ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

sunnuntai 29. elokuuta 2021

Paljastettu, lahjomaton, uhkailematon ja muutenkin täysin paljailla, ok?

 Kukaan ei minua tiedä. Sunnuntaiaamuna voi googletella vaikka kukkien piirtämistä joka johtaa satasivuiseen graduun Marimekosta. Hyi. Haalistunut on muka ruotsia ja mun suomennokset sun kirjoitusvirheistä, niin mitä?

Heräsin pahoista unista. Niissä oli painajaismainen eksäni ja jokin kaveri dissasi mulle häntä ja hänestä kuvia tai meidän koirasta. Sitten laitoin musaa. Yhtä satunnaista. En tiedä miksi tämä aamupahoinvointi. Söin vasta vettä ja omenaa.

Paino oli samana pysynyt. En ole ehtinyt kuin siristellä auringossa silmiä ja ottaa kuvan haalistuneesta kesämekosta. Tässä on banaaneja, palmuja, papukaijoja, kukkasia. Rusetti kaula-aukossa kielii että alusvaaate halpis. Tämän kesti kuivua. Koskakohan mun asunto kuivuu? Ei täällä mitään kosteusvauriota ehkä ole, silti kun ei ole päällä lämmitystä vaan ne piti tasata ja huoltaa.

Kysyttiin mitä täällä tapahtuu, kun tuotiin pihaan. Katolla ne vain jotain. Tiedotusta kaikkea tullut, en ole pysynyt perässä.

in English: ☀️  Summer has not ended yet. Except it kinda is on it's last sun rays.

---

Tuntuu että olisi nälkäkin, paitsi että enää tiedä mitä syödä. Avaisiko hillopurkin turkkilaisen jogurtin kanssa. Vai söisikö loput omatekoiset mokkapalat ahnaasti kitusiinsa.

Kituset=kitalaki, suu, kidukset, jne kyllä tiiätte

Kitujainen= ei tarkoita erikoisesti juurikaan mitään

Ehkä heijastus siitä kun syön ja istun ja itken ja syön ja heijastun.

No mutta niin... pitäisi vain vähemmän syödä. Eat less voi kirjoittaa vaikka solisluiden päälle. Mulla taustakuvana sivu myproana foorumin niksi -osiosta. Eilen liityin yhdelle discord serverille aiheesta. Sait valita olitko tulppaani, ruusu, päivänkakkara vai... ja sit kalorit/liikunta meni sen mukaan. Voisi pikkuhiljaa noudattaa.

Ei silti että haluaisin laihtua. Eihän se ole mahdollista. En ole ollutkaan tikku. Olen vain liian vastenmielinen nyt. Sitä ei peitä punainen huulipuna, ripsari, tai poskipuna...

Mulla on kyllä urhea hamsteri kun vaikka täällä räiskittiin eilen ilotulitteita niin se silti oli juoksupyörässään. Naapurin koira vähän haukahti. Pelkäävät, raukat. Venetsialaiset? Elokuun vika viikonloppu.

En kestä nälkää, yhtä huonosti kuin paskaa musiikkia spotifysta. Itepähän tämän ahdistuslistan olen tehnyt.