Translate

kävijäpiikki

Thanks for the food poisoning if you like that kind of shit

 Nah, I'm done with her abuse. It's like after thirteen years, she don't know me. Maybe that's my fault and she's given me the chances, or she wants me to be something I wasn't. It's 2022, and this is not the old wild west where you get a bullet in you if you cheat. And I didn't cheat. I've played the card game when I was a teenager a lot. If I swoop a card from the table when I'm empty handed, it's only right. 

It is my turn and I can try. It's about hope. Otherwise it's just losing and taking all the hits, or 2's for no reason. Be both had good chances to win in "päytäpaska" maybe she just got tired. I was tired. She told me to get my things and go, so I did, this time. Kajsa, Kajsa. Not loyal, not to be trusted. I hate when it's lies, even her dog senses I love it and I can show her whose boss by being consistent. Perhaps she messed me up in her head with another Libra, comparing me to some old enemy of an authority... she's crazy, I'm so up to over my head with our arguing. I don't argue, I just defend myself from her absolute symbolic law-enforcing, pettiness. I'm slow and I'm passive, maybe that's how we got along 13 years.

Apparently she's my only friend and she was finally glad to get rid of me. I was in the tram when she called about some money but she didn't owe it to me at that point. When she told me I was a card cheater and should be shot, I assumed she thought I was better off dead.

Everyone is playing the game, she said. Well, glad we didn't get to the card game version where you bluff and the cards aren't visible, because that could have literally not been fun, like it's supposed to be, just a game!

I am not including in this how she thinks winning is the most important thing to me. I beat her twice, the cards know me, I know the cards. Accept it, I win. How to lose friends: don't let them win or keep walking over you.Kaikki muut oli jo varattu, joten olin pahan vaan..

 Aloin kattoa leffaa, mutta se pätki ja katkeili. Vieläpä semmoinen, että olisi kiva loppuun katsoa. Tein valmiskeiton mikrossa. Olin lähdössä bestiksen luokse, mutta onneksi soitin, koska se tarkoitti että menisin vasta illemmalla sinne. Kauhea deja vu kohtaus hississä, ja voin huonosti pitkän aikaa. Kaupasta ostin jotain parillakympillä, joten ei jäänyt hirveästi... toivottavasti asumistuessa ei menisi kauhean pitkälle aikaa, että tulee takautuvasti. Laitoin lataukseen virtuaalilasini, kun en ole käyttänyt niitä kuukausiin, pölyttyneet vain. Siinäkin 350e turha ostos. Oikeastaan yhtä paljon kuin yksi typerä nahkatakki Lontoosta, josta hajosi heti taskut ja se on jo liian pieni. Jääkaapissa on kastikkeita sekä valo. Silmälaseista tullut ruma kutiseva ihottuma joka on varmaan märkärupea piakkoin mutta onneks mulla on bacibactia... vitun korkki kieri pöydän alle... hyvä Kajsa..! Mun känsä sormessa on hellänä kun bakteerisilla hampaillani sen viikko sitten revin auki, kasvaa vain. En usko että se on syylä, kun mulla on ollut se jo 2007 vuodesta varmaan. Jotain heiluin sheivausterän kanssa, vaikka väittänytkin että se on tullut liiasta kaulahuivien kutomisesta. *mutustaa keksiä ja juo sitruunacolaa* Tuli tekstarimuistutus maanantain ajasta hoitsulle... se aina piippaa kahdesti jos en katso. Mutta mitäs tylsyyttä keksisin vielä pariksi tunniksi?

Tuntikaupalla m a t s k u a

 Vittu vitun meikki. Kaunis en ole. Poskipuna näyttäisi ihottumalta, huulet karkin siniseltä, piti laittaa highlightia joka vakoon ja paksut liian mustat kulmat. Juuret hiuksissa rehottaa blondia vasten tummana taas. Hiuksia irrotan suoraan pehkosta. Toisaalta miehet katselee enemmän peiliin.

Kauhea rymistys kun lakanat kieppuu pesukoneessa. Laitoin sukat myös 60 asteeseen mukaan. Roskaa tulee koko ajan, muovia eniten.

Kahvi ja jädepurnukka kesken. Auringonsädettä riittäisi vielä pienen minuutin, toisaalta sekin jo melko horisontin takana.

Jokaista "huonetta" tässä kattohuoneistossa käyttänyt tasapainoisesti tänään yhtä paljon. Joka vitun neliö! Keittokomeron roskakalenterista, makkarin peilikaapin pintoihin kuntopyöräillessä, hammastahnaiseen kylppärikaapin peiliin meikatessa. Siis kaikkea puhdistaa joka vitun välissä. Onneksi olen henk.koht. yksinään vain tässä ettei muiden sotkuja tarvitse mietiskellä- vaikka onhan minulla tuo papana.

Toisaalta tuntuu että iPhone SE mikä mulla on tuo, 2020 versio niin alkaa pikkuhiljaa kamera olla kuin toinen käteni. En kaihoile androidien perään, hyi.

MUTTA JOHAN ON hups caps lokki

Olenko koskaan pakottanut lähtee poiskaan

 Taisin jättää eilen bloggaamatta. Kävin illalla kaupassa, ostin kaikkea ahmittavaa, unohdin käyttää plussakorttia ja tuli kalliiksi. Oksensin herkkujani ulos ja aloin oikeasti oksentaa koska se oli niin kuvottavaa. Viimeksi kuukausi sitten oksentanut.

Täällä juuri käy ketään nykyisin. Neljä ihmistä seuraa päivityksiäni ehkä instagramissa, tai tykkäilee, ja linkedinissä vähän sama vaikka ei ole mitään päivitettävää sinne.

Katsoin illalla the Satire Vampiren twitch.tv pelailua ja aamulla se pelaa taas jotain Soulsia. Mä en ole edes kovin pitkällä mun pokemon peleissä switchillä. Se uusin mekaniikka ei ole mua varten. Pokepallot pitää rakentaa, ja se on avoin maailma tavallaan. Liian jännittävää ja mahdollista että kaikki menee huonosti... ennen pokemonpeleissä tarvinnut juuri miettiä mitään, tai osua, sen kun grindaa. Kokeilin Breath of Wild peliä, ja pelästyin. Olen liian tyttömäinen noihin, vaikka katselenkin sujuvasti.

Huomenna jos olisi ollut varaa, olisin mennyt kaverille. Ei sitä selvinpäin kestä.

Olen hereillä, mutta en kovin pirteä, pikemminkin voisi mennä uudestaan petiin mutta vähän siinä rajoilla ettei huvita. Toivottavasti mun hamsteri ei ole näin masentunut. Eiku, tuota olen toivonut aiemminkin. Kuulin sen kyllä juoksevan vähän yöllä. Näköjään mulla on vielä maanantaiksi yksi lääkepakkaus, sitten tuleekin omavastuu.. olisipa jotain asiaa. Mulla on jäljellä Spotify premiumia, netflixiä jne

Elisalta tuli jokin lasku avausmaksuineen ja toimitusmaksuineen kun vaihdoin. Hinta nousee mun tavallisessa liittymässä myös "koska ihmiset tekstailee ja puhuu vähemmän". Toivottavasti mulle tulisi takautuvasti piakkoin asumistuki. Kuukausittain pienet menot, mutta niin on pienet tulotkin.

ⁿ0ⁿ

 huppista puppelista meikä kaksoisnapsautti virtanappia!

Ei toi edes, mitään vaikutusta... eihän sillä saa edes näytönsäästäjää päälle, ai niin tämä ei ollut taas jokin sovellus!!!

Poistin itseni ylläpitäjistä. Ilman snickerssiä en ole oma itseni enään.

(mutta joo) Opeta minulle vastavuoroisesti, jottei tarvi, tehdä niin kuin sanon vaan aina mennä itse perässä

"ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, mutta se on väärin" vitun pakkoruotti ja sikseen kukaan ei ole ketään joka ne sanovat olevansa. Kyrpiinnyn pikkuhiljaa tähän lammaskatraaseen (: Teetä jou kera Kajsan, lukiinnuttamme ihmiskunnassa osana oloamme

Tulisipa tuet. Jaksaisipa pyöräillä ylämäkeen, uskaltaisipa rullaluistella alamäessä.

Kunpa en joutaisi pyydellä niiltä anteeksi, jotka minua haukkuvat. Tiedän tarkalleen vittuako mua kiinnostaa toisten pyrkimykset löytää oikeasti olemassaoleva unelmiensa kympin nainen.... sellaista ole kuten ainuttakaan ritarinarvoa tai palaa sademetsää. Kaikki päätyy kaikkialle, meriin muovien tavoin loppuaikojen ratoksi jättäen sukupolville otsonikerrosta, biodiversiteettiä, joko kirjoitin ilmaston? Lehmien röyhtäilyt vei jääkarhut. Pahoillaan olevat parhaillaan sotivat piakkoin x3

Mutta joo. Eksoottista ettei täydellisyyden ihannetta olisi muka, hahhah. Näytä lähdeteksti! Gradua kirjoittamattakin, ja niitä on ilmaiseksi yliopistojen sivuilla, toteanpahan vain... hyödyke, turhake, viihdyke?

Helpolta näytä, anna vihasi auringon laskea selkäsi taa' ja risukasoihin paista, sateinen puoli ylösalaisin

 Triggeröidyin. Jos kuulet tämän äänen *pimpeli pom* niin on aika vaihtaa sivua... lapsettaa. En ole kuunnellut näitä lauluja aiemmin englanniksi laulettuina. Peruutin jäsenyyteni, *mutta* viikon kuluessa pitäisi tulla *uusi* 3kk lahjakoodi.

Piti vain todistaa etten ole botti ja laittaa taas turvajutut...

Internetin neroutta. Tekijät saa korvauksen, enkä minä joudu kuin ehkä harvoin vilauttaa paypallia, toisaalta, vartin välein mainos on 15 eli viisitoista minuuttia, ei... puolen tunnin väleinhän niitä

10% ihmisistä jättää arvostelun. Täytyy vain osata. Toive on rukous jonka sydämesi tekee..? Olen poistanut~ 2 ½ podcastia

Kaikkien on niin helppo nykyään mediaa tehdä ja yrittää saada sponsoreita aatteilleen, levittää sanaa "asioista joista kukaan ei puhu" kuin salatiedettä tämä olisi.
Moni ei vain viitsi. Nettihahmo helppo luoda. Ylläpitää sivustoa. Kuitenkin✓ sydämeni itkee, tietäen ettei ole helppoutta tässä mikään.

...SO✓✕✖︎✗#muunmuassa> jaettuna piin neliöjuurella *kuitenkin jaoit* virhe404 löytyisi, nälkä iskee vähän väliin ja vaikka tiedänkin sata ja yksi tapaa valmistaa kananmunia niin valitset sitten sen vaikeimman ja ainoan tavan mitä käytän ja vahingossa oppinut, toistamattakin selvä, help...0mgawdd Na, lupaan että katson taas mun puhelinta, oveni ei ole auki eikä kohta kyllä tavoita täältä 4 seinän sisästä kukaan, menen sen verran itseeniiiiiiiiiiii joo meeppä itte *rämpyttää valokatkaisijaa*

Rupatella rapsuttelen vasemmalta oikeaan kiinnittyen, seikkaan kuin seikkaperäiseenkin yksityisviestin koppavaan narsistikusip.- SIIS EIKÖ TÄÄLLÄ SA.

 Softa hei, tässä menee elämä ja se kuuluisa vittujen kevät. 14.2. on minulla seuraava lääkitys. Mitään en peru aikojani.

Kuka sahaa, kuka huutaa, ja nauraa, naapureista kyse. Täällä heilutan tietsikkapöytääni ja rapsutan mäkkini itsevalaisevaa näppäimistöä. Käyn välillä ottamassa sauhut partsillani. Katson taivaan lintuja, ja datan määrää.

Kusee nuo lumikasat ulkona.

Herkät aistini ovat sitä varten, että tunnistan hölynpölyn sekä hevosenpaskan kukkakedoilta. Tanssi ruusuilla sinä kykenemätön edestakaisin, no... en tiiä oletko ampiainen vai mehiläinen. Siitä varma, kuinka vähän nektaria saa kerran aamutuimaan hyväntuoksuisesta lempiyrtistäni jotka minulla on tapana tappaa joko kuivuuteen, tai muuten.

Tule ja kastele mun paavalinkukka. Lakkaa mun varpaankynnet. Palkkaan sut pelaamaan pelini tasolle 55. Sillä miten käy kun elämän tarkoitus on jo päästy läpi, otetaan uutta elämätä?

Huh. Inhottaa olla kiinnostavin eliö sitten sanan lausumista ääneen, kun se Sana oli Jumalan luona. Historiallisen munauksen toimesta, ja tieteeltä anteeksipyytäen, niin saan pelkkiä huonoja arvosanoja ikinä mistäkin, mutta tätä tämä häiriytyminen kuitenkin aiheuttaa... yliarvostus, kognitiivinen oppimus, ikinä kun ei saisi periksi antaa. Faktaa ei voi peruuttaa, mutta sitä voi testata monellako tapaa väärin se pystyy olla.

Eniveissön. Palkkia et saa halki joka pitää talon pystyssä. #mitävittuatäällätapahtuu

Tänään olen havainnut monenlaisia voimia. Ylläpitäviä voimia. Lämmön, magnetismin, älyn hoi. Karvauden, valon ja värejä, muistini, satuja ja otsonikatoa lehmien röyhtäilystä. Kun tarpeeksi pitkään jokin jatkuu, sillä on tapana kaareutua... kaksi viivaa kohtaisi jos kohtaisi, jos ne ei olisi suoria

Sä voit ehkä asua alapuolellani, vieressäni, mutta näitä tekoja sä et tee, ja mua on suhteellisen vaikea lähtee stalkkaa. Stalk tarkoittaa myös, ja näen nyt mielessäni pavunjuuren joka kohoaa taivaisiin, jonkin alkua... kiihkeää kiinnostusta turhaan aivan kuten vaikka ihmiset yleensä rakastuu sellaisen seuraamiseen jossa joku "ei tee mitään"

Mutta hei. En kopsaa. En liitä. En laita suojaan turviin jutskiani, ja silti sä voit oleilla rauhassa ihan varastaa just minun huomiota sillä olen pelkkä nynny ja pehmeä sisältäni. :S

“An eye for an eye will leave the whole world blind.” -Gandhi (but so does drinking battery liquid)

 


Storytime. Melodramatic. My tears are for me only, both the happy and fear and hate and sadness. Don't try to make me feel. Thanks. The one warm one rolling down my cheek as I looked away from stage and the boy I looked at thought I was crying for him. He didn't know it was a happy tear for getting away for a year.

 Hurtful things was said. Elbow tactis. My depressed friend taking it out on me. I don't want to believe what she was telling me as her truth. If I give a blowjob I'm being submissive to a guy and should be raped too because I'm disgracing her gender, explicitly telling me I am a whore. I told her that it is against the law, my honor is being defaced. Sex worker maybe, but she got so worked up about my oral fixation. I don't believe she was a narcissistic psychopath like she kept saying she is.  She'd kept some rocks and my postcards to her, showed her keepsakes. Valentine's Day card and London card. She told me things I hadn't known, and between shots of alcohol things felt clear.

I know drunken people early from the childhood. Maybe I have more inhibitions than the sub-conscious leads to believe.

My limits are going to break if I associate with drunks. I will have had enough, I'll disappear if you can't be around me anymore as you only want hurtful things to me anymore. I'd love an apology from last night but sadly it's all shit and puke.

 It isn't honorable to make others feel bad about themselves, giving them a reading how everyone hates them and how they don't deserve to live. Backstabbing bitches should strike first. I can shout back at your insults, the worst of them being about permission to exist.

She told me to get out of there a few times. She told me to forget. What am I going to do about any of this?

She told me to delete pictures and didn't believe me when I said I've never mentioned her name online. To her; loyalty is important and trust but she's not rough or honest or raw like me she is steel hard and the verbal abuse was just personal and all I could do was not let her like, affect me..? I shoud be scared of her and everyone's always going to be on her grandious side... that's how it felt what she was saying, comparing it to how my family is ignorant. 

I told her I'm Gandhi and she quoted Gandhi. "if the world was an eye for an eye, there'd be no one alive" or whatever (*) and I told her peace isn't the way, it is the way. I'm quite sure she's understood civil disobedience wrong...

She told me what the psychiatrists already told me years back. My worst fears becoming real. She threw it all at me. Was I supposed to break. What was I supposed to do? That she's the only friend I have and I'll never do something she'd disapprove? Well, if you want to control me, you're going to have to get to know some other victim.

Yeah we are both female and we both are crazy. Bad stuff happens. I refuse to believe my life is a bad joke. I don't need to stand up to myself, you already shit on everything you love.

Been listening to my fav band non-stop while trying to move these things out of my head. You don't catch toe fungus from best friends. :o

but really what's the point..? You felt alone while you were with me? You believe everything people talk about you? 

I don't see myself, like others do so yeah I turn a blind eye, ok. If that makes us two teenagers. My so-called passion for screens, and computers, like there was something to me. Attracts shitheads, cuz I am so impossibly... undifferentiated... *gives up trying to explain why your subjective views of me are wrong and let's you rage on...* while stigmatized, unnerved, just spitting things out of your mouth like I was supposed to care anything you see in my aura lol

I mean, too much is too much of the same. And I am comfortable in me. That whore word is just enough, because you agree with rapists... I once kneeled in front of my mum and shouted whore but it was... a shaky desperate resort

Can't take out my eyes like a saint only cuz someone liked them. Not fair it isn't, this priviledged time I was given. Fastest sperm, I was. All is not my fault since birth... you can accuse me but that doesn't mean I was old enough

life is a fuckery given to all and without it we'd be virgins, but this is an old t-shirt

Kohta takasin taase

 Katsoin netflixiä ja pelasin magikarp jumppia selättääkseni krapulan loppuja. Olen mä jo ihan kunnossa, niinku. Ostin pullon Australialaista viiniä, vahvaa siideriä pullon, kaljan, ja sit join loput suomiviina pullosta, round 2. Se viini meni päähän kun join lähes tyhjään vatsaan melko nopeeta. Niinhän mä tein silloin festariaamunakin silloin 2006. Kaverini oli jo täyttänyt 18, eikä silloin mitään minuta kyselty myöskään. Ja kun yritin itsaria niin mä join pullon nopeeta unilääkkeiden kanssa. Chardonnay. Pulloa ei löytynyt, koska heitin sen reppuun yhden kaapin taakse.

Mutta joo. Sainpahan kuulla liikaa totuuksia vaihteeksi. Kannattaisi varmaan unohtaa... huomenna tulee rahaa, ja mä maksan siitä vuokran eikä mulle jää käyttöön mitään, mutta asumistuki saisi luvan tulla takautuvasti. Latasin bussikorttia sentään kympillä.

Olin 10 minuuttia etuajassa kaupan edessä. Mitä se nyt aukes klo11. Silti kun pääsin vessaan ripulipaskoineni, niin kello näytti 11.11. Se on enkelinumero.

Enkelit tosiaan jeesaa meikää. Jopa mun äityli on ainakin, uskonut niihin. Kuulemma joka ilta etäparansi mua kun olin vaihtarina.

Eikä mulla sit. Paha tapa bloggaus, älä tule hyvä teksti.