ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

maanantai 9. elokuuta 2021

Aivan turhaan heräsin, ja turhaan muistelin, ei ole tietoakaan

 Haha, mun unet yrittämässä saada järkeä päivittäisistä peloistani ja muista uhkista, joita sitten aivot käsittelisi. Seikkailuja. Autiota saarta ja jonkin homon voitelua. Näin unia, mutta oli herätys. Mä oletin että ne aloittaisi mun kämpästä sen remonttioperaation mutta kai ne olisi laittanut jonkun tiedotteen missä lukee niin.
Toisaalta unet on satunnaisia sähköpurkauksia.
Eilen oli melko rento sunnuntaipäivä. Pelasin Miitopia peliä, olin läppärillä ja laitoin nettishoppailu koriin muumeja ja muita kalentereita, en silti tilannut mitään. Keitin mannapuuroa, aamupala oli maksalaatikko, siinä välissä leipää ja juustolevitettä ja pullo sokeritonta limsaa. Katsoin YouTubesta luennon kasvipohjaisesta ruokavaliosta, ja sitten telkkarista 1992 Batmanin paluuta taustalla. Kaupasta hain vain askin, hikoilin kunnolla vaikka en tehnyt mitään... pesin pyykit. En imuroinut vaikka suuri tarve olisi. Pelasin pokemon go.
Huomenna lääkäriin ihottumasta. Saisi luvan mennä viikko nopeasti. Ei sillä että olisi mitään mitä odottaa. 
Mun elämänhalu on melko hyvin jo tapettu.
Jos et osaa ottaa muiden vittuilua, siitä että olisit jotenkin sekava, niin älä koskaan kirjoita mitään nettiin, ja kestää muita vihjailuja esim. päihteistä tai kenkäkaappiin paskomisesta. Sen todisti tässä yksi kirjoitus fb-ryhmään jossa kommentit jotka sai tykkäyksiä eivät tajunneet asiasta mitään ja mun omat, asialliset kirjoitustani selittävät, sai vain ivaa vai vihaa aikaiseksi. Poistin sen kirjoituksen sitten. Ihan tarpeekseni sain aiheesta. En edes mene yksityiskohtiin kun he käänsi kaiken mua vastaan.
Ei kuulu mulle mitkä päihteet teillä on mielessä. Nettikirjoitukset sai mulle diagnoosin aikaan ja kirjoitin vain päiväkirjaa jonka naamioin ettei muut tajuaisi sitä. Mun älykkyysosamääräkin oli jotain 125 ja sehän on pelkästään rikos. Nykyään en osaa mitään ratkoa. Jotkut ei vain ymmärrä suomenkieltä. Monimutkaisia asioita. Sitä miten epäreiluja ovatkaan. Miten mulla voi mennä kaikki asiat niin metsään. Valehtelijaksi sanotaan vaikka seison sen takana, mitä kirjoitan. Ihmiset vittusaatanan perkele, en mä teille nyökkäile.
En syytä itseäni mistään koska olen ainoa joka minua puolustaa missään ikinä. Ja jos menee ääni siinä puuhassa niin sitten olen ollut "vaisu" vaikkei fyysisesti kestä puolustaa. En vain saisi olla olemassa. Kyllähän yksi umpilisäke jo tietää sen.