Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kaikki tottelee mua Applessa mutta sitten Windowsit on mua vastaan

Ea Games sucks. PC:t on myös Helwetin Paskoja. Kolme tuntia mennyt. Järjestelmävirhe kun yritti ladata Originia. Siitä alkoi shitshow. Olisi pitänyt korjata jotkut tiedostot. Ladata ja laittaa systems kansioon jne. Siinä meni hermot kun käynnisti uudestaan ja jostain piti saada .zip kansiot auki ja trialit oli mennyt umpeen. Voisi vain asentaa ja se oisi siinä? Se miksi latasin siihen Sims4:sta että päästäisi kaverin kanssa pelaa modin avulla samaa lataustiedostoa. Eli ollaan samassa verkossa ja multiplayeria =lanit. Mutta voih. Maksoin 3,99 ja latasin Steamin. Tein uuden tilin sitä varten. Osaavat kyllä imeä rahat irti ne ryökäleet. Tunti kestää ladata se peli koneelle. Latasin sen jo ensin tähän Macille. Macille ei ole Steamia.

vahinkokuolema
Televisio sammui äsken itsekseen. Hamsteri juoksee juoksupyörässä. Ruoat on vähissä tai syöty. Teet ja kahvit vedetty. Oltu luovia ja nyt yritetty nörtteillä? Näyttönä juuri mitään. Tai no tein mä sen tallennustiedoston ja perhe luotu simssiin. Kaksi aikuista ja yksi taapero geenileikitty, Damien(666).

 
Pelannut 10 tuntia muka sims4:sta. Varmaan vahingossa jättänyt yöksi sen päälle kerran. Selity muuten. Mulla on Sims 3 mutta se ei pelitä macbookilla, ei tue 32-bittistä. 

Puudun ja alkaa pistely kun sähkövirtaa kulkee läppäriin. Ehkä siis johtuu asennosta ja että keho odottaa sitä? Natriumi vähenee verenkierrosta kuulemma. Oli selitys mikä tahansa niin ei samoin käy iOS laitteella tai iPhonella!?

500 gigaa lähes oli tyhjää PC:llä. Windows 10 Pro. Olen ihan vitun prone to grime eikä kun siis, siruta minut oi suuri siruttaja.

Muoks. Vaadin hyvityksen koska ei 5-6 tunnin yrityksistä huolimatta edes käynnistynyt.

Kajsan hobittidieetti 🥬🥔

4000-5000 kalorin 7 aterian ruokavalio
  • Ensimmäinen aamiainen: juuri keitetyt munat, pekoni ja grillatut sienet.
  • Toinen aamiainen: valikoima makeita marjoja tuoretta kermavaahtoa.
  • Elevenit: hunajakakut ja maito.
  • Lounastus: kiehuvia makkaroita ja perunaa.
  • Iltapäiväteetä: siemenkakku, voileipäkakut ja hillo tuoreen teekannun kera.
  • Illallinen: kanin muhennos, nauris, peruna ja porkkana. Karhunvatukka torttu.
  • Toinen illallinen: kevyt sienikeitto, vastaleivottuja lämpimiä sämpylöitä ja voita.
hobittijalat kuntoon

Kun on kahdenlaista niin kaikki on mahdollista. Kun on kolmenlaista, niin on lain alaista. Kun on seitsemän ateriaa päivässä, on hobitin kolon asukkaan uni vaitonaista.

Hobbitti nimigeneraattori antoi oho, bitti nimeksein Kimberly Tunnelly.

Hukkaa asennus CD numero 1/4


Oli tylsää. Selasin Pinterestiä. Kirjoista saisi veitsitelineen. Valkkasin Sims2 cd:itten tuunauksen mukinalustoiksi. Ihan nättiä. Turhaa liimausta tuli kun eihän harrasteliima tartu muoviin. Mulla on taulupohja ja ainakin jollain videolla joku kirjaili lankaa osaksi taideteosta joten ehkä sellainenkin voisi onnistua jos jaksaisi näpertää. Ei ole kirjailulankaa.


Kysyin kaverilta miksei se tee mitään. Sittenpähän on. Katsoo Wikipediaa puhelimesta. Keitti kahvit. Huuhtoo riisiä spessu kastikkeeseemme. Ei mitään aktiivista luovuutta vaativaa tarkkaa puuhailua eli laiskuutta istuen paitsi sohvallani...

Olen luova ja kekseliäs ja keksin uusia käyttötarkoituksia tavaroilleni. Tosin kaikki on jo keksitty niin mitä imitointia nämä mun nopeat käsityöt sitten ovat?

Täällä nousi jo lukijamäärät mutta sitten ekaksi unohdin kirjoittaa ja toisekseen mulla ei oikein ole ajatuksia kirjata ylös kun mulla on kaveri jolle ne voin aktuaalisesti vokalisoida. Tai pistää someen ja saan ikinä vain 1-7 tykkäystä

Ankan perse kaislikossa ja pieni ankanpoikanen uiskenteli h2o:ssa

 Mennyt ääni vähän. Juon kuumaa teetä siihen. Varmaan kuorsannut sekä höpöttänyt liikaa verrattuna yleiseen hiljaisuuteen. Laitoin silmien alle heti herättyä a-vitamiini tehotippoja kun oli sen verran ryppyä ja sai silmät näyttää joltain karsealta.

Pelattiin yöllä hirsipuuta ja hamsteri oli hereillä. Oli se kyllä aamullakin hereillä mutta se ei tykkää mun kaverista ja se ehkä meni sen takia takaisin nukkumaan. En minäkään kyllä luottaisi laiheliineihin.

En kirjoittanut eilen blogia. Tein mulle ja kamulle kirjevihkon. Leikkasin, liimasin, niittasin ja laitoni kontaktimuovia päälle. Sivun kirjoitin ja laitoin tarroja pari. Meidän kastikkeen ohjeen siihen, vähän sääntöä ylös ohjeistusta ja kysymyksiä tulevaisuudesta nyt kun hänkin ottaa hamsterin tosin pienemmän kuin syyrialaisen kultahamsterin.

Olen kaikki lemmikkikaupat katsonut ja tosin mutta en löydä terraariota kun en oikeastaan edes haluaisi. Ei ole mun vika. Hamsteri sai tomaattia ja paprikaa eilen. Se on jo 190 grammaa eli kuukaudessa tullut liikaa painoa lisää. Kun nostaa sitä niin sillä on tukeva takaosa.

Käyty vessassa, pelasin Crash Bandicoot mobiilipeliä ja kaveri kysyi onko mulla kaikki hyvin kun huudan "EI!". Juoksin päin luolan seinää pari kertaa kun en tajunnut pompata sieneen. Jouduin katsomaan mainoksia.

Menenpäs vessan jälkeiselle röökille kohta. Kaveri tekee kaalijuttujaan. Jos se keittää munia niin voisin vaikka maalata yksi ja maalata! Pääsiäisen kunniaksi ja mitä kaikkea.

Jatkan toiste jos on tarve! Huomaatte sen "Muoks." jälkikirjoituksista

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King