ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

perjantai 6. elokuuta 2021

Keskitien kulkija löytää aina jonkun raon

 Eilinen oli paska päivä mulle. Itkin ja söin. Vihaamani äidinsiskon synttärit oli, se joka löi minulta hampaat sisään kun olin 17. Vitut siskoista ja äideistä saatana. Kukaan ei rakasta minua. Paitsi ehkä mun bestiksen koirat koska ne villiintyi aina kun minä olen siinä. Juotiin kaffet ja tarjosin muhvinsin, pidin koiraa liidelireissun ajan mutta sitten meninkin jo kotiinpäin. Riideltiin tapamme mukaan hänen masentuneisuudestansa kun emme ole kuulemma mitään. Pyys anteeksi kyl. Yli kymmenen vuotta ystäviä ja aina saa kuulostella sen äksyilyitä. Ei mulla ole muita kuin tämä pahantuulinen ystäväni.

Istuin iltaa naapureiden kanssa hetkisen. Annoin jotain kolikoita vastineeksi pirkkaoluesta ja jutskattiin hyönteisistä. Kävin hakemassa lähisalilta pokemonin. Ei mulla sitä ollutkaan vielä. Niin ja tosiaan hakkasin mun ikivanhaa käsikonsolia pinkkiä nintendo 3ds:ää loppuillan pokemon moon peliä. Olen pelannut sitä alle 14 tuntia jotain, menossa viimeiset saarihaasteet... no okei, kaksi vielä. Sitten joskus kun main game loppuu niin ultra beastit. Välillä toki minipelejä.

Twiittasin just mitä oon syönyt tänään eikä ole paljoakaan se. Harjasin töhnää kielen päältä pois jollain lusikan päällä ja onneksi en sentään yrjönnyt, mutta räkimiseksi se meni. Ei ole ruokahalua erityisemmin. Äiti soitti mutta ei pysty kuskaa kauppaa ja kielsi olla tilaamatta kotiinkaan. ;PP

Hamsterin silittäminen saattoi olla eilisen pelastus. Kaivoi tunneleita aktiivisesti. Varmaan pitäisi siihenkin vaihtaa, purut, mutta kun jaksanko raijata kaupalta 2-3 x kilon purupaketteja. Niin. No. Kyllä tämä tästä.

Naapuri kovaäänisesti pelaa jotakin. Kuulin miten sieltä jostain tulee selän takaa toinen ja yhden kerran se mainitsi necromancer sanan joten ei mitään hajua mitä örkkejä vastaan tuo pelailee. Rumia kuiteskin. Ei taida olla kaikki kotona. Kello on yli 21 ja tuota menoa on helpolla aamuyöhön. 

Mulla oli sellainen sivuponnari tänään. Violettiin sävytetyt arskat. Nenän alla finni. Varmaan tullut jostain maskeista en tiedä... pitäisi muuteskin laittaa taas seerumia naamaan kun näytän edelleen tupakoitsijalta. Tylsä iho joka roikkuu ja laajentuneet ihohuokoset värittymisestä mainitsemattakaan??

Mutta joo. Miljardi vuotta etiäpäin niin eipä ole elämää tälläkään planeetalla ja kuka välittää sitten enää ihmiskunnasta. Lyhyen ajan täällä kärsitään eiks jeh