Translate

kävijäpiikki

Älä herää ennen kuin keksit olla tekemättä mitään haaste

 Kävin eilen ostamassa hamsterille puisen sillan jota voi taivuttaa, pötkön jossa on siemeniä roikkumaan katosta ja koirankeksin joka on hammasharjan muotoinen puruleluksi. Samalla ostin pari tölkkiä keittoa, hammastahnan, suklaata ja lisää purua ja kananmunia ja tortilloita ja juustolevitettä ja juotavaa jogurttia ja pokemon korttikansion ja murkku limsan. Menin bussilla, maksoin vain yhden mobiililipun se. Mun olisi pitänyt ehkä käydä toisessa suunnassa hakemasta ärrältä joku paketti, en ole varma mikä kiinapaketti se voisi olla.

Olin melko väsynyt sitten. Katsoin Netflixiä ja jotain scifi leffaa. Tänään olin sängyssä kahteentoista ja mietin kuinka kauan voin olla tekemättä mitään.

Sitten kirjoitin vähän blogia, olin tunnin vessassa selaa Tiktokkia ja laitoin uuniin motsarella pitsan ja jäisiä ranskalaisia. Mun pitäisi pestä hiukset ja olla maratooni aikaa suihkussa kylläkin mutta sen sijaan annan persposkien puutua posliinivaltaistuimella. Olen kyllä pessyt hampaat aamuyöllä.

Tämä mun ruokapöytä on lähes tavaraton verrattuna mitä se oli. En ole vielä laittanut muuta suuhun tänään kuin yhden palan suklaata ja puolikkaan naposteluporkkanan. Että eiköhän tämä tästä...

Paljon onnea 8-vuotta täyttänyt blogi!

 En ole tällä viikolla vielä kirjoittanut mitään. Laitoin jonkun ilmoituksen jonnekin ja sain vastauksia. Nyt täällä on touhunnut maanantaista asti jokin mies kotiorja. Se tiskasi mun tiskit, imuroi, ja nytkin se meni tonne lattialle mun jalkoihin kun teen tätä bloggausta. Sen juttu on tällainen palvominen ja alistuminen naiselle. Mä huomaan että se on ihan tosissaan kun sen pupillit laajenee kun se katsoo mua. Eniten se pitää pieruista ja varpaiden nuolemisesta.

Eilen käytiin lidlissä ostettiin 10 tlk kaljaa per naama. Mulla on vielä omista puolet. Mulle tuli pari kotiinkuljetusta, ja se auttoi hamsterin terraarion paikoilleen. Piti vaihtaa televisiotason ja sen paikkaa tason jonka sain hamsterin edellistä häkkiä varten mutta se oli liian pieni. Nyt se nukkuu nurkassa tyytyväisenä kun koko yön vetänyt juoksupyörää.

Ostin vähän kaikkea halpaa prismasta mitä ne toi kotiin, kattoo nyt mitä syö. Maksoin vuokran ja jäi alle satanen niin sillä sitten pärjätä loppukuu kituutella.

Ai niin tänään on tosiaan kitujainen blogin 8-vuotis syntymäpäivä! 7.4.2013 aloittanut virallisesti. Ei voi oikein juhlia mitenkään erityisemmin. Jos haluat juhlistaa niin hanki jostain ekirja mun aiempien vuosien kommelluksista?Lähinnä sää on ollut tuollainen takatalvinen. Pari päivää mennyt ohi bloggausta ettei ole huomannutkaan. Viime yönä nukuin hyvin, sitä edellisenä oli outoa ja nukuin kuulokkeet päässä kuunnellen musiikkia kunnes soittolista loppui.