Translate

kävijäpiikki

Huonon onnen päivä tämä

 Jaa, pitäisi olla varmaan kateellinen? Paras kaveri etsi osoitetietoja yhdestä toisesta naisesta ja ilmeisesti löytyi elossa. Niillä oli läheinen suhde.

Tein aamulla pellillisen pitsaa ja nyt oon lihottanut itseäni suklaalevitteellä. Laitoin sitä leivän päälle aluksi ja nyt kaavin lusikalla. Vaalea leipä pilaantuu helpolla, on siinä eräpäivää mutta en tiedä heittäisikö menee koko pussin jos siinä on enemmänkin hometta.

Hamsteri kävi heräilemässä mutta meni takaisin nukkumaan. Annoin pinaattia, kierahti sormista. Avasin telkkarin ja sammutin sen kun ei sieltä sitten kai tullut mitään.

Voisi ehkä tai siis "pitäisi" lukea kirjoja loppuun ja väritellä tai lukea uusista tarotkorteista tai jotain. Unohdin eilen pyykit koneeseen... ja banaanikärpäsiä tulee jostain tiskeistä, vaikka niitä vähän joka päivä sörkin paikasta toiseen.

Ei ole tapahtunut mitään eriskummallista tai huonoa ennettä vaikka on perjantai 13. Katsoin jotain kauhuleffaa jossa kutsutaan demoni rakkausloitsun takia. Voisin katsoa sen loppuun, en kyllä edellistäkään pystynyt kun se oli niin komediaa.

Nukuin melko pitkään ja päivä meni siinä ohi. Maksoin tullit bändikamasta ja rahaa ei sitten jäänyt laskuihin. En jaksa miettiä päässäni laskien, miten tätä menoa pärjää.

Aika paljon kirjoitin twitteriin. En oikein muuta tehnyt kuin naama älypuhelimessa ja lukea uutisia ja päivittää jotain... Mun ammattitutkinto alkoi neljä vuotta sitten näissä main jos en väärin muistele. Aluksi meni hyvin mutta sitten alkoi tulla 2/3 arvosanoja koska "ne ei voineet antaa mulle" ykkösiäkään.

Tartun johonkin lukupainotuotteeseen kohta. Aurinko paistaa naamaan. Kuuntelen Spotify Premiumia. Sain 3kk koodin sähköpostiin ilmaista kun vaihdoin kuluttajapanelisti tutkimuspisteeni lahjakorttiin. Tänään tuli jotain post grunge alternative hard rock musaa lisää sinkku yhdeltä bändiltä jonka löysin sattumalta. Siis lempibändini lisäksi joka on ollut Seether 2003 vuodesta. Kaipa niiltä jotain tulee koko ajan, onhan tuosta nyt pari vuosikymmentä kun ovat tehneet musaa.

Tuo vahva kortisonivoide on auttanut nilkan/säären ihottumaan. Pepsi max pullon korkki kieri jonnekin telkkaria kannattelevan hyllyn alle. Kaipa se on tänään juotava. Niin no, tänään on huono tuuri kyllä.

luovaa kirjoittamista ei ole, on vain voimavaroja jatkaa kirjoittamista vaikka et haluakaan lukea toisten mielipiteitä 1+1=1/3

 Voihan pupu kun et ole hamsteri. Puputus. Yksi (napostelu)porkkana oli vähän musta. Laitoin roskapussiin. Pakko ottaa uutta pussia kun vein kaikki roskikset. Kun lähdin. Sitten hikoilin. Väistin. Eksyin vähän. En ollut kotona. Jano tuli mutta en vetänyt litrakaupalla. Vattenia. wottah. Sitä tarvitset 1ml per 10g elopainoa mutta ikinä en ole nähnyt kun juot. Rakas jyrsijä. Haluan että voit hyvin. Sait palan retiisiä. Poskeen laitoit. On päivä ja sinun pitäisi nukkumassa olla senkin yöeläin! Akku loppuu iPhonesta ja klassiselta kanavalta mainoksia ja uutisia vain. Sinun pitäisi tykätä klassisesta. Rauhoitut.

NOH EN TIEDÄ KENELLE TÄTÄ KIRJOITTAA SITTEN JOS JOKU YMMÄRTÄÄ MISTÄ KANA PISSII JA MIHIN SUUNTAAN PUHALTAA

=ajatuksien luku, vaatii taitoi

hmmm... korona sitä. tota. Nuoret vain. Ettii kaulaa tai olkapäätä johon hailailla ja nojata eiku en mä tiedä. Kaipaatte kontaktia muihin. Joudutte sairaalaan. Kuolette. Sama periaate kuin nukkumisella. Sä voit vihata nukkumaanmenoa ja heräämistä mutta jos ette sitä harrasta niin: joudut, psykoosiin, aivot, sammuu, kualet!!! Tossa vitun pilkunnussimis the järjestyksessä

mutta joo meikä lukee kohta muutakin kuin hashtageja ja twiittejä ja tekstiviestejäni joita lähettänyt viimeksi eikun. Antaisi ton vaan loppua kun kerta loppuu.

Jäljittele luontoa. Pidä yhteyttä. Ole osa organismia.

words 388, gone twice through grammar check cuz I'm MEaN;!!

NOT EVEN SLIGHTLY OFF BUT BY A LONG STICK I WOULD NOT CHANGE MY DELIVERY
Another move


My landlords want to renovate. I don’t have a debit score. I need to save money for the rest of the year if I want money for a deposit to rent. My benefits are in some sort of danger to be cut out because I must go to a course to assess my rehabilitation to work. I have not worked in over 10 years if ever. I want to live to be 60-years-old, I want stability, I don’t want romance and I have kind of quit sex working gradually just down to once a month oral thing just to get that 50 euros extra for expenses. My only fans are a joke to me. I have way too much stuff and I need to do the dishes and laundry again. Have not bought new clothes since March. Well, I have saved clothes from going to landfill. I am obese, I wear glasses, I’m short, I own a hamster as a pet, I smoke. I have perhaps one friend. I love dogs and they love me. I am thinking of starting a new blog. I mean, before and after pictures of cleaning and doing chores and decluttering for starters. The McHampster’s terrarium was cleaned today and she was happy. Yesterday I had fun getting drunk with my best friend whose mental health is not the most pleasant and we usually argue and fight but she’s truthful and knows I have a heart in the right place. I am somewhat practical but like a prank. If I know what I want I will get it. I don’t get nightmares anymore about moving houses. I had psychotherapy and talked it over. I have just moved a lot when I was younger to different houses and in many addresses and though I want that stability, my landlords can by law give me 6 months to pack up and leave. I should find somewhere else to live. It is a process that is soon and I must prepare. Small cheap flat near services and transport but not in any ghetto where it is easy to acquire and use drugs. I’m not outgoing.


Introvert.


Thinking.


Intuitive.


Perceiving. Look at the big picture and how I hate details.

Senkus piristyt oi suuri kuolemanpelkoinen pilvelllä ratsastava tiikeri herruus vaiko neitoseksi luulit

 Eilinen jäi vähän välistä. Olin kaverilla yötä. Sain koiran viennistä 40e kun vein sitä pari kertaa. Illalla ja aamulla. Pissat ja kakat. Pieni lenkki vain korttelin ympäri. 

Täällä tämä hamsteri on ollut ja odottaa kakat housussa että koska minä oikein siivoan hänen asumuksensa. Edellisestä kerrasta on pian 3-4 viikkoa. On mulla tuossa purut mutta kun en ole jaksanut ehtinyt. Neiti olisi kyllä hereillä. Annoin rusinoita ja herneitä. Hän ottaa ihan sievästi sormista namit.

Minulla ei ole muka moraalia enkä pode omaatuntoa. Kaikki käänteet vain huijaan tai laistan sopimuksista. Just joo.

Muoks. Vaihdoin hamsterin purut, kaksi ja puoli kiloa. Se sekosi ja kaivautui ympäriinsä ja silikonia yritti kulmista purra jne. Sitten laitoin television päälle ja se onneksi rauhoittui ja meni nukkumaan. Tajusi ettei ole sen aktiivinen aika.

Söin levyn suklaata ja juonut sokeritonta limpparia 1,5 litraa kohta. Pelaan puhelimella ja yritin katsoa youtubea. Otin pois tilaukset muutamista kanavista mutta ei jaksa siivota kaikkea heti. En edes ole ikinä tilannut jotain Amerikan fox news ym mutta ne vaan tulee sinne?

Kävin eilen lekurilla, sain lääkevoiteen haettua apteekista. Se otti kuvia mun ihottumasta. Varmaan lumelääke, että viittisin päivittäin sitä laittaa että näkyisi edistys jotenkin jne. Mutta kyllä tuo imeytyi heti kun laiton sitä ekaa kertaa eikä siitä jäänyt sellaista kalvoa joka lähtee pesussa.

Voisin kertoa vaikka mitä eilisestä. Kaikkea hullua. Soitin vielä tarkistaakseni kaverini voinnin ja hän kiitti mua seurasta tms. Mä ostin kaksi pulloa viiniä ja pari kaljaa. Se joi ehkä puolet niistä viineistäni. Soitti Forever Young kappaletta kuulokkeistaan monta tuntia ja toisteli samat asiat ja oksensi käsivarteensa niin että meni pilalle patjaa ja tyynyä. Onneksi sillä oli siinä patjaa ylimääräistä mitä heittää menemään. Lontoossakin se hotellin karvamatolle oksensi. Hankin sille pullon giniä ja se oli sitten liikaa. Hän on nykyään laihempi. Sanoisinko normaalipainoinen. Viidenkympin villitykset. Mulla tuli pää kipeäksi kun löysin yhtäläisyyksiä hänestä ja siitä laulajasta jota vihaan. Olisin ettinyt version jossa se laulaja jammailee Forever Youngia ihan reaktion vuoksi mutta taisi olla liian vanhaa kamaa ja onhan niitten uusin single melkein sen niminenkin. Epämiellyttävää psykoosin aiheuttavaa melu paskaa sen bändin musiikki, vihaan enemmän kuin muuta ikinä. Onneksi en nyt ole pilannut päivääni kuulemalla sitä musaa missään vuosikausiin.

Parempi olla välittämättä. Ettei anna raivon kylmän käden sivellä niskaa. Ei ole kuulemma normaalia jne. Puhuttiin kyllä psykiatrien mielenvikaisuuksistakin ja vertailtiin kokemuksia niistä. 

Pitäisi muuten tiskata. Tänne leijailee jokin ruumiin haju. Sama varmaan hikisten vaatteiden kanssa jotka mulla oli päällä. Sortsit ja teepaita. En tullut onneksi kipeäksi kun eilen venasin kaveria sateessa ja tuulessa useamman tunnin. Lääkärikin oli tunnin myöhässä. Olin ajoissa vähintään kaksi tuntia. Ainakin sain pirtelön ja subisämpylän ja eurolla limsan ja pelastin resq sovelluksella kajsuliini kahviosta kolme sämpylää. Niin tosiaan vartija kyyläsi ja seurasi kaupassa melkein ehkä... ostin kahvin kanssa mutakakkuja, sipsiä ja suklaata ja juotavan jogurtin...

Vaikuttaa vähän siltä että olen syönyt liikaa. Hain pitseriastakin ranskikset. Yritin tehdä kujeen ja laittaa sinappi paketin kaverini vessanpöntön renkaan alle mutta ei se pommi räjähtänytkään housuille ja sitten päädyin sen itse siivoamaan pois... muka psykopaattista? Siis en edes muista miten kauan olen vaaninut tilaisuutta käyttää tuo kuje. Se on melkein vanhempi temppu kuin ne lakut jotka näyttää kalkkitaulun liiduilta. Jäänyt minulta toteuttamatta mutta oli joskus kyllä salmiakin tekoa fysiikan tms kemian tunnilla enkä edes kuulu niihin hulluihin jotka pitää salmiakista. chokkie all the way (chokkie=chocolate)

Hupaiset muistelot piste com joilla nyt mitään sen kummemmin ole pointtia eikä merkitystä miksi varte se silleen teki

Kuha ite jummartaa eikä ummeta niin kuis siin.


Vie loppuun mitä aloitat

Ihan sama sisältö mitä kurahaalareissa

Laatikon ulkopuolelta hyvä aloittaa pohtiminen

Viisastua vaikeuksista oi elämän vaikeuksien kokija

Häläpätihäppää, tahalliset krijoit erheet

Harrastus vai elämäntapa

 2000-luvun alun kirjat on jo kellastuneet. Revin sivuja irti, väritin värikynillä niitä, leikkasin saksilla, liimasin. Piirtelin ja vesiväritin, tein kollaasia ja kirjoitin lainauksia tohon yhteen sivuun minkä ripustin seinälle. Sain tehtyä synttärikortinkin äidille.

Sain ajatuksen Pinterestistä. Sitten katsonut YouTubesta videoita loppuillan mitä se ehdotteleekaan. Aika jännä jos kollaasin tekemistä voisi opettaa. Tai hamstraamista. Suurin osa katsomistani videoista liittyi siihen että kirjoitat päiväkirjaa, journalia. Loput oli eläinvideoita.

Pitäisi nähdä metsä puilta kun ei ajattelisi liikaa.

Mitähän mä onnistuisin opettaa muille. Laihoille jotain lihomista. Älä tee mitään koko päivänä ja syö tylsyyteen. Jos haluat harrastaa liikuntaa, niin tee sitä vain mielessäsi ja oikeasti siirrät huomiseen. Jos et halua uida, sano että siellä kastuu.

Ei vaan opin tuon jo vaarilta. Rip.

Kiinnostavaa tuossa yhdessäkin kirjassa oli tekijänoikeusmerkinnät. Ettei sitä saa monistaa missään muodossa. "reproduce" tarkoittaa samaa kuin lisääntyä. Se missä on eniten tietoa on tietenkin satunnaista ja vähiten järkeenkäypää jos miettiii vaikka dataa, eli ykkösiä ja nollia. Noh, kai mun piti kirjoittaa tämä englanniksi julkaisuni mutta en sitten. Google translate hoitaa homman huonommin.



journaling. blogging. writing.

ja sitten on leikkaa-liimaa kuvia ja tekstiä ja muuta luovaa puuhaa... robotti aivot ja robotti animatroniikkaa kuten delfiinejä. Deep Blue Sea oli hyvä leffa vaikka kaverini väittääkin että se ohjaaja kiellettiin tulemasta takaisin hollywoodiin kun hän oli niin paska ja nyt se on jonkun Luokkakokous kolmosen mennyt tekee Suomessa ja kaikki palvoisi sitä täällä...

Mulla on yksi leffalippu, en tiedä miten kauan se on voimassa mutta menisipä siellä mitään elokuvissa.

Ei tällä naamakertoimella ikinä töihin

 Olipas hyvä että kysyin. Koska sitä infoa tulee. Ilmeisesti jono on 4kk. Jos olisin saanut joskus joulukuussa puhelun, olisin vähän yllättynyt. Tuetkin loppuu vuoden loppuun, niin en pääsisi minnekään kurssille. Toimeentulotukikin on isompi kuin mun tuet. En edes vastaa puheluihin koska mun puhelin on enimmäkseen Älä häiritse -tilassa. Ja noi on jo kiinni kun kello on neljä. Soittivat klo 12, ja sitten olen laittanut sähköpostia niille ja sossulle tekstareita tässä välissä.

Kelalla meni 64 päivää päättää yksi kuntoutuskurssi, vaikka lupaus oli 32 päivää. Jos kuntoutustuen päättämiseen ollaan luvattu 45 päivää niin mulla olisi 100 päivää vielä mahdollisesti miettiä miten 2022 mä maksan vuokran ja kaikki pakolliset menot, ruoan jne.

Kela niitä ei ainakaan halua maksaa. Enkä mä halua myydä itteeni kun olen niin masentunut eikä sillä rahalla edes tee mitään. "Saat 30 euroa joka laukeamisesta ja saat imeä niin monta kun haluat." Sori mun ennätys on vain tunti.

Mä haluisin elää ainakin kuusikymppiseksi ja täytän 33. Viimeiset 10+ vuotta hakenut joka vuosi jatkoa. Niin, eläkkeeseen. Ja nyt väittävät että se on kuntoutustuki. En halua pois Tampereeltakaan... mutta aina kun henkilökunta vaihtuu niin mä kärsin. Paitsi jos haluan muutoksia lääkkeisiin koska kerran kuuntelivat liikkuvassa psykiatriassa, ettei se risperidone tee muuta kuin sivuvaikutuksia. Lihominen ja tissimaito jne levottomasti nukkuminen. Tiedä sit mistä mun endometrioosi eli runsaat kuukautiset, alkoi, ehkä mulle ei soveltunut muu kuin minipillerit ja niitä ei saanut enää veritulppariskin vuoksi joten vuodin 5 vuotta joka päivä sit.

Mulla on joo ammattitutkinto - mutta näen silti painajaisia joissa mietin kuumeisesti miten kirjoitan lukion kokeet uudestaan kaikki. En päässyt edes  seripainajan avustajaksi. Ei sillä media-alan sisällöntoteuttaja tutkinnolla tee mitään? 5 vuoden kokemus pitää olla että saa harjoittelijan paikan.

Kukaan ei ota mua töihin. Miksi edes enää yrittää kuntouttaa. No ehkä möin puhelinmyyjänä jotakin viimeksi. Saan työeläkettä vuodessa parikymppiä kesätöistä 2007. Sitä ennen saadut rahat nuorena töissäkäymisestä käytin enimmäkseen vaihtarivuonna ja mitä jäi säästöistäni niin katosi johonkin kassakaapista. 

Aivan turhaan heräsin, ja turhaan muistelin, ei ole tietoakaan

 Haha, mun unet yrittämässä saada järkeä päivittäisistä peloistani ja muista uhkista, joita sitten aivot käsittelisi. Seikkailuja. Autiota saarta ja jonkin homon voitelua. Näin unia, mutta oli herätys. Mä oletin että ne aloittaisi mun kämpästä sen remonttioperaation mutta kai ne olisi laittanut jonkun tiedotteen missä lukee niin.
Toisaalta unet on satunnaisia sähköpurkauksia.
Eilen oli melko rento sunnuntaipäivä. Pelasin Miitopia peliä, olin läppärillä ja laitoin nettishoppailu koriin muumeja ja muita kalentereita, en silti tilannut mitään. Keitin mannapuuroa, aamupala oli maksalaatikko, siinä välissä leipää ja juustolevitettä ja pullo sokeritonta limsaa. Katsoin YouTubesta luennon kasvipohjaisesta ruokavaliosta, ja sitten telkkarista 1992 Batmanin paluuta taustalla. Kaupasta hain vain askin, hikoilin kunnolla vaikka en tehnyt mitään... pesin pyykit. En imuroinut vaikka suuri tarve olisi. Pelasin pokemon go.
Huomenna lääkäriin ihottumasta. Saisi luvan mennä viikko nopeasti. Ei sillä että olisi mitään mitä odottaa. 
Mun elämänhalu on melko hyvin jo tapettu.
Jos et osaa ottaa muiden vittuilua, siitä että olisit jotenkin sekava, niin älä koskaan kirjoita mitään nettiin, ja kestää muita vihjailuja esim. päihteistä tai kenkäkaappiin paskomisesta. Sen todisti tässä yksi kirjoitus fb-ryhmään jossa kommentit jotka sai tykkäyksiä eivät tajunneet asiasta mitään ja mun omat, asialliset kirjoitustani selittävät, sai vain ivaa vai vihaa aikaiseksi. Poistin sen kirjoituksen sitten. Ihan tarpeekseni sain aiheesta. En edes mene yksityiskohtiin kun he käänsi kaiken mua vastaan.
Ei kuulu mulle mitkä päihteet teillä on mielessä. Nettikirjoitukset sai mulle diagnoosin aikaan ja kirjoitin vain päiväkirjaa jonka naamioin ettei muut tajuaisi sitä. Mun älykkyysosamääräkin oli jotain 125 ja sehän on pelkästään rikos. Nykyään en osaa mitään ratkoa. Jotkut ei vain ymmärrä suomenkieltä. Monimutkaisia asioita. Sitä miten epäreiluja ovatkaan. Miten mulla voi mennä kaikki asiat niin metsään. Valehtelijaksi sanotaan vaikka seison sen takana, mitä kirjoitan. Ihmiset vittusaatanan perkele, en mä teille nyökkäile.
En syytä itseäni mistään koska olen ainoa joka minua puolustaa missään ikinä. Ja jos menee ääni siinä puuhassa niin sitten olen ollut "vaisu" vaikkei fyysisesti kestä puolustaa. En vain saisi olla olemassa. Kyllähän yksi umpilisäke jo tietää sen.