Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 9. elokuuta 2021

Harrastus vai elämäntapa

 2000-luvun alun kirjat on jo kellastuneet. Revin sivuja irti, väritin värikynillä niitä, leikkasin saksilla, liimasin. Piirtelin ja vesiväritin, tein kollaasia ja kirjoitin lainauksia tohon yhteen sivuun minkä ripustin seinälle. Sain tehtyä synttärikortinkin äidille.

Sain ajatuksen Pinterestistä. Sitten katsonut YouTubesta videoita loppuillan mitä se ehdotteleekaan. Aika jännä jos kollaasin tekemistä voisi opettaa. Tai hamstraamista. Suurin osa katsomistani videoista liittyi siihen että kirjoitat päiväkirjaa, journalia. Loput oli eläinvideoita.

Pitäisi nähdä metsä puilta kun ei ajattelisi liikaa.

Mitähän mä onnistuisin opettaa muille. Laihoille jotain lihomista. Älä tee mitään koko päivänä ja syö tylsyyteen. Jos haluat harrastaa liikuntaa, niin tee sitä vain mielessäsi ja oikeasti siirrät huomiseen. Jos et halua uida, sano että siellä kastuu.

Ei vaan opin tuon jo vaarilta. Rip.

Kiinnostavaa tuossa yhdessäkin kirjassa oli tekijänoikeusmerkinnät. Ettei sitä saa monistaa missään muodossa. "reproduce" tarkoittaa samaa kuin lisääntyä. Se missä on eniten tietoa on tietenkin satunnaista ja vähiten järkeenkäypää jos miettiii vaikka dataa, eli ykkösiä ja nollia. Noh, kai mun piti kirjoittaa tämä englanniksi julkaisuni mutta en sitten. Google translate hoitaa homman huonommin.journaling. blogging. writing.

ja sitten on leikkaa-liimaa kuvia ja tekstiä ja muuta luovaa puuhaa... robotti aivot ja robotti animatroniikkaa kuten delfiinejä. Deep Blue Sea oli hyvä leffa vaikka kaverini väittääkin että se ohjaaja kiellettiin tulemasta takaisin hollywoodiin kun hän oli niin paska ja nyt se on jonkun Luokkakokous kolmosen mennyt tekee Suomessa ja kaikki palvoisi sitä täällä...

Mulla on yksi leffalippu, en tiedä miten kauan se on voimassa mutta menisipä siellä mitään elokuvissa.