ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

lauantai 7. syyskuuta 2019

Päivä 1 uutena emona ja laumanjohtajuus koe? tuskin

Päätinpäs tuhota korvaamattomat LAUDATURIT
Rohmuaa lattioilta kaikki kuivuneet makaronit ja popkornit mutta omassa kipossa olevat nappulat ei kyllä kelpaa. Syötäväksi kelpaisi kuitit ja mun varpaat myös. Mokoma naskeli.

Oksensi mun juhlalaukun päälle pienen teelusikallisen. Liekö se poppari. Annoin suuhun luunsa. Melko pentu vielä. Osaa kyllä tuhota ja etsii joka paikasta jotain tuhottavaa, vaatteita ja pahin oli kyllä tuo mun kokeeni läpikäyminen hampain. Koiran pieru.
repesi 10++ arvosta läksyjä

Kaipa tuo minusta pitää...



Vaikea ajatella nyt mitään. Mulla on koiraemon aivot. Niin se tuli kipulääkkeineen ja kaulureineen pariksi viikkoa. Nautin vaan herra Leon seuraa.

Puoliksi kuulemma labbis. Onkohan se toinen puoli mäyräkoiraa? Ei... söpö otus silti... Mitähän olisi unohtunut mainita. En mä ilmaiseksi tätä. Hissiinkin piti houkutella makupalalla. Osaa peruuttaa siitä kaulurista pois kun vetää jotain peittoa tai muuta vaatetta. Fiksu. Pitäisi opettaa antaa tassua, hmm. Nuori fiksu poika!