Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

perjantai 9. huhtikuuta 2021

Älä herää ennen kuin keksit olla tekemättä mitään haaste

 Kävin eilen ostamassa hamsterille puisen sillan jota voi taivuttaa, pötkön jossa on siemeniä roikkumaan katosta ja koirankeksin joka on hammasharjan muotoinen puruleluksi. Samalla ostin pari tölkkiä keittoa, hammastahnan, suklaata ja lisää purua ja kananmunia ja tortilloita ja juustolevitettä ja juotavaa jogurttia ja pokemon korttikansion ja murkku limsan. Menin bussilla, maksoin vain yhden mobiililipun se. Mun olisi pitänyt ehkä käydä toisessa suunnassa hakemasta ärrältä joku paketti, en ole varma mikä kiinapaketti se voisi olla.

Olin melko väsynyt sitten. Katsoin Netflixiä ja jotain scifi leffaa. Tänään olin sängyssä kahteentoista ja mietin kuinka kauan voin olla tekemättä mitään.

Sitten kirjoitin vähän blogia, olin tunnin vessassa selaa Tiktokkia ja laitoin uuniin motsarella pitsan ja jäisiä ranskalaisia. Mun pitäisi pestä hiukset ja olla maratooni aikaa suihkussa kylläkin mutta sen sijaan annan persposkien puutua posliinivaltaistuimella. Olen kyllä pessyt hampaat aamuyöllä.

Tämä mun ruokapöytä on lähes tavaraton verrattuna mitä se oli. En ole vielä laittanut muuta suuhun tänään kuin yhden palan suklaata ja puolikkaan naposteluporkkanan. Että eiköhän tämä tästä...

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy