ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

maanantai 19. huhtikuuta 2021

Suunnitelmat muuttuu ja tuulensuunta vaihtuu

 Kamu on yötä. Sen piti lähteä kotiin lepää mutta sitten se menikin täällä lepää. Olisin lähtenyt kävelee mukaan alkureitille. Bestis soitti myös, se on tilannut vapuksi lautapelin meille. Harmittaa kun en viitsi turhaan kävellä ympyrää vaan mieluummin kävelisin paikkaan B hakemaan tai asioilla käymään ja sitten palaisin takaisin... mutta ei ole rahaa ostaa mitään sieltä beepaikasta...

Kaikenlaista se höpisi verenseisautuksesta ja wiccasta ja jostain manauksesta mutta en kuunnellut. Tavallaan joo olen New Age -henkinen mutta silti. En innostunut. Sain siltä pari korua jotka se oli saanut lahjaksi jostain Wishistä. Laittaisin ne eteenpäin, arpoisin tai muuten. Konmaritti mulle esineensä....

Kuuntelin eilen Clubhouse minimalismi jorinoita tunnin. Mietin kuinka he on monetisoineet muiden ideologioita tekemällä kirjaa ja pönkittäneet itsensä virallisiksi siistijöiksi. Ne puhujat siellä. 

Tyhjät päät pitää melua itsestään enemmän. En halunnut puheenvuoroa etten kuulosta joko vihaiselta tai innostuneelta ja nolaisi itseäni. En ole vieläkään puheenvuoroa pitänyt siellä. Ujostuttaapii..pii...pika-chuuuu!

Mulla on aina sotkuista mutta ei riitä energia heittää menemäänkään mitään. Aina voi tarvita! Esim. tänään kaverilla oli rakkoja ja se tyhjensi niitä jollain hakaneuloilla (en heti alkuun löytänyt neulaa, ja tätä en muutenkaan suosittele siis toimenpiteenä) ja sitten äsken hoksasin antaa sille rakkolaastarin! Mulla oli vielä muutama. Tosin ne voisi tietty pitää ensiapuun tarkoitetuissa pakkauksissani mutta kenelle ne sit tulisi mieleen käyttää?

Jos joku loppuu se täytyy korvata! Mun motto! Ei tarvi suinpäin lähteä hakemaan jotain jos on jo varautunut! Selvän se elämä meistä kaikista tekee!

Siemailen teetä. Löysin kolitsini jossa on vetoketju edessä... ei sit lähdetty ulos eikä tänään eilistä lämpimämpi, päinvastoin. Tuulee, aurinko ei lämmitä.

Pitäisi saada loppuun toi yksi kirje. Kirjakaveri sai kesätöitä tästä läheltä. Sairaalassa kai siivousta eli samaa hommaa mitä äitini työkseen. Joka unelmoi kaupunkiin palailusta ehkä vaikka ei tykkää ihmisvilinästä.

Tuota, mitäs. Uudet tennarit testattu, ihan hyvät ainakin kauppareissulla. Lainasin kaverilta euron ja vein pulloja ja käytin vikat rahani. Hirveetä kun tuet tulee ja menee taas torstaina. Sähkölasku 3kk on puolet siirtomaksua, yht 40e.

Käänsin pienemmälle lämmitystä eli lähemmäs 20 celsiusta, kun kesä on kuitenkin sitten taas saatanan kuuma... en tarvitse etukäteen kuumaa kämppää nyt jo? Hajotin muuten mun sisälämpötilamittarin. Tarvisi löytää uusi! Ei sentään elohopeat karannut. Sekajätettä tai ei niin luulisin että meni jo...

Palailen Alola alueelle pokemon animaatiossa. jakso 27 menossa. Välillä tuntuu että olisi ikuisesti 10 vuotias kuin se päähahmo paitsi että tämä ei ole seikkailu enkä jaksaisi. Pelasin pokemon moon peliä nintendo 3ds:lle eilen myös, sitä on pelattu 12 tuntia ja keskimäärin googletin että menisi 38 tuntia päätarinan läpipeluuseen. Oispa joku prosenttimäärä mitä näkisi paljon on jäljellä mutta kyllä sitä pelaa jos uppoutuu!