Jos valoisa aika peittää näin hyvin sairauteni niin mitä tästä eteenpäin?

Miten voi olla näin tyhmä! Uusi patti nivusissa tai oikeastaan kaksi eli nyt kolmas. Sen lisäksi oikeassa pikkuvarpaassa jotain mikä näyttää...

maanantai 9. elokuuta 2021

Harrastus vai elämäntapa

 2000-luvun alun kirjat on jo kellastuneet. Revin sivuja irti, väritin värikynillä niitä, leikkasin saksilla, liimasin. Piirtelin ja vesiväritin, tein kollaasia ja kirjoitin lainauksia tohon yhteen sivuun minkä ripustin seinälle. Sain tehtyä synttärikortinkin äidille.

Sain ajatuksen Pinterestistä. Sitten katsonut YouTubesta videoita loppuillan mitä se ehdotteleekaan. Aika jännä jos kollaasin tekemistä voisi opettaa. Tai hamstraamista. Suurin osa katsomistani videoista liittyi siihen että kirjoitat päiväkirjaa, journalia. Loput oli eläinvideoita.

Pitäisi nähdä metsä puilta kun ei ajattelisi liikaa.

Mitähän mä onnistuisin opettaa muille. Laihoille jotain lihomista. Älä tee mitään koko päivänä ja syö tylsyyteen. Jos haluat harrastaa liikuntaa, niin tee sitä vain mielessäsi ja oikeasti siirrät huomiseen. Jos et halua uida, sano että siellä kastuu.

Ei vaan opin tuon jo vaarilta. Rip.

Kiinnostavaa tuossa yhdessäkin kirjassa oli tekijänoikeusmerkinnät. Ettei sitä saa monistaa missään muodossa. "reproduce" tarkoittaa samaa kuin lisääntyä. Se missä on eniten tietoa on tietenkin satunnaista ja vähiten järkeenkäypää jos miettiii vaikka dataa, eli ykkösiä ja nollia. Noh, kai mun piti kirjoittaa tämä englanniksi julkaisuni mutta en sitten. Google translate hoitaa homman huonommin.



journaling. blogging. writing.

ja sitten on leikkaa-liimaa kuvia ja tekstiä ja muuta luovaa puuhaa... robotti aivot ja robotti animatroniikkaa kuten delfiinejä. Deep Blue Sea oli hyvä leffa vaikka kaverini väittääkin että se ohjaaja kiellettiin tulemasta takaisin hollywoodiin kun hän oli niin paska ja nyt se on jonkun Luokkakokous kolmosen mennyt tekee Suomessa ja kaikki palvoisi sitä täällä...

Mulla on yksi leffalippu, en tiedä miten kauan se on voimassa mutta menisipä siellä mitään elokuvissa.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy