Translate

kävijäpiikki

Palveluksesta palvelukseen

Olen oman elämäni ja- muidenkin tuttujen välillä- IT tuki. Pelihiiri ei toiminut. Oli varmaan kateellinen mun uusille ostoksille teliakaupasta. Uusi johto joka oli varmaan kolme metriä eli liian pitkä... heh, sekä matkalaturi puhelimelle (on nyt lataamassa ekaa kertaa). Latasin Logitechin ohjelman sen laitteille. Mutta ongelma oisi voinut korjaantua jo paristonvaihdolla ja sillä että vaihtoi usb-liitännän paikkaa toiselle puolelle konetta. Voisin mä tota hiplata mikä tähän on sisäänrakennettu, mutta en haluaisi.

En edes pelaa, mutta silti kaikki asetukset täytyy aina asetella. Tosin "kopioi" kun painan tota keskimmäistä nappia ei näköjään toimi.... sitä paitsi tämä on kovin nopea. 0.03 sekunnissa ruudun puolelta toiselle _::DDD

JA nyt liian hidas. Älä koskaan anna lupia hallinnoida sun tietokonetta millekään....

huoh. Ja minäkö skitso? Hikoilen liikaa pelkästään kaupassakäynnillä. Tai no, apteekissa myös ja kotiin kannoin talouspaperia ja maksalaatikkoa eh hehheti heihei

Niin juu ostin kirjakaupasta kalligrafia kyniä pastellinsävyissä sekä mihin ne nyt laitoinkaan jotain valkoisia tarralappuja... Täytyy ehkä etsiä ne kohta jostain? Olen välillä vähän sokia mutta onneks en ole tehty sokerista paitsi että noidat nyt sulaa heittää niille niiden päälle mitä vaan

Kakkahätä mee pois, älä tule hyvä tulevaisuus töiden parissa mulle ikinä eiku...

no en tullut otsikoineeksi

Would you love a monsterman
would you understand
beauty of the beast?
-lordi

Huomenta. Olin ahkerana koulussa pari vuotta, nyt ei ole mitään menoa- ja silti herään kuudelta aamuisin.

Istuksin kotona ja pahennan mun hs-tautia huonoilla elintavoilla.

Yksi nettituttu olisi kuulemma töissä täälläpäin koko päivän, että sen kun viestitän niin se tulee auttaa sen smartpost luukun avaamisen kanssa kaupalle.

Tein yöllä vielä lättyjä, kun en saanut oikein unta. Mielessä pyörii turhuuksia ja harvoja valittuja kiinnostaa. Vieläkin yrittää syödä halvalla. Ei mitään herkkua. Paino jumittaa.

Maapallo sentään pyörii itsensä ympäri ja se on lohduttavaa. Kaikki elää omassa pienessä kuplassa joita pyörittää opitut sisäiset mallit. Suomi mukaanlukien. Kaikki ulkomailla tiesi että Lordi voittaa Euroviisut, mutta kun palasin niin mulle oltiin säilötty iltapäivälehtien otsikoita ym juttuja kaikenlaisesta spekulaatiosta.

Varmaan alettava seuraa uutisia, jos olen tuomittu elää loppuelämän tässä pienenpienessä maassa. Jos mulla on jotain mainetta tai muuta, niin se on huono asia vaan. Kaikki kuulemma nähneet jotai ja omat johtopäätökset ei yleensä johda sen enempään viisauteen, mitä nyt kommenttejani seuranneena ihmiset aina ymmärtää väärin.

Subjektiivinen kokemus niillä psykiatreillakin siitä mitä joku toinen kokee, mikään kliininen ei loppuviimein ole muuta kuin mahdollisimman kärkevästi kirjoitettu erokirje ihmisyydestä ja hyvistä tavoista... kohdata ihminen tai edes ymmärtää jotain mikä on hänen älynsä yläpuolella joten se pitää keskinkertaistaa, lokerisoida, ja antaa lappu varpaaseen loppuelämäksi luovuttaen susille jotka pyörittää miljardien lääkebisneksiä ja kertakaikkineensa vain, omaa, lompakkoa paksuntaa.

En jaksa enää olla vihainen. Ei pelota, mutta valtio yrittänyt parhaansa. Enkä mä voi tuntea valtiota kuten en tunne aivojanikaan onneksi. Ne on faktoja. Jos ei sopeudu niin luin että jossain uudessa vankilassa pääsisi ehkä nettiin valvotusti.

Loppuun lukea ikä kaikki.

Tota, haleja mulle vaan. Haluaisin chattailla avoimen rehellisesti paljon ja luotettavasti just jonkun tietyn lempi-ihmiseni kanssa. Mutta musta tuntuu että kosmos ei ota vakavasti mun toiveita.

Kaikki selviää joko illalla tai aamulla. Kaikki siinä aivojen välisessä toiminnassa on vaan sähkökemiallista purkaumaa jolla ei ole mitään muuta kuin satunnaista päämäärää öisin. Päivisin pyörii ne samat kaavat. Tää nyt oli vaan arkipsykologiaa mutta vihaan psykologiaa koska se ei ole oikea tiede.

Liikaa aikaa kun käytät nyt mihin tahansa niin varmasti jotain tiedät aiheesta

Alan diggaa syksyä. Koulut alkaa, ja ilma viilenee huomattavasti. Se on kuin yllätävä peppupano lyhyen kesän jälkeen... kaikki on taas paskanruskeen sävyistä myös. Epätodellisen ihanaa, jee.

Tarvisi ehkä muuttaa kun joku maahanmuuttaja lupasi tulla käymään mun luona viikottain kun käy kouluakin tossa lähellä vieläpä. Lainasin sille mun -99 vuoden harjoituskirjaa johon olen tekstannut kirjaimia jne. Aapinen on ilmeisesti lähtenyt lätkii mun luota tosin. Ei ole kuin kotitalouden oppikirja enää?

Kirjottanut kirjeitä ja laulanut kauan videolle karaokea eli siis ollut myös aika suolesta siinä. Raiskannut wicked gamen sekä oopperan kummitusta ym imaginea.

Yöllä askartelin kirjekuoria. Heräsin kuudelta ja menin uudestaan nukkumaan heräilin välillä havahduin kuuntelemaan äänikirjaa. Olen ehkä nähnyt enemmän unia tavaroista mitä kukaan keksisi edes tehdä vaikka eläisi vielä 90-lukua, hehe.

Kuorin porkkanoita ja se tyyppi raasti mulle porkkanat. Oli kilo eurolla lähimarketissa. Söin porkkanaraastetta maksalaatikon kera. Haramia ja sitä rataa... en kyl halua päätyä suhteeseen kenenkään kanssa ja lupasi pitää turpansa kiinni koulussa jne mutta itepähän mä näitä levitän heti sitä mukaa... kuka valittaa..

Postissa olisi uusi piuha iPhoneen sekä uusi vara-akku kulkemaan mukaan jos nyt vielä ikinä käyn ulkona pelailemassa. Miksi mitään ei tehdä kestää nykyään. Täytyy maksaa iPhonen vakuuttakin vaikka muistaakseni irtisanoin sen viimeksi kun se hajos... plää

Life fucks everybody and then you die not a virgin---seriously, like who died after Kurt Cobain? niin grungea kitschiä en jaksa edes vääntää noita huippumallien sitaatteja
Live in the purity of your own raw power. ymppistä... Fuck everybody, like seriously -tää oli kyllä Kristen Stewartti
Everywhere I go, people look beautiful to me. -Anne Rice

Kylhän näitä sitaatteja nyt suoltaa, mutta koko yön etsin kirjekamulle jotain enkä löynny vaikka miellekartaa kuinka tein.

Eau de naturelle

Jatkoa muoks1

Siivosin kylppärin lattiaa pesuaineella. Leikkasin ja lakkasin kynnet 'coral crush' värisiksi. Oon juonut liikaa kahveeta varmaankin. Jos akku ei oisi loppu menisi sänkyyn kuuntelee äänikirjaa loppuun. En edes muista mihin jäin oikeastaan... jotain siinä oli jättiläisistä viisasten kiven jälkeen...

Kuuntelen kesähittejä. Taitaa olla vähän huti nämä nyt hahha. Pelimies taisi soida kun olin töissä leirintäalueella joskus viistoista vuotta sitten. Ei edes nostalgista, ainoastaan ärsyttävä ilmiö (:


Muoks2

https://www.bookdepository.com/wishlists/W78124

Haluan kirjoja akryylimaalauksesta, instagram stailauksesta sekä bloggaamisesta. Pitäisi kenties mennä kirjastoon jos en jo tietäisi ettei siellä mitään ole...

The most important shit of the day not in any particular order


 1. tax return day took me by surprise
 2. got final payment for my phone from neighbors
 3. did laundry for two hours downstairs..
 4. wrote a letter and ready to send
 5. was hungry a lot but avoided some of the hunger pains
 6. a pack of cigarettes went to buy again
 7. put on red lipstick and reapplied a lot
 8. hair seems nice and curly again, no bad hair day
 9. showered etc
 10. all night radio was on, had bad dreams, overcame the nightmares
 11. could've slept all day but didn't
 12. was home to give away an old jacket that I would've thrown away
 13. updated portfolio with a picture of my packaging design etc silk screen printed shirt that the local morning papers liked the instagram picture of... my proudest moment that ever was..
 14. unloaded dishwasher
 15. recent bills getting paid
 16. Started the last season of the lesbian jail series on netflix
Well that's a lot of shit done today...

There's a saying your luck may be changing, if your shirt is on backwards.

Pitkin poikin poikkeilen

 Kävin psykoterapian jälkeen mattomaailmassa, ja löysin keittiöön Vallilan Hermanni maton 45 eurolla. Etin seksikauppaa mistä oisi voinut jonkun värinäsauvan ostaa mut se oli kiinni maanantaisin.

Sit yksi swappailija otti yhteyttä aloittaneensa pogo pelailut että lisäisin kaveriksi peliin, ja tulisin seuraan kävelee ja pelaa. Sain kuulla että tänään on BC-miitti joten nappasin äkkiä kirjoja mukaan ja just ja just ehkä ehdin seuraan. Tilasin ruokaa ja oluenkin. Oli mulla todistusaineistona kuitti mitä leipää tuli syötyä mutta ei oikeastaan kiinnosta.

En kyllä pitänyt mitään kiirettä, liimailin ja rekisteröin kirjoja vielä tuntia ennen miitin alkua... Vein sieltä pöydältä kolme kirjaa. Yksi kelpasi bussissa istuvalle nuorelle jo menomatkalla.
Tulin takaisin kotiinpäin, mutta sitten näin kun naapuri kipaisi kauppaan kovalla kiireellä ja menin joukkoon grillaavaan. Söin puolikkaan makkaran. Kaapissa olisi toki pekonia. Eikä nyt mahdu muruakaan kupuun.
Tarvin suihkun ja varmaan jotain haaroväligeeliä sen jälkeen kun 6km kävely ei tee hyvää se hankaus mun hs-taudille. Mulla oli aika täys side kun pääsin kotoveskiin vaihtaa. Pitäisi kirjoittaa pari kirjettä. Tein eksän numerosta jonkun omistajanvaihto sopimuksen elisan sivuilla. Muistin vielä sen henkilötunnuksenkin.

Ei onnistu mun kanssa!

Älä tukehdu pitsaan.
Vai välittää se minusta noin paljon.
Olin pyörtyä kun pitsan tulossa kesti.
Söin proteiinirahkan sekä proteiinijuoman mutta ei ihan riittänyt korvaa ruokaa.
Nyt meen nukkuu vielä vaikka päivä mennytkin täysin nukkumiseen...