Translate

kävijäpiikki

Menkää omaan napaanne jos ette usko että olen yrittänyt kyllä tulla kipinäksi korviin kun ei mikään sytytä vaan ei...

Vastuskykyni
 on (?!!!) kuulemma hyvä, koska:

 1. säilyn sisätiloissa
 1. mulla ei ole immuniteettia laskevia tauteja
 1. avaan päätä netissä eli
 1. teen mitä lystään =>>>>>
 1. "vähemmän paineita, häpeää, kipua"
 1. selektiivinen eristys kuvioista
Toisaalta enimmäkseen sitä mieltä että koska yritän edes syödä välillä niitä vihreitä (kuulia) ja kun vältän kontaktia pöpöjä kantaviin ihmisiin - ei, ole edes tapana läträrä käsidesillä. 
Mitäs sitä kun en ole pientä nuhaa kummoisempaa kärsinyt aikoihin vaikka miten kiehnäisi yrjötautisia.

Pitäisi ehkä puuttua ajoissa tollaisiin epäkohtiin joita epäluuloja ihmisillä minusta on. 
Enpä ole kyllä salaperäinenkään. Enimmäkseen kirjoitan vihakirjeitä maailmalle jos se nyt on "pään avaamista" enemmänkin nettiajokortillisen raivoamista.... ei se ole lystiä ja paineet mulla on ollut vuosia lähempänä tuhatta, ja kai se nyt sattuu ja hävettää kun mätää pursuaa jossain nivusissa voi sitä hunajata masennuksen suosta. Oon aina joutunut jostain nettikirjoituksista pulaan vaikka kirjoitankin liian rehellisesti.

Toisilla ei ole rehellistä sanottavaa joten voi voi voikkuleipä jos mulle valehtelu on hankalampaa. Eiks valheella ole lyhyet jäljet ja sitä paitsi, jää aina kiinni. Tai ehkä totuin lapsena et mua syytettiin asioista joille en ole voinut mitään. Miehistyin jo silloin kun äippäliini ajoi ohi jostain liittymästä kun taisin sanoa jotain tai sit en ja sitten se kiersi jotain 400 kilometriä pidemmän kautta ja kaikki oli mun syytä kun illalla saavuttiin hiekkatietä pienessä lumituiskussa jotain raittia pitkin.... Aina kun saat valita niin sun harteilla lepäsi sit myös se vika jos kaikki meni kuin kusi sukkaan tjtn


when your mom -is encouraging af
MUTTA EI. Olen nyt ollut hereillä koko yön tässä ja muistelen vanhoja eli tikulla silmään jos en ota näitä hirsiä pois ensin tai siis pelasin luurilla pokemon mastersia monta tuntia ja odotan sitä kun kauppa aukeaa ja saan röökiä vaikka tai jotain puputettavaksi. koska luuri on huono isäntä, mutta aasinkin täytyy välillä saada pysähtyä ja syödä se porkkana kepin päästä....kröhöm ja taas se vierivä sammaleinen kivi, ehti ohittaa kirjoitusnopeuteni. Voihan hetkinen, putkinen, puolen tunnin päästä tai jopa allekin... koodia, linjat vielkä aukke saatika oo mun pää voimissaan

Niin joskus google translate oli oikeassa että suurin osa mielihyvähormoneista siis tuottaa ruoansulatus ja mun katkeruus säilyy aina vain perusterve, - tyypillisille-,  ihmisille jotka ei tiedä olevansa onnekkaita kun eivät joudu saamaan huumeita jotka laillisesti vie kaiken normaalin verenkierron päästä et tota. Puutuu jalkapohjat.

Sori mut oon itkenyt jo niagaranputoukset niin kui varte mä siel kävisin

Etsin kolme hikistä varttia yhtä sopimuspaperia jokaikisestä kolosta missä olen ikinä säilyttänyt ainuttakaan tärkeää paperia. Raivo purkautui varmaan sentään? Tai no, haluan vain etsiä tarkemmin vielä... googlettaa miten lainperäinen sellainen paperi edes olisi tai et niinku.... sananvapauden rajoilla menis... LÖYSIN muuten vain ainoastaan Martti Ahtisaari 60v ensikuoria ilman postileimaa. Olisiko sellainen minkään arvoinen??
Pointti siis se, että en ala kannattaa ainuttakaan sisäpoliittista puoluetta vaikka ne maksaisi mun raketin kuuhun. NIH.

Älä kuvittelekaan katsovasi tänne päin edes sivusilmällä silmien pyörittelijät

Ex-puoliso laittoi 70e. Sillä maksaa yhden kuukauden puhelinlaskun elisalle, jossa on enää sen laitteita jäljellä maksettavana. Eli mulla oisi toisaalta rahaa ostaa ruokaa siihen asti kunnes seuraava tilipäivä asumistukineen pyörii paikalle jossain lineaarisella aikajatkumolla jossa, kela pyörittelee rahoja eestaas, mutta sitten taas olen edelleen samassa nollapisteessä jossa: ei todellaakaan olisi varaa edes siihen persepaperiin hehe siis nolla kun nolla tilanteessa jumittaa budjetti...
Joku mies asiakas soittelee ja X-filesin tunnari vaan soi.... ei huvittaisi oikeasti, ei. Poskeen ottaminen käy töistä ja meikä on vaan pari viimeistä päivää oleillut sängyssä ja nukkunut kaikenpäivää. Tänään ei sit enää nukuttanut joten kompromissina Netflixin katselua. 
Naisiksi pukeutuneita miehiä valmiiksinaurettuna vaikka yritin keskittyä miten upeita he on. Sekä loppuun katsottu vankilasarja.

Välillä imuroin suurimpia murusia lattioilta ja astianpesukonekin käy. Naamaan on laitettu päivävoide ja vitamiinit otettu. Keskustorilla jaettiin ilmaisia K-vitamiineja, yksi päivä. Pitäisi varata pyykkivuoro alakerrasta. Parvekkeelta siivota pois hiilet jotka ei syty enää kun ne olleet grillissä pari vuotta varmaan talven yli sekä heittelemäni tumpit.

Ei ole kiva kun leppäkertut joutuu kävelee niiden tuhkien, yli.

Nii-n ja instagramissa on myös kuva polveeni raapimastani ihottumasta tms joka muistuttaa hymiötä. 
 • En ole lowlife, vain nolife eikä, oo aikaa kavereillekaan mutta; ei edes tarkoita että olisin feikki. (Mitä edes on feikki? Mä en ole enää parikymppinen joten teidänikäisten jutut on ihan mulle kuin vääränpariset sukat väärään käsinukketeatteriin...)
Keksin miksi mun rinnat roikkuu mutta johtuisiko että ne aina nojaa mahaan. Tai sit ei oo rintalihaksia mitään. Suihkutin dödöä rintojen alle tänään kokeilun vuoksi tosin ei niissä vielä ole niitä paiseita ollut ja muutenkin vaan yksi hs-taudin paise vuotanut tänään. Varmaan elimistö erehtyy makoiluni tarkoittavan että olisin masentunut. Mitä, sitä elimistölleen, voi.

post scriptum. Mulla oisi krediittejä epäonnistuneesta ostosta Vistaprintissä niin tilaisinko, vaikka jotain kivoja, tarroja??? (se paita jossa my little ponyt painii oli kuitenkin liian mauton) Sillä meiningillä että vedän jonkun arvonnan taas. Kun en ainakaan mitään omia synttäreitä vietä syyskuun lopulla. Tämä blogi on pyöreämpi kuin minä...
Viitateen tohon kuvaan... en osannut siihen muotoilla oikein että olen valmistunut painotekniikan alalle media-alan sisällöntoteuttajaksi tms

Mitä te haluisitte? Halajaisitte. WANTED. kommentoikaatteen useamman vuoden jälkeen taas jotain. Lupaan etten provosaatioidu. Kun kerran malli-ihmisiä olette kaikki niin että suonta vedostaa...

Yleistiedollahan ei tee mitään (Kaikki suomalaiset nussivat poroja)


Lukenut about 150 sivua tuosta kirjasta jonka ostin 2011.  Kirjailijalta on jo uusi äänikirjana oleva historiallinen teos elämän kehityksestä.

Joko käytän krediittini siihen LeDouxin uusimpaan, tai Benedict Cumberbatchin lukemana jonkun teoksen ajasta joka on fysiikan ilmiönä varmaan aika tuttu.

Äidinkielen ope joskus alkoi kanssani väittää ettei kukaan tiedä mitä aika on vaikka melko varma että se on tarkalleen määre jota voi mitata esim. sekunneissa ym. Sama ope ei tajunnut miten jossain Juoksupussikalja romaanissa voi miehen näkö alkaa sumeta. Siihen vastaus että oisko kyyneleet. Silmät on ainoa elin joka ottaa hapen suoraan ilmasta. Vaikka en ole edes optikko ja väitin joskus että kaikki jolla on silmälasit on sairaita.

Vitun neurologia. Ei mulla ole aikaa lukea biologiaa, tieteellisiä julkaisuja psykologiasta puhumattakaan. Kolmannella luokalla jäin kerran kiinni kun en ollut tehnyt läksyjä vaikka en tehnyt matematiikan tehtäviä koko vuotena. Vihko muka jäänyt kotiin. Laskin ne päässä vaan kun tuli vuoroni.
Silloinkin olin kipeä kun opeteltiin luita sekä kolmen kertotaulu ja englannissa miten o'clock käytetään. Taisin kyllä olla pois paljon. EN MÄ MUISTA.

Oppia kaikki ihmeellinen kaikessa iässä. Mitä millään edes tekee elämässään. Samaa epäjärjestystä tämä mulla on edelleen ja muuta muistikatkosta miksi edes olen olemassa.

Yritän kovasti kehittää itseäni rakkaat hipokampukset ja glutamiinit ja kalsiumit ja LTP:t mutta silti jään vähän vajakiksi joskus? En edes muista neuroplastiikan keksijän nimeä. Kaikki tutkimustieto on varsin uuttakin vielä... siis jos 1950 mennessä keksitty nuo synapsien kiihdyttämiset.

Siis toiset menee merenpohjaan, toiset Plutoon, jotkut keksii mikrobien sielunelämästä juttua.... joita ihmisessä on 2kg muutes.... Faktaa.... Kaikki yhtä lähellä eli kaukana mitattavissa ja hyvää elämää, mielipideasioita tai sanoja mutta määriteltäviä juttuja. Minustako muka filosofian maisteria tai englantia osaisin jopa. Epäilen. Englannissakaan mun essee etiikan tunneille, eläinten oikeuksista muistuttanutkaan esseetä, lauseet ei olleet lausetta nähnytkään, eikä siinä ollut edes lopputulosta johon olisin päätynyt. Vaikka Brittein historian essee oli 9 (B) vaikka en tiennyt mitään koko historiasta mutta laissez faire vaan

Vittu kun kaikki tieto on niin spesifiä ettei ne koskaan muka menisi päällekkäin. Sosiaalipornoa kun yritän itseparannella jotain emt... miks g-spot orgasmi sattuu ja sit alkaa menkat no vittu en tiiä mikä on A-spot... varmaan jotain gynegologista. Bioloogista. Ja sit syön vaan jotain hollantilaista juustoa missä on kovia rasvoja enimmäkseen. Ravinto-opasta minimalismia jotain kertokaa millä aloittaa päivänsä kun herää puoli 11 ja sit ei jaksa keittää teetä vaan menee suoraan youtubea selailee ja mä en edes ole koskaan juoksua harrastanut.

En vaan osaa internet... Häpeän kuulemma naapuriani tjtn. En osannut vastata siihen mitään kun pidettiin tuijotuskilpailua, eilen ja käskin sen viihdyttää mua ja fbskin; se on estänyt mut että mitähän lähestymiskieltoa oikeesti -jos mietin kaksi tuntia asioita mitä puhuin sen kanssa kun en saanut unta vaan nousin keskiyöllä ylös tasan 00.00 kelloa katsoin ja tajusin vaan olin juonut 1,5 L cokista toki -mikä selittäisi miksei edes Spotifyn sävelet, tuudittaneet mua uneen,. Mutta nyt levännyt ja silti turhaan jotkut feederismi fetissi tyypit whatsapissa haluaisi seksiä kyselyitä ja mun avujeni kommentointia jonka pyysin lopettaa kun ei mulla ole pientä persettä ja pehmeys häpykummussa vitun se ja sama pitäkää fetissinne saatana... Miksi edes vaivaannun vastata tai siis. MITKÄ VITUN SEKSIVIESTIT.

Tuun kipeeksi kun aivastelen. Toi oli jo toka haisukajsun aivopieru tänään. Toinen julkaistu kirjoitus. Edellisen tein aamulla jo meikkeihin liittyen. Tämä yritti olla kirjaviisastelua mutta lukupään jos haluaisi säilyttää sen keskittymisen, niin mitä opimme? Häiriötekijät pois...

Lempi kauneustuotteeni

Maskara
L'oreal False Lash Superstar
- tässä on valkoinen eka kerros ja toinen musta kerros maskaraa.
Pohjustusvoiteet
Urban decay all nighter
- super peittävä ja kestää
tai yves rocherilta kevyempi pohjustusvoide rose
tai saksalainen selfie voide. Hävittää kaikki huokoset ja suojaa sinistä valoa vastaan
L'oreal Infallible pohjustusvoide vaaleanpunainen joka hävittää huokoset
Kulmakarvat
pienellä vinolla sudilla otan jauhetta ja levitän sitä kulmiin tai sitten nyx maskara ruskeana mutta sekin tarvisi jonkun kiinnityksen että se kestää
Seerumi detox vaikutuksella saasteita vastaan yves rocherilta.
Tai päivävoide (laitoin pitkästä aikaa samalla silmien alle apteekin vichy merkkistä herättävää jossa kofeiniia)

Ekstraa:
asetusspray meikille matte nyxiltä että meikki kestää
eyeliner Rimmeliltä
pohjustusvoide silmäluomille yves rocherilta
poskipuna

Näistä rakentuu jo ihan hyvä meikki jos ei halua jotain huulipunaa ja rajauskynää laittaa tai suihkautella tuoksuja. Koruja en juuri käytä paitsi rannekelloa.


Rapakon takana elikkä joen toisella puolen asuu hyvin yksinkertaiset ihmisiä niin puhun lyhyesti selkeällä äänellä hitaasti jotta kuulevat kaikki

TuntUuba hyveltä. Suihkussa kokeilla liidelin keratiinihoitoainetta hiuksiin. Pää on vähän kuin naisen kruunu vai miten ne pörröt menikään geeni manipulit.
Tulin palvelubussilla kotiin ja jäi 32 snt tjtn kortille ei haittane jos ei ole menoa minnekään vyöhykkeeltä bee paikkaan Aa. Olisin pyörtynyt kenteis tonne taattu
Jutskailin diakonien kanssa elämäntilannetta ja kaikesta huolimatta (kahden tunnin yöunet, vessaa vandalisoitu, toisen tupakkayskäinen räkiminen, kengät pois, mua haukuttiin tummaksi jne mitä kaikkea) sit päätysin takasin parin vuoden tauon (=ilmaisen kouluruoan) jälkeen asiakkaaksi niille ja apukin tuli välittömästi. Syönyt olin yhden rypäleen. Glukoosi mitä glukoosia, ei mulla ole lihaan tai hedelmiin varaa mut mut mitä on oikea ruoka edes niinku? Sellainen jota ennen lausuu ruokarukousta?
Kehtaa jos kehtaa apua hakea mikäs siinä.    Jahas taas apua tarvittin facebook mesessä kun turkulaine pelaa pokénoms aurinko versiota..... käynnistä kamera eli poke finder siitä punaisesta robotista joka on siinä alanäytös painamalla R niin kuin Rotom joka myös on nimi sille bottihärpäkkeelle joka sun pokedexiä riivaa muutes
Kumpa joskus joku tajuaisi noinkin selkeistä näpyttelyistä ohjeistuksesta eteenpäin mutta.... turkulaine on turkulainen ja mustamakkara on mustamakkara...
Öö väsyttää olen melko valmis päiväunille laskee lampaita. jos ei tavata niin talvihorrostan.
ruska puska tuska. kirjoitan tahallensa väärite koska ei tätä huumoria kestä jos ei ole "vain töissä täällä". pötyä ötyä oman kiilunsilmän taustan kuvia. hyvin kaikki. jumalansiunattua viimeistä röökiä viikkoon en kuitenkaan keltään kehdanne kysyä siihen rahnaa.
p.s. oonks se vaan mä vai oliks tuo auringonnousu samanvärine mitä instagramin logo tai no ei sen väliä

kovat hemmot 
kuin kanamunakennot

aikaa 15 sek poistua takavasempaan

Miksi tunkea määräänsä enempää tekstiä sellaisille joille muutenkaan kuulu mitä mulle kuuluu myynnissä myös muualla ja yv av ja roskaa saa ilmaiseksiki

Hei?
(konmari Suomi ryhmän jäsenet ...- ...aluksi....-)
Telkkari jonka avasin kerran vuodessa(silloinkin kaveri käymässä; hänen netflixistä Eragonia taustalle); möin pois jos kaipaan jotain: niin voin aina ostaa uuden. Vetolaatikot olisi kova sana että saisi taiteltua suorakulmioita pystyyn.. kun tuli lantion korkuinen kasa huippuna vain hattu vaatekasalleni kun heitin kahden mustan jätesäkkien päälle kaiken paitsi pyykkini...mutta en viitsisi tuunata pahvilaatikoitakaan enää noh ikuisuusprojektia tekstiilien kanssa... kun kirjankin luku vielä kesken ja vastahakoisesti sen otin kolmanneksi dokkaritarjouksesta.

Ainakin tietää ettei lopu vaatekerrat vaikka ei pääsisi muutamaan viikkoon pyykkää nimim. tyynyliinoja oli 10kpl jo silloin  kun en nukkunut neljän tyynyn kanssa🙄 

Toisaalta haluaisi pukeutua fiksummin kun ikää tulee jo (31)mutta ei mulle mahdu muuta kuin se reikäinen virttynyt korallinpinkki yöpaita h&mltä ostettu 2012 josta saa selvää lukenut follow your heart ja mustia painoväri tahroja päällä koulussa,tai siis jos on ostanut jotain missä oli jo reikiä niin..eikö se vaan ole muodikasta pukeutua typerästi.. Kiinasta kaikkea... Ostanut 1 topin liikkeestä tänä vuonna ja siitä kulunut jo numerolappu vaikka ollut pesussa kerran tai kaksi.
Siis kun en hanki mitään vain yhtä, aina pitää olla varalle jotain. Mikään ei kestä nykyään tehdäkään kestää (tai en osaa pitää oikein huolta).
Tätini kun olin 17v otti haltuunsa mukin jonka olin tuonut Lontoosta ja päätyi nyrkillä vetää suusta hampaat tasalle kun yritin että lopettaisi saarnan ja antaisi mukin takasin, opetti jo että tavarat kiertoon koska ihmisellä ei ole mitään väliä ..eli niin tyytyväiseksi mua ei kukaan koskaan tee, että jotain iloa tavarasta loppuviimein saisi ? Turvallisuutta ja sitä että ihminen koskee joka päivä tuhansiin esineisiin keskimäärin. Liaksi kynsien alle asti ja autonavaimetkin kulkee kauemmas mitä itse auto.... 

Unohdin konmarituksen ajatuksilleni mutta epäjärjestäytynyt 2008 vuodesta diagnoosina..syli täyteen kirjastokirjoja ja kyyneleet ekan lukemani sivun jälkeen kuvaili jotain harhoja mitä ei ole ollut tosiaankaan. Kivulias naiseksi kasvu vanhentuneessa kuntoutukseen(sitoutumiseen) perustuneessa muumitalossa josta sitten omilleen rahoituksen tökkiessä. Lainoilla ostetut ekat imuri, mikro, ja hutiostokset annettu pois/myyty esim.painoraja 100kg minitrampoliini vasta..tilaa enää löydyttyä varastosta/parvekkeelta.

Unelma yksiö keskustassa minulle,mutta 54m2,liikaaa...homeisen 58m2 jälkeen exä ja koirankarvat takana. Toka vuosi psykoterapiaa paljon toteutuneet taakka harteilta ym..

Aivohoitotapaus ihan tyypillinen systeemiin vangiksi jäänyt potilas ym asiakas tässä heippati hei terse ja terveiset

No niin laaja yleisöni (eli ei ketään).

Selvittänyt terveysaseman vaihdosta sekä 2. vuoden kuntoutuspyskoterapian jatketta tässä koko päivän.


 1. Kahtena kappaleena kaikki asiakirjat vaan toimistoilta joo. 
 2. Kävin kelassakin kahteen kertaan vaikka niiden jonot on jotain ihan lottoarvontaa että saa ajan niille. 
 3. Tiputin mun lyijykynällä täytetyn hakemuksen niiden laatikkoon sitten muovitaskussa. 
 4. Toivottavasti saan tekstaria kun se on saapunut kelaan ja muutenkin, soittelevat perään jos jotain vielä vaaditaan.
 5. Kääk. Sitä skannauksen määrää ja. Kelan päässä päätettävää.

Mitä tavoitteita ja muutenkin kuntouttavaa on tuossa vuoden ajan kovaa työtä tehty pääkoppani kanssa. Oltiin samoilla linjoilla että toteunut. on

 • Rajoja aseteltu ja
 • itsetuntoa kohotettu ja 
 • poissaoloja vähennetty ja 
 • fiksuutta nostettu ja 
 • päläpälän elämäntilanne jossa on huono olo ja puran sen toisiin mutta siis 
 • varmaan työstän alitajuntaa sen psykoterapiahuoneen ulkopuolellakin
 • hoksaan asioita, ja 
 • muutenkaan ei mua kukaan muu kuntouta 
-ellen mä itse
Terveisin, nekin äidin viisaudet vuodelta kattimatti. Ja se, kun tuntui siltä ettei mulla edes ole tunteita ja ilmaisin sen. Muistan sen kuin eilisen päivän. Synkkä totuus.

Tulevaisuus on niin epävakaata ja harmaata aluetta ettei mitään puutetta. Onneksi (epäonneksi) oli se yksi lääke joka tappoi mun valkoiset aivosolut ja harmaata enää jäljellä.

Kävin. Käyn ensi viikollakin. Tulkoon syyskuu. Täyttäköön minä, hän, siis 31 ja ja. Matot pois lattioilta jos ne on oikeasti vaatteita jotka vain odottaa pyykkiä tai konmaritusta. hehe

Seuraavan kerran kun tarvitsen potkimista perseelle niin se ei kyl tarvisi olla mikään serotoniinin blokkaaja aine mun pehvaan? Mutta nii. Ehkä tää toimintakyky on vaan sitä ettei mulle tuu sivuoireitakaan just nyt esim äkkikuolemaa tjtn pientä

Talk ta meh dunt diss me. Olen paras ihminen koskaan mutta tietämättömyyttäsi voisit luokitella meikän vaikka jotenkin hauraaksi yksilöksi. NO nej

Sorkistani on moneksi käpäläksi

Oli huono olo. Istuin 3,5 tuntia. Nyt päätä särkee. En voi voittaa. Aamulla how-old.net robotti arvioi mun iäksi 27-29 sen 56-vuotiaan sijasta. En siis pilannut aamuani. Muutenkin oisi ehkä pitänyt oikeasti liikkua eikä vaan nopeeta käydä tsekkaa noroviruksen selättämää naapuria ja hakea kaupasta... oho niin no nyt kyllä taisi unohtua laittaa jääkaappiin ostokset...  mut siis euron roiskeläppä sekä maitoa. Mun huonoon oloon auttoi energiajuoma hetkeksi. Jokin uusi maku EDiä.
Tungin tukkaan kiinalaista värivahaa. Väritin kulmat, laitoin maskaraa ja jonkinsortin kiinalaista bb-voidetta. Ihan turhaan. Ulkonakin vaan hikoilisi ne pois.
Kävin mun pelin kanssa Arboretumissa. Ei se erityisemmin mun peliä edistänyt. Avasinpahan taas päivän 20 lahjaa edes. Eilen varmaan edes avannut peliä, mutta keskimäärin tunti 48 min päivässä tulisi pelattua muka. Potterin vastaava peli jäänyt pelailematta tyystin. Mulla on niin huono netti, ajattelin.
Puolitoista viikkoa elää vielä jotenkin. Sitten tulee asumistuki. Pohdin usein miten tästä asunnosta pääsisi pois kun vuokra on liikaa meikäläiselle ja tilaa liikaa ja tuun hulluksi neljän seinän sisään. Nukun vain pois elämäni kai. Huomenna sit kaupungille hoitaa asioita. Jos tää pää särkee vielä niin hankkia lisää särkylääkettä jotenkin?
Huono olo. Ei mikään maailmanlopun yksinäisyys meininki vaan fyysinen olipas pahaa ruokaa pakastimesta jota edes lämmittänyt kunnolla. Pitäsi kai keittää kahveja useimmin? En kyllä välitä kahvista jos olisi energiajuomaa. Sokeria ja kofeiinia ja muuta vitamiineja tiivistetymmässä muodossa. Se makukin on ihan seuraavaa tasoa.
Mulla on vielä yksi rööki ja en ole ostanut viikonloppuna röökiä kun siis nukuin yms. Tai jos vedin röökin, menin takaisin maate. Eilen illalla katsoin syömähäiriö dokumentteja ja mainoksia proana ryhmäläisten kanssa. En juuri kommentoinut mitään. Nytkin kauheat valkovuodot taidan mädäntyä oikeasti.
Jaa.a. jaksaisi jos jaksaisi sanoi Jaska ja jaksoi vain. Katsoin jonkun Pentagaram leffankin. Siedettävää mutta juonessa melko jättimäisiä aukkoja ja hieman epäreilu asetelma.
Mitä mä tiedän epäreiluudesta?