Translate

torstaina, syyskuuta 19

Ei sillä että mulla olisi ihmisoikeuksiakaan

Nyt on hätätilanne. Soittaisin 112 tai potilasasiamiehelle tai jonnekin. Ei ne voi perua mun lääkärinaikaa, joka on ensi viikon maanantaina, ja laittaa sitä parin kuukauden päähän, kun olen hakenut jatkoa psykoterapiaan ja kelaan täytyy toimittaa uusi lausunto 7.10 mennessä.

Mulla ei ole sitten mitään hoitotahoa enää jos mun vuoden psykoterapia oli tässä ilman kakkosvuotta. Voi vitun vitun vittu

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

oletko harkinnut sterilisaatiota?? se ei auttaisi sua nyjytilanteessa mutta antaisi toivoa tulevaisuuteen niille jotka eivät syntyisi sitä pilaamaan;)
nimimerkki: Poets of the Ball

Kajsa Blom kirjoitti...

Onneksi olkoon tyhmästä kommentista. "sterilisaation harkitsiminen" on varmaan sinullekin ajankohtaista. Kyllähän tuota miettii kun pari kertaa kohtua kaavittavana tiputuksessa kun vuotanut puoli vuotta niin että tarvitsee vaippoja. Kuka tänne Suomeen lapsen haluaisi? Varmaan joku psykopaatti.
Sitä paitsi toivon että olen kohta liian vanha saada lapsia.