​n tiskivedenharmaat. Tarvitsen laseja eikä ole ajokorttia.


Ei ole astianpesukonetta, mökkiä tai pihaakaan. MacBook Air ja iP SE 2020 64Gb. Telkkari o​n 46 tuuman Samsung 2012 vuodelta ja mikroni samaa ikäluokkaa. Pitäisi kohta uusia jokin laite. Noh, pelailemisiin. Piristy teekuppi, ei se siitä lämpene.


Tai siis, kaikki ehkä muuttui kun olin vaihtarina briteissä. En kuulu minnekään. Mutta se elämänmuutos ei puhuta eikä siitä kirjoiteta kirjoja kuten ei influensseri kulttuuristakaan loppuviimein löydy opuksia. Haamukirjailijat tekevät niitä. Harva osaa edes satiirin taidon.


- not your queen, not your babe, not your slut, do you even know my name?

Tunnistebingo 1/2 ABC!!

 • alusta aloitus
Olen tehnyt noin vuoden välein piilotuksen blogin kirjoituksista ja nämä kirjoitukset on päätyneet e-kirjaan.
 • arvonta
Arvoin joskus kauan sitten, laventeliaiheisen paketin, monesti kympin lahjakortteja vain.
 • astrologiaa
Mun syntymäkartta on täällä aika suosittu postaus.
 • automaatiokirjoitus
Nakkisormeni vain liukuu näppiksillä ja aika kuluu hitaasti.
 • elämänopetus
Joskus luulin että kirjoituksissani oli juontakin ja lopussa mustaa huumoria.
 • epäreiluus
Ei varmaan kovin suosittu tunniste.
 • halloween
Pitänyt jokuset halloweeni juhlat tosin ei niissä juuri käynyt ketään. 
 • hämäläisyys
Hitautta mutta parasta.
 • kirjat
Olen tämän vuoden tavoitteesta jäljessä. Keskityn ehkä parikyt minuuttia ja sitten taas en koske päiväkausiin niihin. :/
 • liikesalaisuudet
Ei leviä mulla ainakaan. Mutta jos mulla olisi niitä, niin velottaisin.
 • ranskaa
Ehkä omaksi huvikseni opettelisin enemmän. Onhan se diplomatian kieli.
 • smallukkitallukkia
Koska pikkupuhe ei istu suomalaisuuteen.
 • sympaattinen
Koen olevani vähän tällainenkin, en tarkoita keskuskermostoa.
 • tähtimerkit
samaa tunnisteistoa kuin astrologia. Tuli mieleen että mun sähköposti dracoenator tulee myös Draco tähtikuviosta/tähdistä
 • aikaansaaminen
ainakin kun on kirjoittanut saaneensa jotain aikaan, tulee tupla expat
 • aina on isompi kala
Opetus star wars leffoista. Kun luulit että olet tuhoon tuomittu, niin jokin onnenkantamoinen ilmestyy vielä... 
 • aitous
Aika oleellinen osa persoonallisuutta monissa.
 • anonyymit
niitä vihakommentteja tuli joskus yli 500kpl tännekin, mutta siitä on vuosia
 • askartelu
Paljonkin sotkua aiheuttanut taiteilu.
 • atc
=artist trading card. Odottelen postissa yhtä vaihtoa nytkin. Harvemmin näitä askartelen.
 • blogit
Bloggaajaksi seuraan vähän muiden blogeja.
 • elokuvat
Nähty, nähty, nähty... mainitse yksikin jota en olisi nähnyt.
 • elämänkerta
Muistuisi mieleen uutta tarinaa riippuen päivästä...
 • emmää vaaan tiiiä
varsin tamperelaisittain sanottu
 • enkkua
yleensä julkaistu teksti englanniksi
 • google kuvahakuilu
Oletan että googletin taas itseni ja kadun sitä.
 • harry potter
Jäänyt lapsuuteen/nuoruuteen fanitus. Miljoona sanaa luettu monet kerrat. Se siitä.
 • hidradenitis suppurativa
Harvinainen ihoallergia immuniteetti sairaus joka aiheuttaa pahan aknen kaltaisia patteja, minulla ei niinkään kainaloon vaan nivusiin.
 • ihastukset
Yleensä kirjoitus näyttelijöistä (miehistä) joiden ulkonäöstä tai habituksesta olen pitänyt.
 • itku pitkästä ilosta
Sanonta, ettei liikaa onnea voi kestää kovin kauaa.
 • itsetunto
Sitä joko on tai ei, ei kannata olettaa että muilla olisi huono itsetunto, he voi yllättää.
 • kanssakäyminen
Tuttuja ja kavereita ynnä muita taas nähty ilmeisesti, tai ollut miitissä ja kirjoitan mitä tehtiin?
 • kunnianhimoiset tavoitteet
Aina ei ihan yletä riman yli.
 • liikunta
Yleensä hyvä. Ei tyydyttävä. Pidän luistelusta, sulkapallosta, salibandysta jne räjähtävistä lajeista.
 • mappi ö
Tänne paperit jotka ei oikein sovellu kansioon edes. Yleensä kirjekuori johon sutattu "mappi Ö". Viimeisin paikka josta etsisi.
 • mielenvirtauksen tajuamisen vaikeus
Kunhan kirjoittaa vaan jotain. Ei sitä muut ymmärrä.
 • miljoona asiaa
Joko ne on esteenä, suunnitelmia, "pitäisi" tms "To Do" listalla vaivaavia asioita. Eihän ne mahdu pieneen ihmiseen.
 • mun seksielämä
Tuulenpuuska saisi lentoon sen, kun se niin kevyesti painaa sieluani. Olematon. Hiljainen. Nolo. Lähinnä ehdostuksia joihin en vastaa.
 • murheita
Mikäs tässä maailmassa kun kaikki on valmiina edessä paitsi oma tulevaisuus jota ei ole enää.
 • nettikirjoitukset
Näistä joutunut pulaan joten käytän ihan vittumaisuuttani sitä tunnisteena.
 • onlyfans
kesäkuun lopulla oli 21 fania parhaimmillaan. Jokunen peruutti, osa esti multa viestit nähtyään sisältöni *kulmienkohotus*
 • opetus
Pitänyt joskus antaa tukiopetusta englannista jne, mutta siitä on tullut hyvin vähän mitään.
 • pakkosuhteiden sanelemuus
Lopetettava on sekin teksti vaikka sitten tunnisteet valitsemalla.
 • rehellisyys perii maasian
En ole itse kiinalaiselta horoskoopilta sika, mutta tietyt sukulaiset on. Ja sitten on se sika pestäisiin -sanaleikki.
 • rusketus
Ruskettuisin rusinaksi jos olisin pihalla kesäisin tai, ainakin se kestää vuoden -jos olen auringossa päivän.
 • shoppi
Muutama photoshopattu kuva jotka laitoin RedBubbleen, sieltä voisi tilata merchiä mun suunnittelemaa.
 • sijaistoiminnot
Oliko tylsä lukea itsekin? Tehdään muuta.
 • silmät
Erikoiset, parittomat, mulkosilmät, skitsofreenikkoja kuulemma kiinnostaa.
 • taide
Muutaman taulun tehnyt eikä ketään kiinnosta niitä hankkia. Pitäisi kai olla jotain taitoakin ja mainetta ja muuta. Taiteilu ei ole mun mielestä ammatti. Taiteen opetuksesta ei tosin saisi nipistää varoja. Kävin ns. taidelukiota.
 • tatuointi
Niitä on kolme minulla. Kädessä, käsivarressa ja alaselässä.
 • tulostus
Tiedä sitten montako koti tulostinta joutunut heittämään menemään. Eivät kestä kauaa.
 • tupakan polttaminen
Jos ketään kiinnostaa. Mennyt ihan liiaksi rahaa vuosien ajan tuohon. Ja terveys toki?
 • tylz
Paremman kuuloinen Z:llä.
 • vaaka
Horoskooppi sekä esine jolla mitata painoa. Olen siis itse vaaka ja persoonallisuus osittain sopiva muiden vaakojen kanssa. Synnyin ristiriitojen keskelle eihän tätä muut ihmiset kestäisi.
 • verkkosivujen teko
Yksi kurssi ja vähän kokemustakin. Parhaat kotisivuni tein jo 11-vuotiaana.
 • video
Jokin youtubesta vedetty videokoodi tai useampi ja, teksti niiden, lomassa.
 • ylensyönti
Asia jotei ehditty käsitellä psykoterapiassa. Täysi.
 • äänikirjat
Helppolukuisia kirjoja joita harrastan paljon englanniksi esim.
 • ö-luokan kansalainen
Kun mikään ei toimi ja mun ihmisarvo mitataan jossain muussa kuin siinä itsessään.
 • bloggauslaatikko
 • diy
 • ei mitään
 • en tee musaa
 • english
 • epäreiluus
 • fantasia
 • harrastus
 • kaikki rahat meni
 • kiinnostus
 • kirjeenvaihto
 • kommentointi
 • kuvapostaus
 • kuviskymppi
 • kädentaidot
 • liirumlaarum
 • mainostus
 • metri runonmittaa
 • mieheke
 • muistikuvat
 • nintendo
 • outoja tapoja
 • photoshoppaus
 • pokemon
 • suomalainen
 • suomi
 • swappailu
 • synttärit
 • televisio
 • työttömyys
 • yhteisölle takaisin antaminen
 • ysäri
x

Tässä kulmassa hyvin siristäväkatseinen Kajsa

 Katoin illalla uuden Saw leffan. Minusta kidutuskohtaukset oli hyviä ja se riittää. Tilasin apple music:ia 2kk ilmaista. En ehkä ollut käyttänyt sitä tutustumisjuttua koskaan. Eipähän ole mainoksia ja musiikki on yhtä spesifisesti mulle. Ainakin hyttysen ininä peittyy välillä. Kävin suihkussa, pesin shampoolla hiukset. Yöt hikoilen joten kylmä suihku ei tunnu enää missään.

Lämmitän jäistä kasviskeittoa levyllä. Se siitä hiljakseen sulaa. Saan perjantaina rahulia, ja siihen asti pitäisi elää tolla kympillä. Voisin tehdä kuitumuroja tai kaurapuuroa tai keittää riisiä mutta vähän on vähissä ruoat taas. Toisaalta olen ehkä lihonut 125:een joten ei sillä ruoalla niin väliä. Ei pitäisi syödä suklaalevitteitä, kun tietää että ne lihottaa.

Pidin yöllä jalkoja ylös seinää vasten sängyllä. Piti antaa ilmaa haarovälille kun ne hikoilee koko ajan ja sitten tulee patteja. Olen imuroinut ja tiskannut eilen ennen kuin lähdin kaupungille. Pyykkiä tulee paljon kun hikoan vaatteet. Mulla ei ole tarpeeksi kevyttä vaatetta tai sitten en löydä vaatteita kun pitäisi?

Laitoin kahvia tippuu. Taidan odottaa että se jäähtyy. Jääkahvi tekisi terää.

Koskahan sitä laittaisi sinistä latvoihin... koskahan sitä ja tuota... 35 kaloria sadassa grammassa tässä oli 400g, ei tarvi paljoa laskea... mitähän mun piti lisätä? Valittaa hyttysistä? Huvittaisi käydä jossain mutta ehkä jään kotiin. Säästyypä energiaa.

Uutta pukkaa mutta mitä?

 Etukoodi 5 euroa foodoralta. Noh, mullahan on käteismaksu oletuksena lähipitseriaan. Ihan varmasti toimittaisivat kinkku ananas pitsan ja ranskikset mulle 10,5 eurolla!! Sen verran olen tilannut ja jättänyt 50snt tippejä!

only in the world of Kajsa!!!!

Sen lisäksi olen hankkimassa vakuutusta terveyteen liittyen. Ikinä ei ole tapaturmia sattunut (paitsi alakoulussa kerran koulun alueella hyppäsin kerralla kaikki matalat rappuset yhdestä kohtaa ja nilkka nyrjähti.) kun enkeli on ollut sen verran aina mukana!

235 euroa kahteen erään vuoden maksut! En keksisi parempaa käyttöä asumistuelle...

Näin bestistä tänään ja lainasin sille kympin että hän saa takin uffilta kolmellakympillä. Lupasi että mennään sen lipuilla katsomaan mun valitsemaa elokuvaa! Sain pallon jätskiä kastikkeellakin häneltä, vanhanajan vaniljaa! Ja maksavansa takaisin! Eli 7.7 jälkeen Black Widow! Lisää supersankari actionia mulle jee? Harmi kun ei ehditä enää kauhua katsomaan kun se Spiral uutuus versio Saw leffoista jää pois ohjelmistosta tässä torstaina.

Pelannut pokemon gota kaupungilla ihan kiitettävästi. Näin Hämeensillalla yhden seuraajistani. Se oli varsin tukevassa kunnossa mutta eihän se kuvissa muuta näykään kuin naama aina? En tajua miksi mua sanotaan läskiksi kun mulla sentään on lihasta. En ole pullataikinaa tai kävele tikuilla jonkun kaljamahan kanssa. Tai noh?

Muuta, mitäs. Mulla ei ole hilsettä koska kesä. Tappanut tänään ainakin kolme hyttystä jotka purskahtaneet verisesti pläts huuliin korvaan jne kun sen verran kyllä suihkutellut hyttyskarkotetta suurimpiin raajoihini. Ja lisää aina suihkussa käytyä.

Pitäisi katsoa kelan sivut joko ne tyrkkää sinne työkyvyn arviointeihinsa. On se kumma kun en jaksaisi työtä kun olen tällainen vaivainen pullukka ja ruma enkä mikään somemalli, joka pitää olla. Katsoin facebook mainoksesta ilmoitusta kultasepänliikkeeseen jossa sometaidot ja mallina toimiminen kuuluisi työtehtäviin. Sori mun nakkisormille ei taitaisi olla sormuksia esiteltäväksi?

Hain mä seripainoon avustajan hommia. Ei edes sinne päässyt vaikka oman alan tutkinto alla. Sitten tietty särkkään mutta ei mitään mahkuja.

No mutta kuha kuluttaa sähköä eikä oo ankerias.

Tänään on vähän ehkä "rauhoittunut" mun hs-taudin patti kun se jotenkin puhkesi aamuyöstä en mä muista... nukkunut aamusta vasta... välillä sohvallakin, riippuu vähän mistä tuulee.

Mutta joo!!! Ikuinen optimisti sammuttaa tähän mahtavan maanantain. Jokaisella on jotain uskomuksia. Kuulostelen niitä vähän toisella korvalla miten toiset suustaan päästää suoria sanoja ja sammakoita ja vähän pehmenee siinä omien korvien välissä ne pahaset. Pride viikko näkyi kaupungilla, kaverini osoitti minulle kaikki sateenkaaripariskunnat ja puhui ikävään sävyyn mielipiteensä johon sanoin että väitinkö että se olisi normaalia, ja että muoti-ilmiöhän tuo näyttää olevan...

Olen kyllä ylpeä itsestäni kun olen diplomaattinen sekä kun olen oikeassa. Paitsi jos joutuu toistelemaan itseänsä.

testosteronitestiin kun pääsisi labraan ilman lähetettä niin jees

 Ehkä menisin ensi kuussa lääkärille tästä mun hirsutismista. Ei ole mennyt kuin puolitoista viikkoa tätä, että mulle kasvaa jo parissa päivässä karkeita pitkiä tummia karvoja leukaan. Yhtäkkiä alkanut siis. Mutta ei ole varaa nyt juhannuksena viikonloppuna etälääkäreihinkään. Maanantaina näen kaveria kaupungilla ja se meinaa itselleen lukulasit hankkia. Varmaan tarvisi monitehot. Ikänäköä hänellä jo sen verran?

En ole tiskannut tai imuroinut juuri yhtään kun ei jaksa ja on niin kuuma. Naapurit ilmeisesti grillaa jotain mun ikkunan alla. Mä olen tupakoinut vähemmän, koska toisen naapurin tuuletusikkuna on auki koko ajan ja sieltä tulee jokin ilmaputki ulos.

Juhannuspäivän nukuin. Illalla pesin pyykkiä pyykinpesukoneen käsin -ohjelmalla puoli tuntia. Tänään olen nukkunut. Päätä särkee vain. Katsoin vähän Netflixistä jotain mutta ei mitään hyvää löytynyt. Dippasin lihapyöryköitä tsatsikiin ja perunasalaattiin ja yököttää. Aamupalaksi söin viimeisen vaniljatuutin pakastimesta. Sen lisäksi juonut vettä. OFF karkotetta lisännyt selkään, jalkoihin, käsivarsiin suihkun jälkeen. Pitkiä kynsiäni olen, putsannut, ja leikellyt saksilla.

Masentaa englannin valintakokeiden tulokset vähän vieläkin. Ehkä niitä kysymyksiä olikin 150 ja sain -50 miinuspistettä? En kyllä löytänyt kuin 100 kysymystä koepapereistani. Tuskin pääsen ikinä mihinkään.

Otin yhden 1g panadoliin päänsärkyyni. Deja vu juttujen lisäksi joita tulee partsilla suihkussa ja tässä kirjoitellessa, niin kipeät niskat on pieni murhe. En kyllä halua partaa... menisin vaikka laseriin jos olisi varaa.