ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

tiistai 31. elokuuta 2021

Jos kiipeillä haluat nyt, niin olisihan tuossa jo valmiina kohta telineet

 Råkas blogi, tässä on ollut vähän kiirettä. Pauketta, kolinaa, jalkojen töminää. Ruttuun mennyttä kourua mun parvekkeen katossa. Ne haluaa katolla tehdä jotain.

Mitäköhän on pohkeet ja tikit viroksi? Paljonko hamsterini stressaantuu? Ja mikä ihme on torstai 2.8.? Olisiko kuitenkin jo syyskuun toinen. Jos silloin pitää kulkea jostain vaikeasti, niin en kyllä lähde minnekään ilmansuuntaan.

Aamulla kävin terveysasemalla, niin törmäsin kaveriin jonka häissä olin ollut, halattiin. Hän ei uskonut että nähtäisi sairaalassa, mutta olin kyllä kertonut että käyn neljän viikon välein joten mun tuurilla mahdollisuudet vain paranee.

Nukuin unilaitteen kanssa 9,5 tuntia ja silti otin päikkärit kauheassa paukkeessa ja teräspuomien liikkuessa ylöspäin pitkin seinää, poraukset ym.

Tein lettutaikinan ja pari lettua mutta tulin melko täyteen. Ehkä jatkan sitä toiste? Hikoilin ja kävin partsilla huomioimassa vahingot. Täytyy kai soitella siitä vuokranantajalle. Mun on muutenkin pitänyt soittaa, mutta olin viikonloppuna poissa ja tällä viikollut ollut tiivistä kuntoutusarviointia etänä.


Huh huh. Kyllä tilanteet muuttuu. Parashan jos ei tekisi mitään, antaisi vain kellojen käydä ja pitää matot lattialla ja seinät pystyssä ja katto pään päällä.