Translate

-

Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

kävijäpiikki

Kaikke ne joille en ole morjenstanut

 Hikan perään haukotus. Raukea olo mutta täys.  Ilmaiset hernekeitot. Tehtiin kasvismuhennos provencelaisittain, ihan vegaani. Siihen kylkeen voissa paistettua lohta. Kaivettiin kasvimaan takaa perunoita. Kesäkurpitsaa, kurkkua, tomaattia, omenoita puusta. Marjoja hilloa mehua. Otin mukaan kaiken viikossa pilaantuvan ja talven varalle jäi. Kaappini on nyt täynnä. Saunakaljan nautin. Otin paljon kuvia hyönteisistä. Kaappiin sain soijarouhetta lisää, sokeria, munia, pikapuuroa. Join ison pullon cokista. Mietin jospa sitä nukkuisi parvekkeella? Osallistuisin siihen muuten -ulkosalla nukkumiseen, paitsi joutuisi kuunnella naapurista selostusta ja kommentteja.

Varmaan kohta annan hamsterille palan omenaa ja vaihdan vedet. En taida jaksaa tänä iltana vaihtaa sen puruja. Ehkä pitäisi. Tuossa pidin taukoa ja annoin hänelle lisää ruokaa ja namupalaa ja vedet, mutta myös heinää ja kuivia koivunlehtiä sun muuta ylitse jäänyttä kuivaa oksaa ja pähkinää... otin surutta käsin pois kakkoja. Ne olikin siististi jätetty oven ulkopuolelle...


Eikä tässä mitään hätää ole. Taidan suunnata nukkumaan kohtapuoliin.

Hymyile kuin Hangon keksi

 [17.12, 27.8.2021] hyväkajsa…!: Kattoisko BumtsiBumia tänään. Mulle tulee mieleen vaan isäpuolen veljenlapsi joka tapitti pelkästään sitä aina ja söi makaronia, lempiruokaansa.

[17.12, 27.8.2021] hyväkajsa…!: Ja tietty sen Markon naminami elämänohje hieroa mahaansa

[17.13, 27.8.2021] hyväkajsa…!: Mitenköhän kauan siitä on kun toi pyöri ruuduss..

...

88.jpg

Musiikin merkitys elämälleni on toisaalta nolla mutta toisaalta enemmän. Ainakin se on pilannut mun elämän ja siihen on pystynyt vain äitini ennen, jos ei lasketa lääkäreitä ja lääkkeitä.

No mutta niin. Piristy ja kuolet. Multa loppuu akkukin tuossa? Voihan kuolinsyy. Aika rankkaa olla yksin ja näinkin pitkälle kasvatettu otus. Aivokasvain tai jokin sisäelin tulehdus. Vanhuus. Kaikkeen voi kuolla jopa siihen että jää kulli saunanlauteiden väliin. Sori huono vitsi? Olen melko vakava. Manailen. Mutta kaikki on väistämätöntä. Ei muuta kuin lelu kainaloon ja taantumaan. Niin, mille tasolle?


Kolmionmuotoisen kudotun huivin alla

En helvetissä. Nyt ei huvita nähdä kädenjälkeäni. Nukuin pitkään pitkästä aikaa. Viikonloppu edessä. Eilen join kaverilla pari tlk ölutta ja siiderin taas seuraksi mutta siihen loppui. Seuraavan kerran kun menen menoihini, voi olla että pitää ottaa nysselippu laskulle. Tai sitten kävelen, mutta en jaksa. Himputin hikoilu?

Meikän kuntoutusarviointi ennakkotehtävät tein eilen. Sitten meni yli tunti kun leivoin mokkapaloja. Siihen tarvitsi vaikka mitä. Nuolijaa, kippoa, saatika nonparelleista kahvista voihin ja leivinjauheesta kaakaojauheeseen, tai tomusokeri ja sokerit ja munat, mikrosta vatkaajaan. Laittaa uuni päälle, leikata pala leivinpaperia, ja silti kun vein palan kaverille hän valitti. En ollut jäähdyttänyt päällystä kovaksi. Viimeksi kun vein ulos mokkapala pellin, se oli pahaa. Nyt ei mahtunut partsille.

En tiedä miksi mulla on nälkä nykyään koko ajan. Ehkä siksi kun ruokaa on niin vähän kaapissa.

Kävin subissa päivän subilla eilen illalla. Sitä edellisenä iltana kai pitsaa, sitten jotain ranskalaisia jne iltasyömistä. Kaurapuuro ei täytä mahaa aamuisin. En juo tarpeeksi vettä. Kuitu on kivaa.

Sitten tämä siivoaminen ja tiskaus ja pyykit jaaaaarrrrggghhhhh. Jos mulla olisi jotain muutakin kuin hellan ja nyrkin välissä olo. Niin olo, koska ei se oleminen riittäisi? Sain kauhean paskakohtauksen vessassa kun heräsin ja yritin maailman pyörimisen turhaan pitää ulkopuolella. Siitä tuli huono olo pitkäksi aikaa... mutta olen soittanut niistä jo asiantuntijoille. Mun kohtaukset ei ole mitään!!!!!

Kaikki kyselee onko mulla hyvin ...niin, mikä? Ei voi olla hyvin jos et lakkaa kysymästä. Ole hyvä vain piirakoista ja kakuista ja kaikesta vitun pipari

...stressaan ja olen tiukka vähän kaikesta...

Hei äijä, minne veit uneni? (dude, where's my sleep)

 En kirjoita enää, sanaakaan englantia. Revin vaikka tekokynnet irti. Minulla on univajetta. Se aiheuttaa asioita jotka oli kivaa tietää, jotta voin esittää, ettei niitä ole. Buahahahaha. Nimimerkillä "pieni hymy" joka on suurin irvistykseni pitkään aikaan.

Heräsin samaan aikaan kuin eilenkin. Olisi vain voinut lopettaa ajoissa twiittauksen? Ei sen väliä... automaattinen tekstinsyöttö se vaan lopulta. Täällä hakataan nyt kattoa paikoilleen. Laitoin jo pöytäni takaisin mutta siirtää sitä ennen perjantaita takaisin se metri että hyvää tilaa huoltaa.

Mä kuitenkin laitoin huoltoon joskus talvella viestin jossa uhkasin lain kouralla eläinrääkkäyksestä "jos täällä laskee alle 15" lämpötila.

Kuitenkin innostun joskus tekemään jotain vaikkei minulla olisikaan keskittymiskykyä tallessa. Esimerkiksi asioita joita tein eilen kun tuli vastaan Koskipuistossa ratikkapysäkillä joku kyselemässä 1,5 euroa bussiin, ja onko sulla piriä. Mulla oli 1,55 e antaa kyllä? Kohautin olkia ja joku äijä hymyili mulle kun katsoin oikealle.

En pysty kuulemaan omia ajatuksia tuolta poraukselta. 😭 Ei siis mitään väärää. Eilen tein väärin kun otin heistä kuvan parvekkeeni alapuolella. Jossain maassa ei kuulemma saa "salakuvata" toisten kehoja. Tähtäsin kyllä röökeihin kameraa, kuitenkin syytetään taas minua jos ne jätti tumppeja siihen. 

Tumppi. hihihihi. butt first, no coffee

Mulle ollaan melko normaaleja ihmisiä siviilissä, kaikki jotka kohtaan, paitsi kun voi sanoa mitä vaan mitä tulee vastaan? Esim. This body has rights -paitainen vahinkorattaan kanssa. Responsibilities be like-

Eilen illalla oli kurkku märkä, nyt on koiranilma. 

hyvin parantunut nilkka ja mustan kissan paksut posket

SHEESHxLOL

 Nukuin kuusi tuntia arviolta. Laitoin 10.10 soimaan? Joo, no... silloin alkoi meillä Ryde High:ssa vuonna 2006 se tauko jolloin keräännyttiin luokanohjaajan luokkaan. Meikä vaihtoi luokkaa. En tullut toimeen saksalaisen ja norjalaisen kanssa. Paikalliset... no, siinä oli kaikkea?

1,5 tuntia on NASA:n mukaan power nap eli voimapäikkärit. Sen ajan kesti kiitelty tiimssi palaveeraaminen.

Mun homma? Noh. En ole mikään nuori aikuinen enää.

Paljonko on pintaa ja mitä sanoo tämä jäätikkö? Upotetaan valtamerialus.

Älkää huomioiko. Mun ennakointikykyjä. esim. piilotin mun särkylääkkeet jonnekin oikeasti ja kun etsin niitä sinne katosi alustava hedarikin... ei mikään ole niin epämiellyttävää kuin se tunne etuaivolohkossa.

Eiku... raskain sormin mun on nyt kyllä metsästettävä jotain sapuskaa. Ja kohta menenkin sitten bestiksen luo istumaan iltaa!!? TAAS.

Kystä kylläisyydestä kotia kotsaan

Joka ikisestä seinästä kuuluu työn äänia kun täällä huolletaan pattereita. Aamulla heräsin ilman paitaa, melkein nukahdin uudestaan mutta yleisavaimen saanut tyyppi tuli sisälle. Homma oli ohi nopeammin kuin mun aamupissa tai aamupuuro ja tee, mutta sain sitten huonekalut paikoilleen ja pari jätti villakoiraa sängyn takaa jota tuo joutui siirtää.

En tiedä miksi olen tänään niin viihdyttynyt kaikesta vaikka eilen oli sunnuntai-ilta lähes yhtä tyhjännysväämistä kuin muutenkin... eläkkeellä olo.

Luulisi että ensin laitetaan eläke ja sitten annetaan jotain tekemistä kuten turhanpäiväisiä kursseja. Aina pitää ensin luovuttaa. Jos merkit pitää paikkansa kuten ennenkin...

Mulla on... kaulakoru. Hän esittää luolakauden uhkeaa jumalatarta kuin veistos, joka nykyisessä kauneusihanteessa ei ollenkaan mätsäisi. En tiedä miksi Facebook Datingissa tulee koko ajan osumia englantia puhuville komeille miehille jotka vaikuttavat itsestään huolta pitäviltä ja komeilta, kenties heillä on jopa töitä täällä. Olisi pettymys jos he kaikki olisi catfishejä... haluan vain kuulla oikeita asioita...

No mutta siis aamupäivä meni yhdessä Microsoft Teams testailussa kun annoin kaikki mikrofoni& webbikamera tai kuvien lukuoikeudet ynnä muut "luvat" joilla saa auki koko paskan. En ole tarvinnut ennen, vaikka tili tietty ollut 12-vuotiaasta samoin puhelimen numero on perua rippikoulusta... nopeasti kyllä oppii ja osaan toimia media-alalla... ehkä. Tämä on sen verran kulliyhteiskunta etten paremmin sano ja multa puuttuu kokemus näiden liikennevaloja ylittävien nistien puheiden kanssa. Tai siis, missä se vitsi olikaan ruo kryptojuutalainen joka ei suostunut minulle vitsinsä pointtia kertomaan ja se jäi vaivaa.

On mullakin salatietoa. Sovitaanko niin ja mennään sen mukaan. Lapsikin oppii. Paitsi en ikinä lisäänny. Eikä eurooppalaiset käytä lippiksiä tai cargo pantsejä ja minulla ei ole Englannin ruusua tatuoituna koska olisin niin brittirakas..

Mäen Usko ja mäen Anna. Ideologioita saatikka menetelmiä. En ole edes töissä täällä enkä halua lähteä mihinkään maailmantilanteessa, jossa ollaan


meksikon juanekset kilpaili ibizalla siitä kuka jättäytyy pois..


Niskalenkki omasta kaulasta raaps raaps vitun miuku mauku

 Ainoat pakokeinot on enää ruoka, kirjat, tai sarjat. En osaa niistäkään päättää. Ruokahalua ei ole tai ruokia joita himoitsisi milloin vaan, ja kirjoissa nyt pääsisi hetkeksi keskittyy muuhun kuin miten surkeaa ihmiset onkaan. En tiedä haluanko katsoa Walking Deadin viimeistä kautta vai olisiko se surkea ja katson vain sen takia että joku loppu saatava sillekin ja voisi sanoa katsoneensa kaikki ne.

Voitte siis aistia tyrmistykseni kun oloni on aina yksinäinen... hamsterin herääminen päivällä, tykkäykset, ilmoitukset, loputon kännykän selailu josta ei saa mitään irti tai musiikin kuuntelu ilman mielihyvää on kaikki pientä...

Hetkiä kun en halua mitään. Voisin tuijottaa kättäni. Kadota takavasemmalle yläviistoon.

Olisi helpompaa ostaa e-kirja