ihmisoikeudet

No se kuuluisa sienisato jne

 Odotan vähän yli13 dollariani edelleen Dietbetiltä. Laitoin sinne kympin ja voitin laihdutettuani mutta sähköpostia luvattiin ja käsketty o...

Translate

keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

laihialainen sanoi kitujaiselle jotan mitä hölmöläinen ei kuullu

Tilasin uuden Veikkaus kortin. Edellinen vanheni. En käyttänyt sitä kertaakaan. Sillä ihmettelen, kun en ole ikinä pelannut rahapelejä... Noh, onhan nyt aamu. Voisin ollakin mahtava pokerinaama. Eikä niitä yöllä näköjään pysty pelailee. Siinä olenkin viisas kun en viime yönä nukkunut. Aloitin aamun tunnin lenkkeilyllä. Pokemon Go! Lähestulkoon ilmainen harrastus. Sitten tein aamupalan. Munia, puuroa, kahvia, keksejä. Massu täyteen. Ehkä syy miksi en nukkunut oli että kävin jatkuvasti pöntöllä kakkimassa ja puhkimassa ähkien ja pisulirit. Mitähän sitä on syönyt liikaa vai onko aineenvaihdunta hjuva!?

Pelasin vähän animal crossingia switchilläkin. Laitoin vahingossa hamsteri otukseni lähtemään saarelta ja joku voisi sen nyt sieltä käydä hakemassa omalle tontilleen. Siellä ukkosti ja salamoi ja ostin jonkun taideteoksen ketulta joka oli tullut salaiseen poukamaan.

Mitäs muuta... pitäisi kai taas palata tosielämään näistä peleistä. Jööh. En tosin taiteillut kahden puhelimen kanssa, se oli jo edistystä. Tiedä häntä. Jotenkin tosi viileä mentoli liuska mun röökeissä, vähän kuin raikastuisi röörit. Eli ei.

Kaikkea sitä kun hölmöksi elää.