ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

perjantai 2. huhtikuuta 2021

Ei huolenhäivää, piiloon Sofiaa 🦁🐗🦝 siis parodiaa älä naura koska perinteisesti ei saanut just pitkäperjantaina

 Jee. Otin pieniä päikkäreitä ja sitten yksi sukulainen kävi tuomassa pashaa ja omenapuun oksia. Se kävi haudoilla taas muistaa vainajia. 

Herättelin hamsteria että tämä näki mun lemmikkin. Ei tarvinnut kuin hieman avata ruokapurkkeja ja sanoa Helmelle jotain. Vähän se näykki kuorta oksasta mutta täytyy kuivattaa ne paremmin. 

En koristellut sitä pashaa kun vedin suoraan koko komeuden parin kuvan jälkeen. "Not instagram worthy" mutta hyvää.

Tilasin eilen hamsterille uuden terraarion ja mulle jäi tilille 8e. Keskiviikkona tulee loput tuet. Se mua vähän ehkä masensi, oma köyhyyteni, ja siksi menin nukkumaan.

Nyt pesen pyykkiä. Imuroida täällä tarvisi olkkarissa kunnolla kaikki snäksit ja purut sun muut roskat lattioilta.

Opiskelin vähän filosofiaa, 20 minsaa kindlestä The Philosophy Bookista ja tein muistiinpanon, omin sanoin filosofien historiasta. Ei ne Humet ja Descartesit ja Sokrates, Platon, Aristoteles tunnu, kovin kaukaisilta ukkeleilta, kun on opiskellut vähän filosofiaa brittein 6th Form luokalla. 

Siitä on tosin aikaa... Kant on kyllä yksi lemppari tai Nietsche. En kristinuskoa menisi sekoittaa filosofiaan mutta kristityt omi niitä omiin filologisiin idealogioihinsa tai siis, perusteli uskontoa järjellä. Minunkin olisi pitänyt kirjoittaa essee joko eläinten oikeuksista tai sitten vapaan tahdon ongelmasta miksi on pahuutta ja mä olen sittemmin tullut deterministiksi. Kyyniseen koulukuntaan päättyy mun kiinnostus ja sitten se alkaa taas uusiromantiikasta kiinnostaa tai siis siinä kun filosofia muuttuu tieteeksi<3.

Pinterestissä oli söpö kuva kun mutanttininjakilpparit matematiikka, historia, luonnontieteet ym johtaa se niiden isä se rotta joka oli filosofia, ja sitten alempana kuvassa se niiden isä on vanha ja pieni ja ne mutantit on isompia. Söpö meemi 2017 ilmeisesti. Soveltuu isäksi mm. Nokia ja muut puhelinmerkit, tai vaikka playboy lehdet ja nykypäivän pornosaitit, tai nettiselaimet ja kryptovaluutat...

Mikä kulkee yhdellä jalalla iltaisin tms arvoitus jonka vastaus oli ihminen, eli siis mies.... olen kuullut ehkä parista naisfilosofista kuitenkin, ehkä. Jos Simone de Beauvoir lasketaan filosofiksi. Muistaakseni se lähinnä olisi keksinyt sadismin tai masokismin. Eiku oliko se DeSade se markiisi jonka nimestä tuli sadismi... no mutta silti. Beaudoire on taas typografi ja jotain alusvaatteita tulee mieleen kun en tiiä miks chambre à couche on ranskaa ja makuuhuone. Buduaari on pieni huone naisille pukeutua esim. korsettiinsa... *googlettelee wikipedia artikkeleita*

Sana boudoir on ajoitettu ranskassa vuoteen 1740. Se on johdettu verbistä bouder, joka tarkoittaa huonolla tuulella olemista, mököttämistä.

 No mutta ihan sama mikä olet oma asunto. Maanläheiset sävyt on muotia ja pehmeys. Ei enää kulmia. Kaikki satiiniksi! Olin jo aikaani edellä 2006 kun löysin mustat sametti caprit. Ne hajosi toisaalta.

Ehkä näin unta että joku kehui brittien vaatteita. Pikamuotia. Kovalla vedellä pestyjä pehmeitä materiaaleja vs jokin nanson yöpaita jonka tarkoitus kestää se 30 vuotta kun se on niin paksua puuvillaa. Tai jos se on silkkiä niin ei kestä sitä ekaa yötä.

On tämä taas asiatekstiä, hah hah. Tärkeintä olla aikaansa edellä jo 15 vuotta sitten.

Koskahan violetti eli purppura tulee takaisin muotiin kun se on ollut epämuodin väri. Kaikki on toisaalta ihmisten keksimää. Ei mitään tietoa oikeasti ole tai sosiaalisia normeja tai tyttöjen ja poikien värejä. Se on kuvitelmaa ja sidonnaista aikaan ja paikkaan. Kaikki on joskus ollut toisinpäin.

Kuten euraasian laatta. Poikkeus vahvistaa mullistukset eikun säännöstelyn eikä...

Noh, sain pari uutta onlyfans fania ja muutaman dollarin irti joskus. Kevät herättelee ihmiset, ne haluaa kanssakäymistä. Jaksavat kysellä ällöttäviä pervot sedät herrat arvaa kuka lie tällä kertaa. En tiedä kun ei ole nimi- tai kasvomuistia jäljellä.

Pessyt kohta pyykit. Kirjoitin otsikon... Pitkäperjantain huonot tuulet keskeytyen– ei en keksinyt muuta kuin Leijonakuningas musaan pilaviittauksen. "hakuna matata" Hae ötököitä ja syö ne jos et halua gnuuta tai kaveriasi pahkasikaa ja mangustia syödä.

Aika random. Ei tosin ole muuta kuin piiloon filosofiaa

Mulla huono huumori on. Mutta ei paha, koska pahuus on puutetta. Miksi mä aina muodostan määreet väärin tai osaa laskea tilavuuksia.

"kynästä katkesi kärki, multa lähti järki" siis ihan kokeellista on tämä kaikki kunnes sen olen kirjaillut ylös.  https://fi.wikipedia.org/wiki/Filosofinen_huumori