mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

maanantai 9. syyskuuta 2019

Älkää lähettäkö synttäriterveisiä ainakaan pariin viikkoon

Voihan pentu kun osaa olla psykoottinen koira. Mulle ei sit tule pariin viikkoon postia, kun toi syö ne naskalihampaillaan palasiksi. Vie aarteensa pöydän alle ja repii. Eka yö oli ihan ok, se vaan makoili oven vieressä. Toka yö mun piti laittaa se fleksiin kiinni ja jättää ovi auki ja se pystyi tulee ovensuuhun jos halusi. Kolmas yö piti jättää se fleksiin kiinni eteiseen. Sillä on sellainen sänky, vähän kuin koppi. Se oli jossain vaiheessa ottanut kaulurinsa irti, kun se on niin fiksu. Ekana päivänä se ei kakannut, eilen kakkasi kerran ja nyt aamulla pari kertaa. Vaikka se ei edes syö kupistaan sille annettua ruokaa. Varsinkin jos sekoitan hyvin sen raakalihan nappuloihin. Kaipa tuo söisi jos sen olisi nälkä.
Jos päästän sen makuuhuoneeseen, se alkaa tempoo mun vaatteita lattialta ja koreistaan. Jos menen sänkyyn, se puree mun käsiä. Jos sen päästää olohuoneeseen, se joko tempoo sielläkin vaatteita tai sitten tuhoaa papereita, vihkoja, ym. Keittiössä samaa. Nyt se syö luuta jalkojeni juuressa.
Kävin suihkussa. Join eilen pari jack daniels limsaa. Kaipaisin kovasti ihmisseuraa. Tuo ajaa minutkin hulluksi. Ulkona se on energinen myös, mutta ei se tuntuisi vaativan kovin pitkiä lenkkejä kun kerran pissaa kaiken heti ensimmäisen puun juurelle jne.

Kuuden tunnin päästä pitäisi olla psykoterapeutin luona. Jättää tuo pariksi tunniksi. Miten voi väsyttää näin paljon ja haluan elämäni takaisin.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy