Translate

kävijäpiikki

Jos muuttaa sanamuotoja mieleisensä vastakohdiksi niin tuleeko pelin loppu nopeemmi

 *lauleskelee ettei oo kylmä ja patterit kolisee lätisten sihisten*

Hamsterin vuoksi only panikoin/hysterioin. Vitut mun jaloista, äidin sukkasilla olon palelusta lattioilla, jäähtyneestä ruoasta ja ettei tarvi jääkaappiin laittaa pepsi maxeja, kylmistä käsistä ja sormista, mut jos nyt sattuisi laskee johki 15 asteeseen ja toi alkaisi horrostaa niin olisin kuitenkin kädettömänä. Pöytätuuletin hajosi jo kun sain vinkin että pistää se puhaltaa patteria kohti, ja sitten se sähköpatteri jostain lainaa sikälikunjos (ei pitäisi) vaikuttaa vesikatkos 8-16 ylihuom.

Peruuntui huominen reissu, ei tarvi ostaa nysseen päivälippua. Katsoo peruuntuuko yöreissu saunaan yhden sinkkumiehen luo vai onko sillä jotain vieraita edelleen

Äitykkäliini toi jouluruoat. Meinaan että niillä pärjää todellakin viikon, 1.5 viikkoa ainaski ehkäpä. Einekset jos nauttii hitaasti. Tein wautsivau spagettibolognãishen tarvikkeistani ja tota, en sit oo syönyt kun kahvia ja pullan ja pari kulausta piparijogurttia, ja joulukalenteri m&m'sit, tietty kävin kaupoilla ja tarttu käteen pepsi max, torttutaikinaa pieni pkt, kananmunia. Jääkaappiliinos on niinq täynnä ettei mitään rajaa valituksen osaa mistään hienosti kaikki, juu

Mutta niin! Rystysten jälkeinen osa enää paleltaa, et kyllä tässä nopeeta lämmittyy ja ehkä alan käydä parilla röökillä peräti ulkonakin enkä tuo parvekkeelta jäätyneitä tuoleja sulaa kylppäriin joka toinen päivä kun sää nyt on tuollainen että jotain tippuu taivahistakin

Meikän piti paketoida joululahjat vielä parit mutta senkin sijaan facebook ryhmissä kuittaillut kun tarvinnut tietoa oikeasti, en osaa päätellä valintaa päätöstä jotain, mitään ja tulee ihan huteja vaikka toki parhaani mukaan yritän varovasti kaikkea muitakin muistaen läheistä jotain........ vai? olen tilipitappi enkä mikään tip tap tip tap...

Jos hereilläoloa on 12 tuntia niin nukunko loput. Vastaus saattaa olla kylläkin näin että niinhän tuo menee... toki jos mua saisi häiritä niin saisihan tällöin kiinnikin.

hjålppa mig för såkert, javisst... svenskani on skiittiä ja alemma puhua svärigeä kun on pissihätä suur.

Kaikille kiitos yhteisistä ajoista ja toivottavasti ensi vuosi vuosi tiikerin kiinalainen oikea uusi vuosi tulisi piakkoinkin jopa.

Eikä mulla sit asiaa! Kummemminnenkaanpaapööpäpah juu ei osa krijoitta ku ei muutka *katsoo tekstitv:n uutisia ja aprikoi että hätä on just tämän näköne, kokone, olohuone ja niin maan perkuleesti jarrua rattaisiin härälle joka rattaita vetää*

mutta joo. Leikkasin tänään varpaankynnet. rakas pierukirjanen sillä tuota ajalle voisi keksiä muutamaa muitakin sivunkääntelyit. kuole kukka kuale rakas turhat väännökset ja muut, -muut EI MUUTA(!!!)

On sitten väkeä pidätellyt käymiset tänne

 Heräsin äsken siitäkin huolimatta, että listasin yöllä kolme tuntia näkemiäni elokuvia sovelluksessa. Meni puolet puhelimesta akkua. Näin unta jossa nuoriso heitti mulle kommenttejaan kuin internetissä. Sitten paikalle kurvasi jokin harvinainen mysteerinen hyppylinna, ja kävin kysymään onko niillä painorajaa. Sain jonkin avaimen koska heillä oli huoneita kuin hotellissa. Mentiin katsomaan pelejä, ei ehditty hyppiä kun mun ja kaverin piti pukeutua kummituksiksi/trolleiksi tms, ja joku tuli myymään meille jotain ja loppuajan kaivelin seteliä ja kolikoita repustani. Sain maksettua ja uni päättyi vähän pettymykseen siitä mitä ostettiin, jokin numeropeli vaikka aluksi se näytti että ristipisteilisi, meille siinä jotkin huoneentaulut. Unessa oli pari nuoruudenkaveria mun lisäksi. Vaikka onhan kaikki ihmiset unessa sinä itse. Vähän kuin jos on mykkä, niin kaikki osaa sun unessa viittomakieltä.

Tammikuussa tulee 13 vuotta kun tein livejournal tilini. Se on nyt muistutellut sähköposteillaan, että kaverini on saanut lahjoja siitä kauanko ovat olleet lj:ssä. Mainitsinhan mä eilisessä tekstissäkin mun nettipäiväkirjojen pitämisen... se jäi vain 1800 sanaan vaikka saanhan mä vuodesta kirjoitettua vaikka kirjan jos tarinaa vähän venyttäisi... harmi kun menen sivupoluille, enkä tiedä missä vaiheessa mainita mitäkin. Joulunvietosta nyt ainakin jäi paljon, ja piparien leipomisen menemisestä ystävänpäivälle. Ehkä mun sanojen toimitus oikein osunut nappiin muutenkaan?

Ja niitä nähtyjä elokuvia oli yli 500. Joko olen yksinäinen tai 2010-luvun alussa olen joka viikonloppu katsonut elokuvia lainaten niitä vuokraamosta kaverin kanssa ja juotu ja syöty. Yksi vuosi käytiin elokuvissa 12 kertaa. Sen lisäksi ne elokuvat jotka olen lapsena tai nuorena katsonut, ja mitä nyt striimannut viime vuosina tai käynyt elokuvissa. Tietty osa ihan tullut telkkarista.

Täällä ei varmaan enää käy lukijoita ja tiedän muutenkin olevani yksinäinen. Ei se mitään, tätä härän vuotta ei ole paljoa jäljellä ja sitten on rohkea ja uhkarohkea tiikerin vuosi. Mulle kiinalaiset horoskoopit on arkkityyppejä, en sitten tiedä mistään Carl Jungin tyypeistä.

Huomenna saan tarot luennoista jokusen euron. Alkaa pikkuhiljaa käydä rahat vähiin, kun yhtäkkiä oli mennyt 50 euroa rahastoon... miksi sinne pitää mitään kerätä, no ei. Eikä mulla sit. Söin eilen sipsiä, suklaata, tortillaa liha- juusto ja -salsa, -täytteillä ja en tullut täyteen. Nytkin on vähän nälkä. Yöllä ehkä saatoin juoda vain vettä ja mennä takas nukkuu, mutta miksi mun nälkähormonit ei jätä rauhaan!!!

Joukossa lihavoittuu. Varsinkin mun seuraan.

Ilta kirjoittamisen paikka

 Oksensin vähän suuhuni. Olen kirjoittanut vaihtarivuodesta englanniksi tarinaa 2 sivua yli tuhat sanaa. Hamsteri päästeli jotain kärsiviä ääniä joten tsekkasin vähän häntäkin. Ettei vain olisi covid neidolla?No niin 1800 sanaa!!! Ja ylläripylläri nyt kirjoitan jo kuin Agatha Christie XDXD


ylläripylläri lähti fanifiktiosta liikkeelle tarinan kirjoittamiseni tällä erää

Wikipedian mukaan kolonialismi on nähty rasismin ilmentymänä ja aiheuttajana

 Miksi mä nykyään itken joka elokuvan lopussa. En vuolaasti, mutta tulee sellainen nostalgiaryöpyn naamanväännös ja silmänurkat kostuu. Katsoin Trainspotting 2:sen. Katsoin Trainspottingia joskus tietokoneelta, kun asuin isovanhemmilla, isoisäni käski lopettaa katsomasta tuollaista paskaa. No joo, ehkä siinä oli jotain perää siinäkin. Huumeita, hallusinaatiota, vessanpönttöön sukeltelua. Valkkaa elämä, eiks jeh.

Jokohan se uusin Matrix olisi kohta jossain nähtävillä :D Potter näyttelijätkin on vauhdissa jossain. Taru sormusten herrasta tulee uusinta sarjaa. Ei se katsottava eritoten tule loppumaan. Se on vain samoja vanhoja tarinoita.

Tilasin eilen illalla lähikaupasta jotakin mättöä ja niillä ei ollut mitään saatavilla enkä sieltä muutenkaan ikinä löydä mitään. Kallista kuitenkin. Cittarissa jos viittisi lähteä kauemmas, olisi euron päivät. Joskaan mitään mielenkiintoisia tarjouksia iskenyt silmään.

Katsoin eilen yhden patreon podcastin englanniksi lokakuulta, missä ne vaan jutteli kaikenlaista etäyhteyksillä. Lähinnä Tiger Kingistä ja kummitus kokemuksia kummittelukierroksilta jotain. Patreoniin heitin reilun euron, että kuulee ne. En jäänyt kolmelta yöllä alkavaa jaksoa katsoa. Nukuin ihan hyvin. Lähinnä pelaan Merge Mayoria (tasolla 31) aina kun energiaa on tullut lisää joka välissä.

Ensi viikolla pitäisi luisteleen mennä. Jos lauhkenee toi sää, olen aina ihan jäässä. Ai niin, mun piti kai vetää päähän toi vaalennuspurkki... en kyllä käytä mitään hammasharjaa sen levittämiseen niin kuin leffassa yksi hahmo, hah.

Sähkökin on kallista. Tammikuun lopulla seuraava sähkölasku. Menee joku yksi kWh per päivä. Kalleimmat laskut taisi tulla 2017 kun eksä pelasi pasianssia koneellaan koko ajan? Eipä ole häneltä rahoja saanut mihinkään elättämiseensä, mokoma siivelläeläjä silloin ei maksanut vuokria eikä mitään. Kuuntelin kaikki yöt surullista musiikkia kuulokkeilla ja samassa sängyssä reunalla poispäin hänestä.

Mitähän sitä olisi. Kirjoitettavaa. Eilen olin 10 minsaa kuntopyörällä tyhjin vatsoin herättyäni, join lasin vettä ja menin nukkumaan takaisin. Heräsin kolmen jälkeen. Sellaisia päiviä ollut pari tässä lähiaikoina, vaikka yleensä hereillä viimeistään näihin aikoihin.

Tylsää todellakin eilen ilta. Itsenäisyyspäivän siivoilin. Iltaisin tekee mieli syödä jotain lohturuokaa, oli se sitten hernekeitto tai suklaamannapuuro. Aamuisin ei huvita niin syödä, vaikka saattaa sitä silloinkin tehdä. Jojoilen tässä 125 kilon paikkeilla. Vaikea lihoa enempää. Maha ei vedä.

Miksi mun silmät edelleen tuntuu siltä kuin olisi itkenyt? En tajuu. Ne reunat jotenkin väsynyt. Toisaalta itkin kerran niin paljon että luomet turposi. Muistaakseni aloitin joskus 5 maissa ja lopetin 1 yöltä, noin suunnilleen. Mitäkö itkin? Ettei kukaan rakasta minua. Joskus huusin koulun jälkeen, että koko kylä kuuli, ja iskin nyrkillä seinää tai potkaisin ovea vähän, mutta lähinnä turhautuneena- kun koko päivänä ollut vaihtanut kenenkään kanssa sanan sanaa.

Elämä on vaikeaa todella. Jos on tyhmä niin sitä ottaa nyrkeillään sen mitä saa. Huijaa, varastaa, juopottelee, käyttää huumeita, käyttää aseita, alasti pallottelee ja raha ja maailma on vastaan. Mutta lähinnä se on kaukainen maailma minulle. Ja varmaan monelle muullekin jos ei huligaaneja tapaile tai junaile huonoilla asuinalueilla. Minkä sille voi mihin syntyy. Ystävät valitsee. Seura tekee kaltaisekseen. Tilaisuus, petos. Aika löyhät moraalit. Vetoaa tunteisiin koska olen hyväkin ihminen eksän mielestä. Opin vetää rajat vasta päästyäni siitä eroon. Nyt on rajat ja muutkin jalkoväli raajat ollut melko kiinni tässä vuositolkulla.

uhreja?

Latasin sims4:seen jotain modeja mutta en ole vielä oikein osannut niitä käyttää. Tarkoitus oli kai luoda dystopinen örkkimörkki maailma, jossa tulee murhatuksi... alkaa olla myöhä, en muista millä sai auki sen minne laitetaan koodeja esim. että saa lisää rahaa joten mun Mike Myersit saa luvan hankkiutua duuniin. Krooh... Jos se olisi simppelii niin kaikki tekisi niin

 Ahdistus. Siivosin tunnin. Järjestelin. Heitin menemään vajaita purtiloita hyttyskarkotetta, käsivoidetta, jalkadödöä, vartalorasvaa. Ei oikein vaikuta siltä että olisin saanut mitään aikaan. Siirtelin tavaroita. Trollokit sillä aikaa iskenyt Kaksvirtaan mun äänikirjassa. Commu sovelluksessa oli parikin ihmistä joista toinen tarjosi siivousapua ja toinen järjestelyapua. Niiden innoittamana. 

Tämä on kyllä ihan mahdoton sekasotku kaikenlaista sälää. Putkiloita, papereita, seikkailevia sukkahousuja. Pahvilaatikoita ja muovisia säilytyslaatikoita meikkejä, korillinen lankoja ja pinoja kirjoja. Mukeja täynnä yli sata kynää, tussia, värikynää ym. Vaatteita kuivumassa tai ryppyisiä tyynyliinoja. Haaroista kuluneet farkkuja ja sortseja. Teippejä, elastisuutensa menettäneitä hiuslenksuja, tyhjiä paristoja ja avattuja shokkivärejä. Hiuslisäke ja peruukkilakkeja, vajaita pulloja vanhoja hajuvesiä, korusormuksia, kestokassi puolillaan vessapaperirullia. Tuohipukki, marmorikuulia tarjoilukulhollinen, lakastuvia huonekasveja joita kastella, nahistuvia omenoita boolimaljassa, ruskea lahjapaperirullaa... airpodsien, chromecastin ja oculus quest 2:sen laatikot. Teipillä tai sinitarralla seinillä roikkuvia akryyliväri maalauksia tai kuvia jotka olen tilannut paperisina kuvapalveluista, yksi joulukortti joka tuli jo marraskuussa. Sen sijaan en löydä sitä kuvaa joka otettiin viime vuonna perhepotretti valokuva.

Kädet tuoksuu käsivoiteelta jonka käytin loppuun. Roskia on iso Prisman kassillinen ainakin vietäväksi. Roskaahan kaikki täällä onkin turhaa. Mikä ei tuota iloa. Tuottaa ne kyllä jotain, savua tai liekkiä tai tuoksua, väriä kasvoille tai sitten ne vie virtaa, tai ne voi pukea kotona päälle, tai ne on astioita jotka tosiaan toteuttaa hommansa sen ajan kun ne vaan on... Löysin sen vuosi sitten ostamani heijastimenkin. Ei ole oikein paikkaa, mihin laittaisi kuiva-aineet tai kuivat astiat. En yletä jääkaapin yllä olevaan kaappiin oikein. Tamperelainen, Uniikki lehti, Vedenhuollon lehti, S-ryhmän lehti, voimassa olevat alennuskupongit jonnekin pitseriaan. Verhot ja nipsut jotka sain äidiltä mutta en ole saanut roikkumaan. Lämpökynttilöitä, suitsukkeita. Hamsterin tavaroita, mökkiä jne. Rei'itintä, niittikonetta, askarteluveitsi, jokin vanha modeemi, silmälasikoteloita ja laatikollinen silmälaseja vanhoilla resepteillä vuosien edestä. Melko varma että eksä varasti mun puisen Lontoon lentokentältä ostetun matkamuisto tiimalasin. Tai sitten kanahäkissä on vielä jotain... ainakin valoherätyskello ja maljakkoa, lisää kirjoja, kaulin. Heitinkö roskiin sen pinkin hiiren? Nyt kun mulla on toi musta pelihiiri, eikä se kelpaisi muutenkaan kenellekään, kun se näyttää likaiselta tai pinttynyt mun käden rasvat siihen.

Sellaista tiädettekös, mikä ei edes menisi kirpparilla. Tai jos menisi, niin joku typerys laittaisi poistolaatikkoon.

No, siis ei mulla tässä mitään periaatteessa ideaa ollut listata tavaroita. Pöly ehtii laskeutua taas ennen kuin järjestelen, tai ns. siivoan. Korjaan tavaroita talteen, samanlaisia samaan paikkaan, tyhjennän ja täydennän säiliöitä tavaroille. Ne on kuitenkin kaikki melko lailla näkösällä. Ehkä täällä ei huomaa työtuolin jalkojen sinisiä maaliroiskeita. Mutta tänään käänsin istuintyynyn toisinpäin. Laitoin pelikoneen telkkarin taakse lataukseen. Älä edes kysy mitä mulla on keittokomeron ala-kaapissa roskien sijaan. Minkämuotoisia mun piparimuotit on. Mihin laitan jääkuutioita pakastimesta. Kuka syö mun herneet, sen sijaan että vedän itse nenään.Omissa maailmoissa

 Kuuntelen Ajan pyörän ekaa osaa katsottuani viimeisimmän jakson striimauspalvelusta. Pyykit on pyörimässä ja tiskasin. Tein tehtävälistan tälle kuulle muistikirjaan. Siellä on hiusten vaalennuksesta kaikkea postimerkkien saattamiseen kansioon. Isoin urakka on ehkä pestä pyykit jotta mulla on vaatteita kun menen joulunalusviikolla hamsterin kanssa sukulaisiin. Ja muutenkin pakata ne mukaan. Täytyy käydä varastossa jos mun matkalaukku on siellä, mutta taitaa se pienin olla kaapissa ylimpänä. Kuusi pitäisi hakea ja koristeet oikeasti... vaikka en joulua kotona vietäkään. Tein kananmuna voileipiä ja söin valmisruoka keiton mikrossa lämmitetyn. Voisi vähän opiskella Painoviestinnän tekniikka kirjasta jotain ennen työkokeilua. Ehkä otan sen mukaan. Kuten myös läppärin ja switchin. Voisi pelata lisää uutta pokemon peliä. Lähinnä puhelimen ruutuaika kasvanut ja se on jo 9 tuntia ollut päivässä viime viikolla. Ei se voi pitää paikkaansa. Sehän olisi mun koko hereilläoloaika tai enemmän.

Muistan katsoneeni Robert Jordanin Ajan pyörä kirjoja Isojoen kirjastossa. Mutta sen sijaan luin Stephen Kingiä tai... kaikkea muuta fantasiaa? TSH:t luin joskus 10-vuotiaana tai alle. Hobitin ahmaisin myöhemmin, samoihin aikoihin kuin Robinson Crusoen, tai ...luinkohan loppuun sen Jules Vernen englanniksi? Olen lukenut tänä vuonna ehkä puolet mun tavoitteesta. En millään ehdi kuroa umpeen vaikka lukisin kaikki noi kirjat jotka mulla on. Pitäisi vielä olla toiset saman verran kesken, tai no ehkä onkin...

En tarvitse tablettia. Älypuhelinkin on jo liikaa. Toisaalta olisi e-kirjoja kiva lukea, joltain kindle laitteelta. Se on yhtä huono diili kuin virtuaalilasit. Pelejä pitäisi ostaa mutta alkuinnostus on kuin 3D telkkareilla. Olen niin analoginen eli digitaalisen vastakohta?

Sitä paitsi täälllä on hädintuskin 20 astetta sisällä eli melko viileä. Mieluummin vain palelisi peiton alla tai jotain. Kävin kaupassa tänään. Ostin tupakkaa, kilon sokeria ja sen valmiskeiton... ei tehnyt mieli mitään sesonkijuttuja. Ostin vuoden pro version Perfect365 sovellusta eilen illalla. Sitten olen muutaman euron laittanut digitaalisiin ostoksiin peleissä... huomenna maksan vuokraa, eikä taida jäädä paljoa käyttöön enää. Ensi vuodeksi voisi varata hammastarkastuksen, kun eräs lupasi maksaa... en oikein ole pessyt hampaita, mutta mulla on suuvettä.

Onkohan Dragonlancesta tehty äänikirjoja tai sarjoja. Jotakin uutta sarjaa pitäisi lähivuosina tulla TSH:sta. Katsoin kauhuleffan adventtikalenterista. Mun mielestä Hollywoodista puuttuu hyvät tarot kortteihin liittyvät kauhuleffat. En ole googlettanut vielä koko asiaa, mutta yksi suomalainen miesnäyttelijä sai melkein koko kaaren hahmolleen tuossa. Sen suomalaista aksenttia ei oikein edes loppuviimein,  huomannut kun se piti suunsa niin kiinni ja puhui matalalta.

 Selviytyjiä tulee taas ulkomailta enkä ole yhtään perillä niistä edellisten vuosien "legendaarisista" pelaajistakaan jotka he nimeää esikuvikseen. Katsoin vain sen kauden loppuun, missä oli pelkkiä edellisvuosien voittajia- joten nyt jos tulee niitä kausia niin tunnistan kuka voittaa.

Eikä mulla sitten... täytyy keskittyä äänikirjaan ja laittaa pyykit kuivuu jne. Tylsääpä. Viikonalkua. Itsenäisyyspäivää... en mennyt vähävaraisten jouluaattoa viettää yhdeltä keskustorille... 

Kun kapasiteetti parantaa joukkoja ylittyy, loput kuolee, joten älä ota velkaa parannusjonoon

 Elämä on valintoja. Elämä on kuin Postin uutiskirje, jossa ne mainostaa avanneensa uusia palvelupisteitä, mutta kun sen avaa, niin sieltä ei löydy mitään infoa niistä. Mulla on vielä kuusi tupakkaa ja kävin ostamassa niitä perjantaina ja nyt on jo sunnuntai ja yleensä mulla menee aski päivässä, mutta elämä on niin kylmää kuin ryssän helvetissä, että aina kuitenkin loukkaa jotakin sanavalinnoilla tai syödessään possuja.

Mä en ole syönyt tänään vielä mitään, kun paastonnut peiton alla, että koska ei olisi sieluun asti halla.

Juttelin bestiksen kanssa puhelimessa ja siitä saisi ehkä luistelukaverin jossain vaiheessa. Noi muut kaksi tai perääntyä, toisella pipi nilkassa ja toisella töitä.

Jouduin tilaa markkinointikiellon puhelimeen, kun se meni umpeen ja sieltä tuli puheluita tosin en vastannut muutenkaan kun puhelimen on aina Älä häiritse- tilassa. En ole klikannut muitakaan huijarilinkkejä, vaikka rikollisia on liikkeellä uusin tekniikoin, kun ihmiset on nykyisin enemmän kotona.

Multa taidettiin huijata toinenkin kymppi... yritin ostaa netistä Spotify premiumia 1kk mutta ei ole kuulunut koodia. Jätin TrustPilottiin taas 1 tähden arvostelun.

Ainakin eilen syömäni pitsa oli täytettä täynnä. En yleensä ota mitään mausteita paitsi ehkä ranskalaisia mun kinkku-ananas pitsan kanssa, mutta nyt oli rucolaa ja vuohenjuustoa ja pippuria, jalapenoa jne. Minimitilaukseen vain euron lisätäytteitä.

Shoppailin Sokoksen verkkokaupasta lahjoja naisväelle nyt kun ehdin vielä postiin niitä hakea ja ne toimitetaan kolmessa (miljoonassa) erässä, argh. Lahjat on oikeastaan vähän niinku ostettu, että pystyy pari viikkoa vielä syömäänkin jotain kotona ja jos tulee jotain menoa tms. Maksettuani laskuja. Ihan kätevää juttua ostin. Kerron että bio-oil ei oikeasti toimi pienellä paperilapulla, jottei hän suuttuisi kun näin sen hänen vessassa, ja annan jotain koko vartalon yrttihierontaöljyä. Tuoksuuhan bio-oil kivalta, mutta itsekin siihen nuorena tuhlasin rahat turhaan moneen pulloon ja raskausarpia tulee silti.

Roiskesuoja, hiusharja, retinol ampulleja ja mulle silmänalus peitevoide ivory värissä sekä halpis mutanaamio. Kerroinko että hankin flying tigerista kaikille osallistujille hupaisat päähineet/asusteet jos vietän perheen kanssa?

Mun pitäisi kiinnittää heijastin johonkin mun kolmesta talvitakista. Ihan perus pyöreä. Syödä loput piparitaikinat pakkasesta. Hakea se kuusi sisään, pieni polveen ulottuva jossa keijuvalot. Vuosi sitten siinä oli jo foliosta ja vessapaperirullasta itse niitattu tähti.

Joulusiivousta en ole vielä edes ajatellut. Se Taru sormusten herrasta sotapeli johon käytin 2-3kk ja pelasin ekan kauden läpi lähestulkoon roikkuen top200:ssa pelaajia, niin on nyt siis tauolla kunnes seuraava kausi alkaa roolipeliserverillä, jonka valkkasin. En tiedä vielä minkä valitsisin, haltiat, ratsumiehet, kääpiöt, tms. Èowyn on kyllä mun lemppari. En haluisi olla kääpiö. Haltioita oli aika vähän, ja tuossa pelissä pitää muiden kanssa tehdä yhteistyötä. Aika moni mainosti menevänsä Rohaniin tai Gondoriin? Niissä missä olinkin jo. Saisivat kyllä ottaa chillisti ensi peliin. Mutta jotkut on säästellyt joukkoja ihan pelin lopuille, eikä ansaitsisi enää saada sotaa aikaan.

Tein otsikon. Strategisesti vain kartalla nappailla ruutuja, rakentaa linnakettaan, käyttää voimia, sopivasti rahat joukkoihin, ja kolikot, tehdä sivutehtäviä, keräillä esineitä sotamarsalkoille ja omia joukkoja kulkettaa kartalla.
Noh, mieluummin käytän tuntikausia muissa peleissä poksautellen yhteen samoja esineitä ---koska se on simppeliä ja siihen muodostuu rutiini missä mitäkin on ruuduissaan näytöllä.

Pelistä kertoo hyvää se, jos niillä on discord serveri. Mullakin on, sinne menee mun päivitykset yhteen kanavaan. Siitä ei monikaan tiedä.