Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 9. elokuuta 2021

Ei tällä naamakertoimella ikinä töihin

 Olipas hyvä että kysyin. Koska sitä infoa tulee. Ilmeisesti jono on 4kk. Jos olisin saanut joskus joulukuussa puhelun, olisin vähän yllättynyt. Tuetkin loppuu vuoden loppuun, niin en pääsisi minnekään kurssille. Toimeentulotukikin on isompi kuin mun tuet. En edes vastaa puheluihin koska mun puhelin on enimmäkseen Älä häiritse -tilassa. Ja noi on jo kiinni kun kello on neljä. Soittivat klo 12, ja sitten olen laittanut sähköpostia niille ja sossulle tekstareita tässä välissä.

Kelalla meni 64 päivää päättää yksi kuntoutuskurssi, vaikka lupaus oli 32 päivää. Jos kuntoutustuen päättämiseen ollaan luvattu 45 päivää niin mulla olisi 100 päivää vielä mahdollisesti miettiä miten 2022 mä maksan vuokran ja kaikki pakolliset menot, ruoan jne.

Kela niitä ei ainakaan halua maksaa. Enkä mä halua myydä itteeni kun olen niin masentunut eikä sillä rahalla edes tee mitään. "Saat 30 euroa joka laukeamisesta ja saat imeä niin monta kun haluat." Sori mun ennätys on vain tunti.

Mä haluisin elää ainakin kuusikymppiseksi ja täytän 33. Viimeiset 10+ vuotta hakenut joka vuosi jatkoa. Niin, eläkkeeseen. Ja nyt väittävät että se on kuntoutustuki. En halua pois Tampereeltakaan... mutta aina kun henkilökunta vaihtuu niin mä kärsin. Paitsi jos haluan muutoksia lääkkeisiin koska kerran kuuntelivat liikkuvassa psykiatriassa, ettei se risperidone tee muuta kuin sivuvaikutuksia. Lihominen ja tissimaito jne levottomasti nukkuminen. Tiedä sit mistä mun endometrioosi eli runsaat kuukautiset, alkoi, ehkä mulle ei soveltunut muu kuin minipillerit ja niitä ei saanut enää veritulppariskin vuoksi joten vuodin 5 vuotta joka päivä sit.

Mulla on joo ammattitutkinto - mutta näen silti painajaisia joissa mietin kuumeisesti miten kirjoitan lukion kokeet uudestaan kaikki. En päässyt edes  seripainajan avustajaksi. Ei sillä media-alan sisällöntoteuttaja tutkinnolla tee mitään? 5 vuoden kokemus pitää olla että saa harjoittelijan paikan.

Kukaan ei ota mua töihin. Miksi edes enää yrittää kuntouttaa. No ehkä möin puhelinmyyjänä jotakin viimeksi. Saan työeläkettä vuodessa parikymppiä kesätöistä 2007. Sitä ennen saadut rahat nuorena töissäkäymisestä käytin enimmäkseen vaihtarivuonna ja mitä jäi säästöistäni niin katosi johonkin kassakaapista.