ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Enää kaksi yötä? Lievitä mun ahdistusta, lievitä sitä?

Kaikki vihaa mua ja aina vaan pitäisi pärjätä. Olen menetetty tapaus. Tavallaan olisi kiva jos olisi haudassa jo puoliksi. x'¨´jn  §ersfd hy7b 7t4÷

Tuon rapsutti näppäimistölle Leo. Siitä tulee nanowrimo kirjailija. Sekin aika koittamassa taas. Mutta siis kun olen joutunut sitä kurinpitoa laittaa ja toi on kauhea murkku teini niin se näyttää ihan täysillä vihaavan minua kun se paljastaa hampaat. Surulliseksi tulen. Kaikki muutkin hylkää. Onneksi musiikki sopii aina tunnelmaan. Turhaan sekin.

Päästin hänen majesteettinsa olohuoneeseen ja annoin sille revittävää. Samalla noukin ylös edellistä roskapostia, joka oli palasina... Ei se saa banaanilaatikoita puhki, mutta kaikki etukupongit kyllä kelpaa. Saa energiaansa kulutettua penturaukka. Kai mun pitäisi muutenkin siivota täällä lattiat.

Postissa tuli lisää postikorttia route66:sen varrelta. Sekä Intiasta kirjekaverilta vaaleanpunainen kirjekuori. Mun pitäisi huomenna aloittaa swap-bot.com järjestämäni swappi (osallistujille valitaan parit satunnaisesti) sekä siihen alkaa kerätä kuoreen paperisälää. Tiättekste, lippuja, kuponkia, ja kiiltokuvia tai siis niinku jotain mitä ei ole tarkoitus säästää yleensä yhden sivun dokumentteja? Niitä siis kirjekuori postittaa jos joku saisi niistä aikaan mitälie skräppinkiä.

Laitoin pojalle kaulurinsa, kun se taas nuoli pallejaan. Miten jokin otus voi koko helvetin ajan olla tekemässä jotain pahojaan. Sitä paitsi taisin ehkä opettaa sen kerjäämään, kun läppää tassulla mun kädestä kaikkea.

Rakkaudesta se hevonenkin potkii pään mäsäksi. Muuten olin puhelimella tänään lenkkien välissä ja olin eri sijainnissa mitä oikeasti. Nappasin melkein kaikki gen5 pokemonit mitä on ilmestynytkin kartalle. Sienestä tulisikaan ja maalohikärmeeseen ja pennusta pingviiniin.

Lupasin jollekulle synkata sen pogotilin mun switchille ja se tulee ehkä töiden jälkeen käymään. En tunne henkilöä ennestään, mutta kai sitä nyt nopeat roskalegut aina voi boksit antaa mysteerit.

Munat ainakin hautunut hyvin. Tauroksia ja Kangaskhania ym regionaaleja. En muista että munasta olisi ennen "saanut" tota Euroopan regionaalia xD

Liikaa pokemoneja mahtuu pieneen maailmaan...