ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 4. elokuuta 2021

Korreloin latinankieleen varmaan

 Mulla on jotain jalkasilsaa, pitäisi viikko laittaa kerran päivässä tota Fungorin voidetta. Se on vielä voimassa vuoden loppuun. Mitään muistikuvaa koska olen sen ostanut, toisaalta yksityiskohdat ei voisi kiinnostaa enempää, koska mun persoonallisuustyyppi on intp- ja mulla ei ole ilmeisesti analyyttisiä taitoja enkun valintakokeen mukaan.

Tein kanakastikkeen johon laitoin korma valmiskastikkeen kokonaan lasitölkin. Keitin riisiä myös 1,5 dl. Olen lopettanut kalorien laskemisen. Kaiversin paloja goudajuuston palasta cream crackersien päälle ja syönyt lisäksi suolakinuski pähkinöitä. Hyviä välipaloja muuten paitsi vähemmän ehkä olisi voinut tunkea mahaa täyteen. Join light colaakin kurkusta. Aamupalaa en syönyt, eiliset vanhat kylmät kahvit.

Kävin toisella vastaanottojalla laserikarvanpoistossa. Huomasin kyllä eron ensimmäisen kerran jälkeen, mutta kolmas pitäisi kuulemma vielä kun ne karvatupit on siellä. Leuassani... en edes aio käydä hirsutismista lääkärissä. Mulla on aika ihottuman vuoksi ensi viikolle. Se toisesta jalasta on parantunut ja ilmaantunut toiseen sääreen/nilkkaan. Tarvitsisin ihotautilääkäriltä vahvimman (nelosvahvuuden) kortisonivoiteen niinkuin viimeksi. Siinä pidin tukisukkaakin. Olin silloin töissä puhelinmyyjänä, ei tarvinnut rapsuttaa koko aikaa --vaikka se tuntuukin taivaalliselta.

Muuta, mitäs. Ei paljoa. En nukkunut edellisyönä. Sitten tuli toinen ilta ja onnistuin nukahtaa, piti vain olla päättäväinen eikä "jos en tunnissa saa unta, noustava ylös". Olin ahdistunut, oli tylsää ja pakkoajatuksia tylsyydestä. Laitoin päivityksiä someen ja kukaan ei laittanut mitään niistä takaisin. Ahdistuin vain kommenteista ruokapäiväkirjan päivitykseen jossa yhden huonon päivän arvioiminen ja yleistäminen että tarvitsen jotain elämäntapamuutosta tai pitäisi syödä välipaloja ym kateellisten panettelua kun kerrankin sain burger kingiä :D Ei vaan, ei ne tainnut lukea koko avautumista. Ahdistus. Ihmiset. 

Latasin sovelluksen jossa olisi "kuuntelijoita" mutta eka kuuntelija oli joku intialainen huumeidenkäyttäjä. Ketään ei tuntunut kiinnostavan yleisessä chatissakaan ahdinko ekan kuuntelijan kanssa. Joku ehkä kommentoi "outoa" että joku sanoisi sellaista. AI JAA. Kerroin laihtuneeni viikossa kolme kiloa ja tämä oli "me too" koska veti, liikaa jotain huumetta, varsin vähättelevää taas mun saavutuksille. Tukea antavan ilmapiirin vastakohta tai jotain

Ballerinat varmaan jotenkin aukaisi mun varpaidenvälit muutes. Ei mulla välttämättä ole sientä, pitäisi vaan jatkaa tuota voidetta varmuuden vuoksi. Diagnosoin itseni, että kävelen liikaa. 15 kilsaa tällä viikolla ja on vasta keskiviikko. En juuri edes laita sukkia kenkiin :S

Toisaalta nyt olisi hyvä hetki pestä pyykkiä. Puhtaat alkkarit loppu. Tai no, sellaiset mummokalsarit tai ei-liian-pienet tippuvat jalasta.

Whimzees hammasharja S on sen hamsterin "hammasharjan" nimi lemmikkikaupasta. Näin eilen että mun neito söi kuivattuja koivunlehteäkin ja en mä tiennyt että ne on syötäviä, ajattelin vain että siitä tulisi kivaa tuoksua sinne sen koppiin?

Kuuntelen tuota yhtä potter podcastia, mutta aloitin kuuntelemaan seitsemättä potterkirjaa suomeksi NextStorysta. Mulla on ruotsiksi se ilmainen kokeilu... epäonnistui yksi 60 päivän kokeilun lunastaminen mutta "juu"

Kääk. Kohta juonut koko appelsiinimehutetran jos en laita jääkaappiin. Jääkaappi oli ykkösellä. Laitoin kakkoselle. En tiedä miten paljon sen pitäisi viedä sähköä. Sähköstä päästäänkin raha-asioihin. Maksoin yhden 150e laskun ja tuskin jää mitään koskaan pitää pitää jokin turvaraja että, saa perustarpeet edes, ettei päädy kerjäämään ruokaa kadulle.

Sähköpostiin pommitetaan kaikenmaailman tarjouksia. En todellakaan tarvitse lisää kirjoja, huonekaluja, elektroniikkaa, taskullisia treenihousuja, muumimukia, enkä muutakaan ole nyt tilaillut? On mulla ihan liikaa jo. Tavaraa joka ei täytä tehtäviänsä.

Kautta likaisten varpaitteni, teillä oli yksi työ.