kävijäpiikki

Translate

torstai 19. syyskuuta 2019

Ihmettelen mikä muita houkuttelee luokseni jos ne oikeasti vihaavat minua niin paljon

Leo on tuhonnut mun sisäpelikengät (numeroa liian pienet onneksi) ja täällä on lattiat täynnä pientä paperi ja kartonkisilppua mitä saan siivota varmaan niin kauan kun tässä asuu. Ilmeisesti pennun omistajat tuleekin vasta ylihuomenna. Huoh.
Toisekseen noi poets of the fall fanipallero lampaat hyökkäilee roskapostikommentteineen taasen... miksi? Eikö ne laittaneet mut hoitoon jo kymmenen vuotta sitten ja syyttäneet skitsofreenikoksi. Mun elämä loppui jo silloin. Miten ne nyt enää pystyisi satuttaa? En ole ikinä halunnut lapsia. Paitsi ennen diagnoosia olisin halunnut varmaan niin monta lasta kun ehtii hankkii, kun mietin minkä horoskoopin kiinalaiselta haluaisi niille. Kävin ostaa hääpuvun itselleni vaikka olin neitsyt ja todellakaan seurustellut. Kävelin about 20km Ylöjärveltä Tampereelle ja takasin. Aika useinkin. Painoin silloin sen normaalipainon verran. Sama etäisyys mitä mun lukioon oisi ollut kävelymatka Pohjanmaalla. Joskus talvella varpaat jäätyi kun kävin Metsolla ja pyöräilin. Mainostin käyneeni Metsossa ja takaisin kommentoitiin vain, "oletko skitsofreenikko?" Ilmeisesti eivät tiedä sen olevan Tampereen pääkirjasto.
Tulin suihkusta ja pesin vaan hoitoaineella hiukset. Parin viikon pillukarvat ajoin pois. Tuntuu taas enemmän ihmiseltä. Vaikka kuka minusta vieläkään välittäisi. Kaikki vaan vihaa. Vaikka ajattelenkin muiden parasta. Eka poikaystävä eli siivellä ja käytti hyväkseen ja raiskasi ja järjesti kohtauksia- ja hoidatti mulla kaikki rahajutut ja -haukkui kaikkea mahdollista ja tapeltiin vaikka aluksi krokotiilinkyyneleitä. Käyttää vieläkin mun ostamaa puhelinta josta ei ole maksanut mitään. Tavallaan huvittaisi varoittaa sen uutta narttua millainen hyväksikäyttäjä mun exä on. Toisaalta en koe että se olisi sen arvoista.
Tilasin sitten näistä kommenteista suututtuani, niin lohdutukseksi, itselleni iPhone 11 violetin. Laitemaksut kuukaudessa nousee parilla kympillä. So what. En mä pysty velkajärjestelyäkään maksaa. Jos se olisi 20e kuussa niin olisi helppoa mutta melkein kymmenen eri velkaa ja kaikkia pitäisi maksaa neljäkymppiä kuussa tai jotain. Maksa siinä sitten vuokra 708e pienestä eläkkeestä. Kaikki nuoret on varmaan jotain helliteltyjä super rikkaita... Ei Suomessa oikeastaan ole rikkaita. Suomi on melko köyhä... riittäisi mulle ehkä vankilastakin katto pään päälle. Jos lainojen ottaminen oisi rikos ollut.
Tuolla satelee.

Ei sillä että mulla olisi ihmisoikeuksiakaan

Nyt on hätätilanne. Soittaisin 112 tai potilasasiamiehelle tai jonnekin. Ei ne voi perua mun lääkärinaikaa, joka on ensi viikon maanantaina, ja laittaa sitä parin kuukauden päähän, kun olen hakenut jatkoa psykoterapiaan ja kelaan täytyy toimittaa uusi lausunto 7.10 mennessä.

Mulla ei ole sitten mitään hoitotahoa enää jos mun vuoden psykoterapia oli tässä ilman kakkosvuotta. Voi vitun vitun vittu
No voi JEESUS. Telian laitevakuutus. Irtisanottu 6kk sitten ja minä tollo olen maksanut sitä 9,90euroa kuussa vieläkin!!!! Hyvitystä vaadin. Imevät minut tyhjäksi... tuohan on enemmän mitä mun liittymän kk maksu ja kärsin paskasta netistä.

Nukuin viime yön lattialla. Koiruli tuli viereen jossain vaiheessa. Mun selkä on kipeytynyt. Tarvisi varmaan saada se luonnollinen muoto selkärankaan lepoasennossa. Ettei tule mitään skolioosia.

Enää yksi yö ja sitten vapauduin pennun kahleista.

Olen netfllixistä katsellut edelleen sitä tappajarobotti sarjaa.

Muoks. Hyvittävät mun laskulle 55e ja jää maksettavaa 3,42e... mutta mun täytyy itse maksaa toi summa samalla viitenumerolla ennen kuun loppua.

repost

ASTROLOGIAA Suuri risti Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään...