ihmisoikeudet

Ei yhtään näytelty lähinnä keskeytetty

 Kirjoitin pitkän sähköpostin ja sitten gmail kaatui. Ei löytynyt mitään luonnosta. En tykkää tästä yhtään. Kävin syömässä perheen kanssa ra...

Translate

lauantai 14. syyskuuta 2019

Se nyt on vaan niin kivaa mutustaa toisen sänkyä ja herättää lauantaiaamuna ennen kahdeksaa kauhealla ulinalla ja haukuin

Satoi jotain jättirakeita ja olin veskissä, keittiön tuuletusikkuna auki. Ryntäsin äkkiä ettei vaan kävisi kuin silloin 2010 tai 09 kun jätin ERÄÄN kattoikkunan auki ja eräs PC kastui. Kaunista kun sataa ja paistoi. Varmaan ennätysmäärä sateenkaaria.
Lisäsin muuten tekstikokoa isommaksi selaimessa ja samalla zoomasin 75 prossaan. Paljon kivempi. Lisäsin Dropboxin chromeen ja mitä kaikkia niitä jo on. Satakunta kirjanmerkkejä.
Tein kanasalaatin ja söin kolmioleivän kevyeksi lounaaksi. Huuhdoin alas inkiväärilimsalla.
Jehovia kävi ovella taas. Käännytin ne söpöllä lainakoiralla pois. Poika ei edes haukkunut tai rynniköinyt mitään. Se vaan esittää tyhmää makupalojenkin kanssa. Osaa se antaa tassua. Epäröi. Puhun, itsekseni, ehkä 231% enemmän kun mulla on koiraseuraa.

Eilen kävin Prismassa hakemassa koiranluita. Hain samalla postit. Upouudet laventelinpinkit lasisilmäni saa mut näyttää 60v. mummelilta. Jos olisi vaan antaa mitään perintöä, häh jehoville... mulla muita läheisominaisuuksia sitten olisikaan antaa mistään.

Koko päivän antanut korvamadon soida niin lujaa että huonoa teki jo. Disney musaa tiättekste, ain' laulain työmaastasi pidä luja kii...

eikuu. Droppaan mikin ihan kohtapuolin. Vai teinks mä sen jo kun en oo nyt

kirjoittanut aikaan moneen. Pelailen puhelimella jos en toru pentua tai katso netlixiä tai muuta tylseä?

P.S. Kiitos kuvista https://foggymiracle.blogspot.com/?m=1
p.s. katsonut tuben trendaavia videoita ja joillain on ihan oikea ajatus takana mutta sitten he pilaa itse toteutuksellaan ja ärsyttävällä habituksellaan koko vitun paskan videon... clickbaitin taakse on hieno piiloutua. Toiset taas kusettaa kusettajia ja ketään, ei kiinnosta aidon oikeasti.