ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Sen minkä jätät huomiotta niin löydät edestäsi

Katsoin Netflixistä viimeisen jakson zombijuttua ja toi koira söi sillä välin mun uutta 45 euron mattoa. Annoin sille toiseksi viimeisen luun joita saa vain Prismoista ym kaupoista niitä isompia. Huomenna ehkä sinne bussilla tai viimeistään ylihuomenna. Kuittia vastaan käteistä ilmeisesti sitten kun palaavat omistajat.
Naapurin rouva lahjoitti vinkulelun hoitokoiralle, mutta tuo tappaisi mun kaikki tavarat mitä tarvitsen! 8kk pentu joo olisi vähän kamala jos se tuhoaisi jotain kolkytvuotta vanhaa jota en saisi ikinä takas. Siinä juuri sitten eläisi enää naureskelemassa mitä tuli tehtyä. Pahin skenaario aina mielessä mutta en silti ala odottaa maailmanloppua.
Alakerrassa on varmaan kuivaa pyykkiä kuivaushuoneessa.
Syönyt pussin juustosämpylöitä. Juonut sokeritonta omenalimpparia. Mulla on vielä budjetissa seuraavalle 9 päivälle kymmenen euroa päivässä. Kymppi meni tulliin kun olin tilannut vaatetusta. Sekin paketti hakea jossain välissä postista.
Mälsää.