Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

matematiikkaa on se vaan, tässä elämän kiertokulussa, terveisin ravintopyramidin huippulainen

Murehdin raha-asioita myöhään yöllä ja juon limsaa. Velkajärjestelyä on vielä vuosi jäljellä. Jos saan yli tonnin lahjoituksen, niin puolet siitä ylijäävästä osasta menisi velkojille. Täytyy miettiä.
Paljonko exä maksaa sit velkojaan tontin myynnistä (auto 450 josta maksoi pari sataa, kelan asumistuen perintä 250, pari puhelinta (150&250), koiran tutkimukseen lainaa (200 äidille) ja läppärin huolto (100)-meikän vanhemmille, sekä myöhään- jos ollenkaan, maksetut vuokrat joiltain kuukausilta...) , ja paljonko 2kk takuuvuokrasta, saa velkojille, mutta se nyt helpottaa varmaan jollain tapaa tota että pääsee makselee jotain tonneja ja satasia.
39 osassa maksaa joka kuukausi sen mukaan mitä ilmoitin, että saisin töistäkin, kuussa 150 euroa eli mun maksuvara on laskettu 7,5 kertaiseksi mitä se oikeesti on, mutta joudun sentään maksaa vaan 66% -mitä olisin oikeasti velkaa. (Jossain väittänyt että se olisi pari tonnia. On se silti tonneja, mutta ei satoja tuhansia.)
Hyvä että lopetin sen tupakoinnin vihdoin, juuri ajoissa enkä yhtään myöhemmin kun askin hintakin nousee vielä muutaman kerran tänä vuonna, varmaan kymmeneen euroon. Muutaman vuoden ehdin polttaa askin päivässä. Vaikka kuka nyt mitään uskoisi, tosiasioita.
Eihän mulla ole rahaa edes ruokaan ja joka toinen kommentti ehdottaa päättämään mun elämän (=suostua johonkin mitä en tarvitse eli edunvalvontaan. Sitten olisin vainaa. Elää nyt jollain euron viikkorahalla.)
Mutta siis, aika paljon lainailen ja nytkin perjantaina takuueläke menee sähkölaskuun ja telian laiterahoituksiin. Eikä mulle jää loppukuuksi mitään. Että siinä hieman miettii maksaako mitä ensin. Hygienia kuitenkin melko tärkeä ja lääkkeet...
Ai niin en ole maksanut omavastuuta, lääkkeistä, vielä tänä vuonna niistä eli 50 euroa sinnekin sitten varata. Just tän takia en en hanki kuukausikortteja, koska mulla on ehkä kymppi ladata sinne nysse bussikorttiin, jokusen viikon välein.
Kaveri soitti kun olin nukkumassa, ja piristyin kun se tarjosi omaa kämppäänsä vuokralle keskustasta. Siellä on hirvittävät kaapit keittiössä ja astianpesukoneliitäntä vähän niin ja noin, mutta saisin kuulemma muuttaa vaikka huomenna. Loppusiivouksen jälkeen. 600e/kk ja tukien jälkeen maksettavaa varmaan 150e/kk koska Kela oisi tyytyväinen. Hyvä sijainti ja tollee halpa.

Nants ingonyama bagithi Baba Sithi uhm ingonyama Nants ingonyama bagithi baba Sithi uhhmm ingonyama Ingonyama Siyo Nqoba Ingonyama Ingonyama nengw' enamabalaKatselin eilen lentoja ja hotelleja Hollywoodista mutta ehkä pääsen sinne sit joskus reilusti yli nelikymppisenä. "Never dream" -ex

"Sä sanoit jotain."

Täytin itselle muutaman tortillan jauhelihalla, kurkulla, salaatilla ja salsalla mutta unohdin juuston. Ei sillä että olisi ollut varaa enää muuhun, tai että jaksaisi tunkea enää mitään suuhun. Aamupaino masensi vähän, mutta olin melko täysillä mukana koulun retkellä... mentiin tehtaaseen, jossa tehdään muovista pakkauksia... jos pitäisi selittää jollekin ei tiedä mikä on anilox-tela tai Lab-väriavaruus tai mitään muutakaan perustietoa mistä kaupan muovikassit tulee. Oli toi jännempi paikka tutustua, kuin aaltopahvitehdas. Niillä on vapaana painajalle työpaikkakin. Jhee.
Aamulla olin yli tunnin myöhässä koulusta kylläkin, kun tiesin että ei siellä kuitenkaan mitään opi nyt enää aamusta. Ne vaan teki niitä tilaustöitä, ja tiedän ettei mun kutsukorttia valita. Kovin epätilaajalähtöistä minulta ehkä.
En varmaan perjantaina mene myöskään kouluun, eikä sitä olisi työjärjestyksessäkään, kun mulla on leffaan sovittu seikkailu kaverin kanssa ja sit lauantaina tulee kaukaisia vanhoja tuttuja käymään. Ensi viikolla kun on hiihtoloma, niin pitäisi nähdä joku Best Buddies toiminnan tyyppi ja käydä uudestaan läpi siihen liittyvää juttua.

Kävin eilen illalla naapurilla, mutta oli kuulemma liikaa toistoa puuhissa, ettei se ollut sillä tuulella. Selityksiä. Ainakaan en näe sitä nyt loppuviikosta kertaakaan joten, hän pääsee hengähtää. Voisin oikeastaan jättää koko tyypin, kun se on aina minusta kiinni että nähdään edes. Tupu, hupu ja lusikassa nukkuminen on ankkalinnan vaarallisimmat pojat...  en osaa vaihtaa kirjoituksen aihetta joten kääk.

Uskoni palautunut ehkä vähän taas ihmisiin tämänpäiväisen jälkeen /:)

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King