ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Paljon onnea 8-vuotta täyttänyt blogi!

 En ole tällä viikolla vielä kirjoittanut mitään. Laitoin jonkun ilmoituksen jonnekin ja sain vastauksia. Nyt täällä on touhunnut maanantaista asti jokin mies kotiorja. Se tiskasi mun tiskit, imuroi, ja nytkin se meni tonne lattialle mun jalkoihin kun teen tätä bloggausta. Sen juttu on tällainen palvominen ja alistuminen naiselle. Mä huomaan että se on ihan tosissaan kun sen pupillit laajenee kun se katsoo mua. Eniten se pitää pieruista ja varpaiden nuolemisesta.

Eilen käytiin lidlissä ostettiin 10 tlk kaljaa per naama. Mulla on vielä omista puolet. Mulle tuli pari kotiinkuljetusta, ja se auttoi hamsterin terraarion paikoilleen. Piti vaihtaa televisiotason ja sen paikkaa tason jonka sain hamsterin edellistä häkkiä varten mutta se oli liian pieni. Nyt se nukkuu nurkassa tyytyväisenä kun koko yön vetänyt juoksupyörää.

Ostin vähän kaikkea halpaa prismasta mitä ne toi kotiin, kattoo nyt mitä syö. Maksoin vuokran ja jäi alle satanen niin sillä sitten pärjätä loppukuu kituutella.

Ai niin tänään on tosiaan kitujainen blogin 8-vuotis syntymäpäivä! 7.4.2013 aloittanut virallisesti. Ei voi oikein juhlia mitenkään erityisemmin. Jos haluat juhlistaa niin hanki jostain ekirja mun aiempien vuosien kommelluksista?Lähinnä sää on ollut tuollainen takatalvinen. Pari päivää mennyt ohi bloggausta ettei ole huomannutkaan. Viime yönä nukuin hyvin, sitä edellisenä oli outoa ja nukuin kuulokkeet päässä kuunnellen musiikkia kunnes soittolista loppui.