Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Käskettiin poimia talteen...mun versio

TALLINK SILJAN KATKARAPULEIPÄ

 
Ohje on yhdelle leivälle. Jos haluat valmistaa useampia leipiä, voit kertoa ainekset leipien määrällä.
TARVITSET

1 Laivurin tumma leipäviipale
50 g Majoneesia
1 Jääsalaatinlehti
2 Tomaattilohkoa
1/2 Keitettyä kananmunaa
120 g MSC-sertifioituja katkarapuja
1 Sitruunalohko
3 Kurkkuviipaletta
Tilliä
TEE NÄIN
  1. Voitele leipä majoneesilla, säästä pieni osa majoneesia täytteiden päälle.
  2. Aseta jääsalaatinlehti leivälle ja tomaattilohkot leivän kulmiin. Kasaa MSC-sertifioidut katkaravut päälle ja paina hieman, että leipä on tukeva.
  3. Pursota pieni määrä majoneesia rapujen päälle ja aseta kurkkuviipaleet majoneesin päälle. Asettele kananmunan puolikas ja sitruunalohko leivän reunoille. Koristele tillillä.

Kun minusta tulee iso merenneito

Kankaanpainantaa kotona 1,5 tunnissa halvalla!
https://drive.google.com/drive/folders/1ZAbErin-inxPuqG1uS7Lb81WR-HbL021?usp=sharing

Tuossa linkki tiedostoihin. tarvitset mattoveitsen tai muun askarteluterän (aikuisten valvonnassa) ja paperia sekä tulostimen ja haluamasi värit kangasmaalia (käytin ruusukultaa ja mustaa) sekä puuvillapaidan. Silitysrauta ja jokin pahvi alle, sekä pari palaa leivinarkkeja silitysraudan suojaksi, sekä mahdollisesti tuputtamiseen jonkin sienen (vanusta ja vanhoista sukkahousuista saa tehtyä helposti) ja kontaktimuovia.
 Mun tarvikkeet maksoi alle 20 euroa koska suurin osa löytyi jo kotoa. Kangasmaalit oli 6e ja 5e ja sienet 1,5e ja paidan ostin Zizzin alennusräkistä alle vitosella.

Ohjeet: tulosta kuvat, leikkaa ja valmista sabluuna kun on vielä valoisaa. Tätä mun suunnittelua ei ole pakko täysin noudattaa, voit keksiä tän pohjalta muutakin. Mietin pitkään tekstiä mutta sabluunan teossa täytyy muistaa aina että esim ympyrän sisällä olevan ympyrän kanssa täytyy tehdä vähän kuin paperinuken hakaset tai mitkä nyt onkaan, koska muuten sulla on vain reikä. Kiinnikkeet.

Voit silittää edestä tai takaa, tehdä kuvasta peilikuvan jne mitä en tässä joutunut tekee.

Jouduin hakemaan silitysraudan häkkivarastossa ja kävin pari krt röökitauolla mutta ei mennyt kauan edes. Tunnissa mulla oli jo, silitystä vaille, oleva tpaita kun aloitin itse tekemällä noi sabluunat kuvanmuokkausohjelmalla.

Aloitin nämä sabluunahommat jo lukioaikoina. Tein horuksen silmän, jotain kiinalaisia symboleita ja kobran ym valkoisella ja mustalla maalilla farkkuihin takataskuihin ja ylisuureen kolitsiin jne. leijonan pään vessan seinään. Sitä ei oikein arvostettu kaipa sen joku isäpuoli sitten tapetoi päälle. Olin silloin paljon tarkempi saksien kanssa.
Ehkä kontaktimuovikin oli parempaa.
Viimeksi joskus 2012 tein yhden keltaisen paidan. Siinä luki Thanks for the add, se ei oikein näyttänyt huolitellulta. Tuli tähänkin yksi musta läikkä eiköhän se lähde pesussa. Tuskin huomaa. Kun on märkää kangasmaalia niin laita korkki aina kiinni ja silleen.


Muoks. ircgalleria aikoja ennen

potter poppet pal kännykkätaskun tekoa

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King