ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

tiistai 13. huhtikuuta 2021

Ylimääräisiä osia

 Kaverin syntymäpäivä. Kävin arvostamassa. Vein kortin. Syötiin mun naksuja ja raksuja ja sen kahvia. Se nukkui, herätin. Vaati kyl paljon rohkeutta mennä ottaa selvää onko se siellä elossa kun ei kuulunut mitään, ettei tunkeudu.

Leikkasin äsken varpaankynnet, tulin suihkusta, vapautunut olo. Akkua hävinnyt puhelimesta pokemon go:ta pelaillessa. 20 minuutissa evolvoi pokemoneja 37.5k xp verran ja 9 miljoonaa pitää olla seuraavalle tasolle vaikka mulla onkin kokonaismäärää. Lähetin tänään lahjoja niin monta että 182:sta alle kymmenelle kykenee enää laittaa sellaisen joten hyvä päivä.

Onneksi kaverin luota ulottui kahteen melkein kolmeen pokestoppiin ja sitten keskustorilla pyöräytin kolmessa vartissa jotain viisi pokestoppia 5 minuutin välein jne. Kaverikin liittyi. Näin hänen kääpiöhamsterin.

Tuli tuhlailtua kyl 20euron Lidl lahjakortti. Sillä piti elää loppukuu. No jaa. Olen tänään paskonut niin helvetisti että melkein räjähdin sisältä. Äää huono vertaus, anteeksi synteettinen äidinkieli.

Niii-- hampsteri on hereillä. Sen lempparia ei taida olla pinaatinlehdet. Kello on paljon, voisi mennä nukkumaan, vähän käyn kierroksilla vielä...

On ne lemmikit sitten sänkyjä (bed=pet, rally english)

No mutta mitäs tässä keksiä enää! Vietetty on. Ja kas noin pesin juoksupyörän kun se tuoksahti... voisi itsekin katsella laitumia.