Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

En ainakaan kierrätä otsikkoja

 Olen valmis kuin partiolainen sotaan... eikun... näin eilen erästä beijing bejpe kiinalaista naista nopeasti kaupungilla. Käytiin East Asian Mart josta ostin tofua ja jotain dumplingsien tekoa varten lättyjä pakkasesta. Ja join kuplateen siinä, iskin sit lopulta koko pillin siihen lohikäärmeen suuhun "you're a natural" Kaikki oli melko täydellistä, ajoitus varsinkin. Hän on noin pikkusiskoni ikäinen. Unohtui sujauttaa paperipinon kanssa hänelle tulostamani pussauskuva sen häistä

.

.

Sitten käytiin ostelee Tokmannista usb koiransyömän tilalle laturiksi jne rekvisiittaa virallisen parhaan kaverin kanssa. Siinä oisi ollut kimppu laventelia 5.99 tms mutta en ehtinyt nuuhkaisee siihen päinkään, saatika sisustuselementikseni. Hän osti meille kaksi pääsiäisyllätysmunaa. Ette usko mutta hänellä ei ollut siinä yllätystä ollenkaan!! Se symboloi jotenkin niin häntä että naurettiin tiemme pois kaupasta. Koiramäen munarikas pääsiäinen not

Olin kotona joskus 8 - 9 maissa. Menin heti nukkumaan pariksi tunniksi. Maha oli niin täynnä ranskalaisia , lohta, kasvisgratiinia, omena... toscaa hyvettä mitä hän sitten, jäätelön kanssa olikaan- tämä muistaakaan ulkomuistista ohje jokin... ehdin juoda kupin, kahvia ja sitten olikin kotimatka? Se suuttui mulle lapsellisuudestani kun, piti tehdä neljässä eri erässä uunissa ruoat ja mä halusin jo napaan kaikki.

Tänään sitten mut on kutsuttu tupareihin. Keskiviikoksi varasin itselle ajan labraan. Tiistaina loppuu antibioottikuuri. Siellä on jokin takatalvi ulkona, ehdin jo innostua käyttää aurinkovoidetta. Yöllä nukuin 4 tuntia, kolme meni siihen että tein Spotify tilille erilaisia soittolistoja... äsken autistinen muusikko seurasi Twitteristä... se tekikin jo vähän yli viiskyt seuraajaa. (Pitäisi kuulemma tekstata sille mun s.postiosoite että saan ilmaisen MP3:sen :O)

Pitäisi käydä myös siellä, kolmannen(?) kaverin luona, täällä on sen saunakauha- ja ämpärit jne. Viedä ne sille. En tiedä miksi hän tarvisi peittoa jos menen käymään. Tai no olisihan tuo helpointa jäädä yöksi saunan jälkeen. Muistaa nyt että mulla on yöeläin lemmikkinä.

Vain koska en saa tykkäyksiä eikä mua kukaan seuraa, ei tarkoita etteikö... tai no, olen vähän pienimuotoinen vaikuttaja minä. 

Tässä onneksi viikonloppu seuraa nyt. En tiedä mitä olisin tehnytkään ilman ihmisiä. Toisaalta ääni on vähän aamukankea ja kurkkuun tarttuu kiinni kaikki. Aina sitä täytyy huutaa muistihäiriöisille jne tupakkiyskää yrittää hillitä.

Tunkisiko jotain meikkiä vielä naamaan. Söin jo aamupuurot mustikoilla... pukeuduin (ainakin sukat on jalassa) *tuijottaa ajatukset tyhjentyneenä näyttöä* Niiiiiiiin, en ole lihonut paljoakaan. Olen yhä 67 kiloa lihasta. Saavutus kun ei vaan liho vaikka mitä söisi, mulla on siis tosi hyvä aineenvaihdunta. Melkein jos liikkuisi niin laihtuisi jos se toimisi niin...


Muoks! 67 kiloa on painoni ilman rasvaa mutta ei se välttis ole kaikki ”lihasta”

k-a-j-s-a-b-l-o-m

Ihan etualalla nyt taas ajatuksissa. "älä juo kahvia myöhään illalla" Sain kaksi tuntia unta maha ihan täynnä ja sitten otin hamsterin dunasta kolmeksi vartiksi pyörii juoksupyörää. Jonnekin netin syövereihin katosin, lähinnä itseni googletin, jne nyt ei saa unta enää. Liian hauskaa ollut joskus ja toivottavasti vieläkin? Oispa alkoholia, tarvisin kunnon aivosolujen murhat just nyt... liukenisi nimittäin muutama ylimääräinen vaikkei muuta kuin tietoa löydykään, kun kerran olen sanakirja.

Täytyy erottaa itseni muiden kulinaristisista taipumuksista. Viiskyt vuotta vanhoista astioista. Täysistä kotivaroista. 2006 vuoden sitruunapippureista. Koirakin katsoi minua ihan... olenko tosissani.

Päästy kotiin. Otettu antibiootti. Enää yksi laatta. Sitten mennään naamiaisasukaupoille ja perjantaina tapaan hoitajan. Ehkäisemään näitä syrjäytymisentunteita? Mieluummin keräilisin kiviä ja maalaisin niihin kuvioita.

En seuraa uutisia. Tiedän että siellä on vain koronaa ja politiikkaa ja muuta hirmutekoja ja rikollisuutta ja kaikkea ikävää ja masentavaa, huolestunutta.

Mieluummin jotain lähetystä ulkoavaruudesta. Elän automaatilla joskus ja tunnen itseni niin tyhmäksi kun siirtelen tavaroita... löysin kaikki mun sytkät kylppärin kaapista. Niitä on varmaan yli 5kpl. Mitään hajua miten ne oikein kestää ja kestää... kurkkupurkkikaan ei täyty. En ota itsekkäitä hengähdystaukoja.

Ei ole mitään pahaa googlettaa välillä biisejä kuten... https://www.youtube.com/watch?v=gTOYhxubOmk

Ei ole mitään pahaa ottaa xoxo<3 tatskoja. Autioittaa kokonaisia suurkaupunkeja.

Mitähän meinasin... mulla on kaikkialla tilejä. Jos kerran mulla on yli 350 salasanaa Chromessa vaarassa olla paljastunut... niin, mihin tätä tarinankerrontaa riittää. Puolet pelosta, loput pakkomielteestä, sekasorrosta ja epäterveellisyydestä.

Miksi kukaan tekee ikinä mitään? Maksoin hammaslääkärilaskunkin. Näytin puhelimelle keskisormea sitä ennen. Lapsellisuudesta ei voi suuttua. Vapaudun kun saan jotain lovee.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King