Translate

kävijäpiikki

tiistai 17. syyskuuta 2019

hulabaloo balaipa lai = a pirate's life for me (ynnä muuta diipadiipadatailua)

Olen nukkunut epävastuullisesti huonossa asennossa liian kauan. Sivuttain ja liian monen tyynyn kanssa. Laitoin voltaren geeliä ja vaihdoin makuulteen koska muuten ei olisi pystynyt nukkumaan. Saattanut aiheuttaa jopa rintojen roikkumisen jos internettiä on uskominen. Haukotus.
Eilen oli psykoterapiaa. Varmaan juttelin mun murrosiästä. Pennullakin oli vähän murrosikäisyyttä. Kerran yritti panna mun jalkaa mutta olin nopea ja sen halut katosi yhtä nopeasti kuin mitä oli alkanutkin.
Tein kattilallisen kukkakaalimuusia ja olen ihan täynnä. Katsonut netflixistä, jotain venäjästä englanniksi, dubattua tappajarobotti sarjaa.
Käytän herkkuihin liikaa rahaa ja vaaka on varmaan rikki kun en näyttäisi lihovan. Ei se mitään, olen miinuksen puolella jo. Pitäisi maksaa laskuja ja tollee ja vasta pe tulisi loppukuun rahat mutta nekin menisi niihin laskuihin. Jotkut sähköpostia laittaa että ne haluaa olla mun rahapossuja. Se siitä femdomista.
Laitoin jäitä mun alkottomiin drinksuihin. Koiralle annoin yhden ja se leikki ja jahtasi sitä vielä illalla. Varmaan suli jonnekin uunin ja työpöydän väliin loppu pala.
Se on tosi helppo ulkoiluttaa. Pokemon go:hun tuli uusia pokemoneja paitsi en ole nähnyt yhtäkään. Pitäisi kai huijata sijaintia tms. Mutta heitin mun yhdet kengät roskiin kun ne oli hajalla ja vuosi vettä sisään... kuluvaa tavaraa ://
Sain synttärikortin kirjekaverilta Philadelphiasta.. ei mitään juhla-aikeita..
elämäni on vähän kuin Brexit. Kaikki muut tietää että se on mulle huono juttu, paitsi ne joka joutuu asuu siellä. Sitä paitsi en tajua mikä siinä on niin vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat