Ratsuväki ei ole kuollut. Se siitä ritarillisuudesta.

Pesin pyykit. Pelannut pelejä, lähinnä nintendon omia. Kaupasta herkkuja. Ihan siedettävää vaikka vauvaboksi aloitti vuotamisen taas.

Aavistuksen tylsää eikä innostaisi sijaistoiminnot. Katsoin jonkun brittiläisen tytön youtube videoita useamman joissa se matkusti tubettajien "meet and greet" tapahtumien lisäksi, ulkomaille  ryanairin lipun maksaessa viisi puntaa Espanjaan jne Puolasssa uusi perhe kun heitti tikkaa mihin maahan menee. Airbnb kämppään vaikea päästä avaimella sisään ja siltä meni sulake siellä jne. Sen harmaassa hupparissa luki jotain All Time Low ja etätöikseen pukeutui yövaatteisiin jne meikannut edes. Olisipa mullakin helppo työ vastailla sähköposteihin, ottaa pari skype puhelua, ja omaisin oman kirjanpitäjän joka "kertoo mulle kun voin ostaa oman talon"

Yritin tehdä jo vuonna 2008 podcastia mutta silloin vaarikin eli ja sanoi että paskaa ja käski pois koneelta kun katsoin Trainspottingia. Silloin oli aika paha kohta menossa leffaa kun se yksi narkkari pyörii pitkin kattoa vieroitusoireissaan harhanäkee kuolleen vauvan tjtn

Ehkä vaan pitäisi ottaa neuvosta vaarin ja ottaa riuska asenne työhaastatteluihin mutta en mä mitään osaa -tunne vahvasti edelleen lannistunut kaikesta ääh. Tartten psykoterapiaa mutta pääseeks näistä arvottomuudentunteista ikinä. Sisältö on kuningas ja älypuhelin ilmoittaisi koko ajan katsomaan jotain niin turhaa.

Tai no, turhaa ja turhaa. Äiti lähettää kuvia samasta männystä sen ikkunan ulkopuolella ja kaveri jutellut jollekulle joka tarvisi jonkun tekee/ylläpitää sivustoa jollekin taideprojektilleen... En saa päähäni sanaa WordPress org juttuihin liittyen... siis database englanniksi ? Sellaisen voisi just nyt kyllä tehdä että saisi rahnaa jostai

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit