ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

lauantai 7. elokuuta 2021

Heissu veissun ei vais...

 Löysin sovelluksen johon voi laittaa vuokralle kodintavaroitaan. Se on nääs tamperelainen äppi myöskin :) Mun mikrofoni on 5e/pvä, kävelykepit/ digitaalinen hyppynaru 1e/pvä, silitysrauta 3e/pvä, 10e/kk 5kg painolevy ja käsipainot, ja ilmanpuhdistin 6e tunti!! Noi on nyt vielä tarkistettavana...

Nukuin viime yönä ollenkaan ja nyt on jo aamu. Oikeastaan aamupalani taisi olla nuudeleita.

Kaiken muun lainaisin paitsi telkkarin, pelikoneet ja jääkaapin hehe- jos siitä saisi kahisevaa tai kilisevää edes 50snt. Antaisin poiskin vaikka mitä jos keksisin vain mitä.

No tuota. Piti vähentää ruutuaikaa. Katselin yöllä sarjoja pari jaksoa. Sovellusten latailun ja pelaamisen ja klassisen kuuntelun lisäksi, ja hamsterin tuijottamisen/ruokinnan jne rapinan kuuntelemisen lomassa.

Tänä viikonloppuna pitäisi saada sitten pakettiin verhot ja tilaa patterien eteen se metri, kun lämmitys katkeaa maanantaina. Luvattiin sähköpatteria lainaan sukulaisilta jos jäähtyy täällä.

Ei pääse tavarasta yli eikä ympäri.