ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

lauantai 7. elokuuta 2021

Rajumaisa Ruttusen älykorjaamolla, hoi oikosulut

 Muhun ei luoteta. Jokainen puhelin jonka olen ostanut(yleensä kytkynä telia kaupasta), ja myynyt jollekulle muulle, niin aina ne on väittäneet että olen heitä huijannut. Vaikka olisi ollut suorastaan avaamattomana paketissa olen saanut pienemmän summan kuin millä sen ostanut. Nyt kaveri väittää että olen pettänyt hänet. Olisiko käyttäjässä vika.

Ja sitten tyyliin antaa puhelimen pois, vaikka äidilleen, eikä maksa mulle sitä kokonaan, tai heittää koko paskan asvalttiin koska siinä oli jokin naarmu muka valmiiksi... exän puhelimet maksoin eikä siitäkään saanut mitään rahaa.

Mulla alkaa keittää. Miten mä kehtaan ikinä myydä mitään jne.

Pitäisi olla selkeät sopimukset. En mä voi vaikuttaa puhelimiin. Mulla oli kerran iPhone4 jolla ei voinut soittaa ollenkaan, kun sieltä ei kuulunut mitään. Silti rakastan Applen tuotteita. Mulle tarvitse olla katkera.

Kajsa ja laitteet.