Translate

kävijäpiikki

Olisi helpompaa ostaa e-kirja

"Kiviäkin kiinnostaa" sanoi kivet, ja heittivät itsensä ensin kivimuodostelmassa kohti elollista luontoa ja homo homo sapienssia kröhöhhö

 Lauantai iltapäivä. Päivällinen kavereiden kanssa ja leffa. Puuttuvat siis. Olipas huono ohje Bloggerissa käyttää hakua :P

Olen typistänyt kodin ulkopuoliset tapaamiset minimaaliseen muutenkin. Mitä muuta syytä työn lisäksi ihmisillä on nähdä toisiaan tänäpäivänä?

Korvaa tyhjät ajatukseni musiikilla aivoihin. Suoraan suoneen pianoa. Ettei tarvitse raapia näppäimistöä.

Olenko minuutin edellä, vai tunnin jäljessä, siinäpä kyse ajan määreistä, muttei valonnopeudella kuitenkaan. Hidasta, hidasta.

Huomaa että tylsyys asuu minussa, me olemme somekansan ensimmäiset maahanmuuttajat, nimensäveroinen boredomville. Vai oliko sittenkin bummerville. Kuulostaa perseille, vetovoimaisempi.

Murehdin tulevaisuutta?

pyhän kolminaisuuden äiti!

Mitähän sitä seuraavaksi kehittelisi ihmisen evoluution parhaimmaksi, jeps. Lisää uutta tietoa elimistä, elämästä ja elimistöistä. Tarvi lähtee vesistöihin, vartavasten.
Mutta siis joo... oon vaan teetä juonut ja keksiä vetänyt vasta. Laitoin naamaan ruskeaa tuotetta meikkiä. Kiskoin ekana käteen tulleet vaatteet vaan. En tiedä kumpi on sekavampaa, unet vai valveillaolo?
Plato, pluto, dinosaurukset, jotain mitä muistella vanhainkodissa. Elämäsi loppupuolisko on taattu lapsillesi myös, kun nyt olet kuuluisa ja teet taukoamatta työtä.
Jos mä olen oman elämäni NPC, niin te muut ootte sit vain, täytesanoja.
0,4 astetta ihmisen kehonlämpö laskenut keskimäärin kaikkialta siitä kun se oli 37? Vai laskiko ne alunperin sen jo väärin? Tarkentuuko informaatio sitä mukaa kun sitä kerää, vai... kertooko voittaja aina historiaa.
Tiede ei tiedä hevonv*ttua anteeksi nyt vaan..

Kun kyllästyt kuorimaan kerroksia ja luonnon omia pakkauksia niin zoomaa omaan isoon nenääsi

 Olipas kiva tulla puhtaisiin petivaatteisiin raikkaaseen asuntoon. Sotkuista ehkä, mutta ei mitään likaista, homeista tai mätänevää tai savulta haisevaa ym. Kovin oksettavaa.
Purin itseäni silti poskeen vahingossa. Mikä tässä nyt stressaisi, niin. Katsoin loppuun yhden kauhuelokuvan netistä. Pyykkikone päälle. Olen syönyt jo valmissalaatin sekä vihanneskeiton, teetä ja keksejä. Mussutin eka kaupungilla muutaman milkyway patukan, ja ne maistui ihan samalta kuin bountytkin rakenteeltaan ja siihen krapulan makuun suussa.
Join pienen viskipullon, päärynäviiniä, ja 2022 linnanjuhlien boolia ruokakaupasta.
 Siinä keskiyöllä särki päätä, muttei pystynyt edes vettä juoda, koska tuli pihalle. Putsaisitte itsekin sitä vessanpönttöä, saastaisen alta paljastuisi käytettävä istuin.
Sen mielenterveydeltä näyttää kyllä kämppäkin ettei siinä. Asioille voi mitään. Parin minuutin välein piippaili, jossain palohälytin edelleen. Nukuin ehkä aamuyön nojatuolissa, sohvalla, kuin sängyissä -ja tuuletin kylmää pakkasilmaa keuhkoihini. Kaupungin saasteet siinäkin, ellei kauempaa tuulahtanut pieni vire kierrellen nenääni.
Olipahan yö. Nukuin vielä kotona ja soiteltiin vähän väliä minne sen rahat on kadonnut.
Kaksi viikkoa ollut mulla nenänpielessä suun ympäristössä ihottumaa. En pidä naamastani tässä kunnossa. En pidä erityisemmin mitä mun hiuksillenikin on tehty. Liian lyhyet, liian kiharat, huono väri, liian veitsellä murrettu. En tällä hetkellä tykkää mistään kropassani. Huono tissi on liian pieni. Kulmakarvat ei ole tarpeeksi tummat tai siisti. Kynnet katkeili ja jouduin ne lyhentää. Mikään osa ja uloke ei nyt peilistäkään näytä ok. Läskiä on liikaa, sitä on puolet: eikä vettä tai proteiinia eikä vitamiineja tarpeeksi saa. Että voisi hyvin. Mihinköhän kaikki nuo menee, varmaan sioille ja karjalle ja kanoille tai jotain. En vaan osaa juoda vettä, ja proteiini olisi ylimääräistä ja jauhoissa ei ole mitään ravintoarvoa ja C-vitamiinikin on rasvaliukoinen liposomi imeytyväinen, eikä ole muka tutkimuksia että nämä ravintolisät mitään nuorentaisi ym retinoliakin viinistä pitäisi juoda rekallinen päivässä että sitä voi maalaisjärjellä miettiä onko tuo ihme nuorennuslääke. Saatika mikä ihmisen hipiän läpäisisi orvaskesi pinnat ym, jos vesipohjaiset kosteusvoiteet "imeytyisi" niin sitten suihkussa käynninkin pitäisi kosteuttaa eikä kuivattaa, jos liikaa käy. Retinol kuulemma ainoana läpäisisi, mutta sekin kuivattaa. Mun iho ei voi hyvin. Vähemmän on enemmän, kukkarolle varmaan.
Hyvää päivänjatkoa.

(Joskus xD) _______ kauppoihin loppuunmyydyksi tulisi jos kehuisin ikinä mitään (R)

Terveisiä täältä maavoimista joiden supersankari olen eikäku.
Varautuminen on puoli voittoa. Etupiirit, vittu ei kiinnosta pätkääkään sotaisten tyrannien tietohyökkäykset. Kätevää
Hyvät sulle? Maksimus ruisranne kanadanhanhi j'adore toi, viekää otsikkoni holviin ne on suuria aarteita 
Ei tunnu missään. Rakastan jokaista soluani, kaikkea aivoissani joka kääntää tiedon ymmärrettävään muotoon. Tieteellisiä teorioita, psykologiaa, sosiologiaa, pseudotiedettä! Erottelen chupachupsit tikkareista ja lyriikat kertoo pettämisestä vaikka creepin on verbi creep sanasta, top50 listalla briteistä kuuntelen. Hetki juoksupyörällä, aamupuuro, suihkautin karkkia suuhun pestyäni hampaat, käytyäni suihkussa. To Do -lista on sotkuinen. Etten vain laskisi asioita mihin sattuu, kaikelle ole paikkaa sitten. Tiskit, kukkienkastelu, roskienvienti, en edes sänkyäni petaa koskaan kun en ikinä aloittanut sitä tapaa.
Hiukset on kosteat juuri sopivasti. Alushousut on vielä kivat ihoa vasten. Kännykälle voisi olla povitasku.

No jaa, tietäjät tietää sydämenasioista kun on tällainen kotihaltiatar, ettei mitään kiinnostuksen rajaa hömpötyksiin, mukaan tulkaakin. Vihaat pitkiä virkkeitäni, tappaisit kielikukkaseni. Vastaisit kirjeeseeni, lukisi käsialaani. Se on paljon enemmän mitä lupaisi yksikään saalistaja joilta, patriarkaalinen yhteiskunta, ottaa surutta suihin seksistiset falloksensa vain koska syntyi sukupuoleen xy. eikun sukupuolielimet kohdussa kehittyvä eriävät mutaatoituvat, vaihtuvat alkuperäisestä naisen munasolusta, kaiken elämän alkulähteestä. Kohtu kantanut häpeää lääketieteessä sairaalloisesti naisia pelätty, epäkunnioitettu, suojaavaa elämää liiallisesti vainottu läskiä lotinaa, leuanloksutusta, sarvien yhteen koputtamista saatanaa kutsuvaa. Aavikko kaipaa lisää hiekkaa. Sitä oliko muuallakaan kosmoksessa? Vähemmän kuin tähdistöjä. Supernova ja laskelmat ajasta ikuisuuteen. Mitä ei näe, mikä ohjaa galakseja. Voisimme palata aina siihen, mitä ei osata selittää, palata poikkeukseen jolla aina selittää mikä on normaalia. Pakollinen kiinnostus aivoihin, epänormaaleihin asiayhteyksiin, jokaisessa ennen mainittiin kun oikein luki lehden toistuvasti, huomasi kiinnostuksen tähän skitsofreniaan? Mikä on nykyään?
Kuka kärsii noitavainot tänään, kuka poikkeaa, valtavirrasta hyppää puuhun kotkottamaan, viruksen isäntänä toimii. Elää ja voi hyvin kiitos ja anteeksi. Toiset uskovat tiedon pitäisi olla ilmaista. Ei sitä voi nyhtää tyhjästä. Vertailehan ammattiisi liittyviä ulkoisia seikkoja, mitä puet päälle ja missä harjoitat hyppokrateen valaasi... tai sitten fysiikan matematiikan opetuslupaasi, aina kiinnostaa uusi, hämmästyttävää himoa pakkomiellettä ristiretkeä, suoraa toimintaa, putkinäkö. Numerosta viiva toiseen seuraavaan, askelta eteenpäin kerrallaan. Juokse pakoon Kajsa, painajaista se on vaan, kun et mitään ymmärrä. Mies? Nainen? Maailmanvaltaajaa, vastakohtaa, sääntöjä luontoon soveltaa. Kerää luusi täältä? Seuraajille puhuisin sikäli etten kirjoittaisi esseetä puolestasi. Voisin opetella ulkoa, silti kuusi todistukseen biologiasta. Maantietoa huijaan, edes ilmansuuntia osaa. Sinnepäin, niinhän mä sanoin. Pilalla turismi. Rikkaat ei välitä ympäristöstään, katso sohvan taakse onko kiinni seinässä. Fleksaan kuin pellavansiemen tätä monologia, ei se mitään.
Ota selvän, siitä hän tekaisisi ravintoa merimatkalleen. Suomalainen on vähän kuin norppa. Tylsyydessään alkaa muovailla noppia. Eikä edes ota riskejä, ellei ole tulossa naurunalaiseksi. Puhun itselleni tuntikaupalla, nauran rakkaat suomalaiset lautasen nuolijat puhtaaksi, siihen suohon kuokkaanne.

Kaveri soitti. Olen kiitollinen ettei mennyt välit jostain yhteiskunnallisista epäkohdista. Pitäisi viettää enemmän kuulemma aikaa ostoskeskuksissa tai siis... keskustoissa, toivoi eräs bussikuskikin joskus, hiekkalaatikolla somessa kun kommentoin shoppailun kuolemasta (Hämeenkadulla) main streetillä muistaakseni

mutta siis maksavat asiakkaat ja muut kansalaiset, niin profiloikaahan itsellenne 2. sähköposti töitä varten... kitukaa itsenne kipeäksi alustanne vuoksi. Päivittäin saakaa aikaan tekstiä 10 vuotta. Menee ikä ja terveys. Sateenkaari on vain väriraitoja

2-2,5 vuotta on liian lyhyt aika olla rakastunut

Mutta joo, on mulla mielipiteitä– oi kaukosäädin joka aina tippuu lattialle.

*lappu luukulle* ratkaisen moraalifilosofiset ongelmat

Äitini: "en ole sinun tavaroidesi vartia"

Näkeekö ihmisestä millä kirjolla se on

Huolettaa hyppiikö seinille, hiffaako miten hänestä ajatellaan, JJJJakomielitautinen

P.S. Lue S.Kingin Kierasta kertova Kalpea Aavistus

bloggaajasi... suosittelija, vaikuttaja, ammattiluulolautinen eikun, siis:

Keisha, Kiesza, Kaizer, Geisha, Kaysuh, Kai… Quasi, Cashflow, etc c'nest pas fois?

Palaudun tunnin, sammu sammu aivoni, psykoosini tuntien, puoleensa jos kääntyis haudassansa ympäri, tykösi ota toimeentuloni. Kiitetty olkoon hyvinvointisi.

Täti Kajsa tässä moi,
sijaintini tyhjien tuijotuskatseiden maa

 Kas näin, uusi laukku. Kirpeitä imeskeltäviä. Maissikuoren sisällä hyviä täytteitä. Pitsa ja valkkari eilen illalla.

Saako 3plo energiajuomaa vetää vuorokaudessa?

Kävin nahkaliikkeessä, oli huonot valikoima kalliiseen makuun. Olisin pannut punaista Petteri Punakuonoa jos ei olisi yli 60 euroa kallein niistä lompsis.

Joo! Jutskailin hoitsulle ja ehkä pyörin pitkin seiniä kenties juttuineen, vaikka oon tasainen latistettu pökäle. Heijastuksensa näkee niiden kliinisiltä lattioilta. Heko heko meikän tilannekomiikkaa, jolle en itse naura ja loukkaan kaikkia <3
Kaikki kovalevyt täynnä. Jaksaisin selittää asianvierestä mutta... life goes on helpottuu kun neutraalin asiallisesti tunteet vittuun, ja 
ehkä mutta niin joo vai
loppuunkäytetty vai loppuunkulunut
desinfioiva vai antiseptinen
nurin vai oikein kaksi riviä, kumpi kampi
pirteä jännä

tappelu vai pako! Siinä vasta eikö ollakin kyssäri.

Kyynärpäätaktiikalla puhjomme pilvilinnansa sen, omaan nilkkaan kusemalla, käpäläisellä kaviolla, torahampain, pitkin siivin nahkaisin timanttikoristeisin

 Oikea julkaisu tulee tässä seuraavaksi? Nukuin viikonloppuna ehkä yht7 tuntia. Join 35cl viinapullon, vahvan siiderin, tölkin kaljaa ja huikan valkkaria. Tuon illan krapula, oui jösses, siinä vasta raitista ilmaa kaipasi. Sorruin polttaa puolikkaan tupakan kunnes huomasin miten pahaa se oli. Eli sitä ei lasketa.
Kovat oli keskustelut. Arvoni minäkin ansaitsen. Satuin istumaan yhden tuolin rikki.
Seikkailin Sokoksella etsien hajuvettä joten tuoksuin ihan kivalta. Naiselliselta. Laventelia, päärynää, myskia, vaniljaa, mitä näitä nyt on.
Maistan ja haistan. Sitä en tiedä olenko yhä positiivinen. Oireita ei ole. Vain ihmisyyden rippeet ja perustarpeeni.
En muista miten pitkään lihavin mies pystyi olemaan syömättä, mutta kun nälkä kouristelee äänekkäästi toiseen kertaan, annan periksi ja nielen "tahdon" puutteeni
tms. ironia parodia satiiri
turha hahmo internetissä, jona en esiinny ollenkaan. huora läskipelle pois takaisin mistä tullutkin terveisin kiusaajat, helppo vihata jos et raukka opi itserakkautta oi huonosti asennoitunut 
niin. kasa oireita, ihan kuin turvaantuisin välittää kun mikään ei oikeuta kohtaa mua ihmisenä niin epäkunnioittaen. kivat sulle mistä ylipäätään?
noh, tietynlaisia ihmisiä. Vaikea löytää ja helppo vetää puoleensa. Tuhoat elämästäsi kallisarvoiset sekunnit... mutta joo piti kirjoittaa rajoista, ei lahjoa omanikäisiä
Takasin luutakaappiin, turha selitellä. tähdet eivät näe meitä. Kesytetty on meret taivaat maat. Siirretty heikompiin naurut itkut, tuskat kivut. Ajateltu on puoliksi tehty
Mmmnh, mahdollisesti jaarittelen taas. pää pää, vatsa korvat, hartiat kohista
saippuakauppias
innostunut sonni
jaska kajsa asjak molb
yhyy huhhuh, yksin. kummittelee halut, mitä jos. Ei, turha jahdata syödä omaa häntää pelottavassa labyrintissa. En valehtele, jos en väärin muista. Olinko jo kertonut siitä, esim. kenen kanssa join? Mitä ristiriitoja ei ottanut kuuleviin korviin. Tarjonnut sateenvarjoa, pisti hupun korviin, satoi niskaan vesipisara. Ei verta väkemämpää kertoa. Toisella kertaa. Loukkaa kun minua uskota, ja itse vaatii etten petä luottamusta.
Unohtaisi jos voisi
taas pidemmäksi ajaksi. Seuraamatta jättämiset. Molemminvuoroiset sovitut aktit episodit. Soimaan itseäni miten voi rakastaa itseäni näin rajattomasti. Kuka jätti sen tänne? todellisuudentajunsa onnellisen. kärkäs stoori. alemmuudentunne, itkun katkuinen oletettu.

suomalaiset panee poroja, ja olen läski noita

R u No?_


 räppiä ropisee

läskiä lotisee

tuivertaa tuulee

ikkunaan piiskaa

turruttaa tunteen

metsiin mentiin

mahan murina

selväähän sen

paljas pylly

makea myllerrys

kulkijaa kummaa

siellä sielu,

valaan vanha

loputon loitsu

saatanan sarvi

etumatkaa aarteeni,

peurat päreet

pohjalle palannut

Ajoittain nukkunut yön valvottuaan

 Siihen suuntaan kallistun, ettei hyvä kirja ikinä valkokankaalle kunnolla siirry. Lähellä ollaan jos haukottelee kolmesti. Loppukin alusta ja siihen väliin vuosi kiirehtiä toiveikasta talvimieltä uudestaan. Ensimmäistä kertaa toteuttaa autiosaarella selviytymis fantasiaa, miksei se toimisi toisenkin perheen kanssa. Olin oikeassa ettei Hamsteri ole huijari, hamstraisi itselleen pesää väärin aikein. Voi vain samaistua, nauraa, onni onnettomuudessa ja ihan hyvän mielen pätkä. Turvaa tuo. Metsähiiri Minni kun heittää käpälät kattoa kohti, hakea uutta. Turhaa, sotkua, kirjoja taiteilua, kaupunkilainen maalla, poissa aikamies katseilta. Kuin ainoa joka osaa lukea toisten tunteita koska niitä itse niin selkeästi ilmaisee, jääden yksin tuijottaa taivaanrantaa.

Hamsterit on söpöjä. Ajan pyörä jäi harmittaa etten lukenut aikoinani. Mieskirjailija ja vanhahtavat kannet. Mistä puhun? Frankly, I don't QUAIL!– Zuck

Kiinnostus maksimaalinen kohti suomalaisuutta. Empiirinen tutkimus sillä viisii, että pahuksen mainiota rakas rakastajattareni, elämä on, bonjournée...

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland