Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 12. huhtikuuta 2021

Vihaan toistaa itseäni

 Tämä päivä karkasi käsistä. Netflixiin uppoutui liikaa. Olisin voinut lukea vaikka äidinkieltä. Sen sijaan pelannut kännyillä pokemon go. Kävelin vähän kaupungilla ilman takkia kun tuli kuuma ja takki hiersi rannetta. Kävin abc:llä ostin pari veke juustohampparia ja sen yhteydessä kaupasta colaa ja suklaalevyn tms. Hukkasin kuitin ei tullut skannattua ostoksia. Postissa oli jokin jouluna tilaamani avaimenperä. Se tuoksui vähän liiankin hyvältä. Animal crossing rahasäkin muotoinen. Muistaakseni tilasin pussin enkä avaimenperää. Noh ei voi mitään. Sitten melkein tilasin hamsteri tarroja ja muistilappuja mutta rahaa on enää jäljellä jotain 7-8 egeä joten en ole tilannut mitään. Luulisin mun viimeiset onlyfans tulot on tulossa ja siinä se. Voisin kyllä ostaa rahastosijoituksillani vapuksi viinaa. Piti säästää. No ei voi. Sitä paitsi en tiedä kuka mun kanssa joisi vappuna.

Toinen kommentti orjaan liittyen. Se on vähän yksityisasia. Se on sellainen vanhempi herrasmies jolla on aina ollut nuorempia tyttöystäviä. Tavallaan kuin mun eksä monessa ulospäinsuuntautuneessa flirttailevassa mielessä. Ehkä puhuimme liikaakin eksistä. Paitsi että se tekee kaikkea pervoa alistumisjuttua ja kotihommaa. Saatiin tunnissa hamsterin uusi terraario kasattua sen avulla ja se tiskasi jotain 2.5 tuntia mun tiskejä käsin aluksi, imuroi ja pesi jotain pyykkiä käsin ym. tyhjensin mun kamat tästä pöydältä ennen kuin se lähti. Olihan siitä enemmän haittaa kuin hyötyä heko heko.

En kyl voinut nukkua orjan nenä mun persevaossa ja sain unta vain kun kuuntelin musiikkia kuulokkeista. Ehkä villein juttu oli kun se nuoli puhtaaksi mun varpaita ja vessanpöntön rinkulan. Rikoin sen housuista napin aamuyöstä ja sit parsittiin nappia. Käytiin hakemassa kaljaa ja se joi omat 10 tölkkiään, minä vain 5. Ei oikein syönyt mitään, kebab ja sipsiä ja yksi lettu. Kaipa se oli laihiksella. Selkeä kaljamaha tullut tässä pandemia aikana sille.

Huomenna toinen aika psykiatriselle hoitsulle tms. Ei oikein huvitaisi mennä juttelee. Ei olisi bussikortilla rahaakaan. Saakohan sitä vielä peruttua?

Noh jätin viestin takaisinsoittopalveluun. Ehkä ne ymmärtää?