ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

torstai 26. syyskuuta 2019

kun olet niin selkeäkielinen omasta mielestä että kaikki voi vain väittää vastaan ja vihata sua yms lannistaa ettei mitään väliä

Sikojen vuosi.
Mun täti joka on kiinalaiselta sika on fyysisesti voimakas ja vaarallinen myöskin, tosin tiettävästi ikinä seurustellut kenenkään kanssa tms neitsyt-lesbo jonka piti työntää nyrkkinsä mun hampaisiin.. neiti "mailanpuristaja" sählyssä Nokialla. Googletin sen rikokset heti kun vaan pääsin nettiin joskus ja sit se valitti mun isälle että mainitsin sen blogissa (sitä ei ole enää). Olenko ketään nimeltä maininnut, täh?
Siat on siitä menestyksekkäitä, että aloitetaan nyt vaikka Pavarotti -ja, -muista laulajista. Ne on tyytyväisiä.
Ja tavallaan mäkin olen vähän kuin, tyytyväinen merkiltään, mutta enemmänkin onnellinen ovat lohikäärmeet. Se on päinvastainen: kuin mitä vaikka olisi koirat kiinalaiselta. Koirat on, ne on tiätteks, ne on Aku Ankka dialogia, mutta lohikäärme on enemmänkin Batman tai fantasiaa tai sci-fiä. Lohikäärmeet lukee akuankkoja pornoksi krapulapäivinä.
Vähän kuin raapisi liitutaulua jos joku koira väittää olevansa lohikäärme. Olkaa mitä ootte älkää mitä muutkin. Vain kuollut kala ui vastavirtaan.
Mulle ei aleta ryppyilee ja sekoilee jotain silkkaa tyytyväisyyttään. Joko olet materialistinen ja nautit elämästä tai sit kusipää. Ne on itsepäisiä mutta ei yhtä itsepäisiä kuin varmaan edes härät. En tunne muita horoskooppimerkkejä paitsi rotta jotka kärsisi tästä sian vuodesta eniten. Ne on niin charmikkaita ja selviytyjiä. Itse asiassa aamulla näin unta yhdestä koulukaverista joka on rotta. Ehkä olin hereillä sen ajatuksissa tjtn, kun en tiedä, mutta jotain ongelmia sillä oli mun kanssa. Väittäisin tienneeni, mutta ei mitään hajua.
Mä säästyn sioilta pelkällä halauksella tai pinkomalla takavasempaan lujaa siankankkua jotain emt. Fruits Basket anime/mangassa kerrottiin aina minkä kiinalaisten merkkien pitäisi vältellä toisiaan. Latasin niitä netistä joskus 2000-luvun alussa. Kun gackt ja muut kpopparit ei olleet vielä tajunnoissa Kdraamoissa. Koreaa japania jotain evvk, mutta hullu basisti ja kiva viulu.
Niin kattelen tässä jotain Rocketmania. Elton John vissii kans sika horoskoopeiltaan. Ei yllätä. Mut miksi kukaan käärme ei oo tunnettu musiikistaan kun ne sentään on vähän musiikin perään jaa niin mut siis eiks darudekin ollut käärme. Ehkä ne ei menesty. Ei mun äitikään oisi voinut luoja kymmentätuhatta sanaa uutta universumia tän rinnalle, jossa on taikasauvojen käyttäjiä ja puutarhatontut elää jne. Ei se ollut opiskellut varmaan mytologiaa ja sen sellaista historiikkia. Pitäisi vähän osata heittää kurkusta alas besoaari jos tulee myrkytetyksi, mutta kuka sellaisia ällötyksiä kantaa koko ajan mukana ellei ole jokin aurori josta on tullut vainoharhainen....jeps mut siis vuohi ja sen mahassa kasvanut kova kivi sentään.

Taiteelliset vuohet, no niillä menee kyl lujaa tänä vuonna, sekä pupuilla- kun ne on rauhan merkkejä. Mä oon vaaka niin heitän vaan kaikki jotka haastaa riitää sinne missä pippuri kasvaa, jos ihmiset ei viitsi olla rauhassa ja rakasta sitä. Mutta en tiedä. Tämä väite että tultaisi juttuun maailmanparantajien vesimiesten kanssa 110% on kyllä ihan vittubaskaa. Periaatteessa tuut vaan 88% kans toimeen itsesi kanssa niissä bileissä. Olen katkera niille parille vesimiehelle joihin ehkä saattanut rakastua. Yksipuolisesti näköjänsä.

Söin papuja paahtoleivällä ja juustorastetta päälle. Mun lontoonrakkaalle melkein laitoin viestiä eilen kun olin ottanut relaksantin. Kai se viekin vastaisi mun snäppiin. Hankkikoon uuden elämän yhdysvalloissa.

Sit lämmitin pitsan uunissa ja oon kohta juonut 1,5 litraa pepsimaxia. Kuuntelen mitä naapurin hömpsähtänyt rouva huutelee tuolla pihassa muille.
Että mä vihaan ruokaa mutta köyhät ritarit on lohikäärmeiden lempi ruokaa lolleeeroooo. yyeyooo.

Voisi jatkaa tota elokuvan tsiigailua. Ei tätä sudokua oo tehty vaikeimman tason kautta. Tosin pääsin joskus sen läpi. Väitin että 5 min ja sit se olikin joku 2 tai 3 min. En muista kun tein sudokuja viimeksi 2008 ja 2009 mun nokia sport puhelimella jonka ostin 50 eurolla mikä oli jonkun työpuhelimena ollut ja sisältä ihan sahanpurussa ja koneöljyssä eli maksoin liikaa mutta osta tie. Se jokeen vie. HARD success

pläp. Kun toivot että ihmiset lukisi kun vihdoin kirjoitat... asian vierestä ja hyvin lujaa? Mutta ketään ei vieläkään tajua mikä helvetin pistorasia mä olen.