Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 16. huhtikuuta 2021

joskus sitä toivoisi ettei muiden huomioilla ja tarpeilla olisi väliä

 Vaihdoin röökit eukalyptus-mentoli karkkeihin. Tänään on syönyt proteiinivanukkaan, kylmää pitsaa uunista ja 1.5 sokeritonta colaa, sekä nuudelipaketin kiehuvassa vedessä. Kymmenellä eurolla ei oikein saanut kaupasta mitään... eilen sain 50snt alennusta pitsasta. Pankki vei jotain neljä euroa palvelumaksuja.

Olen enimmäkseen nukkunut tai pelannut tai katsonut Pokemon animea Netflixistä. Kaverin piti tulla käymään, ei ole kuulunut. Tai no kuului heti äsken.

Elisa yrittää saada mua asiakkaaksi. Maksa 2kk 19,90e liittymästä niin saat 50e lahjakortin S-ryhmään. Mulla on nyt se e-simmi etten kyl ainakaan mun kohta kahdeksantoista vuotta palvellutta liittymänumeroa kilpailuta. Mun puhelinlaskut ei ole satoja euroja. Jos tutkin vähän liittymä/yhteis- laskuja niin kallein on tuo Wi-Fi:ni. Kaksi liittymää, pelipuhelimeen pieni nettipaketti. Olisin pystynyt tilaa macbook air läppärin jo sillä maksetulla laiterahoituksella mutta ei se vielä suostunut verkkokauppa mennä tilausta läpi, olisi muka pitänyt korottaa luottorajaa

22. päivän takuueläke menee melkein kokonaan laite&netti ja sähkö- laskuihin. Vappuna ei juuri juhlita tai koska mä nyt juhlisin. Just hankin hamsterille 135 euron terraarion. Se oisi hyvä kun, pääsen tupakasta eroon vihdoin, ettei mene kolmannes tuloista pelkästään, tervana keuhkoihin ja savuksi ilmaan.

Mut huvittaisi kyllä hankkia älykello, puinen rannekello, tai robotti-imuri tai lisää pelejä switchille tai.... uutuuskirjoja, uusi mikroaaltouuni tai lasertulostin tai muuta... 

Saan kuulemma sälekaihtimet. En tiedä koska ne kävisi ikeassa ja tulisi asentaa. Korjasin väliaikaisesti aamuherätyksen parvekkeenovelta tulee suoraan naamaan aurinko sillä että käännyin sängyssä nukkumaan eri suuntaan.

Mulla on vielä yksi ehkä jatkojakorasia kanahäkissä. Ottaa se järkevään käyttöön. *googlettaa mikroaaltouuneja* jaa niin, hei? Ehkä 10 vuoden välein täytyy vaihtaa mikroa?