kävijäpiikki

Translate

lauantai 18. huhtikuuta 2020

Suojausloitsun kysyjälle vastatessani törmäsin outoihin tyyppeihin

Pahoja noitia? "tiedän suojaloitsusi, voisin tehdä sulle hallaa"
"joku voi huvikseen keksiä manata", "ei olisi kannattanut" Johon joku muu wicca ryhmän noidista: hyvä pointti tässä
Kolmekymmentä vuotta sitten kokenut jonkun manauksen ilmeisesti kantapään kautta. Noi näyttää joltain kuusikymppisiltä profiilikuviensa perusteella. Onkohan ikä tehnyt heistä tollasia akkoja.
Ja mä vain kerroin vain äkäisen asetus lorun, vanhan suomalaisen loitsun, joka on juurikin kaunaa kantaville rauhoittava sellainen. On se oikeasti yhdessä kirjassani etusivulla ja kyllä poltin salviaa kun siihen sen kirjoitin, mutta muuten toi on melko tyhjä kirja. Ikinä ei voi olla liian varovainen. Tollaisia ilkeitä jossittelijoita, pelonkylväjiä, toisten elämän pilaajia jos annetaan tilaisuus... riittää toki. Jos elämä olisi telkkaria, niin mulla olisi jokin kyky tai miekka ja niiltä päät pois.
Pelko on tunteena sitä että on olemassa riski itseä kohtaan.
Pohjimmiltaan suurin osa elää pelossa. Varsinkin nyt kun kaikki on kotona ja karanteeneissa. Ihmisten välttely on palvelus niille jotka joutuu hoitamaan niitä joille on liian myöhäistä pelätä.
Jotkut pelkää tulevansa uhreiksi. Mulla oli tapana syyttää äitiäni elämäni pilaamisesta, sitten se vaihtui Pitkäniemen psykiatriin ja pari vuotta sitten eksään. Pelkoon ei kuole. Riskinottajia on miehet kyllä. Ne vain ottaa ja ottaa. Nainen on astia. Itse päätät millainen astia olet, minulta ei kylläkään lopu ikinä runsaudensarveni tai sampo tai loputon, ehdoton, kuilu tai kaivo.... Nainen on kuin meri, sitä ei voi mitata lusikalla, ainoa toivosi on heittää lusikkasi mereen.


Ruusukultaa marmeladia ja punaisia marjoja #saatu

Odotin tänään kotiinkuljetusta postilta. Siellä oli Dermosil tuotenäytteitä bb-voiteesta sekä kasvovoiteesta nappeina, 50ml kaura käsivoidetta ja puoli litraa käsisaippuaa tollaisessa ruusukullan tapaisessa pumppupullossa.
En oikeastaan ole ehtinyt haistella sitä vielä mutta kaikki tuoksuu oikein hyvälle. Pesin lavuaarin kuvia varten ja siirsin vanhat palasaippuat nurkkaan.
Ilmeisesti niillä (Dermosil) on varainkeruuta näillä samaisilla käsisaippuallaan. Linkki:
dermosil.fi/goodwill



#kotiinkuljetus

Forward, said grandma in the snow.

Olin melko varma, että elämä voittaisi. Kun heräsin, iloitsin että jahas, elämäni on vihdoin tärkeä. Se gynen kolposkopia aika vierähti eteenpäin vain rauhallisella, vajaalla parilla viikolla. Tässä kuussa saan kokeilla unilaitettakin. Palauttaa sen seuraavan päivänä. Eli yhteensä ehkä kuusi edestakaisin matkaa Hatanpäälle bussilla, riippuen ehdinkö 1,5 tunnissa hoitaa asiani. Se kun on vaihtoaika liikenteessä.

Mutta nyt huomasin että mun Twitter tili on jäädytetty. "suspended" eli rastit vedetty henkselit tilin päälle. Et seuraa ketään, kukaan ei seuraa sua. Et voi lähettää twiittiä. Se on epistä koska mun tili on 2009 vuonna tehty jo enkä ole mitään sääntöjä rikkonut. Ketään uhannut. Ehkä jos olen paljastanut jotain vaikutusvaltaisten huijauksia ja ne pelkäisi että tavalliset ihmiset kokee henkisen heräämisen.

Tärkeintä on nyt kuitenkin se mahdollisen kohdunkaulansyöpäni ja uniapnean tutkiminen ja TERVEYS.

repost

ASTROLOGIAA Suuri risti Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään...