ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

Ei kukaan usko että joku palvoo mua

 Mietin miksi ihmiset tulee mun blogiin lukemaan muiden ihmisten seikkailuista mieluummin eikä mun. Ovat silloin väärässä paikassa.

Mun hamsteri vaatii varmaan uudelleenkesyttämistä. Se ei tule enää mun kädelle kuin ennen. Silloin se tiesi pääsevänsä juoksupyörälle mutta täytyyhän mun edelleen saada se pois sieltä ilman turhaa jahtaamista. Sitä paitsi se näköjään jyrsii saumoja kaiket yöt.

Tänäänkin se on vain ollut juoksupyörässä puhdistamassa itseään. En tiedä pitäisikö mun ostaa jotain paperista purua seuraavaksi. On sillä ainakin virikkeitä? Entisessä mestassa sillä ei ollut mökkiä, kun se pääsi sen katolle ja roikkuu katosta pinnojen välistä. Nyt se tekee vieläkin vessapaperi silpusta nurkkaan pesän ja nukkuu päivät siellä.

Ehkä vain teen kaiken väärin vieläkin.

Muoks. Näin pitkälle kirjoitin eilen kunnes alkoi väsyttää ja pelasin vielä yli tunnin sängyssä pokemon go:ta. Heräsin pari kertaa ja nyt olen ennen ysiä hereillä. Ei tee mieli ruokaa tai sitten en vain viitsi tehdä sitä.

Blogini ei ole siitäkään hyvä ettei se palvele muita, eli kertoo vain bloggaajastaan. Mitä ihmisille muka tarvisi kertoa? Mistään? Lukekoon uutisia tai kalliita kirjoja huvikseen, ettei mieli järky kun muissa maissa on eri uutiset. Mulla on tekstikanava sovellus, katson aina tartuntaluvut.

Ei ollut vuodessa ohi ei. Ne jotka oli 16-vuotiaita kun pandemia alkoi, ovat varmaan täysi-ikäisiä ja ainoa mitä olen nähnyt heidän tekevän esim. tiktok videoissa on itkevän. En ole tehnyt sinnekään videoita hetkeen. Vähentänyt kuvien ottamista instagramiinkin. Tuntuu ettei sillä ole väliä vietänkö tunnin joka päivä instagramissa.

Eilen katsoin illalla Pokemon sun&moon jaksoja netflixistä ainakin kolme. Pelasin pokemon moon nintendo 3ds:llä mutta se sammuu helposti. Totesin ettei mulla ole pokemoneja joita siirtää kuitenkaan uudempiin peleihin tai Homeen kun nekin on läpi tai jaksa kiinnostaa. Tänään on pokemon go community day ja siellä on lemppari aloituspokemoneja mutta en ajatellut käyttää euroa että saisin lisätehtäviä. Järjestin mun pokemon kortitkin kansioon eikä se tullut täyteen.

Kaikki on jotenkin vinksin vonksin, en muista enää mitä mulla oli tapana tehdä. Uni josta heräsin oli omituinen, jotenkin oli vappu tai muu naamaisteema ja päädyin katsomaan onko kaksi viivaa suoria kun siihen tuli jokin animaatiojuttu, kysyttiin siis ja melkein päädyin tekemää ilmaista työtä jollekin missä oli kuvaukset loppu siltä päivää. Olisiko ollut joku salkkarinäyttelijä 90-luvulta siinä pyytääs. ÄÄh, tämä ei ollut unipäiväkirja. Enkä osaa selittää. Kaikkea turhaa sitä miettii.

Täällä kävi joku eilen joka oli nähnyt kuulemma jotain mun videoita ja se antoi mulle parikymppiä nopeasta toimituksesta jossa olen hyvä... käytin kaikki sen parikymppiä sipsiin, jätskiin, pieneen karkkipussiin jne röökiin ja colaan ja sitten kävin oksentamassa lähinnä jätskiä.

Koko Seapiracy dokkarin ajan mietin mun kahta tölkkiä tonnikalaa tuolla hyllyssä. Tiesin että kasvatetut lohet on kannibaaleja ja ne vain maalataan pinkeiksi mutta on se kyllä liikakalastus korruptoitunut. Seuraa vain rahavirtaa niin selviää miksei eettisiä haastatteluihin vastailijoita löydy- ei ole mitään eettistä valehdella etteikö voi tietää että kaikki merikalastus tappaa valaita ja haita ja delfiinejä, osa vaan myy sertifiointeja jotka ei tarkoita mitään, kuluttajia rauhoitellakseen. Kaikki mediassa koskee muovipillejä. Mäkin olen ostanut teräksiset ei-kertakäyttö pillit. Kun suurin osa mereen menevistä tappajista on kalaverkkoa. Toinen mikä näkyy rannoilla on tietysti ihmisten sinne jättämää. Muovi kuluu ja kerääntyy ja me syödään ne mikromuovit kun merestä ei muuta jää. Mä olen ostanut merilevää, jos teen riisistä niitä onigireja, siis sushia ilman sitä kalanpalaa. Dippaan soijaan.

No mutta joo, sunnuntai. Pitäisi miettiä järkevin tapa viettää sitä. Kai mä jotain kohta syön että jaksaa pelata.

Se kommentti sai mut niin kiehumaan missä pyydettiin orjan seikkailuista lisää. Ei ole enempää. Todisteita että olisin sen arvoinen.