ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

torstai 19. elokuuta 2021

Hujopit heilui enemmän kuin itse ratikka

 Taksi olisi ajanut oven eteen jos olisin poliitikko? Toivon että ne oli tulevia lääkäreitä ja kommentoi toisilleen vain mun käsidesin hajua. Mulla oli silmälasit huurussa ja niiden maskit/huput peitti kaiken. Vaikka olisi olleet kuuluisia tiktokkaajia.

Just alkoi sataa kotimatkalla. Mitä sitä nyt vajaan kilometrin olisi pysäkiltä. En juossut. Loput viisi metriä. Pikalähetys kastui ja raikasti kovasti tuo kesäsade! Naapuri tuli myös koiransa kanssa rappukäytävään kun riisuin ja kävin pissalla ja kaikki sieltä kuului ainakin mulle. Märkä poika ja haetaan pyyhe jne.

Huh. Jotenkin hemmoteltu olo. Sain mahan täyteen jotain nopeaa eikä tarvinnut kuin lämmittää vesi ja se vaikutti lämpimältä aterialta vaikka ei ollut edes lihaa. Taisi tulla himo teehen. Siinä on mahtava kilohinta teelehdillä. Menenpäs itte poimimaan ai niin joo... tuolla on vain sieniä??!

Sateella kasvavat. Ennen lähtöä yritin värjätä paitaa keltaiseksi tie dye -tekniikalla. Solmuvärjäys. Niin. Siinäpäs vasta huonoa ainetta. Kärkkäiseltä hankittu joskus yli viisi vuotta sitten. Valkoinen paita tuli entistä valkoisemmaksi ja keltainen pissankaari siihen eteen, takaa ehkä menisi.

Kaveri soitti olisi tarvinnut lainaa. En ala lainaa sukulaisilta että voin hänelle lainata. Itsekin lainasin eilen tuttavalta viisi euroa. Yletyin puhelimeen ja näppäsin jotain kahteen kertaan ja signaalit ristiin.

Mutta se tässä sekoilussa on hienoa että tuota...