ihmisoikeudet

καλησπέρα

  Kinda smart.  dandruff, skin irritation from cheap eyeglasses, red face. Used a cleansing gel, mud mask, face wipes and moisturizers, hydr...

Translate

torstai 22. huhtikuuta 2021

Olen rikkinäinen peili mutta ei minuun tarvitse katsoa

 Rahat tuli, rahat meni. En ansaitse mitään hyvää elämääni. Vissii lihonut 2017 vuoden mittoihin. (Ainakin fat secret sovelluksen mukaan johon olen kirjannut 2015 painon. Voisi mennä kauemmaksi ajalle jos selaisi läpi myfitnesspalia) Niin kai kun ei syö mitään tai jos syö se on paskaa sokerimössöä tmv

Olen silti 70 kiloa lihasta ja luustomassakin on täydelline

✅En oikein tiedä mitä olisin tehnyt tänään. Pelannut kai, telkkari auki ollut tuossa.

Löysin Nookazon sivuston ja annoin pois muutamia ylimääräisiä reseptejä ja sain 1 arvostelun, ja muutenkin pelasin animal crossing: new horisonzia joka on ollut ainakin vuoden kohta? Istutin rannalle palmupuita ja metsästin saarelle uuden asukkaan. En tiedä kuka oli lähtenyt, ei varmaan kannata aikamatkustella. Lähtee muisti...

Olen tietty ottanut parit päikkärit välillä. Kaupasta hain jotain syömistä ja vedin ilmeisesti 2000 kaloria. Iltapalaksi vielä paahtoleipää ja kaakaota.

Kolme vuotta sitten tasan ollut uimassa ja vuosi sitten unikoe.

Aurinko paistaa suoraan silmiin ja niitä kutittaa. Olen allerginen auringonvalolle tai ainakin oma synkkyyteni on niin syvältä että sinne ei paista.

Muoks. Kävin uudestaan kaupassa. Join tölkin kaljaa ja söin bbq pringles tölkin. Sellaisen kalorimäärän polttamiseen vaatisi varmaan 100 radallista uimista.

Enpäs tiiä kamut. Jäi 15 euroa 50:stä. Katson jotain netflixin esterata juttua jossa voimistelee maailman kovimmat tyypit. Onneksi mun mustelmat on sisäisiä.

von hamsteri on hereillä. Sille on kilo purua mut tiiän et se ei riitä ellen siivoa vain likaisia puruja pois ja laita tilalle puhdasta. Ei oisi pitänyt putsata viimeksi kaikkea.

Ostin myös vanishia koska se toimi hyvin mun kolitsipaidan tahroille. 6,50 meni siihen. Mulla on huomiseksi roiskeläppä ja vaniljajätskiä hillojen kanssa. En ala enää mitään mässäillä tänään khyl. Ei ole kestävää toimintaa tämä nykyinen tilanteeni, tarvisin enemmän turvaverkkoa.