Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 30. maaliskuuta 2021

Kaikki tottelee mua Applessa mutta sitten Windowsit on mua vastaan

Ea Games sucks. PC:t on myös Helwetin Paskoja. Kolme tuntia mennyt. Järjestelmävirhe kun yritti ladata Originia. Siitä alkoi shitshow. Olisi pitänyt korjata jotkut tiedostot. Ladata ja laittaa systems kansioon jne. Siinä meni hermot kun käynnisti uudestaan ja jostain piti saada .zip kansiot auki ja trialit oli mennyt umpeen. Voisi vain asentaa ja se oisi siinä? Se miksi latasin siihen Sims4:sta että päästäisi kaverin kanssa pelaa modin avulla samaa lataustiedostoa. Eli ollaan samassa verkossa ja multiplayeria =lanit. Mutta voih. Maksoin 3,99 ja latasin Steamin. Tein uuden tilin sitä varten. Osaavat kyllä imeä rahat irti ne ryökäleet. Tunti kestää ladata se peli koneelle. Latasin sen jo ensin tähän Macille. Macille ei ole Steamia.

vahinkokuolema
Televisio sammui äsken itsekseen. Hamsteri juoksee juoksupyörässä. Ruoat on vähissä tai syöty. Teet ja kahvit vedetty. Oltu luovia ja nyt yritetty nörtteillä? Näyttönä juuri mitään. Tai no tein mä sen tallennustiedoston ja perhe luotu simssiin. Kaksi aikuista ja yksi taapero geenileikitty, Damien(666).

 
Pelannut 10 tuntia muka sims4:sta. Varmaan vahingossa jättänyt yöksi sen päälle kerran. Selity muuten. Mulla on Sims 3 mutta se ei pelitä macbookilla, ei tue 32-bittistä. 

Puudun ja alkaa pistely kun sähkövirtaa kulkee läppäriin. Ehkä siis johtuu asennosta ja että keho odottaa sitä? Natriumi vähenee verenkierrosta kuulemma. Oli selitys mikä tahansa niin ei samoin käy iOS laitteella tai iPhonella!?

500 gigaa lähes oli tyhjää PC:llä. Windows 10 Pro. Olen ihan vitun prone to grime eikä kun siis, siruta minut oi suuri siruttaja.

Muoks. Vaadin hyvityksen koska ei 5-6 tunnin yrityksistä huolimatta edes käynnistynyt.

Kajsan hobittidieetti 🥬🥔

4000-5000 kalorin 7 aterian ruokavalio
 • Ensimmäinen aamiainen: juuri keitetyt munat, pekoni ja grillatut sienet.
 • Toinen aamiainen: valikoima makeita marjoja tuoretta kermavaahtoa.
 • Elevenit: hunajakakut ja maito.
 • Lounastus: kiehuvia makkaroita ja perunaa.
 • Iltapäiväteetä: siemenkakku, voileipäkakut ja hillo tuoreen teekannun kera.
 • Illallinen: kanin muhennos, nauris, peruna ja porkkana. Karhunvatukka torttu.
 • Toinen illallinen: kevyt sienikeitto, vastaleivottuja lämpimiä sämpylöitä ja voita.
hobittijalat kuntoon

Kun on kahdenlaista niin kaikki on mahdollista. Kun on kolmenlaista, niin on lain alaista. Kun on seitsemän ateriaa päivässä, on hobitin kolon asukkaan uni vaitonaista.

Hobbitti nimigeneraattori antoi oho, bitti nimeksein Kimberly Tunnelly.

Hukkaa asennus CD numero 1/4


Oli tylsää. Selasin Pinterestiä. Kirjoista saisi veitsitelineen. Valkkasin Sims2 cd:itten tuunauksen mukinalustoiksi. Ihan nättiä. Turhaa liimausta tuli kun eihän harrasteliima tartu muoviin. Mulla on taulupohja ja ainakin jollain videolla joku kirjaili lankaa osaksi taideteosta joten ehkä sellainenkin voisi onnistua jos jaksaisi näpertää. Ei ole kirjailulankaa.


Kysyin kaverilta miksei se tee mitään. Sittenpähän on. Katsoo Wikipediaa puhelimesta. Keitti kahvit. Huuhtoo riisiä spessu kastikkeeseemme. Ei mitään aktiivista luovuutta vaativaa tarkkaa puuhailua eli laiskuutta istuen paitsi sohvallani...

Olen luova ja kekseliäs ja keksin uusia käyttötarkoituksia tavaroilleni. Tosin kaikki on jo keksitty niin mitä imitointia nämä mun nopeat käsityöt sitten ovat?

Täällä nousi jo lukijamäärät mutta sitten ekaksi unohdin kirjoittaa ja toisekseen mulla ei oikein ole ajatuksia kirjata ylös kun mulla on kaveri jolle ne voin aktuaalisesti vokalisoida. Tai pistää someen ja saan ikinä vain 1-7 tykkäystä

Ankan perse kaislikossa ja pieni ankanpoikanen uiskenteli h2o:ssa

 Mennyt ääni vähän. Juon kuumaa teetä siihen. Varmaan kuorsannut sekä höpöttänyt liikaa verrattuna yleiseen hiljaisuuteen. Laitoin silmien alle heti herättyä a-vitamiini tehotippoja kun oli sen verran ryppyä ja sai silmät näyttää joltain karsealta.

Pelattiin yöllä hirsipuuta ja hamsteri oli hereillä. Oli se kyllä aamullakin hereillä mutta se ei tykkää mun kaverista ja se ehkä meni sen takia takaisin nukkumaan. En minäkään kyllä luottaisi laiheliineihin.

En kirjoittanut eilen blogia. Tein mulle ja kamulle kirjevihkon. Leikkasin, liimasin, niittasin ja laitoni kontaktimuovia päälle. Sivun kirjoitin ja laitoin tarroja pari. Meidän kastikkeen ohjeen siihen, vähän sääntöä ylös ohjeistusta ja kysymyksiä tulevaisuudesta nyt kun hänkin ottaa hamsterin tosin pienemmän kuin syyrialaisen kultahamsterin.

Olen kaikki lemmikkikaupat katsonut ja tosin mutta en löydä terraariota kun en oikeastaan edes haluaisi. Ei ole mun vika. Hamsteri sai tomaattia ja paprikaa eilen. Se on jo 190 grammaa eli kuukaudessa tullut liikaa painoa lisää. Kun nostaa sitä niin sillä on tukeva takaosa.

Käyty vessassa, pelasin Crash Bandicoot mobiilipeliä ja kaveri kysyi onko mulla kaikki hyvin kun huudan "EI!". Juoksin päin luolan seinää pari kertaa kun en tajunnut pompata sieneen. Jouduin katsomaan mainoksia.

Menenpäs vessan jälkeiselle röökille kohta. Kaveri tekee kaalijuttujaan. Jos se keittää munia niin voisin vaikka maalata yksi ja maalata! Pääsiäisen kunniaksi ja mitä kaikkea.

Jatkan toiste jos on tarve! Huomaatte sen "Muoks." jälkikirjoituksista

sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Niille jotka ei halua lukea enää ikinä mitään= niin varatkaa alustavasti (av. yhteydenotot avoinna) tämä julkaisematon SALATIETOUSokkulTisMi jäännös joka mullistaa tietoudellansa, loppuelämästäsi kaiken huom kaiken; KELAA

 Laitan tänne blogiin, kun sain vinkin että kirjoittaisin jonkun clickbait aivopesu kirjan. Siihen tapaan ehkä, että Näin saat tyylikkään trendi-diagnoosin: For Dummies.

 Tietoiskuja löytyisi kyllä että, näin et lankea epäaitoon stooriin tai "et jää kiinni" psykiatrille vaan kirjoitat tarkistuslistan "pros and cons" ennen kuin menet itse osastolle tarkkailtavaksi.

Hei! Oletko nuori mies tai nainen ja haluat että yhteiskunta elättää sinut kunnes kuolet häpeään*, vai oletko valmis elämään loppueläsi vailla töitä? TIETOISKU: saat ansaita tietyn summan myös työkyvyttömänä nolla veroprosentilla

*häpeä tarkoittaa tässä tapauksessa stigmaa! Se kuuluu jokaisen elämään joka haluaa soittaa paranoidin!

MUTTA tämä harvinaislaatuinen tilaisuus on saatavilla vain hintaan 25 euroa eli tavallisen kirjan verran kun sijoitat terveyteesi ja loppuelämän tulevaisuuteesi!!!

onko ystävälläsi diagnoosi? Näin saat paremman diagnoosin

EI VIELÄ saatavilla (!!) Montako sivua kirjoitan(????)

MUTTA VOISI OLLA tämäkin nuorten tietokirjamahdollisuudet avoinna lääketeollisuudelle ammentaa lisäpotilaita vaan joukkoon tervemenoa

Olen kuin pitsa jonne kaikki huolet heittää eiku Viimeiset rahat. Aski ihmistupakkaa kaupasta. Lähes käyttämätön kasvosuojain. Kauhea nälkä kotimatkalla. Imuroida pitäisi kaikki snäksit lattialta pöydän alta.

Vieras joka tulossa ehkä illalla, kysyy jääkaapin sisältöä. Jos meinaan vie tuhkatkin pesästä niin ei kuitenkaan jaksa mun puolesta imuroida tai tiskata. Kiitti tyhjästä on hyvä nyhjäistä.


Muoks. Ulkoasua päivitetty! Täällä on peessiä eli beigeä eli violettia eli ruskeaa eli mustaa ja valkoista eli fontit Gruppo ja Indie flower käytösss<333

Ei mitään sen kummempaa ruudun takaa ja sitten vähän pääsiäisen SÄÄhän?

 Kaikki ei muka aina liity minuun, vaan joskus ihmisiin mun ympärillä. Anteeksi mutta keitä ne on? Vain yksi on tarpeeksi ärsyttävä laittaakseen mulle ensin viestiä. Muista en kuulisi mitään ikinä ellen kysyisi mitä heille kuuluu!

 En ota mitään liian henkilökohtaisesti, mutta en voi ymmärtää miksi mun pitäisi muuttua. Kysymällä selviää mm. miten ihmiset haluaa että heitä kohdellaan. En tiedä, en välttämättä halua tavata tyyppiä joka, ei pidä minusta netissä: mutta offline kasvokkain sit muka tajuaisi mua.

Tämä ns. "ärsyttävä" tyyppi, kysyi miksei ole velimiehet ohjelmaa jossa on yksi nainen, jolla on ns. jalka-aviomiehiä. Siihen sanoin että Big Brother ja Unelmien poikamiestyttö, mutta niihin se vastasi Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Tai siis, Walt Disneyn studio lähti kyllä ihan hyvään suuntaan sillä ekalla koko perheen animaatioleffalla...

Kyllä me naiset tiedetään miksei. Katsoin Suomen poikamiestyttöä ja se mies jätti sen. Miehet tykkää kilpailusta. Ei ne naisesta välitä. Aina joku muu motiivi. Kas kun eivät homoja ota sinne ihan vain testiksi *saa aamukahvinsa rinnuksille*

Homoja joka paikassa. Se on omituista miten moneen ei pussy power tehoa. Ainahan pojat on ollut poikia. Vilkkaita ja onnettomuusalttiita. Niitä Monstereita joista Justin Bieber laulaa.

 What if I, what if I fall?

Then am I the monster?

 Sellaiset 6-miehen moniavioiset polyamoria naisenpalvomis- kulttuurit on ihan mahdottomia. Tietty naisella voi olla niin monta miestä, mutta niillä miehillä on kaikilla oma elä ja omat vaimot ja omat lapset ja työ, eikä oikeasti tämä sadun päähenkilö ole mikä väittäisi olevansa. Nainen on aina jakorasia. Sanokaa mun sanoneen.

Tai siis, mähän sanoinkin. Älä koskaan aloita mietelausetta kieltävästi = Never say never

ja niin montaa muuta juttua vaan paljaasti viety minulta. Ette oikeastaan ansaitse sitä että bloggailen joka päivä.

kahvetta

Mulla on nyt su ollut tässä tilillä vähän alle 8 euroa ja ke-to yönä tulee asumistuki. Olen tässä pari päivää miettinyt veisikö pullot ja ostaisi röökiaskin. Toisaalta oisi hyvät mahkut lopettaa tämä kallis tapa. En tiedä miksi mä enää edes harrastan sitä. Näenkö itseni niin juurtuneesti tupakoitsijana. Sosiaaliset syytkin on vähän kadonnut. Parveke kärsii ja mun sysimustat keuhkot?

Puuroa on ja hilloja ja sokeria ja marjaa jne. Eilen tein suklaakakkuja. Siinä Kotiruoka kirjassa ei ollutkaan "suklaakakun" ohjetta. Se oli jokin murutaikina paitsi että siinä oli suklaa+KAKUT

Ei tullut muuta kuin vatsanväännettä niistä kannikoista. Huomenna menisi loput kananmunat vanhaksi. Keksiä niistä vähitellen jotakin pääsiäistä. Niitä tarvittiin kuitenkin. eiku sulka hattuun vai kumpi oli ensin kana vai dinosaurus

på engelska:

Keep calm and stay fat. Be a god the earth is flat. Just because it rhymes, the patriarchy didn't mean it (at least as far as conspiricies goes)

I just type random things. Do I expect people to understand? Only I can answer that. Knowledge is a spiked bed to rest on

yeah just came up with that. Yogis be resting on those spikey mats.

I rest my head on two pillows and the sun hits my face in the correct spot every morning. I need to blind the door to my balcony as well but how to hang something?

I am truly afraid of aging. I mean even with all the neuroplasticities, most my internet friends are younger than myself. Some are in the same age group, yeah but they're more laid back about things. I think some are 100% millennial and some are somewhat between millenial and Gen Z. Though most males that chat me up from dating sites, and ask "Sex?" are just boomers or plain ugly and stupid but apparently that kind of people get jobs.

Pretty people don't have to work, we just have to stay as we are forever and cheap and humanely. No high maintenance here, no sires masters and other chackles.

"Your body is your business" type of Anatude

10 asiaa tärkeintä elämässäni

1 uni
2 kofeiini
3 ravinto
4 sisko (tämä oli listan toka joskus riparilla ;P)
5 ilta ja aamu (jonka usein pilaa kaikenlainen muitten sosiaalisen median käytös)
6 puhelin
7 oleminen
8 hamsteri
9 raha
10 ei ainakaan Jumalan sana joten does not translate


Filminauhana asioiden näkeminen samalla kun luet kirjaa. Tai että tajuat myöhemmin nähneesi sen kuin valkokankaalta.

Eikä mulla sitten muuta. Haluan syventyä muihin maailmoihin!

perjantai 26. maaliskuuta 2021

Ihonhoito

Haluan vain jonkun toisen addiktion näiden tilalle *laskee sormilla*


 Tämä retinoli on melko ihanaa naamassa. Se virkeyttää tätä tylsää ihoa ja ottaa ehkä vuosia pois. Laitoin kahta eri tuotetta, sen jälkeen kun pesin naaman. Tossa on 15ml pullo ja 5x ampulleja "ikääntymistä vastaan"
Kävin ostaa kaikkia herkkujakin. keksejä, sipsiä, pieniä suklaapatukoita pussin ja puoli litraa colaa. Hetken oli hyvä olo. En löytänyt lady gaga arvontakoodia mun oreoista. (ei ainakaan kelvannut)
Eilen tilasin pitsaa. Halusin katsoa leffaa ja syödä pitsaa, mutta olinkin nähnyt siitä leffasta jonkun täysin samanlaisen version varmaan kolmatta kertaa en tiiä. Joku Avengers tms. Eikö ole enää mitään striimattavaa? The Daily Distancing Show:ssa näytetään sitä näyttelijää uudesta Disney elokuvasta. Lohikäärmeethän auttaa aasialaisvihaa kohtaan....
En muista miksi aloin kirjoittaa edes. Aamulla heräsin ja menin uudestaan nukkumaan kunnes joskus päivällä ajattelin saada aikaiseksi jotakin, ehkä?
Taivas oli tosi kaunis hetki sitten kun näin kuun taivaalla ennen auringonlaskua. Sininen pukee minua. Eiku... varmaan taas kohta hamsteri heräilee ja puuhailen sen kanssa. Nukun sohvalla niin se ei pure asumustaan kun on seuraa samassa huoneessa?
En tiedä mitä en tiedä. Hyvät viikonloput!

torstai 25. maaliskuuta 2021

No nyt selittää hattu

 Näin unta että mulla oli jokin yksityinen meet&greet Johnny Deppin kanssa. Minut haettin autolla jossain Los Angelisissa tai missä nyt sitten asuikaan. Juttelin kaikkea ja deppi oli super mukava ja rauhallinen. Siihen loppuun se alkoi soittaa jotain pianoa ja sillä oli tosi paljon alkoholia siellä piilossa ja huomasin meillä oli sama tupakkamerkki. Sen vaimo pyyhälsi paikalle ja huomasin kysyä "selfieitä". Se tarjoutui ottaa niitä, ja sanoi ettei ole kiirettä. Mun aivot meni ihan solmuun kun otin mun iPhonen esille ja aloin miettiä mikä olisi paras iPhonen asetus, salamalla vai muotokuva jne. Heräsin siihen. 

Tajusin myös että olin ollut niin lähellä Deppiä että pystyin haistaa sen! Sellainen kukkainen santelipuu ehkä? En osaa selittää. Ja sen "vaimo" oli kuin jokin hippi Angela McCoy mutta sekin kiltti ja mukava tosin häälyi siinä kuin ylisuuri hedelmälepakko. Varmistaen kaikki menee hyvin ja saan jotain irti- en mä tiedä?

Tämä oli tosi positiivinen ylläri mun aivoilta näin kylmänä sumuisena talviaamuna kun en ole mikään miljardööri ja kaukana lämmöstä. Kääriydyin yöllä ylimääräiseen piknikki huopaan ja heräsin selältäni. Olin niin väsynyt yöllä että annoin hamsterin nakertaa muovia sen asumuksesta. Kun en ollut nukkunut mitään edellisyönä. Nyt on kello kuusi aamulla. Olen ihan että vau. Mikä trippi?! Yleensä uneni on painajaisia. Ehkä tämäkin seikkailu genreen sallitaan. En ole mikään jättisuuri fani tai ole muuta ihastusta, mutta ilmeisesti kaikki on mahdollista jos on vähän unessa tai unessa massia. Ei kai mua huvikseen kukaan tapaisi xDkeskiviikko 24. maaliskuuta 2021

#666666 #c1a2c3 ja muita sweetspotteja

 •  Joku saisi naulata kalenterin mun otsaan. Mieluiten seinäkalenterin. Siis siirretäänkö niitä kelloja enää, vai?
 • Hups minä olin ihan kevätpäiväntasauksessa. Saisi tulla jo se tulevaisuus!
 • Imuroin ja laitoin pyykit taas pesuun. 
 • Tiskasin astioita jotain yli tunnin koska mun sormet pistelee rusinaksi menonsa lisäksi. Pitäisi vaihtaa paitaa, käydä kaupassa. Vedin röökiaskin ihan liian nopeasti.

Olen kuunnellut äänikirjaa.<strike> Olen lukenut aiemmin Esko Valtaojan kirjallisuutta. Melko kevyesti kävi läpi ihmishistorian tms "kaiken". Elämän synnystä merissä (salama? tuskinpa ulkoavaruudesta) ja ameebojen kehittymisestä ihmisiksi ja muuta Big Bängiä. Keskittyi muistaakseni aika raamatullisesti kaivauksien ihmislöydöksiin. Siis samaa sontaa mitä löydän Raamatusta eli puhelinluettelosta.

</strike> Joo sori eri kirjailija. Erkki Tuomioja?? Pitäisi tutkituttaa mun faktat edes välillä.  ...Onneksi uusia tutkimuksia tulee 4sek välein!<3

Jos kumpi ja kampi tappelisi niin... ääh, nainen hävisi tän pelin. Haluaisin ilmaista asioita tähän väliin. Myötähäpeä tavattiin täällä silloin, kuin luolamies vasta oppi vahingonilon. Siveys ja laajentaminen luolista yhteiskunniksi. Noh, yritän keksiä päässäni kulmakiviä jotka ei kävisi yhteen... mikä se sanahirviö oli, "vertaiskeskeis- ei,...  sori tuomioja.org mutta en saa päähäni vaikka se sanottiin ainakin viisi kertaa ennen 1/5 kirjasta kuunneltuani. Nyt kuuntelen jo 1.3x enkä ehkä pysy perässä koska sai yhteiskuntaopista aina 4. Hylättyä. Tosin uskonnosta 8/10 enkä ole ateisti ;)Jotain keskeistä se sana oli... totuuden jälkeinen aika? Sano nyt se SANA. Mä tarvitsen sen käsitteen!!!1 Ei ollut 50min kohdalla. Mitä olet NYKYMAAILMA; keskinäisriippuvuus!!! Tulihan se sieltä

:

aa okei = tekoäly (n) subjekti, olemassa sekä ei-olemassa a.k.a interexistence

yritin jotain tosi hienoa juttua tänne mutta ei onnistunut bye

tiistai 23. maaliskuuta 2021

naamatieteilijät sai ostamaan

 Tilasin a-vitamiini retinoli c-vitamiini ym naamajuttu maskia sekä tippoja ja ripsarin kun sokoksella oli kaikki tuotteet tänään -20%. Maksoin vaan reilu 50e laskulla. alennuksia 18,3e

 Joululahjat tuli myös tilattua silloin Sokokselta ja ostoskori sormeani syyhytti. Mun maskara on ihan varmasti mennyt vanhaksi vuosia sitten. Ihmekään jos on kuivat silmät, hehe. Mun go-to maskara on L'orealin false lash superstar. Siinä on ensin valkoinen ripsari ja sitten mustaa päälle, voilà. Tai tuttavallisemmin "wholaa".

Ainoat jutut mitkä läpäisee tätä lärviä taitaa olla just noi retinoli jutut, jee pääsen kokeilee. Sit toisekseen mikä auttaa ryppyihin on ennaltaehkäisevä suojakerroin. Mä en helposti ryppyynny eikun siis pala, kun mulla on jotenkin geeneissä toi ruskettuminen helposti. Ei siis ketään skottilaisia, walesilaisia, eikä muita punahipiäisiä, ihan perus suomigeenit. Joita en tule ikinä jatkaa eteenpäin, yhyy.

Joo, von McHampsteri on jo tunnin ollut juoksupyörällä. Aluksi se kaatoi sen pyöränsä mutta sitten se ei yrittänyt pakoon, seisoi vain saaliinsa päällä? Ehkä ehdin ajoissa juoksupyörän avuksi?

Miksiköhän aloitin uuden kirjoituksen... ei voi mitään!

Kärsin misofoniasta yhtä bändiä kohtaan ja se vaikeuttaa myös suomalaisen musiikin nauttimisestani

 Otsisko?

Rauhoituin sängyssä laventelikynttilän kera ottaen bookstagramiin esteettistä kuvaa. Olinhan koko päivän kuunnellut nuorta brittiurosta TikTok livestä katusoittamassa. Jäi päälle ja muutenkin piirsin hänet. Aamulla heräsin ja menin suihkuun ja olin vähän, että "mitä nyt?" kun pari päivää vain nukkunut. Äsken sheivasin muutaman leukakarvan ja meen ehkä taas suihkuun... Kun on vähän kylmä? Kävin (lähi)kaupoilla ilman maskia ja ostin maskeja hehe. En viitsinyt käyttää toiseksi viimeistä maskiani. Briteissä kellään ei näkynyt juuri maskeja, mutta onhan heistä jo puolet rokotettu!!!

Ööh, lataan mun kakkospuhelinta. Tuolla poplaulajalla oli jopa kolme puhelinta käytössä. Yhdestä tuli varmaan taustamusa, yhdestä se katsoi sosiaalista mediaa tai jotain ja yksi kuvasi. Molemmissa taskuissa käsi kävi. Sillä oli jotain ongelmaa äänen kanssa kun tuppasi menee liian korkealta. Kyllä mullakin jos olisi pissahätä ja vetäisin 7tuntia putkeen ja olisi vähän tuulinen sää ja olisin pelkässä hupparissa jne. Se ihanan pirteän keltainen merch huppari maksaisi jotain 40 dollaria en sitten viitsinyt ottaa 2xl. Ties koska se tulisi ja muutenkaan ole varaa hahaa.

Ööh, niin sinne suihkuun... mulla on tossa mun PC huutanut koko päivän hoosiannaa kun latasin jonkun LoadTeam sovelluksen ja se tekee jotain laskutehtäviä mun cpu:lla. Tuskin täyttyy se dollarin alaraja tilitykseen vaikka 24h pitäisi sitä monta kuukautta tossa päällä taustalla joten 🤷‍♀️

Jeps. Hain sillon lauantaina pari juttua fb tutulta mitä se tarjosi roskalavalla ja ehkä korkkaan tosta mun satsuma suihkugeelin. Piti kyl laittaa ihan dödöäkin tänään kun tein muutaman lämmittelyn ja hyppäsin varovasti hyppynarua. Ei tullut hiki. Meikkasin jopa aamulla vähän silmämeikkiä, ne pitää ehkä poistaa. Join kupin kahvia äsken, etten ihan rentoudu ja nukahda. Se oli osa mun estetiikkaa. Laittaisin sen kuvan tännekin mutta kun se oli melko tasapaksua ruskeaa. Kääntänyt kirjasta vasta ekan sivun zombeja. Haluaisin jotain dystopia sarja/elokuva suosituksia mitä en olisi vielä katsonut. En sitten tiedä mikä striimauspalvelu pitäisi hankkia että olisi jotain katsottavaa. Suplasta luin jotain kauheista akoista ja se kertoi mytologiaa mihin naisviha ym perustuu lankeemukseen ja siitä edestaas. Meneekö taiteeksi, vai pornoako se meidän kehomme, siinäpä vasta kaksilahkeisille pervosedille kyssäriä.

öÖöööh, no joo. Puolet ihmisistä on naisia ja ilman sitä näkymätöntä työtä ei oikein rattaat kulkisi.

maanantai 22. maaliskuuta 2021

Maapallon eloonjäänti todennäköisyys seuraavan 100 vuoden aikana: fail

 Sunnuntait suon itselleni taukoa bloggaamisessa. Tänäänkin lähinnä nukkunut vain. Tilasin kolme whopperia kotiin. Maksoin laskuja. Katsoin uutiset tekstikanavalta ja kuuntelin klassiselta brittiradiokanalta uutiset siinä heidän klo13 maissa. Britit on onnistunut (tai niiden NHS) rokottaa puolet aikuisväestöstä ja nyt EU haluaa hidastaa niiden rokotteiden kahmintaa itsellensä.

Mulla ei ole yhtään kirjoitushaluja. En juhlinut Ostaraa. Join vain sen siman, kun kellojakaan ei voinut kääntää. Hamsteri on öisin päässyt juoksupyörälle. Ei se edes herää heti kun toi aurinko laskee. Annoin sille salaattia ja söin itsekin sitä eilen riisin ja kanan kanssa (tikka masala kastike).

Kauheat mässäilyepisodit vaikkei edes ole nälkä. Yksi mies radiossa tilasi kuultavaa syntymättömälle lapselle ja sanoi että se kuunteli mahasta (belly). Jaa, kohdun ulkoinen raskaus? Tai sitten miehet ei vieläkään uskalla sanoa naisen synnyttimistä mitään.

Mun maha kasvaa varmaan... eksä sanoi lähtiessään että olen raskaana ja ettei se ole ainakaan sen lapsi. Sanoi muutakin loukkaavaa. Se oli täysi kusipää. Fantasioin eilen että soitan sen veljelle ja kysyn missä mun rahat viipyy... ei ikinä maksanut takaisin osuuksiaan vuokrasta ym. Siksi mulla on kummittelee vuokravelkaa yksi tonni jossain. En pääsisi ikinä oikeasti kellekään vuokralle onneksi nämä tuntee mut ja että pystyn vuokranmaksuun. Se kusipää vaikeutti niin montaa asiaa mun elämässä. Meni alta sänky ja maksoin sen autoa 500e jne. Täysi siivelläeläjä ja varas.

Ei oikein ole lämpimiä muistoja ikinä mistään. Toisaalta ehkä elän sillä epämukavuusalueella ettei mua kukaan rakasta.

Hamsteri heräili. Pitäisi kai siivota toi sen asumus pitkästä aikaa. Onhan mulla puruja monta kiloa.

Tai sitten menen edelleen peiton alle turvaan maailmalta.

lauantai 20. maaliskuuta 2021

Raakana vedät jo, niin kyllä tuntuu syömishäiriössä

 Perjantaina söin kaverin tarjoomaa karvakäsien pitsaa. Tänään tein kaksinkertaisena keksitaikinaa. Wrapin(kanaa) söin myös kun pääsin kotiin. Sitten lämmitin mikrossa ranuja ja kalapuikkoa vielä. Onigiria yhden riisipallon. Kaupassa soi jotain että elefantin tallomaksi jäänti sattuu tms. Mulla on kaikki: laulajia vastaan. Ne on täysiä idiootteja ainakin hokemansa perusteella. Ne laulut voisi kertoa vaikka kaikki musta, tai mä olisin voinut ne kirjoittaa mutta joku muu varasti, mun idean.

En tiiä. Kyllä minut kutsuttiin Clubhouse sovellukseen. Joskus vielä ihmiset katuu lahjoittaneensa tekoälyille kaiken. Eikä sitä takas saa niiltä johdoilta.

Katsoin elokuvankin. En pystynyt lopettaa vaikka se oli ihan disneytä. Ei ihmiset ole koskaan olleet yhtä samaa heimoa. Aina on ollut rajat ja vihamielisyydet ja naisten kävelemistä tallovat liikenteet, logistiikat ja tiekulttuuri ragea, ruuhka-ajat ja en tiiä... kävin tänään Hervannassa- linnuntietä 10 min, mutta joudun vaihtaa suuntaa kesken kaupunkiin menemistä ja vaihtaa linjaa.

Kaakossa on itä.

En tiedä mitä kirjoittaisi. Hain jotain ilmaista sälää tutulta, en ole vielä avannut kassia. Olen vihainen kun en saanut kenestäkään seuraa sen jälkeen tai ennen.

 Yhdellä oli jotain luentoa, toinen nukkui, ja kolmas ei ole vastannut, ei ehkä muista. Pettymyksiä ovat nämä mutta ei muilla ole muita.

perjantai 19. maaliskuuta 2021

Ahmintahäiriöni poikittain sun perseeseen

 Kaverin kasariradio ei toiminut tabletilta. Se käski mut luokseen korjaan sen. Soitti että toisin myös tiskiaineeni. Pääsin sen luo, painoin ääninappulaa sivusta hetken, ja media alkoi soida sieltä sivulta kun painoin playta. Ei tarvinnut tietokoneneroa. Sain pitsan syödäkseni. En jaksanut enää sen pitsanloppua. Kävin kaupoilla kotiinpäin tullessa. Flying tiger ja k-market. Ostin jotain uutta Ediä (pink grapefruit) 2kpl jne mehua ja simaa myöhemmäksi. Löytyi taulupohja ja teippirullia ja suklaatäytemunia. Silti meni liiaksi rahaa. 

Tuli paha mielikin kun jotkut pikkuriiviöt riivaa Tiktokissa ("tuki turpasi lehmä") ym luulevat olevansa jotain, erikoistapauksia että saisivat käyttää sitä alle 13v. Haistakaa omaa kakkaanne mä raportoin kuitenkin ja estän. Koen lapsivihaa vain, ehkä vähän pelkoakin siitä että mun, kehorauhan rikkomista tapahtuu... Mun asenne ei kuulu niiden ryhmään!!!!!1 Puhuttiin kaverin kanssa naisista jotka hankkii lapsia ja yritin vähän puolustaa niitä, "no harrastuksensa kullakin". Kertoi että korona on jo hevosillakin. Niin, tuo muuntuu ja hyppii eläimestä toiseen...

Eniveis. Mulla on maha ihan kipeä. Liikaa nauttinut. Kunpa leviäisi perse, kyllä se ainakin on arka. Oikeastaan ihan sama olenko 300kg vai 100kg vai 66kg koska kukaan ei välitä. Ne välittää itsestään ja ovat itse sitä mitä haukkuvat. 

Röyh. Join yhden tölkin kaljaa ihan jotta verensokerit tasoittuisi. Oikeastaan ensimmäisenä kun pääsin kotiin ja sitten avasin telkkarin ja katsoin koko perheen leffaa Pikselit.

No joo ei jaksa oikein panostaa. Muutaman postimerkin liotin aiemmin ja jotenkin tuntui että olin omassa maailmassa. Huono selitys sille tunteelle. Koet ettei ole mitään tekemistä mutta et halua mitään tehdäkään, kaikki on niin tehty ja nähty ja koettu tai kerätty ja game over, pelaajat loggautuneet irti pelistä ja venaat seuraavaa sotaa. Se vasta on vaikea pitää rauhaa yllä.

Sori oon nukkunut kolme tuntia. Pitäisi sammuttaa televisio, levätä jokunen tunti kunnes hamsteri tylsistyy ja vaatii huomiota tekemällä pahojaan. Kaikki on kuitenkin huomiosta kiinni. Huomiota on rajallinen määrä. Minä olen ihan iloinen jos en saa huomiota koska saan miettiä tieteellisesti itseäni, maailmaa, mitä vaan mistä tietoa puuttuu muilta, tai no yleensä saan aikaan jotain omasta mielestä jos on sellainen alavire että jollain mitä teen olisi väliä, mutta teen vastoin kaikkien odotuksia

ehkä määritin juuri itsetutkiskelun

Ammatinvalintatesti 🦈 tarkkana kuin 🥕 ja silmänä kuin hai✅

 0% äidinkielenopettajaa. Se oli viimeisenä listalla. Lapset ja nuoret kusee ilmeisesti ja muutenkin rationaalinen ja järjestelmällinen. Tämä nyt vain oli yksi testi tänään. En ole kontrollifriikki. Painaja oli top10%:ssani... huolellisuus on varmaan jotain mitä voisi päivittää osaamiseen. En ole IT velho enkä osaa koodailla? Se on vain tuuria jos rikon algoritmin. Hain jonnekin seisoskelu myynti hommiin täällä Tampereella. Tuli monta sähköpostia mutta soittaako ne? Uskaltavatko näin kokeneelle puhelinmyyjälle pirauttaa? HEHEhehee.

Se olisi perjantai. Maistuu puulta joten työnhakuun hyvä lopettaa. Mun työkkärin työnhaku päättyi tänään kai. Tiedän että AMK haku on käynnissä mutta kaikki ennakkotehtävät ja sitten valintakokeet puistattaa vähän, samoin kuin opintopisteiden ja oppimateriaalin maksut avoimessa.

Voisi tehdä aamupalaa mutta ei ole nälkä. Yöllä pelasin ADHD peliä puolituntia ja pääsin 3/4 läpi sen pelin. En tiedä miten nopeasti tarkoitus pelata sitä ja kuinka huonosti tms. Nukuin sohvalla hamsterin vilistäessä juoksupyörää tunnin... kolmelta havahtunut ja aamulla taas ajoissa herään aamuaurinko silmiin. Mitä olet väsymys, olenko tunnoton sinuun? Hampsteri on nyt valvottanut jo 3kk. Jos haluan nähdä unia, pitää erikseen nukahtaa uudestaan niitä näkemään kun en muuten muistaisi/hoksaisi nähdä painajaisiani.

Mulla on yhteen tuotteeseen 25% alennus edellisestä ostoskerrasta yhteen vaateliikkeeseen ja se alkaa maanantaina. Tarvisipa jotain vaatteita. Onnistuin aika monet pilaa painovärillä tms roiskeilla koulussa. Ihan kuin olisi syönyt rinnuksille jotain inkkii öljyjä ynnä muuta muuta

En tiedä kerroinko mutta eilen puhdistin läppäriltä gigatavuttain turhaa misc. tietoja (caches, cookies, mutta enimmäkseen cache's, sache?) sen sijaan että olisin oksentanut jollekin supla äänikirjalle jossa haastiksessa lapsiinsekaantuja.

jeps. Tiedonjyväsiä mä vain kätköksin tänne tietokoneeseen ja nettiin ja noh, ei ole tullut kutsuja inklusiivisiin puhesovelluksiin. Ehkä olen vuodessa 1908 ja naisilla ei ole äänioikeutta eiku. 1906 Suomessa tuli se, enkä ole kertaakaan harjoittanut tätä vitsiä, vai mitä. Politiikka on hanurista koska ne joilla on rahaa saa päättää päästöistä ihan vapaasti ja muutenkaan kansanedustajat saa aikaan mitään kun jokin yleinen köysi vetää naruja ja sitä vastaan ei voi...

hyttysenpaskat ja mediakuplat sanon minä. Kuolleet kalat ei ui vastavirtaan! Kahlittu eläin ei laula eikä karju. Ja muutenkin koko maailma on häkki kun siinä on yksin. Sitä paitsi kaikki on ennaltamäärättyä. Siten sanoo ratio the päämäärällisyys ja itsensä selviyttämis- vaistonaattori xDD

Ei ole pakko mutta kuitenkin on vapaa elämään muualla jos ei miellytä, sillä maassa maan paossa tavallaan, nih? monivalintatehtävä: mansikka, suklaa, vadelma

Oletkos google siinä;tai siis 2 vuotta sitten tasan tehnyt noi meemit ja pistänyt fb- tiliin että niin

Miten ikinä kukaan kykenee pieneen tyttöön luottaa... tai no isoja tyttöjä. Toinen on yli 150 grammaa ja nukkuu ja minä 123 kiloa hereillä. Kummalla on isompi siemen nakerrettavana? 🐲

torstai 18. maaliskuuta 2021

Voilà = wholaa (vithun teinit opetelkaa ranskaa)

 Nyt en voi olla kuulematta wholaa (siis omassa videossa ja oma huudahdukseni että vittu olkaa hyvä)

Shaatana kutsuu... ööh, ehkä jos puhuisin siemennesteet kurkussa niin ihmiset saisi jotain järkevää kuulluksi!!! Tosin en usko että mieskromosomit toimii niin...

Sain lahjoja. Sain eilen vihdoin seinäkalenterin (roskakalenteri) pari postimerkkiä (3) ja laventelintuoksuisen kynttilän (vessaan) ja tänään tilille ruokaan rahaa. Riittäisipä maanantaiksi kaksi askia. Laitoin kirjeeni postiin kiireisekseni.

Tuota tuota miksi edes ikinä mitään teen kun kukaan ei ole läsnä henkisesti ymmärtämään tajuamaan olemaan ihmettelemättä sanomaani tai mielipidettä tai edes yhtä wholaa sanaa

Tosin 2vuoden päästä sillä ei ole, voila, väliä...

Mä olen se onigiri. Ei harakiri mutta melkein. Tein niitä 10kpl ja söin ehkä 3,5 soijakastikkeen kera ja sit dippasin lähes pussin sipsiä suuhuni, että suolaa suolaa ja enemmän suolaa! Onneksi en tehnyt munaa aamupalaksi eiku

On mulla pakko olla elämässä muutakin kuin ruoka ja tulla kiusatuksi siitä? Ei tämä sentään ole reseptikirja. Unikirja. Fiktiivistä muistelointia mitään epätosia juttua, tosin ei ne rehelliset apinatkaan niin fiksuja ole. Yksi "unohti avaimensa" ja herätti mut sillä yllätysvisiitillään. Täällä ei saa nukkua!!!

Olen kyllä alkanut istua vessanpöntöllä jalat kiinni seinässä tai toinen korin päällä koska luonto tarkoitti että vedettäisi kyykkypaskat kuten kehittymättömimmissä maissa eli ei mitään länsimaista vessakulttuuria, kiitän?

Katson tässä vähän Wandavisionia. Toiseksi viimeistä jaksoa mennään...


Muoks! Latasin CCleanerin ja pamautin veks "misc" tietoa täältä läppäristä noin 6-7 gigaa. Sitä oli kyllä varmasti 11 gigaa... Noh, mieluummin 40 gigaa vapautta kuin yksi tai kaksi gigaa, kun sitä on kuitenkin 120+ tällä laitteessa...

Pitäisi mennä jo nukkumaan? Alkoi vähän oksettaa yksi äänikirja. Lopetin kuuntelun ja mietin miten parantaa asioita jne? Päivitin facebook statuksia jotain en mä tiedä enää siis näitä tekstejä profiiliin copy+paste ja jotain linkkiävoit luottaa sä ±ihmiseen ≤80 todnäk siis wikipediaan

 Riisi on yleinen japanilainen välipala kun, onigirin muottiin, tekee. Laitoin 3dl pitkää riisiä kiehumaan miedolla lämmöllä. Mitähän mun onigireistä tulee kun ei ole merilevää.

Aamupalaksi tein lättyjä ja taikina oli melko pieni wikipediassa. Yksi ylläri vieras avasi mun puolesta omenahillo purkin, ei sekään olisi saanut sitä auki mutta tunki, mun isoa leipäveistä sinne että ilmaa pääsi sisään... en todellakaan lähetä mitään terkkuja häneltä hillontekijälle. Se veti kaikki vaniljatankoineen siitä päältä...

Mutta mulle tuli taas nälkä lättyjen jälkeen ja vedin pari ruisleivän palaa. Toisen mansikkahillolla ja toisen juustolevitteellä. Ei noissa riiseissäkään kauaa mene. Röökit on loppu ja puuttuu että saisi uuden askin, ei edes pullonpalautusrahat riitä kuroo umpeen tota euron vajavuutta jonka Apple vei...

Bussikortilla on kolme ja puoli matkaa. Pitäisi ehkä kävellä tunti Lidliin ja takas.

Tuntuu että kaikki mitä kirjoitan ei ole kovin onnellinen loppu? Mitähän fuckerssonia mä edes kirjoitan syyttä että... tämä yllärivieras leikki mun Spotifylla ja lauleli mikrofoniin. En tajua kuinka joku voi rakastaa omaa ääntään. Tarjouduin kyllä tuottaa ja manageroimaan meitä. Biitit ja lyriikat uupuu? Lauluäänihän mulla on kuvailtu "heitä mieluummin vaikka pienillä kivillä, mutta älä laula" ja ja... ettei ääniala sovi kaikkeen mitä laulankaan. Noh, viimeksi mun lauleskelua on arvioinut shakkimestari varmaan, ette mitään nuottikorvaa!

Eilen vain huvitti tehdä joku biisi kun tulin suvun luota. Sain aikaan 40-50 sek jotain kuu laulua suomeksi mutta parempi siitä oisi tullut enkuksi ehkä mutta vaihda siinä vaiheessa nyt sitten kieltä enää päässä nappia toiselle kanavalle...

Olen melko varma että se oli mun omasta runosta joskus kauan aikaa sitten. Missä kertsi! ai, että "tää sekoittaa mun pään...." niinkö? Ja sitten kertoa lisää kuun vetovoimasta,,,
garageband_
Se ei oikein soveltunut muuta kuin ehkä jonkun "rumpalin" sai sinne taustaa... mun ääni meni solmuun ja matalaksi vaikka mitä yritti väännellä nappeja pois ja päältä... Kun mä haluan vaan Spotify artistiksi ja et ne maksaa mulle että tuhannet kymmenet ihmiset ei pysty lopettaa mun kuutelemista???

No siis kaikki alkoi spämmi kirjeestä säpöön kun mulle markkinoitiin maksullista lisä altistumista pelkästään, kun jokin botti oli crawlannut, mut omaan SoundCloudi -tilin tms. väitti että soveltuisin huijatuksi tulla. Mitä en tiedä. On niin vaikeita nämä lauseet kun ei tiedä mikä liidi ja kuka algoritmi tai sillee nykyaikaa tiättekös

Venasin että riisi oisi kypsää. Ruoka on todellista. Se ei ole muovia, litiumia, rautaa, kultaa eikä muutakaan romu röttöstä... ehkä siksi mä kaipaan jotain välis sellastakii, vaikken diggaakaan syömisestä=triggeröi minut

Elon Muskin ruokatavat. Kaikki vaan äkkii hävii näköpiiristä. Tosin Mars the planeetta ei ole ihmiselle kelpaava jollei siellä ole vetovoimaa joka pitäisi luuston ihmisellä kasassa. Mulla on "vaan" 4kg luumassaa ja mun anatomia ei halua kuolla menossa jonnekin PLANEETTA b.:lle jota ei tod. ole olemassa ;D Se on vaan silikonilaakson ahneutta. törkeyttä. hupaisaa, mihin sijoittaisi miljoonansa, tutkisko merta vaikka, merenpohjaa? No eiii, rauhoittaisi jos tietäisi että oisi muu maa planeetta xDxD

Teen onigirin.

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

isäntä hei hei hei hei mitä sä teet mulle LIVE

 Kirjoitan vain testiksitällä kertaa... kukaan ei katso mun liveä instagramissa. "Jaksa vielä hetki!" Kuuntelen Spotifysta jotain kansanmusiikki lauluja. Laitoin radion The Witcher sarjan tunnusmusiikista soimaan. Tossa A Coin to Your Witcher oli hyvä biisi mun mielestä. Catchy. Tarttuva. Huvittava. Tosin olen liian lyhyt laulamaan kun en yletä mikkiin hehe. Sitten on muitakin "tämä biisi jää soimaan sun päässä" tyyppistä eeppistä musiikkia. Nälkäpelin laulut, Ooperan kummituksen, ja mitä muuta tahansa kunhan ette huuda ja örise... kaikilla on mielipide ja se on kuin persereikä: jokaisella on sellainen 👍 Paitsi mulla koska vaikea saada summarisoitua esseisiin jotain loppuyhteenvetoa, etenkin filosofiaan ja kaikki lopulta kaartuu takaisin sinne...

Noh siirryttin sitten TikTokkiin pitää liveä.. instagramissa ei ollut ketään. Uusi seuraaja kyllä tuli. Ei facebookkia ei twitteriä ei ongelmaa. Paitsi että kaikilla on facebook varjoprofiili! Sen voi käydä katsomassa vaikkei olisi tiliäkään. Kaikki kerää susta tietoa ilman sun lupaa jne

Tänään on mun mummun nimppari. Ja menossa kun menossa kuin peräpukama sinne työpäivän jälkeen. Mulla on vieläkin tallessa tosin ei ilman läikkää sellainen paperi jonka allekirjoitin etten mainitse ketään tai mitään toisen vanhemman sukuun liittyen ikinä missään internetissä.

Ihmiset, liittyy... en ole ihmisvihaaja, mutta en myöskään jaksa heidän hevonkukkujaan. On varmasti minuakin nopeampia ihmisiä koska en ole erikoistunut juuri mihinkään... luen toki nopeasti kirjoja tai ainakin yhden röökitauon aikana saan 30 sivua luettua englanniksi fantasiaa. Terry Ptartchett on sitten hauska mustan huumorin mies. Tai siis, oli... 2000-luvun alun kirjoistaan saa pulittaa yli viittäkymppiä divarilla.

Ja jos joku ihmettelee niin meikä kirjoittaa blogia just nyt. Eihän tässä olekaan tuhlattu aikaa kuin neljä vuotta tekee kirjan vuodessa. Kyllä oikeat kirjailijat tekisi varastoon niitä nuorena, ja sitten julkaisisi myöhemmin, kun eivät ehdi tai jaksa myöhemmällä iällä niitä teoksia siis julkaista kun pakko olla menestyskirjailija. Ihmiset eivät ole Stephen Kingejä.

Pätkii... pätkistä nassuun, se on vain toi viive. Ilmeisesti hamster gang in the house.

Mielenvirta kirjoitus ihan vain testin vuoksi on kyllä vaikeampaa kuin, oikeasti olisi mahdollista olla ilman häiriötekijöitä tai keskeytyksiä. 

Näin kas vain tilasin ilmaisen kuukauden jotain epidemicsoundia jotta olisi streemiin jotain hissimusaa. Taustalle roisisti vaan soimahan.

En ole rasistinen tai itämaalaisvastainen mutta... kaikki eksoottinen on... miten tän nyt selittäisi... 

 silmät väsyy ja itkettää ja pierukin aivastuttaa eiku. Kyllähän sieltä jatkuvasti tulee nuita läski kommenttia mutta eiköhän niiden kanssa vain elä kun rauhallisesti ottaa. Tosin ehkä ei kannata herkistyä suorassa lähetyksessä.

Akkua on. Aina täytyy olla tekemässä ensivaikutuksia. Tärkeintä on ehkä ekat 30sekkaa. Niin ja sitten kun tämä sukupolvi tulee vanhaksi niin kaikilla on kyttyrä.

Moikkelis koikkelis kukkuluuruu. Liity ja lähde pois ja tuu takasiii...

Tunti vielä niin on otollisin aika tunkaista video TIKTOKKIIn.

huoh. miksi tämä onnellinen musiikki on niin puuduttavaa... +kiitti jaosta


tiistai 16. maaliskuuta 2021

onnea tapahtuu niille jotka... tai enpäs kerrokaan -kun pidän kynttiläni vakan alla tai siis jeesus mitä sä opetat näille lapsille!!!

 Siis sä (Google) kerrot mulle mun nousseista tuloista tässä blogissa ja samaan hengenvetoon kerrot että mainoksia on poistettu sääntörikkomusten vuoksi. Mun pitäisi saada pari dollaria kuussa tästä kirjoittamisesta että se joskus 7 vuoden päästä kattaisi sen kymmenen euroa mitä menee vuosittaiseen verkkotunnukseen.

Kävelin vähän päälle 4km siinä 18-19 main. Otin kaikki mahdolliset bussit reitin varrelta melkein mitä näkyi. Ei näkynyt montaa tossa pitkällä suoralla Kalevassa pysäkkejä. En ole vielä avannut sitä kiinapakettia mitä lähdin hakea. Prismassa kysyttiin paperit. Mulla oli vaan noi mun Sievi työkengät, kolme raitaa verkkarit, pitkähihainen pyöreä kaula-aukkoinen tummansininen puuvillapaita ja kuuma talvitakki... loppumatkan se liehuikin sitten auki. Pyyhin hikeä nenäliinoilla otsalta ja koskettelin silmäkulmia jne naamaa. Kivat ne kuulutukset "pidäthän huolta käsihygieniasta ja vältät ..." naaman kosketteluu?? Maskipakosta huolimatta olin näkevinään ihmisiä ilman maskeja. Yritin väistää kaikkia kyllä. Lapset ei ollut tietoisia maskipakosta. Jos niiden muunnos ei tartuta aikuisia?!

Mun hampsteri on just nyt juoksupyörässä ja kello alkaa olla paljon, ja haluan suihkuun ja nukkumaan. Kirjoitin tunnin tota 2xA4 molemminpuolin kirjettä ja sinä aikana oli tulvinut vihakommentteja monia kymmeniä... TikTok siis, se lasten tanssi sovellus alusta... alkoi ahdistaa vasta kun pääsi pois kotoa. Ne oli todella karua luettavaa. Estin niistä kaikki ja lopulta kommentit kiinni. Sain talteen kuitenkin ne järkevät jotka voi jakaa eteenpäin. Ja varmaan aika nopeasti niiden tilit tulee katoamaankin jotka sitä hommaa tekevät. Nettikiusaaminen on rikos. Lapset haluaa huomiota. Mistä ne tietää tosin, että mikä on huora jne?

Mulla oli 2000-luvun alun swappailu papereissa (eilen tutkin pari kiloa tätä postitaidetta ja myöhästyin 5min mun hoitsu ajalta) myös anonyymiä huutelua että olen nörtti huora mutta mitä ne tiesi musta paitsi että mun osoitelapussa oli dratini ja dragonair kietoutunena yhteen<3. Käytin labeleissa pottersitaatteja, tulostin niihin kuvia, kokeilin eri nimiä, osoite vaihtui monesti jne. Olin laventeli, jaska, prudence... kaikki joissa olen haukkunut ohittelijoita että hävetkää tai luuserit, niin ne on palautettu tai jos luvannut palkkiota tai jättänyt tilaa toivoa jotain kiitosta?

 Vaiks eka palautus oli tuhrittu "tää ei o freelandia" jne todella toksisia oli myös 90-luvun alun taaperot. Silloin oli se lama. Se vaikutti perheisiin. Hys hys hys kasvatus, ei puhuta mistään, eiköhän se siitä!!! Ihme jos ei hakisi huomiota

Tee 8-vuotias ja 80-vuotias itsesi ylpeäksi niin voit kuolla ylpeänä eiku

Jos haluaisi tradenomiksi niin tekisin ennakkotehtäviä. Mä tein sellaisen oikeastaan alle 5min mutta en tiedä kelpaako se. Kahdessa osassa jotka on 28&36 sek. Ensin luin mun LinkedIn bion suomeksi jonka olin kirjoittanut, ja sitten taittelin sen lapun haitariksi, jossa luki mun nimi ja se pysyi pystyssä tossa läppärin alla työntäessä tms. Siitä voisi nipistää alusta aina 2sek ja lopusta pari sanaa niin menisi 59 sekunttiin mutta en mä voi niille sitä TikTok videota linkata missä lukee nyt "goals" rintamuksessa mun I ❤️ England päällä. Näytänkin joltain 130 kiloiselta siinä kun kamera tuo lisää 10kg–

Noh ajattelen ehkä liikaa. Tänään tuli lähetys hamsterinruokaa ovelle. Ei ne jättänyt sitä ovelle, kuten lupasivat, vaan törkkäsi käteen... huoh. Niin ja aamulla uneni pitkästä aikaa oli jotain peikkopäisiä miehiä ja sit se mun julkkis tyyppi esitti jotain liveä mun pään sisäinen kysymys varmaan alitajunnasta että koska katsottaisi uudestaan? Uudestaan, kysyi teletappi kun jäi auton alle... eiku se oli se IIISSSSOOOO HAALIIII

Mun vitsejä ei arvosteta myöskään. En voi mun homovitseille mitään. Opin ne jo siinä 7-8vee ja silloin ei ollut tiktokkia jonka suostumuksen ikäraja on peräti 13 vuotiaan tasoa juu...... ennen oli kasettisoitin nyt on lähestuloon teknologia ihan mullistanut ihmisten pääkoppaa ettei ne enää kasva siihen todellisuuteen

nimim. vanhempi kuin Internet (no okei ehkä vuodella)

kun kävelin 18km neljässä tunnissa = normaali naisen tuntivauhti

Älä katso minua sieltä jos et itse jaksa juosta pyörässä senkin kapitalismipöksy.

maanantai 15. maaliskuuta 2021

friendly banter in a germanic language

 Påstrykes på huden. That's Swedish and means for skin only? Well I have like a 15 ml left of antibiotic lotion for my hidradenitis suppurativa. It expires 3/21. Today I put some on my face. Under my eyeglasses area. It looks a bit better now. I know it could be anything. Allergic reaction, a pimple, impetigo... not a wart like google translate would have me believe! I'm not a baby.

I'm not stressed but the day after tomorrow is sleep apnea international awareness day and I should celebrate? Wut. When is the schizophrenia awareness day? When will you quit that stigma that only neurotypicals are human and the rest are just criminal. 💩🤡

There's a reason those emojis are next to each other you fucking fuckers *sings*

I'm happy but not because I got my butt injected today or I ate negative calorie foods and a tube of icecream and not because of mean comments on my TikTok that I just had to ban them but because it's what I am not what I have...

This computer is warmer than my hands. Mmnnnhhh. Wish I could afford all the cocaine in the world and then destroy it but I didn't invent this legal drug I am on that makes me immune to hard drugs. I wouldn't do to coke like if, Gandalf got his hands on Sauron's ring, believe me.

Anyways my bejpes.

I have a letter to reply to. It's Monday so give me a break. Give my tendonitis a break! My home printer just does streaks so I can't like type the shit out.

Speaking of things that are over my league... hmm. Why create problems more when you can work them out...

my bank balance went. I think I get money on Friday but that goes all to bills. Mostly internet bill and gadget debts and insurance deductible. I did start saving money though. Not sure for how long I'll put aside fifty euros a month and even less sure when or how do I get it back if I'm in need of money to pay an exotic pet vet visit or. some other emergency? I mean... my debts will get old before I can pay them back and I just have to live in this loft for... 20 years?

I suck at thinking of my own future. A source of most my young adolescence stress. I'm so unlike my mother.

Uhh, I have never been (disclosure) approved as I am. So why the hell would I be if I was thin and my ass was huge etc barbie on the outside? I hate being sexualised. That stuff is between my pillow and me. I mean, my uh, adult pacifier and the sounds of my sobbs when I. oh na na nah breath play are you there, unicorn

I hate also to repeat myself. I hate it if people try to change me. I wake up and go to bed and if you are not there, I ain't need please you, take care of you, bring you blankets and keep you warm and healthy and fed etc buy things you don't have because I can come up with a better faster way...

Where was I, oh yeah. Broke. Did you know eventually we don't know anything and every Wiki article circles back to Philosophy? The cradle of civilization was born in Europe in the Greek where they kept little boys as platonic lovers, not far from apes. I wonder if women will stay to tell the history of the millenia of the men's age. Cut short by a virus. Thanks Wuhan.


edith, English kills more people every year than all the snakes of Eden combusted

Älä anna mielenvirralle pikkurilliä ettei näkyile myöhemmi🦋

Ei mun nimeä kannata muistaa en mä ole kuollut vielä #köyhänonpakkopainaa

 Suunnittelin jotain... muistelin etäisesti, että menisin kaverin luo tai veisin sille sen ämpärinsä ja muut. Kävisin saunassa. Siirtyy varmaan taas. Maskipakkokin alkoi tänään. Kuulemma hyvä kysymys koska se tulisi käymään. Epäilen että täytys joku päivä toisaalta mennä meikkaa mun bestistä. En ole halunnut meikkitaiteilijaksi koskaan, mutta saatan olla hyvä siinä. Neuvoin sitä meikinpoistossa. Minulta loppui meikinpoistoliinat, nyt ei auta taas vetää koko naamaa jollain luomivärillä tai erikoisvärillä. Sini-valkoiseksi. Jokeriksi tai avatariksi. Liikaa lihasmuistia levittää naamaan kerros jotain 15 sekunnissa. Päivävoidetta tai aurinkorasvaa. Vettä pyörivin liikkein kun peset kuorintahanskalla jotain mutaa ihohuokosista. Eikä mulla ole geeneissä juuri selluliittia, tai sit kamera silottaa automaattisesti kaiken. Ei näy roskat lattioilta eikä peilin viirut. Niihin ei kiinnitä huomiota. 

Pöly laskeutuu ja hämikset tekee seittejä nurkkiin. Mitä minä sitten teen kun en ole siivonnut? 

Ehkä nukkunut talviunta tai räplännyt älypuhelinta. Se tosin väittää että olen ruudun ääressä vaikka saisinkin aikaan jotain tosielämä haasteitani. Aika on siitä jännä, että meillä on sekuntit ja tunnit ja vuodet jne määreet. Silti jos "sulla olisi sydämessä musta auko" niin kaikki sitä lähestyvät muuttuisi spagetiksi. Jotkut kappaleet jotka on olevinaan tieteellisiä – ei ole mitään tajuttavaa. Kaikki tiesi ulkomailla että Lordi voittaa Euroviisut ja kun tulin Suomeen, mulle oltiin jätetty kauhea kasa (melkein yksi vaatehyllyllinen) Iltalehtiä/Sanomia ym aiheesta spekulointia. En edes koskenut niihin. Sen sijaan kyllä luin vuoden tieteen kuvalehdet edellisiltana ennen Äidinkielen lukiokoetta tms. Mikä helvetin tekstitaito?! Unohtivat opettaa mulle. Onneksi mulla on medianlukutaito. En ole kyllä siitäkään niin varma. 

Sensaatiohakuiset risuaidat ja kaikkien vähemmistö ihmisten kuolemat auktoriteettien kädessä mellakoidessa, oikeuksiensa puolesta, tai pakosta otettu kiinni epäiltynä koronasta. Se on aina sen vika joka tappaa ja nainen on automaattisesti synnytyskykyinen eli luo elämää mutta myöskin tappokone samalla– sitä ne ei mieti jotka päättää aselaeista. Oikeus ja kohtuus että aina alistetaan. Onhan naiset liian kilteiksi opetettu. Patriarkaalisuus on unohtuva kansainvara kun kaikki idioottimiehet kuolee sukupuuttoon koronan ansiosta. Jep. Liittyy...

Eilen tuli kipeäksi selkä, kun hosuin koko päivän ja piti mennä makuulle vihdoin. Pesin kylppäriä, parveketta, imuroin nurkkia, pesin pyykit ja laitoin kuivumaan ja kaikkea pientä katastrofia vältetty. Yksi sormus hajosi. Kuulemma negatiivisuus on poissa sitten kun hematiittisormus hajoaa. Otsassa ollut intialainen koru lähti kun pyyhin hikeä. Siivoilin eteisen laatikostoa "junk drawer":ia ja löysin mansikka korvikset. Vein paristoja keräykseen. Täydensin.

En tiedä mainitsinko: mistä tämä muutos, mutta siis avasin aamulla verhot!

Instassa jotkut spämmää mua koru brändeillään että tilaisin ja olisin lähettiläs niiden koruille. En käytä koruja. Kuten en käy nettikasinoillakaan, ryyppää, tai keksi mitään sen tuhoisampaa.

Söin aamupalaksi myslipatukan ja nyt vääntää mahassa. Aika menee hitaammin kuin lumihiutaleet päätyy minnekään loskana. 

sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Kääntäisikö lehden omassa kirjassaan niin kuuluisi sellainen PIMPELI POM✨

 Koira ei erota sanoja mutta ymmärtää äänensävyt ja uhkailun tai sen että annat kehuja tms. Kysyin kaverilta eilen pelottaako koiria kun kaikilla on maskit (huomisesta lähtien). Eihän ne näe meidän kasvoja, vai onko kaikki edelleen fine.

 Mun äiti ainakin opetti mulle että ihmisille, olisi ihan sama mitä niille sanoo -kunhan hymyilee ja äänensävy on kiltti tai ystävällinen tms... hänen kasvatusmenetelmät oli ihan päin vittua.

Kuuntelen suplasta jotain Enbusken hullut paperit. Mulla on omakin podcasti joka ehkä pitäisi olla joidenkin sisältövaroituksien takana, hehe. Kuulemma rikos tässä maassa kertoa jotain omasta hulluudestaan tai että ne ei saa tietää tai kertoa eteenpäin tms. Läheiset jotenkin kärsii sun stigmasta, aha.

Avasin verhot tänään, aamusta jotten olisi niin... noh, jotta olisin muuta kuin miten yleensä vain olisin laiska jne, ja tein kaikkea siivousta partsilla, kylppärissä, hamsterin asumuksessa, eteisen laatikois jne keitin teetä voileipäkeksien kanssa siitä tuli heti muutama videokin @kajsablom88 logon taakse ja älypuhelimeen hukkunutta mitä kaikkea. Lääh puuh. Otsa kiiltää, ja hematiittisormukset hajoaa.

Voisin ottaa kipulääkkeen. Jotkut ajattelee liikaa? Keskityin 1.5 tuntia kuulokkeista nuorten aikuisten fiktiota.

Kalatarina. Niinhän ne aivot toimisi. Ei ole olemassa "isoa kalaa", on vain isompia kaloja... mutta leffan nimeksi voi pistää Big Fish ja se on taidetta

Voin jutella tosiasioita mun parhaan kaverin kanssa -ja se on kauhean sanavalmis silleen, ilman filtteriä, vähän kuin muistisairas- jotka muuttuu ilkeiksi.

Otsikosta tuli mieleen vain kuusenneulasia ja kylmä hauta.

Nyt oikeasti sitä kipulääkettä tuonne aivoon. Tämä supla äänikirja #selittää mutta kuulen mieluusti nuo sen nenähengitykset ja muun mikkiin tallentuneet ylimääräiset aataminomenan kopautukset ja nielaukset! Liian läheltä liippailee että lopetan tämän kuuntelemisen

Keittiöpsykologiaa. Onneksi mun keittokomero on pikkuine

who teh fawk is dis b-b-b--b-b-bb-loomer of my destiny? stay on the sill my ❤️

BOOMER testi... milleniaalius iskee...

Tein kolme LinkedIn testiä. Word, Photoshop, Illustrator. Luulin olevani parempi illulla mutta ei sit. Pitäisi päästä top30% että saa merkin profiiliin - mä pääsin ehkä alle top puoleenväliin. Heti ostaa lisäkursseja haha. *mutisee itseoppimisesta jotain* Myönnettäköön että ne oli englanniksi. Aivovoimistelua kasilta aamusta sunnuntaina. Eivät ole mensaan ottamassa vieläkään. Pitäisi testi istua enkä osaa enää suorittaa aivopähkinöitä kuten nuorena kun ÄO hipoi 125. Matikkakin päässä on laiskistunut kun laskinta puhelimessa saa aina hakata että se tottelisi jne no sentään englanniksi osaan sanaristikoita, omalla äidinkielellä en, sudokua tein joskus ihan himona vaikeinta tasoa viidessä minuutissa läpi...

Olisi kai pitänyt vain lukea tämä aamu kirjaa, kun on niin leppoisaa aikaa. Ne on kaikki englanniksi tuossa melkein meikän poistokirjat... niin, hain LinkedIn:Ssä EF:lle johonkin markkinointi tms hommaan Sveitsissä, laitoin saatekirjeeseen eikö niillä olisi muuta hommaa mulle kun olen entinen vaihto-oppilas ja kaikkea. Ei mulla kyllä työkokemusta ole vieläkään juuri paljoakaan. "ihan semmoisella asialla soittelen" (pääsiskö oman alan töihin)

En ole tyhmä, muut on vain erikoistuneempia kuin minä. En ole voimamies mutta mun pikkusormilla nostan macbookin ilmaan. 

Tiktokissa tuli testitulos että olen norsu ja muistan siis=kaiken. Mutta mitä sitten jos kakkosluokalla, jo, piirsin tietokoneella puuta käärmeitä ja oransseja tikku-ukkoja paratiisiin Paint ohjelmalla ja kiusasin opettajaa kun sain tehtyä. Muut varmaan ei tehneet mitään esittävää taidetta ja tarvitsi ohjausta, mä halusin vain välitunnille nopeasti. Lasten Raamattu ei ole sen lapsiystävällisempi tarinoineen kun on insestiä ja kivityksiä ja muuta typerää moraalista sääntöä. 

Olen yleensä laiska kun en avaa aamulla edes verhoja. Nyt tuli avattua. Multa puuttuu ikkunalaudoilta sisustuselementtejä. Tosin epäilen ettei muutkaan "nordic homes":ien omistajat osaa asetella tavaroita järkevästi ikkunalaudoille.

On tuossa paavalinkukka ja tekolaventeli ja muu punainen lasinen maljakko jossa pajunkissoja ja puinen laatikko jossa säilytin mun merisimpukkaa ja helmeä vuodesta 2006. Siinä vieressä halloweeniksi hankitut clip-on mustat tekokynnet ja 2m mittanauha, siitä oikealle eteerisiä öljyjä voi tuollaisessa keitellä lämpökynttilä sisälle ja vettä päälle, miksikä-niitäsanotiin- ja sitten on mun maalaama lohikäärme pienoismalli, jouluvalot jonka voisi jo ottaa pois tuosta seisoskelemasta... eikä siinä muutenkaan kaikki. Rikkinäinen mehukannu ja ainakin löydän mun kirjekuoret tuosta sekä kuituliinat ja lattiapyyhkeet, Supernatural tarroja pieni pino...

En edes aloita tästä pöydästä. Meikkejä ja kaikkea kauneudenhoito juttua mutta myös turhaa sälää. Eilen kun menin nukkumaan olin varma ettei mulla olisi ainuttkaan iloa säkenöivää esinettä? Ehkä se säkenointi tulee siitä kun siirtelee tätä vuorta. En mä tiedä. Pömppömaha osuu pöydänkulmaan ja tyypit tiktokissa kommentoi että olen "pikaruokamaistelija" tai "ammattimainen lihava" tms mikä on niin törkeää(!) Olen kaunis, pidän itsestäni huolta, ja mun kyykkyjen määrä päivässä ei sitä muuta...

On tässä muutakin muuttujaa mun kiharoilla.

lauantai 13. maaliskuuta 2021

jos funktioin enää yhtään nih

 Kestää ehkä toiset kymmenen vuotta että uskallan avata radion uudestaan. Meni yöunetkin mutta en vitsaile.

Käytiin bestiksen kanssa syömässä sen luona hese purilaisia. Ostin kaksi euron hampparia ja jaettiin cokis ja ranut. Naamiaisliikkeestä teki mieli ostella turhuuksia. Hyvät alennukset saatiin. Kaksi pinssiä yhden hinnalla! Laitoin mun sadetakin kaulukseen. Kaveri ei ollut ehkä nähnyt minua siinä takissa vaikka se on tilattu vuosikausia sitten Amerikasta.

Striimasin vähän sarjaa ja söin loput juustosämpylät. Väsyttää niin että ahdistaa.

Kuunnellut musiikkia kaukaa menneisyydestä. Naureskellut Eminem räpille ja muille rotta/kalat julkkiksille tai mitä näitä sanavalmiita nyt on, yksi siskokin jonka kanssa samat lauseet samaan aikaan!

5/5

Sitku on rahaa tilaan lisää legginsejä lyhyempänä vaan sortsi muodossa kun tiedän mistä saa taskut ja riittää kokoja. Vaikka samat muodot ollut vuositolkulla. Ei hätkäytä tuo peilin otus. Selitin bestiksellekin että nuorilla on muotia kuvata alhaalta ylös itseään. Kuka näitä sivujakauksia keksii?

13 egee sbonuksia 1.5 vuodessa suunnilleen... sen verran tiukat ajat että pitäis vetää mummoalkkarit nilkkoihin ja pyllistää jne. Mistä tässä nyt enää riittäis itsekunnioitusta

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Otin aikaa ja aika oli paska

 Minulta kesti kauan etsiä pinkkejä kuulokkeen suojaimia meikän kuulokoneeseen ja se on joko Helmi radiota jolta tulee 80 lukua tai sit joku 89FM cityradio joka vei minut psykoosiin- kun kuulin sen laulajan jota vihaan sydämeni kyllyydestä -laulavan jotain "FEEL" mitä _itse_ lauloin_ Tammerfestistä sen keikalla (painuin vittuun Psychosis kappaleen soidessa) jonka maksoin Ylöjärven kirjaston journalismin sanakirjan välistä löytyneellä setelillä...

 Hamsterikin pahastui. Se heräsi mun etsintään ja sitten annoin sille yhden viinirypäleen. Se tappoi sen pesäänsä ja sit söi nautinnolla. HEDELMÄÄ.

Joku toinen homo bussissa risti jalkansa mun eteen ja sillä ei ollut vittu edes maskia joten teki mieli huomauttaa onko hän vähävarainen ja antaisin toki maskin vittu!!!!

Näin psykoosipolilla hoitajaa ja hän sanoi että olevat minua varten jne 10 kerran käyntikorttia. Sain hänet itkemään ilmeisestikin. Otti itse nenäliinaa.

EI OLE TUNTEITA. TIEDÄN KYLLÄ MITÄ NE OVAT. anteeksi, oliko caps lock? Muutetaan jälkieditoinnissa.

*muoks. muutettu ruisrock tammerfesteiksi. Jotkut elää livemusalle, toiset ahdistuu ja alkaa laulaa mukana sekä sitten saa jotain vitun pyörimiskohtauksia matkallaan ensiaputeltalle.

torstai 11. maaliskuuta 2021

Se siitä sit

Ostin eilen KappHallista uudet rintsikat.  Minimizer 100D. Kävin gynekologisen näytteet antaa. 4.5. Kuulee tulokset. Join eilen viinaa. Olin vähän hiprakassa mutta väsytti. Olen nukkunut paljon. Vieläkin yöpaidassa. Katson Hengenvaarallisesti lihavaa. Pitäisi käydä suihkussa. Nintendo switch laturi hukassa joten se on tyhjä akku. Söin voileipäkeksejä sulatejuustolla. Mulla on enää viiskymppiä rahaa. Tilasin hamsterinruokaa zooplussalta.  Sellainen epätodellinen olo tässä osoitteessa. Dissosiaatio tms. Huomenna mennä juttelee hoitsun kanssa. Maanantaina lääkitykseni. Makaan sohvalla vain. Ei huvita ainutkaan somekanava. Tänne näppäimen puhelimella. Mistään ei saa virtaa. Joskus kuvittelen että saan dopamiinia jostain. 

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Ihmisillä on tylsää kotona karanteenissa joten ne hankkii vauvoja = epätosi lause?

 Lapsi ja perhe myönteisyys... jos etsit täältä jotain lapsiluvun täyttymistä niin älä tule mun tälle vuosikymmenelle. Osaan ennustaa tulevaa, mutta en niin paljoa että se auttaisi helavittua väestöön tai valtioneuvoston linjauksiin. Katson jotain väestöpolitiikkajuttua YouTubesta koska se on ainoa tapa jolla minut tavoittaa näinä aikoina kun en avaa edes telkkua...

Join mukin teetä ja kaakaoo. Heräsin maskin löysyyteen naamalla 3.5 yöunilla (alkaa jo näkyä silmien ympärillä unet). Sain bännit eilen illalla joltain queerilta kun mainostin että photoshoppasin exän Jaska Jokusen näköiseksi, "yeah his face went :S?")

Kukaan tuskin ikinä ei halua minua uskoa mutta en juuri valehtelekaan.

Homovitsi, kehopositiivisuutta, hamsterin tassunjälki painalluksia, ja video jossa biittiä heittää jokin Neea Keer mun jalkasienestä.

Siinä viime aikaisia tiktok aiheita videoilleni ihan itsestään syntyneet!!!!

Kyllä se lapsikin tietää. Onko se tervetullut!!! 


Mun lapsettomuus kasvoi 2020.Mun e-kirjoja saa kolmella eri kirjastokortilla eikä ykskään niistä sijaitse "täällä".

Lapsi tulee itsestään lantiokanavasta kuin ruuvikorkki. Se on viisas. Luonto opettaa. Joskus jotkut ei osaa tulla oikein. Epiduraalineulat ja c-sektiot ja endometrioosit jne ei ole helppoa olla nainen! Minullakin on tänään gynekologiset näytteet labrassa.

Tiukkaa tekee. Ei ole mun lantio kovin leveä. Lähinnä omenavartalo. Naistenpäivänä Iltalehti uutisoi rasvaimusta ja kyllähän mä kävin kerran sellaisessa ja nyt mulle ei *tuu* jenkkakahvoja eli muffin toppsii... Kolmenkympin jälkeen elämä ikälopulla on lähinnä kokovartaloharjoitus.

Aivoille hyppelyä.

tiistai 9. maaliskuuta 2021

in Finnish and some English at the very bottom oh, young delinquents

 Tylsä kun on vittua. Vittukos tässä tylsää? Viikko meni. Ohi on. Aloin lähes terveellisemmän elämäntavan tässä. Katos vaan. En naura kuin itselleni kun vahingossa avaa iPhonen kameran ja sieltä näkyy naama ja muistutan äitini selfieitä. Pitääköhän hamsteri minua äitinään. Mitä se minusta ajattelisi? Jos mä palkkaisin _sen_ katoamisilmoitusrahoilla vaikka britti yksityisetsivän löytää mun vanhaa ystävää kyseisestä maasta. Mulla olisi yksi vanha osoite, neidin nimi, syntymävuosi, vanha sähköpostiosoite ja puhelinnumeroita ym mitkään ei vaan toimi, tai muuten päästy eroon. Voihan lemmikkietsivä. Onko hän naimisissa jo ja miten se on onnistunut pitää kroppansa omanaan, vai onko sielläkin, pullauteltu lapsia pandemian tylsyydessä...

Join kahvia, söin leipää ja tein perunamuusi+soijarouhe+mausteet sörsseliäni monta monta annosta. Tässä on yksi kannikka margariinilla kuivumassa ja mietin ottaisiko päiväunet. Viimeksi kun yritin päiväunet ottaa, kaveri kilautti, ja piti mennä vääntää pönttöön suuri helpotus. Ei mua ehkä väsytä. Ihan hyvin nukun silloin kun menen keskiyöllä nukkumaan ja herään aamulla yhdeksältä. Hamsteri tuolla rapistaa jotain? SINULLA ON RUOKAA!

Toisin kuin mulla, sille pitäisi tilata jotain Bunny merkkistä. Tiedä häntä milloin saan aikaiseksi ja miltä sivulta ja kuka toimittaa. Lähikaupassa on kaksi kilon pakettia purua ja heinää päällekkäin yhdellä käytävällä missä on lemmikinruoat. Ne kutsuu minua, ne on halpoja, mutta mulla on täällä vielä melkein kolmen kilon avattu purupaketti. Siitä on viikko kun McHampsterin duna on pesty. Kakkaava pikku lepakko-rotta, mikälie soopeli, sen papereissa luki että hän on Harry Potter. Vahingossa kadottanut ne, virallisen oloiset rekisteröintijutut. Siinä oli kaikki tytöt poikia ja pojat tyttöjä.

Ajatella pari vuotta eteenpäin. Mulla on ollut karanteeninpoikanen siitä lähtien kun jouduin sinne 100 askeleen mestaan kolmen kuukauden ajaksi missä minua tarkkailtiin "tieteellisesti tutkimuksilla" ihan kuin rotta tietäisi että se on labyrintissa... siellä oli juu kylmä ja ankeaa ja naposteltavaa ja tekemistä ja "elävöidyin":kin kun pidin päiväkirjoja...

Mikään ei ole tärkeää paitsi puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää. Mä olin ihan keväässä jo. Anteeksi, ehkä nyt ei ole sopivin aika tehdä remontteja tai pestä ikkunoitaan - lumihan sieltä änkeisi sisään ---

Päivän viimeiset säteet menossa tässä. Kunhan hengitän. Mmmnnhhh... en ahdistu, naapurit on aktiivisia ja ramppaa tuolla, jääkaappi surisee... olen voinut tottua lotinaan koska en sitä kuule, mutta se ääni tuli videoon kyllä ? lorin, lorin...

sata sivua yksinäisen ratsastajan päiväkirjaa. koppoti koppoti jne. Itkin tässä aiemmin yhden kyyneleen kun avasin TikTokin ja siellä mainittiin "hate" ja jotain ensi vilkaisusta. Toisaalta saattoi kyllä olla että minä sain juuri silloin päälleni lämpimän ponchon ja itkin helpotuksesta kun ei ollut enää kylmä, otin kolme kuvaa siitä herkistymisestä- ei filttereitä, mitään, ei säädetä kontrastia ja muita hienosäätöä. Harvemmin jaan ainuttakaan kuvaa johon ei tulisi käsittelyn käsittelyä!

Pitäisi muistaa kuka on. Olla se apina joka oppi kävelemään puun oksistoissa. Tanssahdella, naureskella, oppia muilta apinoilta, poistella turkista loisia ja muuta. En tiedä miksi se oli niin tärkeää? Toisaalta mun korkeammat aivotoiminnot on niin kehittyneet, että en muista.

Vaikean se meistä tekee tuo luonto. Olemme vieraslaji hänelle. Mieti vaikka miten ollaan levittäytydytty. Maan kamara. Kaikki se jumalattaren laeista. Kun olin pieni ja tökin keppiä koloon maassa ja se kuoppa vaan levisi mitä kauemmin olisin sekoittanut multaa. Se ampiaisen pisto, ne metsässä olleet arvottomat näkinkengät kun luulin että siellä oli joskus ollut meri siinä kumpareella. Ei sitä turhaan kutsuta lastenhoidoksi.

nimim. ikuinen lapsi
Terv. vanha sielu

Bloggaus miksi olenkaan sinut aloittanut, ai niin no itseni vuoksi joten te kävijöiden pula ei vaikuta minuun. Rehellisesti avoinna koko maailma, eli jos nyt ei ota huomioon, että saattaa päätyä tilastoihin. Kuolettakaa itsenne ihmiskunta. Muunnokset tulevat. Kohta ne iskee.

Ääh, ei jaksaisi. Naisten oikeudet muka. Kun ottaa irti inhimillisyydestä KAIKEN, niin enää jäljelle jää vain virheitä. Koska niitä ihminen tekee, ovathan he vain ihmisiä eiks jee

halipula. Sain halin viimeksi E:ltä tuossa perjantaina, hän on bi aasialainen suomalaismiehensä kanssa. Haluan puhua ihmisistä vaikka sotii omaa "disclaimer":ia vastaan. Mikä se edes on... mun Twitter jutuista jos voidaan jokin tekijänoikeusilmoitus tehdä niin... en tiiä... sensuroinko turhaan itseäni. Ei kaikki mädänny joihin kosketan, tai siis, ei mulla ole Midaksen kosketusta? Vaatteita on paljonkin, samaa L-5XL jotka mahtuu aina vain päälle. Repesi viimeksi bambu pitkät housut joista olin bliitsannut haarat... no mutta Emperorin uudet vaattehet

Ei saduille voi keksiä uusia loppuja. Naurunalaisuus jää. Siis kaikki viisaus kannetaan kotiin. Haudassa voi sitten miettiä salaisuuksiaan. Jääkö tähän kirjoitukseen järkeä jaettavaksi. Tuskin, olen niin erilaistumaton. Kerään pokemoneja, olen harmaasokea, minulla on norsun muisti, ja kaikki johtuu joskus jostain lääkityksestä.

My fingers are going numb. I keep these claws almond shaped and regularly have to shorten them but not too much, I like them grown . Not even yellow because I don't roll any cigarettes, always get that human pack. Does it matter which language I type. It's not like anyone's getting wiser. Just happy, no worries. Feeling less, more dangerousness.

It's all me, folks and gentlemen. You fuck that creative commons, just kidding...

Object on my right is a pair of scizzors and a roll of ducktape. Orange as fuck and advance- owning a rodent means you have to cut up the boxes and keep her entertained so they don't bite themselves out. I think she might have calmed down though because I didn't need to put up the cardboard barrier last night... for her, I mean anything to keep me sane and rested

I was told she sheds fur. I didn't believe it. I tried to pull on her hair yesterday and it wasn't coming off...  long-haired Syrians be no dawgs. But I wonder. There's a strand of white hair on top of the face day cream I put. What can that be?

Anything but here, get this straight from the second-time owner of a living being. Goddamn if I ever get a child. That sort of clone might even bring down the system, yet is still kind of unachievable to make one anymore. Must make the brain cells drown some other, way...

Can I be changed if I don't want to and what kind of situtation could it happen, though?

sotalauluja lainaillen meikä pistää lihoiksi IIHAHHAAHHAAAA?

 Mun pitäisi saada tiktok oikeudet julkaista uusia videoita takasin n.klo13 tänään. Viikko on mennyt nopeasti. Ei mitään vaikutusta yhdellä sovelluksella mun elämään.

Kävin äsken kaupassa. Löytyi puoleenhintaan ruisleipää ja pepsimaxia ja sipsipussi. Tulin täyteen jo kahdesta ruisleivästä, koska tungin toisen väliin mansikkahilloa. Sen lisäksi tein aamulla kulhollisen kaurapuuroa mustikoilla. Eilen syötiin illalla hamsterin kanssa marjoja. Se on nyt ollut hereillä tässä aamusta ja olen miettinyt mitä se voisi olla vailla? Annoin ruokaa, vaihdoin vedet, ja se näki mut maskissa kun lähdin tuonne lumimyrskyyn. Suomenkielessä on sanoja ainakin sata lumelle, mutta aika koskemattomalta toi vaikuttaa...

Näin naapurin kauppajonossa. Hain 9kpl sukkia postilaatikosta, mun Zalando lähetys. Aiemmin ollut Puma ja Adidas sukkia mutta noi niket otan testiin seuraavaksi. Siis mustia nilkkasukkia. Vaikuttaa vähän eri tyyliseltä nyt noi teknologiat.

Katson jotain "nature through her eyes" dokkaria. Netflix kaipasi mua asiakkaaksi sähköpostilla. Parhaat 7,95 jotka olet ikinä käyttänyt!! No sori mutta tää oli alle neljä egee. Utelias olen ja curiosity stream re-twiittasi mun jakoni.

Olen sheivannut sääret ja ne tuntuu kutisevan kuivilta. Olen hikoillut ryppyvoiteet pois. En käynyt eilen illalla suihkussa. Etuhiukset menee korvan taakse.

Huomenna käyn labrassa. Ne ottaa jotain gynekologisia näytteitä. Yrittäkää päättää onko se mirena hyvä vai ei. En ole nyt vuotanut enää sen jälkeen kun se epämääräinen vuoto loppui sen jälkeen, kun tehtiin se mun "kohdun mikroaallotus" kuten mä sitä kutsun. Samoja säteitä. Ja tuntui vähän siltä. Mokoma shitshow, intensiivinen lähes-pyörryin kokemus, tosin pahempaa oli käytävän radionovasta tullut musa jota vihaan enemmän kuin mitään elämässäni. Oliko jotain painajaismaista todistelua yhä että niitä pystyy kuunnella? Ei, koska estän kaiken siihen liittyvän. oui

Kuuntelin äänikirjaa noidista. Tässä on Satu Järvinen niminen noita myöskin. Se lausu sen Järvinen silleen nopeasti ilman ääkkösiä. j'rv'nen tms mutta onneksi kohta loppuu trilogia vaihteeksi. Viimeinen tuotantokausi jää.

Ghost writers! Lakkasin seuraamasta lempparinäyttelijää instagramista. En jaksa. Se on ihan samanlainen kuin eksä. Mikä kirous mulla oikein... the curse of the fire dragon. 12v ikäeroa check ja se tekee jotain Michael Jackson biisejä taustalle tiktokkiin, vaikka tiedettiin että se vähän kosketteli pikkulapsia. Haista kukkanen. the king is dead. punk is dead. long live the queen. etc

En tiiä voiks enää tollasia legendoja syntyä. Tämä sukupolvi Z tai gee mikä nyt onkaan, ne vaan itkeskelee huonoa vointiaan ja itsetuntoaan. Tosin niin ne mullekin väitti Lontoossa suomalaiset nuoret hesalaiset jotka juoksi mua karkuun ja sit toinen niistä lopulta myönsi että ei mulla ollut huono itsetunto, kun sain jonkun meksikolaisen tytön mulle puhuu vierestäni Hard Rock cafe salaatin äärellä... siis kuunnelkaa muita + yhdistäkää johonkin mistä olette oppineet = kommunikoikaa se

ei siihen aivoja tarvita.

hehe. Taidan vetää ton sipsipussin auki ja tuhota suullani kaikki grammaiset kalorit. Laajentukoot rasvasolut, tulkoon lisää läskirullia, kainaloon, selkään, reisiin johki vaan mahtumaan säilöö ottaa ne kun ei energia katoa jne mitä toi rasvankiertoelin nyt vaatinee minua, tyhmentymään ja, muutenkin vaikka on kova metaboliikka niin,

»

Läskiä, lotinaa
ja peuranpa pyllyä ihanaa
on römpsässä käristetty, kiristetty
vattahan varistettu juu.
Ei hevosilla heiniä,
vaan syövät ne tallista seiniä,
on toisilla suolissa santaa
eikä tule lantaa juu.

»