Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Entering the black hole of nerdiness which I get 0 questions right

"What is my blog about?"
It's such a mixed bag of all sorts of media on here... like, my niche? Mental health, lifestyle, entertainment, what? 600k visitors in a few years nevertheless?

Last time I've talked on the phone in English were short phone calls. With a person from Google, or a call center, or my host mum in England (I think that was 40 minutes of me pacing on the lawn listening to her telling about her dog and job, house etc)

It's so different to caption your Instagram pictures and use whatever hashtags in English. Read audiobooks and books in English... Than actual conversation with someone whose interviewing you for affiliate marketing site, after you sign up for their site, after seeing someone having made 10k dollars on it etc YouTube clickbait whatever fiverr gigs etc ways to make money from home... I had a payoneer account already from like 2014 maybe and had to get that verified recently. Was trying to set up some private lessons with some website, I guess.

I started my day with the Elevate app - apparently I'm only advanced in Speaking (memory) and the other tests done on me prove this.

Pala palalta palataan

Aloin sulattaa jääkaappia kun heräsin päikkäreiltä. Yöt on niin kehnosti nukuttuja mulla nykyisin. Kaveri oli soittanut, ei olisi halunnut tulla ns. sukukokoukseen huomenna. Kaipa se isovanhempi tulee kuskiksi kun ei mahduta pakuun tai muuta... sitä mieltä oltiin kuitenkin että hoidettaisi itse tää muutto, ei ketään ulkopuolisia. Huoh...
Eilen vähän mäntysuovalla pesin lattioita ym pari ilmastointikanavien niitä... mulla ei ole liesituuletinta, niin miksi sellainen pitäisi pestä.. uunin taakse en pääse kun se on niin ahtaasti siinä.
Läppäriin on jokin päivitys, täytys kattoa mahtuuko tähän nyt taas päivitys kun lataillut turhia ohjelmia. Viimeiset pyykit menee kohta alkaa vuoroni tuolla 10minsan päästä. Päätä särkee ehkä vähän kun nukkunut valoisassa? Otin siis eilen verhot pois. Huomenna oikeasti jo irtotavarat ja mööbelit pois täältä saisi... noh. On tässä vielä jotain pientä hommaa mulle... unohdin että uloskin voi laittaa piknik kassin jäähtyy ruokineen, kun nythän on talvi. Mutta ehkä teen vielä jotain pyttipannua ja sitten käsin pesen loput astiat... irrottaa kattolamput huomenna. Tulee sitten vaikka bussilla jos tänne jää jotain, lattianpesin ja ämpäri kourassa keskustan kautta, tai muuta jos loppusiivousta ei ehdi huomenna toimittaa loppuun.

Muoks. Mitä mä oikein teen... olen ihan kauhuissaan tästä muutosta. No niin jaha, ja pitäisi kävellä hakemaan postista ne mun uudet kengät.. voi vittu kun ei jaksaisi mitään tehdä. Heitin 1,5 sangollista vettä parvekkeelle kun se oli vähän värjääntynyt tuhkasta ja nurkkiinkin oli kertynyt. Pesin jääkaapin huolellisesti... pyykit on kuivumassa... hain kanahäkistä lukkoni pois... yritin vähän syödä ranskanleipää, teetä, kreikkalaista jogurttia hillolla tjtn mutta heikottaa tms
Haluaisin pestä hiukset ainakin vielä ja käyttää yhden hoitoaineen loppuun. Muutenkin jotain vajaita ilmanraikastajaa ja kukkalaatikkoa ja jatkojohdoissa olevaa vempelettä, toalettilaukku siirtää matkalaukkuun, ottaa mun juuresharja tai mikälie matonpesuharjas pois roikkumasta, pari eteismattoa miettiä että ottaako ne pois, heittääkö vaan jonkin pahvilaatikon päälle suojaksi. Koska sitä paistinpannulla tekisi ruokaa ja mitä syön huomisesta eteenpäin, tiskit kuitenkin ja ehkä se keittiön tuuletuskanava vielä putsata, en kyllä kiipeä siihen nurkkaan seisoo vaan otan ne tikakset... pakastin hitaasti sulaa..
Muuttaminen on tylsää ja varsin stressiä tuottavaa. Mihin laittaa mitäkin että olisi helppo sitten muistaa uudessa paikassa. Kuinka paljon turhaa sitä on ja paljonko on antanut pois tai myynyt tms. Sängynaluslaatikko. Katumuksetkin ehkä..?
Noh lunta tulee tupaan jos on tullakseen. Pää halkeaa.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King