Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Tekijänoikeuspaskat, patentit sun muut rekisteröidyt tuotenimet, lyriikat ja lisenssit ohjelmistoista, huoh mikä viidakko ja porsaanreikien ihana suo

Käytin 15 puntaa ostaakseni piirustuksia ym. painotuotteita Briteistä jotka on piirtänyt yhden miehen, vaimo ja yhteisen Finn lapsen äiti, jolta tilasin joskus fiverrista lyhytsanaisen videon jossa sillä oli potterkamat päällä ja esitti Harrya siitä Potterista niinkuin se mies siis... Nythän ne on myynyt sielunsa Disneylle toki. Katsoin tänään yhden videon tekijänoikeuksista YouTubesta. Informatiivisesti kertoi se transihminen kuka ja omistaa mitä ja rahastaa millä. Faniktion laittomuudesta, mutta sitten toisaalta jos käyttää luovuutta kertoa saman tarinan eri tavoin kuin mitä ihmiset on alunalkaen kirjoittanut Beowulfia, Taru Sormusten herraa, ja niin edespäin perustuen samoihin toimiviin tyyppeihin ja juonenkäänteisiin, niin ainoa syy miksi ne saa rahaa on jotta se kirjailija voisi tehdä lisää. Eli rattaita kapitalismin vetämille hevosrataksiin. Sitten se selitti myös patenteista ja höyryveturista rokotteisiin. J.K. Rowling vihaa transihmisiä niin paljon, että sen mielipiteet ehkä estäisi mua nauttimasta jos hankin sen uuden Tylypahkan Legacy pelin (switchille varmaan, eihän mulla muita pelikoneita kuin käsikonsoli olekaan). Samoin kuin en olisi hankkinut sitä pokemonpeliä, mutta hankin lopulta ja se oli ihan samaa loppuviimein mitä muutkin koki... Paitsi ettei kiinnostanut se keräilypuoli. "Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää." -minä viimeksi esimerkiksi lumesta joka glitteröi likaisena tienposkessa

Mutta joo, vajaa 16e, löysin vielä alennuksenkin s.postista jonka oli pitänyt mennä vanhaksi marraskuussa.

Tuota noin. Raavin rinnasta jonkun ihottumantapaisen ja laitoin voidetta. Toi märkii kai, haava? Olin etsimässä kevyttä kosteusvoidetta kylppärissäkin mutta soittelin kaverin kanssa huomisesta ja peruuntui se. Olen kuulemma raivoraittiiksi alkanut.

Piti kertoa että teema siinä boksissa oli kissat ja koirat? Voisin linkata Bishop, Please! nettikaupan muttei jaksa. Voisin etsiä jostain sen videon jonka ostin joskus öö- 13 vuotta sitten?? Saatte vain sanani etten fanita nykysin mitään.


mutta hei vaihtuisiko

 Yritin alkaa askartelee muutaman kunnon ysärihenkisen slam, slamy, slamitus slameja... vihkoihin– paitsi ettei ole kontaktimuovia jonka alla koristukseni kansissa kestäis käsittelyä. Sitä siis täytyypi hankkia. Olisi varmaan saanut kolmella eurolla jonkun muovitarran läpinäkyvän paitsi että hankin leipää kolme kiloa hävikkiä vahingossa. Tänään pitäisi tehdä jo köyhiä ritareita??
Ei tuu mitään. Kävin siis ruokaostoksilla ratikalla ja takas. 
Kun olin saanut itseni kammettua ylös hereille unimaailmoistani. 

Tästäkin voi kiittää äänikirjaa Aleister Crowleyn käsikirjasta seremonialiseen magiaan. Jos ei kiinnosta muuten niin kaikkien pitäisi lukea tuo eka luku. 

Geosentrisestä maailmankuvasta ja siitä miten maailmankaikkeus pyörii jokaisen oman navan ympärillä<3

Huomenna pitäisi mennä elokuviin bestiksen kera keskellä päivää.

Vähän oon järjestellyt sälää. Otin yhden tarran pois hyllystä ja tilalle toisen. Pinoja siirtänyt. Ylläreitä laittanut samaan pahviseen laatikkoon. Siirtänyt laatikoita taemmas hyllyssä. Kuitteja repinyt ja heittänyt hyvää paperia roskiin tai ripustanut uudestaan, vaihtanut kirjojen paikkaa, lehtiä ajatellut vähentää lehtilaatikosta. Selkokieliset työntekijän oikeudet takaisin nojaamaan muihin paperiroskiin tuossa pahvilootassa, missä on loput dvd:t ja cd:ni. Alakoulu luokkien koulukuvat yhdessä repeytyvässä pahvikassissa. Tärkeät CV paperit tuossa päällä kansiota missä on mun vaihdetut taidekeräilykortit... kaikki pöydän alla, imuroinkin vähän kun aloin leikata paperia ja ne levisi.

Kysyi onko mulla rahaa. Kaikkihan täällä joskus on rahaa ollut ;P

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King