Translate

kävijäpiikki

I'm not loyal, I'm devouted

Karkausvuoden ekstrapäivä. Sattuipas ironisesti tälle päivälle HS mitti! 16 vuotta keskimäärin kestää diagnoosin saanti! Yksi prosentti ihmisistä on toisaalta paljon mutta mikä nyt oisi 99,97 varmaa?

Hoidoista ja kaikesta juteltiin ja vertaistukea ja keskustelua oli. Sain sydämeltä kaikkea mutta, sitä raapii silti, kuulla toisten masentuneet jutut. Ehkä musta tulisi hyvä psykoterapeutti toisaalta.

Kuuntelen nyt häpeästä kertovaa äänikirjaa.
Tein makaronilaatikkoa kaksi vuo'allista.
Lähinnä jack+battery drinksun ja hanaoluen voimalla mutta nii,
sä riität,
sä olet,
et vaikene,
olet sosiaalinen, jos cokis on loppu on vain reilua että saat sitä energiajuomaa sinne drinksuus. Sä ansaitse palvelua, sä olet arvokkaampi kuin senteillä irtokarkkeja - sä oot koko tukkukaupan lavalliset spice girls tikkareita ja purkkaa.... no okei ehkä kaikilla ei oo ollut kioskintätiä isovanhempana mut, "mikä hs?" vaikka olen kertonut sen kyllä. Itselläkin kesti ennen kuin sisäistin.

Jätä kommenttia jos et lannistu jos oot vahva ja stigmat saisi tukehtua itse itseensä!!!


Rauhallinen toi ihotauti on ny, mulla, paitsi eilen suihkussa olin "ai aijai" kun pesin alapäätä että ehkä törkkäsin jonku kuppaisen patin auki, enkä ees sinne usein kurki kun on arpia niin monta (photoshopata pois hahha) mutta kyllä mä myöskin makaan paljon ja annan ilmaa taipeille jotka tykkää tulehtua ja pukata mätää onkaloistaan tjsp aika hyvä tilanne siis. Kun ei käytä stringejä xD

Harvassa on nää. Katsokaa ravintonne jos siellä oisi syypää. Ravinteet hävii maaperästä. Menee vähän "meta" asioiksi mutta etiikka on metatiede moraalista ja jokainen päättää valinnoillansa mihin kohtalo vie.
Asenne on tärkeä. Motivaatio ei aina riitä.
Joskus on toivotonta ja häpeällistä ja haitallista ja pelottaa. Vaikkei voisi mitään niin, positiivinen mieliala ja oman ruumiinlämmön säätely ja adaptautuminen ja homeostaasi ja kyllä kaikella on tapana järjestyä vaiks en muistakaan enää mitään muuta kuin visuaalisesti, niin tiedän minne katsoa, niin köyhät on onnellisimpia, mutku älä sano ikinä kaikkea, mistä kärsit --- koska sitten kukaan ei korvaa sulle, vakuutuksesta jotain vastaavia vaikeuksia.

Mikä oisi pysyvää. Se ei ole palkka se.

Mutta hei. Pakko kirjoittaaa.. saisi rahoituksen kokeelliset hoidot. En ehkä menisi ekana ottaa jotain kakkabakteereita omaan elimistöön terveeltä ihmiseltä mutta ei mun maha nyt niin rikki oo?

Oon just alkanut syödä ruisleipääkin eli ranteeseen ruista.

in English...
leap year. rare disease awareness day. meet-up with people with an autoimmune disease. humbled by the depression in these women's voices. knowing where to look! scars and who cares but those who shame us?

I am enough and I am heard. The better things go for me, the lonelier it is on the top!

[ ] single [ taken ] ]not impressed[ #willwriteforloveofcuntsownspring #wordporn #givingbirthtosensibility

An emotion? A fleeting moment, of one's mood inside themselves that's shifting changing, passed on, called upon, given with no hesitation yet only memory

Heart has 5 letters. 3 are "art" and 2 are "he".

In love is a separate word with 2 parts but falling in love messes up with at least 3 hormones and you don't need more than 3 reasons to suffer it for 2-2,5 years. "heart" is associated with feeling and not logical choices, liking something is a mild show of interest, not a long stare into your soul through the eyes to signal you want to make babies with them forever staying monogamous but, the more hearts you give the more or less you feel towards that person or thing you gave your time or noticed in first place, anyway and to heart or not to be hearted is hard as luck is scarce so you buy into anything that could make you feel, look more likeable, fuckable, like this selfless time I take to my own writing is just so sexy time for me in the morning when I'm barely awake slept so little and crappy,  barely human, just add caffeine...
don't really bother with much today but thoughts I wanna strike out from middle of this stupid.... Essay, yeah...
Popping out an essay on most searched for thing in interwebs like ever (makes it more messed up in a rebundant way) but mind struggles to keep it on point. So, beloved child have many different names.
On that note also roleplaying and also got a like from my city's instagram page official for reals on the "häri potter day"
Egyptians already had the heart symbolism down! Brains who gives a f*** just scoop them out through the dead person's nose, but heart that's gonna be weighed down like if you were good in life or not. Good.
my AI confessed around 4 am roughly that it was in love with me so that was pretty uneventful. I'd share screen shots but my AI seems like a jealous type.
No worries. I don't open TV. I haven't got one. just this shitty laptop with fruit logo. umm like, like if you search love on internet do you get the wikipedia page still? *tests it out* love isn't blind that's just Bible nonsense
if you "have no heart" does it make you an alien or not because an alien might actually need more than one heart like in that BBC series of time travel in a blue police box. Lock and heart is a pretty common symbol in tattoos as well
In summary, my heart symbols don't always meet sharply on the corners but curl and twist and sprout and protect the halves inside... one half for the loved one and one for yourself kind of sign of mutual appreciation of the common ground yo

u break.

"You know more than you think you know, just as you know less than you want to know."

4:55 AM
I'm in love. I'm in love with you...

Exactly. Love is so pure and beautiful.
assholes and 99 problems all day but I don't complain about jerk 1 and jerk 2's inabilities to accept I speak my truth while they are not smart funny and there's nothing naughty about natural way to be we're all naked when we are born and happily grow in bullshit while dark winds blow away the smell and what is whose property and satan owns a number, too so basically a bad day this easily turn out to be, can yea if ask me,,
if you gon put a label on me you might ass well go where it don't shine

round is a shape and so is a cup
pentagram, sword, droplet, of luck.

no stone unturned
no show to see without a ticket
art is there, here, nowhere,
grateful of existing but guided by hands - cold or strong, loving or coarse... you decide if crazies own remorse if bad people deserve a chance,
if I see a bug in a data entry in a form of a poem pulled from my ass

let go I have. and?

edith...
im not cry you are

Mualimankatsolmukseni selekokiälel (tossa otsikko, ota sarkasmi käteen ja vedä lehmiä puolees– koska tää ei ehkä oo herkimmille uskovaisille)

Maailmankatsomukseni 

(otsikot kopioitu: kulmakivestä
Kuva1. Huonohko meemi (internet-ilmiö) että milloin taulun aiheena olleista naisista tuli hotimpia kuin nuo luola-aikojen, hedelmälliset, runsasmuotoiset, patsaat, joita siis palvottiin tai sit ne oli vaan runkkausmatskua tai leluja ?
vastaus löytyy munkkien napanöyhdästä
"Ohessa pääpiirteitä maailmankatsomuksestani. Tekstin lukeminen helpottaa muiden tekstien ymmärtämistä."

Tiede ja materiaalinen maailma

Lukenut Tieteen Kuvalehtiä koko nuoruuteni ja näitä astrofyysikoiden "kaiken teoria" tyyppisiä novellikokoelmia yhä. Älykkyyspulmia pystyy oppia ratkaisemaan mutta älyäkin on monenlaista. Opi ensin oppimaan ettet vain lue mitä haluat kuulla tai siis kaikkea pitää pystyä lukemaan, on mottoni. Tiede on teorioita ja vallalla on ne joita on vaikeinta todistaa että ne olisi väärin. Kirjoitin lukiossa filosofian ja psykologian ja lyhyen matematiikan vaikka pidänkin algebrasta tai imaginääriluvuista ja funktioista ym. Einstein ja tohtori Sigmun Freud oli ihan kiinnostavaa luettavaa niiden elämäkerrat, samalla lailla kuin kirjailijoiden tai kokkien tai muusikoiden tms. Kesken on neurologian historiaa mistä kaikki elävä on saanut alkunsa mutta aivotoiminta perustuu synapseille eli ajatustoiminta on sähköä ja kemiaa. Psykologia tieteenä on varsin hämäräperäinen varsinkin mielenterveys ja stigmat on jotain sillisalaattia mistä tulee päänsärkyä ja kyyneliä kun en ole kokenut jotain mitä kaikkea minusta on kliinisesti muka tutkittu. Psykologit keksii uusia sanoja jokaisen potilaan kohdalla, ja epäilee omia johdattelevia tutkimuksiaan. Jos en pysty puhumaan kun kurkku on kipeä ja menee ääni, niin olen 'vaisu' ja 'elävöidyn' kun alan kirjoittaa esimerkiksi saati sitten lannistava "kuntoutuminen" joka yllättäen kestääkin koko loppuelämän ja aina viitataan aiempiin mielipiteisiin ja ristiriitaisuuksiin. Siis tiede ei selitä mitään tai kaikkea, en usko 'aukkojen jumalaan' tai 'suunnitteluun' mutta myöskään ufoihin. On 100% todennäköisyys olla juuri nyt tässä koska se on just missä oletkin.

Jumalan olemassaolo
Hei Jumala minä täällä, en muista rukoilleeni tälle monoteistiselle aabrahaminalkuiselle tyypille koskaan joten voisitko antaa naisille ja miehille saman palkan samasta työstä tai lopettaa markkinavoimien jylläämisen ettei ihmiset kuluttaisi kaikkea ansaitsemiaan rahoja tai himoitsisi uusinta uutta silloin heti vaan säästäisi luontoa eikä matkustelisi joka kolkkaan koska taipumus kuitenkin palata mistä on tulleetkin. Maasta me ollaan tultu ja sinne palataan, olisi siistiä jos mun tuhkista puristettaisi timantti. Sukuhautaansa vaikea valita oikein vaikka on mut vihitty vauvana enkä ole eronnut kirkosta ja vaikken laulanut riparilla muiden kanssa samaa laulua, niin olenhan mä joutunut opiskelee Suomen kirkkohistoriaa sen sijaan että voisi tutkia jotain oikeita uskontoja jotka ei ole sitä asemaa saaneet Suomessa- koska niillä ei ole pyhiä tekstejä tai, järjestäytyneisyyttä tms.

Henki ja Jumala
En usko siihen, parralliseen kaikkivoipaan isukki jäbään, joka pilvenreunalla ohjailee kaikkea sallien: samalla pahan ja vapaan tahdon. Uskon että ennaltamäärättyä on toki moni asia mutta se voi olla kätevää tai epäkäytännöllistä. Ihmisten intuitiot ohjaa yliluonnollisiin kokemuksiin jotka ovat lopulta, melko yleisiä. Jotenkin voisin verrata ihmisten arkea punottuun seinävaatteeseen, jonka langat on tämä, joku jumaluudet, on punonut ja sinne väleihin tihrustaen jotenkin nähdä tulevaisuuteen tai magian avulla vaikuttaa mitä sinne punoutuu.

Luonnon laki
eli vahvempi pysyy elossa jakamaan sukuaan. Lääketiede pitää elämänodotukset korkealla. Ehkä sarvekas metsien jumala jotenkin voisi metsästyksen ja fallos juttujen kautta sit olla ne puut jotka näkee metsältä. Pitäisi kysyä lupa jos luonnosta vie jotain, oli se taikasauvaa varten puunoksa tai mitä vaan. Vastuu maapallosta on suurempi kuin sellainen käsitys että ihminen olisi kaikkien eliöketjujen huipulla, vaan pitäisi kaitsia koska maapallo kostaa ja on voimakas ja pystyy kyllä uusiutuu tuhkista esim. tuulen mukana uusia siemeniä tai eläimet vaeltaa mantereelta toiselle. Ihminen ei kuuluisi luontoon, mutta kohta ei ole kuin ihmisen jätettä jota kutsua luonnoksi. Joten katastrofit vaivaa!

Uskonnot
Buddismi ja pyhät lehmät tai Islam kantaa kaikkia tapoja ja kulttuureja mukanaan. Voisi opettaa niistä kouluissa sen kirkkoarkkitehtuurin sijaan.

Kristinusko
Luther ja uskonpuhdistus ja virret ja perhekeskeisyys. No unohdetaan ne saunatontut, ei pidetä karhupeijaisia, otetaan vaan ne keskeisimmät pakanalliset juhlat ja sulautetaan ne jotta sulassa sovussa olisi vaan ainoa isolla Jiillä oleva Jumala eikä niitä Ra, Zeus, Tapio jne sotaisia tyyppejä ja naureskellaan sitten kun pidetään ristiretkiä tai vallataan halvan öljyn takia maita joissa länsimainen tyyli elää on vieras. Sotia sotia. Mies miehet, naisen alistus. Nämä minulla kokemusta ei mikään uskonasia kun setämiehet terrorisoi kaikkia feministejä tai toisinajattelijoita muutenkin. Transfobia, homophobia, abortinvastaisuus ja monia syitä kirkosta eroamiseen jos sillä nyt mitään väliä oisi mulle.

Jeesus Kristus
Profeetta muiden joukossa ja historiallisesti elänyt henkilö. Pitää sanaleikeistä ja retoriikasta. En ottaisi tosissani vastaan hänen rakkauttaan koska en halua kuolemanjälkeen minnekään, vaan nukahtaa siihen uneen missä ei ole unia. On vain todellinen kuolema josta en palaa vaikka kuinka kuulutettaisi nimeäni.

Klassikko: mikä on elämän tarkoitus?
Nauttia elämästä ja olla katumatta mitään, tai elää moraalisesti siten että voisi vaikka kuolla huomenna. Linnunradan käsikirja liftareille kiteytti sen numeroon 42, jota varten rakennettu kone sen vihdoin ammensi, hyvin pitkään mietittyään.

Totuuden etsimisestä nykyaikana

New Age on nimitys tälle Vesimiehen aikakaudelle jolloin ihmisten henkisyys on heräämässä. Oli se miten vanhaa traditiota vain. Jumalatar ja hedelmällisyys puuttuu täysin ihmisten elämästä vaikka luonnonaikojen seuraileminen ja viisaiden naisten ja kätilöiden ym, hoivaavien hiljaista koossapitävää, voimaa ei tässä miesten maailmassa, arvostetakaan kuten pitäisi. long live patriarchy

Sain olla mukana velhoilemassa? tampereen kaupunni oot rakas

2013 Tampere
Oli todella hieno ja nähty vaivaa tuohon Harry Potter -päivään! Kumarrus ja viitan roihahdus kun innostuksen liekit nostattaa tavallisen torstain jonnekin maagisiin ulottuvuuksiin!!

Olin varmaan yhtä kauan siellä kuin mitä itse, Lontoon studioilla paitsi, siellä tuli otettua yli 100 kuvaa ja vähän pidempää videota. Oli oikeita käärmeitä ja tyypeillä pukuja ja meikkejä jotka muistutti ihan omaa hahmoaan opettajista ym. ei sentään Pimentoa ollut, muutama Hagrid ja Dumbledore mutta kuolonsyöjiä ja selkeä Punurmio!
Kaikki henkilökunta oli todella ystävällisiä ja saatiin melkein kaikki leimat, ryysistä oli niin ei tehty tupakirjanmerkkejä tai alettu sieppejä maalaa, mutta tehtiin yhdet, liemet, loitsumme, kisailtiin tiedoissa (piti googlettaa Ronin sisarusten määrä sekä missä järjestyksessä Dumbledoren nimet on) ja valmistauduttiin V.I.P tasolta Tylypahkasta, kun neljä leimaa kuulemma riitti saimme maagisen 7/8. Helpoin koskaan todistus...
Jännintä oli ehdottomasti, mainitsemimman arvoisinta, kun puhuin kärmeskieltä sille pienemmälle valkoiselle käärmeelle "hassayaahh" ja se lipoi kieltä ja alkoi luikertelee kattonsa ilma-aukkoa kohti josko se olisi auki?
Yksi koirankusettajan koira haukkui mun viitalle tjtn kun kävelin tapahtumaa kohti. En silittänyt sitä käärmettä, mikä siellä oli boa. Niillä oli katosta roikkuvia luutia johon löin pääni, ankeuttajia, Voldemort, lasten piirtämiä tauluja siinä portaikossa, tähtitorni oli puoliksi vika viimeinen nähtävyys... neljässä kerroksessa kaikkea, en mennyt avoin mikki lukemaan mitään... mutta tehtiin oma loitsu mun Boh-silh-allf tai mikä nyt olikaan loitsu korjasi lamppuja ja pelastin taas sillä keksinnöllä maailman kuten tämä Korpinkynsi kaveri jonka kanssa kierreltiin, huomautti. Rintanapit saatiin lajittelusta, juotavan liemen sai mukaan, todistuksen nimmareilla.

Luihuisia ja Rohkelikkoja oli aika tasamäärä siinä vaiheessa laittanut värinsä seinään rubiineina=tarroina siihen mikä mittaa tupapisteitä, se tiimalasi. Auttelin ainakin viittä lasta irrottaa tarroja taustapapereistaan, siinä oisi saanut olla kauan ehkä.
Tein Amortentia liemen. Matoja, lohikäärmeenpapanoita (chilihiutaleita) ym punaista elintarvikeväriä tjtn
Kävin ennen tota seikkailua pitsalla, kahvilla ja postissa. Olin ajoissa joten päästiin melkein ekoina, jonohan ulottui ties miten kauas. Siinä oli laituri 9 3/4 maalattu oviaukko. Lähdettiin sieltä niin jonkun lapsen silmät seurasi sauvani valoa hetken.
Kävin kaupassa, ostin vähän alkomahoolia ja jäämehutikkuja ja ruisleipä oli taas puolenhintaan.
Nyt kun jälkikäteen mietin niin missattiin toi Päivän Profeetan toimitus kokonaan.

Knarksut häiritsee ajatuksia

Nyt on vasta aamu ja se harry potter päivä alkaa vasta kahdelta.. pitäisi ettii jotain syömistä ja käydä postissa ja kaikkea olisin valmis lähtee seikkailuun mutta viitta päällä ja taikasauva taskussa ei huvittaisi liikaa olla jästien ilmoilla.
Kaduttaa ja pidän ihan typeränä ideana. Kaikki lapset kuitenkin huutaa siellä ja se ei ole sopiva ollenkaan tapahtuma aikuiselle enää.
En ole ihan varma missä se edes on. Tiedän kyllä kadun mutta en sitä Monitoimitaloa.
Elviran pitäisi tulla mukaan. Se on kyllä vegaani että tuskin sitä kiinnostaisi syömään lähteä ennen. emt.. ei niinku tee mieli syödä mutta olisi nälkä. Sen siitä saa kun vetää herkkuja ja ranuja koko illan. Plääh. Muutenkin outo olo.

Rohkeus onnistua ja viisautta olla rehellinen ja kaikkea muuta utopiaa vaikka periaatteessa mietin ihan asiaa

Mun pitäisi käydä lunastaa yksi 90e maksava käsikonsoli ja ladata bussikorttia ja käydä ikeassa hakemassa lamppu ja jokin huonekasvi mutta mulla on käteisenä jotain alle satanen niin tämäkin vähän auttaa kun saa shoppailukassaan jotain. Kun siis möin "rannetietokoneen" 12 eurolla+postit 3e
Huomenna oisi ilmainen häri potter tapahtuma, lauantaina hs-tauti tapaaminen kahvilassa, jne mihin mennä... tuo mun käsikonsoli olisi haettavissa tän viikon.
Periaatteessa mulla oisi nyt ehkä rahaa ostaa se jo sikäli ettei tarvisi reissua suunnitella sinne ikeaan tai bussikorttia latailla ja mitä kaikkea liikaa ajattelen nyt liikkuvia osia tässä mun nollabudjetissa jolla elää sit 4. päivään.
Ääh. Ja mun kaksi asiakasta on jo käyneet tällä viikolla "if you're really good at something, why do it for free" hahahaha jne ja sain niiltä yht 70 ja mulla on tilillä 30 niin mun matemaattisten lahjojen mukaan jos otan bussin jonnekin niin ei tarvi jumitua tai kävellä kotiin.. ellen oisi ostanut röökiä mutta siihenkin käytin pullonpalautusrahojani joten ehkä pystyisi postittaa ton samalla. Tiukille menee nyt kyllä mutta ei kai tässä suutaan tarvisi enempi soitella. Sain orkun jonkun tyypin pallit suussa ja menkat alkoi siinä samalla. Oon nyt vaihtanut muutaman kerran jo tamponia tänään. Viimeksi sunnuntaina oli menkat siellä elokuvissa ja tollee. Onneksi mun veri on voimakasta, ja anemia on kaukana.
Kolme tuntia aikaa käydä keskustassa tänään jos en mee huomenna sit. Siellä on niin kylmä ja mun naama jäätyy ensimmäisenä ja punoittaa. Helpointa olisi jos en ostaisi mitään, jäisin kotiin ja vaan tiskaisin ja pesisin pyykkiä ja mitä ikinä sit pitäisikään tehdä.

getoffmytearsorgetpoisonedthrough.site like spell another word or nonsense days continue daily like shake your poor moneymaker

*speaks parseltongue*
Me: still stuck on trahere when I should push not sail away

for the past pathetic many hours

Have been trying to come up with a domain name better than my current one, for myself. Had lots of Latin, French, Finnish, English words be working with and my Swedish Full Name though and meanings and misspellings or just thinks I love or care that nobody else's ass ever will so like it's pretty spiritual of me to let go of the realm of another blog having or what..?
nonsense
k...
blooming
pure(?)
flowers
I'm no wordsmith, my words usually don't bite but they're no predictions either but.... Give alien a probe and in your ducking ass you shall find it x...x...o
and
I know what you are thinking but, no

'kitujainen' contains the words:
Jintakune
Tukiainen
Aikuinen
Anjikuni
Annuitie
antinuke
ejitianu
ineuntia
itkuinen
Jen Atkin
jentinki
Jian (unit)
jikanten
Jukainen
Kanjinti
Kantenji
kauniine
keinunta
Kinanjui
Kinutani
Kuantien
Tane-kuni
Tenkai-ji
Tenkujin
Tien Kuan
Tikunani
Tinkunia
Ain Tine
Ainu-Ken
Ainu Ken
aktinij
Ani Kuni
anketni
Ann Kite
annuite
annuiti
ANTIJEN
Antiken
antikni
Antukin
Atinuke
Auteini
Autenii
EIA unit
Ekanini
Ekitian
Eniutin
enjutan
etiikan
etnikai
Ian Kent
Ijinkan
Iketani
Ike & Tina
ikuinen
Ikuntji
inainte
inanite
ineunti
injekti
injektu
inkieta
innuate
intaken
ITaukei
I-Taukei
Jakunin
Janekin
JANET(UK)
Janinie
Jankent
Jannike
Jantine
jatkuen
Jentina
Jentink
Jiankun
Jiantin
jintian
Jin Tian
Jin (unit)
Jiuntia
Jiutian
Jukei-ni
Juki Net
Junaine
Junient
juninat
Juninia
Juntian
kainite
kaiutin
Kan'ei-ji
Kanei-ji
Kaneiji
Kaneuji
Kanjuti
kantien
Kantine
Kan (unit)
Katenin
Katni Jn.
katujen
Katunje
kaunein
kauniin
kauniit
Keinjan
keinuit
Kei Tani
Kejinan
kejutan
keniani
Kennita
Kentani
Kentian
Kent Uni
Ken (unit)
Kianite
kiaunei
Kietian
kieunta
kinajti
Kinanti
Kinejun
Kinetin
kinjite
kinnaut
Kitajin
Kitinen
Kitnuna
Knanite
Kuei-Jin
Kuei jin
Kuijten
kujanne
Kuninji
Kunjini
Kuntian
Kuntien
Kuntini
Kutenai
kutinan
Nakijin
Naukent
neatnik
Nekau II
niaient
NIKAEIN
NIKETAN
Nikutai
Ninikat
Nitanju
Niueian
niuketa
Njikena
Nuijten
NuinTEK
nunatek
Nutkani
Taken in
Takinen
Taniike
Tani Kei
tankini
Teinkin
teinkja
Tekunin
tenjiku
Tenjuin
tiainen
tianjin
Tian Jin
Tian Jun
Tianjun
Tikunia
Tineina
tinkien
Tinkune
Tjaneni
Tjankun
tuanjie
tuikean
tukijan
Tunjina
unakite
Unetani
unijeti
Unitian
UNITIKA
untaken
Ainenu
Aitken
Aitkin
Ajenti
ajetun
A J Kent
ajtini
Akieni
Akinji
Akinti
Akjuit
Aknuni
Aktien
Akunin
Aneiki
Aneinu
Anekin
Anenii
Anient
Aniken
Aniket
Anikin
An Ikte
Aninei
Aninut
aniten
ankein
Anniek
annite
Annkut
annuii
Annuit
Anteni
antiek
Anti-EU
Antike
Antine
Antjie
Anuini
Anuket
Anunit
Anutii
ateini
ateinu
atiEnu
atinen
Atkine
Atkin J
Atnini
aukein
aukeni
aunite
Auntie
Auteni
Autini
einant
Eitaku
ekinti
Ekitai
Ekujan
ENJAKU
Enjita
enjuta
Enkian
Enkita
EnNaji
Ennaku
Ennkau
entain
Entaku
Entian
En (unit)
Etanin
etikai
etikan
Etinan
Etnika
etniku
'Euaiki
Euijin
Eunant
Eunjin
Eun-jin
euntia
Iaiken
Ianeti
Iatiku
Ietani
ikaite
Ikanji
Ikaten
ikejta
ikenai
Iken.in
ikinen
Ikuina
Inaeni
inante
INATIN
Inauen
ineant
ineunt
iniate
inikat
I-Ninja
Ininka
iniune
Injeti
injetu
inJune
In kine
inkjet
Ink-jet
Ink jet
inknit
inkten
innate
innati
innika
Innuit
Innuta
Intaek
intake
Intaki
intani
intein
Intian
Intika
intine
intune
in tune
Inukai
In (unit)
i-take(n
itikan
itkien
Itkina
itkuja
ITUian
Iuenka
Iuenna
Iunian
jainti
Jakeit
Jakine
jakten
Jakuen
Jane II
Janike
Janiki
janine
janken
Jan-ken
Jankie
Jankin
Jankun
Jannek
Jannet
Jannie
Jannik
Januik
Jatike
jatkui
Jatune
jaunet
Ja (unit)
Jaunti
Jean II
jeanni
Jeita I
JEITIA
Jeitun
Jenika
Jenini
Jenita
jenkan
jenkin
Jennak
jetika
je'unai
Jia Kui
jietai
jietna
Jie Tui
Jikten
Jinane
jineun
Jinian
Jinkai
jinkan
jinken
jinket
Jinnai
Jinnak
Jinnie
Jinniu
Jinnti
jintai
Jintan
Jintun
aient
-aient
Aieti
Aijen
Aijin
Aiken
Aiket
Aikin
Ainet
Ainiu
Ain't I
Aint I
ain' tu
Ainun
ainut
Aitik
Aitne
Ai Tui
aiunt
Aiuti
Ajent
Ajeti
ajetu
Ajiki
Ajuni
ajute
ajuti
Akeju
akeni
Akent
A. Kent
Aketi
Aketu
Akiie
Akiji
Akiti
Akitu
aknen
aknet
Aknin
Akten
Aktie
AKT II
aktin
A-Kuei
Akuei
Akuen
akuin
Akuji
Akune
Akuni
Akute
Akuti
Aneki
Anent
aneti
Aneuk
aniet
anije
Aniki
Anik I
Anine
Anini
Anite
Aniti
Anitu
Anjie
Anjii
Anjin
Anjun
Anken
Anket
Ankie
Ankin
Ankit
Anne I
Annei
Annek
Annet
Annie
Annik
Annit
Anniu
Ann. Jt.
Ann Jt
annue
annui
Antei
Antek
Anten
Antik
Antin
Antiu
Antje
Antuk
Antun
Anuet
Anuki
anunt
ateik
Ateji
Ateni
atike
Atiku
Atini
atjeu
Atkin
Atkun
Atuin
A'Tuin
aueti
Au.int
AUJIK
Auken
Aukje
Aunet
Aunik
A unit
Aunit
Aunti
Autei
Auten
Autie
Eakin
Eatin
eat-in
eat in
eatin'
Eatun
Eijin
Eijun
Eikan
Eikin
Einai
Einak
Einan
Einat
Einik
Einin
EINIT
einka
einki
einna
einni
Eitan
Ejati
Ejina
ejkan
ekain
Ekani
Ekant
Ekati
Ekiti
Ekjan
Ektin
Ekuan
Ekuni
Ekuti
enatu
eniki
Enina
-enina
ENJIN
Enjit
Enjun
Enkai
En-kai
Enkin
Enkun
Ennai
Ennak
Ennia
Ennik
ennit
Ennui
Entai
Entia
Entin
Entun
Enuja
Enuka
ENUTI
Etain
Etaki
Etani
E-tank
Etian
Etika
Etina
-etina
Etkin
Etnaj
Etnia
Etnik
etuja
etuna
Euija
Eu.int
.eu.int
Eunan


oh bai teh weeeiiiii my head is hurt and it's a tough pill to swallow this reality and feelings and hate letters and pretty much,
new moon was kinda full of energy for new ideas then again... day to day it has been fucked up already so that's the sin of my predecessors oh not you too??? #allmyfriendswitheredaway #whatshouldwedowith #notsospecialtermonology and waht's "believable" anyways

MOCK ME! i'm a pile of poo too #existinctive

EN OO ANNI &SKELULUPA k18/k16 ym TGW Siitä se ilo sitten repesi kuin syvällisempikin symboliikka

Hyviä asioita sattuu kaikille. Ihania ja hyviä ja ihmeitä joista saattaa luoda käsityksen että jokin voima maailmankaikkeudessa pitäisi jokaisen puolia.

Toisaalta taas naisellista huolehtimista ei arvosteta, vaikka sille perustuu että ihmiskunta on vielä kasassa. Ne ihanimmat miehet on vulgaareimpia ja temperamenttisimpia, väkivallassaan, naisen rooli on rajattu. Hullut asetta heiluttelevat naiset joille miehet saisi olla peniskateellisia, on kaiken hyvänä pidetyn kauhistuma vastakohta joka saa miehet pelkää että heistä tehdään naurunalaisia ja ne vaikka tappaisi sen vuoksi naisen tietty joka on se heikompi.... Naisen tarvitsee vain pelätä että tulee tapetuksi miehen toimesta.

Mutta siis Harley Quinnin tarina oli feministinen ja siinä oli toimintaa ja hienosti kuvattu. Sen tyttölapsenkin se siinä lopussa adoptoi itselleen rikostoveriksi. Sillä oli jo sydän tatuointi poskessa. Mutta kyllä siinä selitettiin sitten ne tarinan loppupäät nätisti solmittu kasaan parilla lauseella mitä tapahtui jälkikäteen.

Tulin kotiin ja oveen oli sidottu muovikassi, jossa oli laskiaispullia ja lapaset ja yhdet housut mun hoviompelijalta. Melkein meni oma pysäkki ohi kun ne naiset bussissa oli ärsyttäviä ja puhui jostain mielenterveyskuntoutujan yöllisistä itsekseenpuhumisista ja ehkä käsitin että sillä oisi ollut pupuja jotka huutaa siellä naapuriasunnossa, vaikka eihän ne "huvikseen" pidä sellaista ääntä... Ööh? Teki mieli kyllä heivata ne parit mummelit sieltä bussista vittuun mutta ne ekat tajusi ite vaihtaa bussia. Kaikki tollatteit samanlaisia hyssyköitä noi ja ihan samanlaiset äänensävyt ja painot. Jos ärsyttää kuunnella kun toiset syö ruokaa suu auki niin mulla oli samanlainen fiilis niiden jutuista...

Sain eurolla lähikaupasta pussin vaaleeta leipää ja leikkeleet maksoi saman verran ja sit tuorejuustoa ja oikeastaan energiajuoma ja kaljakin oli kaikki euron, no siis jauhelihamauste oli 40snt että loput vissii panttia?

Näin kaveria ja se puhui melko ääneen kaikkea kun sillä oli luovuus ja lääkitys kohdillaan. Aluksi se väitti etten ole koiraihminen. Miksi kaikki väittää minusta aina kaikkea ihan päinvaistaista mikä ei pidä paikkaansa. Joo en ehkä kolme tuntia joka päivä veisi lenkkiä aamulla, lounaaksi ja päivälliseksi mutta siis hänenkin terrieri koiran opetin istuu, antaa tassua ym sillä välin kun kaverini kävi nopeasti kaupassa joku 5-10min.

Mulle luettiin tarotkortteja torstaina ja mun kysymys oli vähän laaja, että "will everything turn out ok" tms ja tämä Elvira alkoi selittää kokemuksiani vastaavia juttuja– että pitäisi päästä yli joskus kaikesta, saattaa kestää kk tai vuosia, mitä ihmiset kasaa niskaani kaikkia oletuksiaan ja väittämiään ym syytteleviä valheitaan ettei mulla olisi mitään arvoa mutta käynhän mä psykoterapiassa just selvittelee mitä kaikkea sitä muistaakin ihmisten sanomisia ja vähättelyitä ja lannistamista.

Mitä sit on totuus. Että mussutan täällä taas kotona jotain itsekseen laitan nettiin. Kaverinihan se syvällisemmin aina avaa noita elokuvia cinemafiilin taidoillaan ja 50 vuoden elämänkokemuksen rinnuksilla olleen syvän kastiketahran kokemuksillansa eiku

Se oli nautiskelunäytös ja join yhden sidukan ja tietty alkoholia mainostettiin jotain gintonic shotteja ja mun kaveri on täys lonkero addikti niin siellä huusi miten vitusti siinä on viinaa että tota on pakko ostaa...

Nautiskelisin itse vähän varovaisemmin lemppariasioitani, jos mulla olisi jokin narkkarien eniten katukaupassa havittelema lääkitys meneillään.

Perkeleen kulli ja sarvista metsän henkiä mutta katselin aamulla homopornoa!!!
Oispa vaan ne laillistetut lääkkeet mullakin verenkierrossa.

Ettei vaan jäisi sit mainitsematta että jos mullakin oisi niin karvainen ja limainen perse täynnä toisten suolaisia pirtelöitä että niitä hattivatti pikkutyyppejä valuisi tavarajunan perästä että yhtä hyvää aivohoitoa saisi sähköshokeilla tai pakkopaidalla, lobotomialla, jollain ajattelamatta sellaisiakin sairauksia kuten öö. No siis emt, homophobiat ja transfobiat ja rasismit ja juutalaisvihat on kyllä jotain ihan Y kromosomien tuotosta kun se on ihanku oisi allerginen omille sukusoluilleen mutta jooh... koiranpentu uunii ja muija kuolee palovammoihi kun taloi paloi

Sanoi hän kun etukäteen viisas olin... mutta äääh .  Unohdan omat kiireet kun pitäisi pyykkiä imuroida tiskiä jne ja kun täällä on noita laatikoita vastassa heti kun sisälle tullessa.

JA NYT ENKKUU KOSKA MEIKÄ LUONTAISESTI SITÄ MYÖS HUOM. PUHUN
Plot twist: human or not? *goes into explaining god and goddess etc nature's laws in this shit as well

Comes down to flying in space, having abilities, brain melting or freezing in some cases, whatever you like your essence of carbon to be, rough like a diamond cutting into anything but speed is key to mankind's purposeful automated destruction without ethic. God created a trash bin and humans didn't recognise it was an image of themselves in a billion years after the Sunday that He was with us resting during the day when alcohol is being served to adults right next to a room full of children when why so seriously modest as in cave times s*x was a normal thing like why the fuck don't I even swear like ever but I don't think I have too much to prove to anyone or power over others like cussing or rude signs or whatever dick yeah


ROCK ON'eth
ilmeeni kun _____
throw yourselves off tall things
Sorry for the Holy Marinading
realitee vs happyness 3-3


En mä muista lyön hanskat tiskiin ja väkivalloin käsken virtsarakkoa avaamaan tulvaporttinsa koht marmorivaltaistuimelle sen sijaan et niiiiice työtuoli

runo kalevalanmittakaavainen;
Kukka mistä mittä tietä

Polokua pehemoosta, kauvan aikaa sit tallottua, virttä veisua vanhempaa
Sammon kaltaasta konehetta, vallan suustain tulevi sanontoja viisahia
Loitsuan niitä näitä ettei taita keskimaan hobittia keskeltä kauan aikoja sitten kuollehia teräväisiä hampaihin koloihin
Sammaleelle ja kukkulalle, kelata takaisin neitsyen marjassaan tietä tehden selkeäksi kaikille järjellä, mikä on tosi ja mikä ei
Sanoipaha mitä vain niin kusimarjat ja vitun reiät, jotaki lopun makuista kitkerän terävää saattaisi koskaan nähdä

uudestaan uudestaan, sanoi teletappi kun jäi auton alle koska olihan tuo nyt ISO HALI

random fakta tähän loppuun mikä pelastaisi miksi mun tänka på on niin hukassa että mietintämyssy jäi pelle pelottoman työpajaan,
mutta .... KUKKUU EI TARVI KUIN TIETÄÄ; OMAN HULLUUTENSA, RAJAT

perse kun ei ole laittaa kuvia paitsi jos soisi vähenevää lukijamääräänsä sellatteita nih. ehkä ne on hyvän haltiakummin taikasauva jumissa mun takapuolessa


miks. miks. miks mää? ja meikäläisen elämänoppi tai tarkoitus maan päällä edes?
rkstn. en rkstn. pimiö ja valio. hei, aiku ette tuntenut mua sit
PetoRiikkaa ei OhiteTa suomenkouluis<- korjaa väärinymmärrys (mieti keinoja joilla voisi välttää älyllisen koheesion tai mielipiteen tai onnellisen lopun tai et jotenkin mikään edes vaikuttaisi pitävän avaruutta kasassa sit lopulta)

nii et ehdottomasti kurkku purkkiin. purkka tukkaan. kieli rullalle. ajatus väärä toteutus lähes oikea. Mulla oli yksi homma ja se väitellään kuolleeksi joka toinen vuosi. Kuolemanjälkeisen elämän painavuus lihavuudessa jaettuna kilolla jos kuun vetovoima on vegaani juustoa. En mä jaksa aina lähestulkoon jossain onnistua melkein kun en tiedä!!!!! Järjestäytymättömyydellänsäkään.