Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

perjantai 13. elokuuta 2021

Huonon onnen päivä tämä

 Jaa, pitäisi olla varmaan kateellinen? Paras kaveri etsi osoitetietoja yhdestä toisesta naisesta ja ilmeisesti löytyi elossa. Niillä oli läheinen suhde.

Tein aamulla pellillisen pitsaa ja nyt oon lihottanut itseäni suklaalevitteellä. Laitoin sitä leivän päälle aluksi ja nyt kaavin lusikalla. Vaalea leipä pilaantuu helpolla, on siinä eräpäivää mutta en tiedä heittäisikö menee koko pussin jos siinä on enemmänkin hometta.

Hamsteri kävi heräilemässä mutta meni takaisin nukkumaan. Annoin pinaattia, kierahti sormista. Avasin telkkarin ja sammutin sen kun ei sieltä sitten kai tullut mitään.

Voisi ehkä tai siis "pitäisi" lukea kirjoja loppuun ja väritellä tai lukea uusista tarotkorteista tai jotain. Unohdin eilen pyykit koneeseen... ja banaanikärpäsiä tulee jostain tiskeistä, vaikka niitä vähän joka päivä sörkin paikasta toiseen.

Ei ole tapahtunut mitään eriskummallista tai huonoa ennettä vaikka on perjantai 13. Katsoin jotain kauhuleffaa jossa kutsutaan demoni rakkausloitsun takia. Voisin katsoa sen loppuun, en kyllä edellistäkään pystynyt kun se oli niin komediaa.

Nukuin melko pitkään ja päivä meni siinä ohi. Maksoin tullit bändikamasta ja rahaa ei sitten jäänyt laskuihin. En jaksa miettiä päässäni laskien, miten tätä menoa pärjää.

Aika paljon kirjoitin twitteriin. En oikein muuta tehnyt kuin naama älypuhelimessa ja lukea uutisia ja päivittää jotain... Mun ammattitutkinto alkoi neljä vuotta sitten näissä main jos en väärin muistele. Aluksi meni hyvin mutta sitten alkoi tulla 2/3 arvosanoja koska "ne ei voineet antaa mulle" ykkösiäkään.

Tartun johonkin lukupainotuotteeseen kohta. Aurinko paistaa naamaan. Kuuntelen Spotify Premiumia. Sain 3kk koodin sähköpostiin ilmaista kun vaihdoin kuluttajapanelisti tutkimuspisteeni lahjakorttiin. Tänään tuli jotain post grunge alternative hard rock musaa lisää sinkku yhdeltä bändiltä jonka löysin sattumalta. Siis lempibändini lisäksi joka on ollut Seether 2003 vuodesta. Kaipa niiltä jotain tulee koko ajan, onhan tuosta nyt pari vuosikymmentä kun ovat tehneet musaa.

Tuo vahva kortisonivoide on auttanut nilkan/säären ihottumaan. Pepsi max pullon korkki kieri jonnekin telkkaria kannattelevan hyllyn alle. Kaipa se on tänään juotava. Niin no, tänään on huono tuuri kyllä.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy