ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Pilvien päällä kävelyä

 Uudet kengät ja aamupala hesestä. Ihanuutta on. Satuin vaan löytää. Harvemmin näille tassuille on oikeaa kokoa. Sain kyydin ja takasin kotiin kenkien kanssa enkä edes joutunut maksaa itse näitä tarpeellisia kevätkenkiä. Muut kengät on pohjasta reikäiset jo, tai ne on liian pienet eli en ole vain heittänyt pois jos ihan pakko käydä ulkona mutta sehän muuttui nopeasti se tilanne! Nyt voisi vaikka käydä pelailee enemmän Pokémon GO! Tai lenkkeillä tunnin aamulenkkejä

Pää särkee vähän. Nukuin 2,5 tuntia. Surffailin netistä kaikenlaista ja kaveri keitti kahvit ja söi omenan jne chia siemeniäni ja sit lähti salille, kotonaan käymään, tms ja illalla kuulemma takas. Näin roskissa vajaan pullon hiusöljyä, ei muka toiminut enää. Pumppu hajalla mutta minä näin sen että voi vaan kaataa siitä pullosta sitä hiuksiinsa joten omin ne loput... mukava tuoksu vaikka pesinkin hiukset aamusta jollain curly girl banaanisampoolla (kyllä, samppoo eikä shampoo, tsekkaa kielitoimiston ohjeet)

Ja ja. Yritin pistää myyntiin ebayhin mun pokemon tilini mutta vaadin liian suuria summia. Helppo sitä on shoppailla kun on ehkä tilillä alle kuusi euroa. Siis jee sain kyllä vanhemmilta yht50 mutta ne meni jo. On mulla vessapaperia ja eineksiä torstaihin, pakko olla, ei nyt ole lauantai herkuttelupäiviäkään välissä! 

Kaveri joka oli yötä tehtiin illalla se molempien tykkäämä kastike. "paleo" jonka kaveri toisaalta tekikin, ja lisäilikin inkiväärejäni.


Tuotetiedot: (Stadium outletin sivuilta) Nämä juoksukenkätyyliset kengät hemmottelevat jalkoja Cloudfoam-välipohjan ja pehmeän pohjallisen ylivoimaisella vaimennuksella ja superpehmeällä tuntumalla. Tyylikkäässä verkkomateriaalipäällisessä on mokkaiset yksityiskohdat ja hillityt 3-Stripes-raidat, jotka luovat sporttisen lookin.