ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

perjantai 9. huhtikuuta 2021

Älä herää ennen kuin keksit olla tekemättä mitään haaste

 Kävin eilen ostamassa hamsterille puisen sillan jota voi taivuttaa, pötkön jossa on siemeniä roikkumaan katosta ja koirankeksin joka on hammasharjan muotoinen puruleluksi. Samalla ostin pari tölkkiä keittoa, hammastahnan, suklaata ja lisää purua ja kananmunia ja tortilloita ja juustolevitettä ja juotavaa jogurttia ja pokemon korttikansion ja murkku limsan. Menin bussilla, maksoin vain yhden mobiililipun se. Mun olisi pitänyt ehkä käydä toisessa suunnassa hakemasta ärrältä joku paketti, en ole varma mikä kiinapaketti se voisi olla.

Olin melko väsynyt sitten. Katsoin Netflixiä ja jotain scifi leffaa. Tänään olin sängyssä kahteentoista ja mietin kuinka kauan voin olla tekemättä mitään.

Sitten kirjoitin vähän blogia, olin tunnin vessassa selaa Tiktokkia ja laitoin uuniin motsarella pitsan ja jäisiä ranskalaisia. Mun pitäisi pestä hiukset ja olla maratooni aikaa suihkussa kylläkin mutta sen sijaan annan persposkien puutua posliinivaltaistuimella. Olen kyllä pessyt hampaat aamuyöllä.

Tämä mun ruokapöytä on lähes tavaraton verrattuna mitä se oli. En ole vielä laittanut muuta suuhun tänään kuin yhden palan suklaata ja puolikkaan naposteluporkkanan. Että eiköhän tämä tästä...