ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

maanantai 9. syyskuuta 2019

Älkää lähettäkö synttäriterveisiä ainakaan pariin viikkoon

Voihan pentu kun osaa olla psykoottinen koira. Mulle ei sit tule pariin viikkoon postia, kun toi syö ne naskalihampaillaan palasiksi. Vie aarteensa pöydän alle ja repii. Eka yö oli ihan ok, se vaan makoili oven vieressä. Toka yö mun piti laittaa se fleksiin kiinni ja jättää ovi auki ja se pystyi tulee ovensuuhun jos halusi. Kolmas yö piti jättää se fleksiin kiinni eteiseen. Sillä on sellainen sänky, vähän kuin koppi. Se oli jossain vaiheessa ottanut kaulurinsa irti, kun se on niin fiksu. Ekana päivänä se ei kakannut, eilen kakkasi kerran ja nyt aamulla pari kertaa. Vaikka se ei edes syö kupistaan sille annettua ruokaa. Varsinkin jos sekoitan hyvin sen raakalihan nappuloihin. Kaipa tuo söisi jos sen olisi nälkä.
Jos päästän sen makuuhuoneeseen, se alkaa tempoo mun vaatteita lattialta ja koreistaan. Jos menen sänkyyn, se puree mun käsiä. Jos sen päästää olohuoneeseen, se joko tempoo sielläkin vaatteita tai sitten tuhoaa papereita, vihkoja, ym. Keittiössä samaa. Nyt se syö luuta jalkojeni juuressa.
Kävin suihkussa. Join eilen pari jack daniels limsaa. Kaipaisin kovasti ihmisseuraa. Tuo ajaa minutkin hulluksi. Ulkona se on energinen myös, mutta ei se tuntuisi vaativan kovin pitkiä lenkkejä kun kerran pissaa kaiken heti ensimmäisen puun juurelle jne.

Kuuden tunnin päästä pitäisi olla psykoterapeutin luona. Jättää tuo pariksi tunniksi. Miten voi väsyttää näin paljon ja haluan elämäni takaisin.